Belgija, Beringen
...1886 metais William Grant įgyvendino visą gyvenimą puoselėtą ambiciją, pastatydamas savo distileriją. Jis pavadino ją Glenfiddich, gaeliškai reiškiančiu Elnių slėnis, o 1887 metų Kalėdų dieną pirmasis lašas išsiskyrė iš distiliatorių. Šiandien, vis dar priklausanti William Grant šeimai, Glenfiddich yra pirmaujantis pasaulyje vieno salyklo viskis. Jo 12 metų brandinimas geriausiuose Oloroso šeryje ir burbono statinėse, prieš sujungiant juos ąžuolo talpose, sukuria sklandesnį harmoningą skonį.
... pilies vyninėje mes leidžiame vaisiui išreikšti visą savo potencialą, derindami tradicinius ir modernius metodus: dalinis vynuogių atskyrimas, švelnus spaudimas, šaltasis vyninimas, kelių mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose, taip pat statinėse ir ypač „kiaušinio talpoje“! Ši kiaušinio talpa, pirmas toks Belgijoje, pagaminta iš molio ir smėlio, plaunamo šaltiniu, primena senovines...
Belgija, Brugge
Jau 85 metus atrenkame geriausius sūrius visoje Europoje: AOC sūriai, neapdoroti pieno sūriai, amatininkų sūrių specialybės, išskirtiniai sūrio produktai tiesiai iš ūkininkų, kieti, pusiau kieti ir minkšti sūriai,... Su uosle kokybei ir rafinuotumui, mūsų sūrių ekspertai sudaro plačiausią ir išskirtinį sūrių asortimentą, nuo Airijos iki Italijos. Tiesioginė importacija, optimali brandinimas ir...
Belgija, Roeselare
...RODENBACH yra „Flandrijos raudonai rudas alus“, pripažintas Tradiciniu Regioniniu Produktu. Sumaišyta pagrindinė fermentacija ir brandinimas ąžuolo statinėse (foeder) suteikia jam švelniai rūgštų skonį ir sudėtingą vaisiškumą, kaip ir vynui. RODENBACH sudaro 3/4 jauno ir 1/4 dvejose metų ąžuolo statinėse brandinto alaus. RODENBACH yra labai gaivus ir skatinantis apetitą: puikus aperityvas...
Belgija, Sint-Andries
Jau 85 metus atrenkame geriausius sūrius visoje Europoje: AOC sūriai, neapdoroti pieno sūriai, amatininkų sūrių specialybės, išskirtiniai sūrių produktai tiesiai iš ūkininkų, kieti, pusiau kieti ir minkšti sūriai,... Su uosle kokybei ir rafinuotumui, mūsų sūrių ekspertai sudaro plačiausią ir išskirtiniausią sūrių asortimentą, nuo Airijos iki Italijos. Tiesioginė importacija, optimali brandinimas...
Belgija, Buggenhout
GREGA gamina džiovintus kumpius, tokius kaip SUPERANO (15 mėnesių brandinimas), NEC PLUS ULTRA (18 mėnesių brandinimas) ir PATA GREGA (24 mėnesių brandinimas). Vienintelis kumpių gamintojas, kuris brandina savo kumpius ilgiau nei 15 mėnesių!
Belgija, Hollogne-Aux-Pierres
The Owl Distillery yra pirmasis Belgian Owl, Belgijos vieno miežių viskio, statinių prenumeratos projektas, sukurtas iš Belgijoje auginamų miežių. The Owl Distillery vertingai diversifikuoja regioninę žemės ūkio veiklą, laikydamasi aplinkosaugos reikalavimų ir aukštos kokybės vieno miežių viskio gamybos standartų. Įmonė siūlo keturis skirtingus produktus: Belgijos vieno miežių dvasia (be amžiaus), Belgijos vieno miežių dvasia (brandinimas), Belgijos vieno miežių viskis ir Belgijos vieno miežių viskis (vieno statinės – stiprumas).
Populiarios šalys šiai paieškos frazei