Prancūzija, Marseille
Italų maisto produktų importavimo specialistas Prancūzijoje profesionalams. Italų produktų didmenininkas: itališki sūriai, itališka dešra, itališkos padažai. Italų produktų platinimas: didmenininkai, GMS, delikatesai, pramonės įmonės, restoranai. Italų specialybių importavimas tiesiai iš Italijos, šviežių ir šaldytų produktų. Pristatymas visoje Prancūzijoje su šviežių produktų atvykimais kiekvi...
Graikija, Kilkis
Belgo-Milk Company yra pirmaujanti organizacija žemės ūkio ir gyvulininkystės srityje. Įmonė, įkurta 1996 metais, turi daugiau nei 25 metų patirtį prekybos veikloje. 2005 metais įmonė investavo į ateitį ir sudarė išskirtinę vykdomųjų darbuotojų komandą, kad sukurtų naują gamybos įrenginį, specializuojantį įvairiose kategorijose. Įmonė siūlo prieinamas gyvulininkystės įrenginius, tradicinius pastat...
Prancūzija, Colombe La Fosse
...Autentiškas šampanas par excellence, cuvée Fût de Chêne išsiskiria savo galia, elegancija ir gaivumu. Jo brandinimas didelėse ąžuolo statinėse nuo derliaus iki buteliavimo daro jį šampanu, kuris nepraeina nepastebėtas.
Prancūzija, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 metų – Brut de fût – 0,5 litro butelis Brut de fût | 63° | melasa Single cask | bourbono statinė Distiliavimo metai: 2010 Tropinis brandinimas 12 metų | dinamiškas 2 mėnesiai Kilmė: Barbadosas (Vakarų Indija) Gamintojas: distilerija Foursquare Degustacijos pastabos: Labai galingas aromatas, vanilė ir visų prieskonių mišinys. Labai gera alkoholio integracija...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... praeina šiuos apdorojimus: smulkinimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Jos yra puikus geležies ir vitamino B12 šaltinis, todėl Iberijos Brisa dešros...
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Serbija, Ruma
...Kas yra sausas mėsos brandinimas? Mėsa (dažniausiai jautiena) pirmame etape praranda drėgmę, kas leidžia sukurti ypatingą mikroklimatą, sukurtą sausos brandinimo mašinos. Sauso brandinimo procesas skatina tam tikrų grybų rūšių (pelėsių) augimą ant mėsos išorinės paviršiaus. Tai nesukelia pablogėjimo, tačiau ant mėsos susidaro išorinis "branduolys", kuris yra nupjaunamas, kai mėsa yra ruošiama...
Food Ingredients Technologies misija yra kurti ir gaminti individualius maisto aromatus ir skonius, skirtus maisto receptų kūrimui ir transformavimui. Food Ingredients Technologies, maistas yra mūsų aistra, ir mes žinome, kad jums taip pat. Kas galvoja apie maistą, galvoja apie skonį. Mūsų veiklos širdis yra mūsų įgūdžių harmonizavimas naudojant funkcinius ir aromatinius ingredientus, siekiant s...
Prancūzija, Auxerre
... 18 mėnesių brandinimas naujame prancūziškame ąžuole.","attaque en bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"Pirmas skonis burnoje yra gyvas, su nuostabiu aromatiniu gaivumu. Šio vyno traškus ir skanus pobūdis yra papildytas citrusiniais vaisiais ir apelsinų esencija.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Alkoholio kiekis: 13,5%","Vinification":"Vyninimas"}...
Prancūzija, LANGEAIS
...Pagaminti iš nerūdijančio plieno, pagrindai, aprūpinti keičiamais plastikiniais kojelėmis, laiko sūdymo, brandinimo ir džiovinimo lentynas ir yra lengvai valdomi mūsų vežimėliuose. Plastikinės kojelės, sukurtos įvairių spalvų, yra prieinamos atskirai, kad būtų išvengta grindų pažeidimų manipuliuojant lentynos pagrindu. Naudojimas: Sūrio brandinimas Medžiagos: Nerūdijantis plienas 304 ir 316 Priedai: Nešimo vežimėlis ir kilimėliai Išmatavimai: - Visi brandinimo lentynų dydžiai - Vielų skaičius: 25, 31, 41, 45 arba 51 - Vielos skersmuo: 2.4 mm...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Tai yra grūdų kultūra. Brandinimas, atsparumas daugeliui grybelinių ligų, nereiklus. Ešeriai uždaryti nuo purvo, nepraranda sukauptos drėgmės, apsaugoti nuo kenkėjų. Jame yra daug baltymų, mažai kalorijų ir daugiausia nepakeičiamų amino rūgščių. Jame yra ir kitų vitaminų bei įvairių makro ir mikroelementų. Iš jo galima gaminti daugybę įvairių patiekalų: duoną, košę, sriubas, krekerius, padažus ir grietinėlę, garnyrus žuviai, mėsai ir desertams.
