Mes, Economic Cooperative, esame patyrusių profesionalų komanda, kuri užsiima vaismedžių, dekoratyvinių augalų, sodinukų ir dauginimo medžiagos gamyba, siūlome sertifikuotus ir sveikus augalus. Turime patirties prekyboje, pardavimuose, derybose, dokumentacijoje, logistikoje, distribucijoje ir rinkodaroje Balkanų regione, taip pat ES, Azijos ir Afrikos rinkose. Teikiame savo klientams reikiamus pro...
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Belgo-Milk Company yra pirmaujanti organizacija žemės ūkio ir gyvulininkystės srityje. Įmonė, įkurta 1996 metais, turi daugiau nei 25 metų patirtį prekybos veikloje. 2005 metais įmonė investavo į ateitį ir sudarė išskirtinę vykdomųjų darbuotojų komandą, kad sukurtų naują gamybos įrenginį, specializuojantį įvairiose kategorijose. Įmonė siūlo prieinamas gyvulininkystės įrenginius, tradicinius pastat...
Nuo 1940 metų Queso Quintana brandina Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrį. Tris Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrio rūšis, kurias siūlo Queso Quintana, yra: pusiau brandintas, su 2-3 mėnesių brandinimu; brandintas, su 6-10 mėnesių brandinimu; ir senas, su daugiau nei 10 mėnesių brandinimu.
Kiekvienas mūsų sūris gaminamas iš žaliavinio karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservant...
E-komercijos svetainė B2C maisto specialybių pardavimui visoje Europoje, gaminamų pasirinktuose 0 km įmonėse iš Italijos maisto slėnio, Emiliijoje-Romanoje. Mūsų degustatoriai atrinko geriausias tradicinio Emilijos skonio specialybes. Tai gastronominiai produktai, kurie kasdien vartojami maisto slėnio staluose. Parmigiano Reggiano DOP iš lygumos, kalvų ir kalnų, su brandinimu, kuris svyruoja nuo 3...
Makosh įmonė pradėjo veiklą, platindama trąšas Europos rinkoje prieš daugiau nei 10 metų. Nuolat ieškome partnerių, kurie būtų pasirengę tapti mūsų platintojų tinklo dalimi Lenkijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Lietuvoje, Latvijoje, Slovakijoje, Austrijoje, Rumunijoje, Moldovoje, Čekijoje ir ne tik.
Makosh - tai tiltas tarp gamintojo ir ūkininko. Įmonė glaudžiai bendrada...
Raktų atidavimo darbo principu ir darbo tvarka pasižyminti ENDŪSTRINĖS VIRTUVĖS TR užtikrina aukščiausią klientų pasitenkinimą. Po dizaino etapo gamyba vykdoma apie 2000 kvadratinių metrų ploto gamybos ir biuro patalpose.
Šiandien, kaip pramoninės virtuvės įrangos prekės ženklas, mes sukūrėme plačią platintojų, pardavimo taškų ir paslaugų tinklą visoje Turkijos Respublikoje ir didžiuojamės būdami...
Ekologinės medaus ir žiedadulkių gamintojai (bio sertifikavimo metai), gryno medaus gamyba, pasirinkta iš rozmarino, čiobrelių, viržių, ąžuolo, apelsinų, citrinų, propolio ir statinės hidromelio. Skirtingi tarptautiniai apdovanojimai laimėję medaus rūšys (didmeninė ir mažmeninė prekyba, taip pat pakuojame su jūsų prekės ženklais). Galite mus aplankyti be įsipareigojimų, mūsų bitės renka medų iš sk...
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\n20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette\nLaipsnis 13°\n\nVINIFIKACIJA\nMechaninis derlius leidžia greitai surinkti vynuoges ryte, kad išsaugotume visus aromatus.\nVinifikacija nerūdijančio plieno talpose žemoje temperatūroje ir brandinimas ant smulkių mielių, kad suteiktume riebumo per 10 mėnesių.\n\nDĖGUSTACIJA\nŠviesiai auksinė spalva...
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje.
Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys.
Rankinis ir amatinis brandinimas.
Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
... aukštos kokybės vynus, aromatingus, taninus turinčius ir struktūrizuotus, tinkamus senėjimui ir brandinimui medyje, jei brandinimas yra pakankamas (mažiausiai 12 natūralių laipsnių) ir jei derlius iš vieno krūmo yra ribotas.
Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai
Mourvèdre N yra reikalaujanti ir subtili kultūra. Su savo vertikalia augimo forma ir akrotone charakteriu, jis turi būti trumpai genimas. Taip jis gali būti auginamas su sumažintu palisavimu arba pakankamai atviru puodeliu. Reikia stengtis išsaugoti lapiją, kuri...
...ESTAŽAS
Po antrosios fermentacijos butelyje, naudojant klasikinį metodą, vynas brandinamas apie 12 mėnesių Quinta dos Castelares rūsyje, nuolatinėje 15°C temperatūroje ir 75% drėgmėje. Rankinis „remouage“ procesas, po kurio seka „degorgement glacée“ ir galutinis brandinimas butelyje.
FICHA TÉNICA
Derlius 2016
Denominacija DOC Douro
Veislės Códega do Larinho
Alkoholis 12%
pH 3,08
Bendra...