Jungtinė Karalystė, London
...Sūdyto kumpio mec prieinamumas, brandinimas 10/12 mėnesių, prieinama pilnose paletėse (100 kumpių) arba sunkvežimiu, minimalus paėmimas 3 paletės. Be kumpių, turime visą mėsos gaminių asortimentą, su mišrios paletės galimybe.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
Prancūzija, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Vaisinis - Statinė - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol Vyksta brandinimas... Prieinamumas gruodžio mėn. 2023 Distilerija FAIVREJMAGINE gamina savo Maltą tiesiog savo patalpose, todėl ji turi Single Malt pavadinimą. Ji garsėja stiprių laipsnių viskių gamyba. Tobulas balansas suteikia vasaros skonių, derinant persikus ir raudonuosius vaisius su citrusiniais akcentais. Mažas brangakmenis, jums, mano DAMOS! Whisky Single Malt - 54 % Vol 714 butelių prieinama Prieinama metų pabaigoje 2023...
Italija, Sala Bolognese
TEK FRIGO yra įmonė, veikianti pramoninės šaldymo srityje, o ypač mes užsiimame kondensatorių blokų, šaldymo sistemų, vandens šaldytuvų, pramoninių skysčių šaldytuvų ir daugelio kitų įrenginių projektavimu / surinkimu. Mūsų gaminamų produktų taikymo sritys yra įvairios, tarp jų galime paminėti pramoninius plovimo sistemas su tirpikliais, modifikuotu alkoholiu arba vandeniu, automatus, šaldytus sp...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... užtikrinta harmonija, o vyninimas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas trunka 6 mėnesius 500 l molinėse statinėse, kad sustiprintų vyno mineralumą.","Sol":"Vynuogės auginamos aluvinėse lygumose ir šlaitinėse šistų kalvose Caudiès.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Commentaires de dégustation":"Sausas rožinis vynas, tačiau labai vaisinis. Kiekviena vynuogių veislė prisideda prie...
Prancūzija, Cénac
...Derlius nuimamas anksti ryte, kad vynuogės išlaikytų vaisiškumą ir šviežumą. 10-12 valandų trukmės pelliculinė maceracija inertinėje ir termoreguliuojamoje nerūdijančio plieno talpoje. Fermentacija žemoje temperatūroje (16-18 °C). Brandinimas ant mielių. Šios vynifikacijos rezultatas suteikia mūsų baltajam vynui vaisiškumo, apvalumo, riebumo ir švelnumo. Burna: malonus pradžios skonis, šilkinė ir...
Italija, Parma
Greci Parma yra istorinė įmonė „Food Valley“, garsėjanti šviežios ir šaldytos gastronomijos srityje, orientuota į mažmeninę prekybą ir restoranų profesionalus. Ji prekiauja Parmigiano Reggiano sūriu, brandintu įmonės nuosavybės Greci bendrovės sandėliuose. Taip pat užsiima mėsos, gaunamos iš Parmos provincijos ūkių ir pjaunamos veterinarijos kontrolės sąlygomis, pardavimu.
Belgija, Beringen
...1886 metais William Grant įgyvendino visą gyvenimą puoselėtą ambiciją, pastatydamas savo distileriją. Jis pavadino ją Glenfiddich, gaeliškai reiškiančiu Elnių slėnis, o 1887 metų Kalėdų dieną pirmasis lašas išsiskyrė iš distiliatorių. Šiandien, vis dar priklausanti William Grant šeimai, Glenfiddich yra pirmaujantis pasaulyje vieno salyklo viskis. Jo 12 metų brandinimas geriausiuose Oloroso šeryje ir burbono statinėse, prieš sujungiant juos ąžuolo talpose, sukuria sklandesnį harmoningą skonį.