...Tai yra grūdų kultūra. Brandinimas, atsparumas daugeliui grybelinių ligų, nereiklus. Ešeriai uždaryti nuo purvo, nepraranda sukauptos drėgmės, apsaugoti nuo kenkėjų. Jame yra daug baltymų, mažai kalorijų ir daugiausia nepakeičiamų amino rūgščių. Jame yra ir kitų vitaminų bei įvairių makro ir mikroelementų. Iš jo galima gaminti daugybę įvairių patiekalų: duoną, košę, sriubas, krekerius, padažus ir grietinėlę, garnyrus žuviai, mėsai ir desertams.
... žydėti gegužės mėnesį, o derlius skinamas spalio viduryje iki lapkričio. Juodosios jūros regione temperatūra yra žema dėl gausaus kritulių. Todėl brandinimas taip pat užtrunka iki gruodžio. Vaisiai yra minkšti, žali ir daugiasekliai, jie yra pageidaujami, nes juose yra vitaminų A, E, K ir mineralų, tokių kaip kalcis, cinkas, magnis, taip pat daug skaidulų. Jie palaiko virškinimo sistemą, yra naudingi širdies sveikatai ir teikia apsaugą nuo akių ligų. Kasdienį vitamino C poreikį galima patenkinti su 1-2 kiviais.
...Šampanas
Sudėtis :
Chardonnay
Laikymo potencialas :
Apie 4 metus
Vyninimo procesas :
Rankinis derliaus nuėmimas, švelnus ir progresyvus spaudimas, alkoholinis fermentavimas nerūdijančio plieno talpose, cuvée mišinių sujungimas, tada pridedama tiravimo likeris. 15 mėnesių brandinimas ir išpilstymas prieš pridedant dosavimo likerio.
...RIBES - ribes rubrum -
JUODAS
Brandinimas: birželio pabaiga.
Charakteristikos: Juodųjų serbentų augalas yra savaime apdulkinamas, tačiau kryžminis apdulkinimas su kitomis veislėmis skatina apdulkinimą.
...Su mūsų visiškai automatine pjovimo-gręžimo sistema siūlome pjovimą, gręžimą, frezavimą ir graviravimą atramoms, vamzdžiams ir formuotiems vamzdžiams su šiais techniniais duomenimis:
• Darbo zona (p x a): 600 x 500 mm
• Mašinos portalas stabilioje suvirinimo konstrukcijoje, skirtas dviem horizontalioms ir vienai vertikaliai gręžimo įrenginiui
• Efektyvus gręžimas, brandinimas ir įsukimas...
...Didelis vynas su dideliu ateitimi. Tempranillo veislės vynuogės, kilusios iš mūsų vynuogyno "Los Majuelos", esančio Sajazarroje.
Veislės: 100% Tempranillo
Alkoholio kiekis: 14% vol.
Brandinimas: 12 mėnesių naujame bare, 60% amerikietiško ąžuolo ir 40% prancūziško ąžuolo. Į butelius pilta 2012 metų liepos mėnesį.
Gamyba
Vynuogių derliaus nuėmimo data: spalio 14 diena. Po rankinės atrankos lauke...
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito.
Brandinimo potencialas: 2020 - 2028.
Charakteristikos:
Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis.
Maisto derinimas:
Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje.
Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
... mėgaujasi gera saulės šviesa ir gaivia vėjo srove iš netoliese esančio Gardos ežero, leidžia vynuogėms išreikšti savo potencialą. Išmanus brandinimas rūsyje suteikia elegantišką ir harmoningą raudoną vyną, rafinuotą ir gebantį teigiamai vystytis daugiau nei dešimtmetį. Rekomenduojama patiekti 16-18°C temperatūroje ir atidaryti butelį valandą prieš vartojimą. Sudėtyje yra sulfitų.
Talpa: 0.75l
Kodas: 06353
Kategorija: Raudonieji
Alkoholio kiekis: 14.4% vol.
Šalis: Italija
Regionas: Veneto
Vynuogės: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo.
Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų.
Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse.
Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato.
Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone.
Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu.
Alkoholio kiekis: ±14...
... spalva. Dėl sultingo ir pilno skonio jis puikiai tinka tiek vienas, tiek su šokoladu. Puikiai dera su brandintais sūriais.
Formatas: 0,5 l.
Vyno tipas: Pasito.
Metai: 2019.
Šalis: Italija.
Regionas: Toskana.
Vynuogės: 100% Aleatico.
Brandinimas: 6 mėnesiai mažose medinėse statinėse - 6 mėnesiai butelyje.
Spalva: Intensyvi rubino raudona.
Aromatas: Braškė, Džiovinta slyva, Laukinė rožė.
Temperatūra: 12° C.
Idealiai tinka: Šokoladui, brandintiems sūriams.
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Vaisinis - Statinė -
FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol
Vyksta brandinimas...
Prieinamumas gruodžio mėn. 2023
Distilerija FAIVREJMAGINE gamina savo Maltą tiesiog savo patalpose, todėl ji turi Single Malt pavadinimą.
Ji garsėja stiprių laipsnių viskių gamyba.
Tobulas balansas suteikia vasaros skonių, derinant persikus ir raudonuosius vaisius su citrusiniais akcentais.
Mažas brangakmenis, jums, mano DAMOS!
Whisky Single Malt - 54 % Vol
714 butelių prieinama
Prieinama metų pabaigoje 2023...