Jungtinė Karalystė, London
... kompleksinis, su nuolatiniu brandžių vaisių ir prieskonių skoniu. Patiekti 18 laipsnių temperatūroje. Alkoholio kiekis 14% • Brandinimas: 12 mėnesių Prancūziškuose (80%) ir Amerikietiškuose (20%) ąžuolo statinėse Spalva: Turtinga apranga su intensyvia violetine spalva. Nosies: Brandūs raudonieji vaisiai su gėlių violetiniais niuansais, kartu su elegantiškais skrudintais, balzaminių ir prieskonių akcentais. Skonis: Pilnas, elegantiškas ir aksominis, galingas, suteikiantis apgaubiančią pilnatvės jausmą. Poskonis Veislė: 100% Syrah...
Ispanija, Paterna
Inovacijos iš patirties Keturių kartų Artal šeima teikia sprendimus žemės ūkiui. Daugiau nei 120 metų skirta trąšų ir augalinės mitybos produktų plėtrai, formulavimui ir rinkodarai. Mūsų produktų prisitaikymas, evoliucija, inovacijos ir kokybė daro mus unikalius. Nuo mūsų įkūrimo 1895 metais mes skiriame dėmesį trąšų ir agrinutrientų produktų formulavimui, gamybai ir rinkodarai, būdami pirmoji Isp...
Serbija, Subotica
Mes, Economic Cooperative, esame patyrusių profesionalų komanda, kuri užsiima vaismedžių, dekoratyvinių augalų, sodinukų ir dauginimo medžiagos gamyba, siūlome sertifikuotus ir sveikus augalus. Turime patirties prekyboje, pardavimuose, derybose, dokumentacijoje, logistikoje, distribucijoje ir rinkodaroje Balkanų regione, taip pat ES, Azijos ir Afrikos rinkose. Teikiame savo klientams reikiamus pro...
Atitinkantys produktai
KORDIA
KORDIA
Kiti produktai
JONAGOLD
JONAGOLD
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Nuo 1940 metų Queso Quintana brandina Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrį. Tris Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrio rūšis, kurias siūlo Queso Quintana, yra: pusiau brandintas, su 2-3 mėnesių brandinimu; brandintas, su 6-10 mėnesių brandinimu; ir senas, su daugiau nei 10 mėnesių brandinimu. Kiekvienas mūsų sūris gaminamas iš žaliavinio karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservant...
Austrija, Königsdorf
...1886 metais William Grant įgyvendino visą gyvenimą puoselėtą ambiciją, pastatydamas savo distileriją. Jis pavadino ją Glenfiddich, gaeliškai reiškiančiu Elnių slėnį, o 1887 metų Kalėdų dieną pirmasis lašas ištekėjo iš distiliatorių. Šiandien, vis dar priklausanti William Grant šeimai, Glenfiddich yra pasaulyje pirmaujantis vieno miežių viskis. Jo 12 metų brandinimas geriausiuose Oloroso šeryje ir burbono statinėse, prieš sujungiant jį ąžuolo talpose, sukuria sklandesnį harmoningą skonį.
Portugalija, Trofa
... aromatus kaip vanilė, karamelė, džiovinti vaisiai ir prieskoniai. Šis profilis ypač vertingas tokiems distiliuotiems gėrimams kaip viskis ir romas, kur gilaus skonio vertinimas yra labai svarbus. 2. Greitesnis ir švelnesnis brandinimas Dėl STR, statinės palengvina greitesnį medienos ir distiliuoto gėrimo sąveiką, pagreitindamos brandinimo procesą. Nuskusta, kepinta ir vėl anglinama statinė pašalina...
E-komercijos svetainė B2C maisto specialybių pardavimui visoje Europoje, gaminamų pasirinktuose 0 km įmonėse iš Italijos maisto slėnio, Emiliijoje-Romanoje. Mūsų degustatoriai atrinko geriausias tradicinio Emilijos skonio specialybes. Tai gastronominiai produktai, kurie kasdien vartojami maisto slėnio staluose. Parmigiano Reggiano DOP iš lygumos, kalvų ir kalnų, su brandinimu, kuris svyruoja nuo 3...
Prancūzija, Roubia
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\n20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette\nLaipsnis 13°\n\nVINIFIKACIJA\nMechaninis derlius leidžia greitai surinkti vynuoges ryte, kad išsaugotume visus aromatus.\nVinifikacija nerūdijančio plieno talpose žemoje temperatūroje ir brandinimas ant smulkių mielių, kad suteiktume riebumo per 10 mėnesių.\n\nDĖGUSTACIJA\nŠviesiai auksinė spalva...
Prancūzija, Esquiule
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje. Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys. Rankinis ir amatinis brandinimas. Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play