...Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvūs pirminiai aromatai, harmonizuojantys žolelių ir anyžių natas su žalių obuolių ir persikų žieve. Skonyje jis gaivus ir kreminis, ilgas ir labai išliekantis, paliekantis malonų poskonį, primenantį veislės savybes. Rekomenduojama patiekti esant 6º - 8º C. Tinka derinti su jūros gėrybėmis, riebiomis žuvimis, jūros troškiniais, balta mėsa, ryžiais ir šviežiais sūriais.
Vyno kilmės vieta: Rueda
Veislė: Verdejo
Metai: 2019
Brandinimas: Tradiciškai gaminamas, 100% iš verdejo veislės vynuogių, atrinktų iš vynuogynų.
...1l 40%
Šis konjako mišinys, pagamintas mažais kiekiais 50 vynuogininkų iš Fins Bois regiono, kruopščiai paruoštas Courvoisier vyno rūsyje. Dviejų etapų brandinimas, pirmiausia pas vynuogininką, o vėliau Courvoisier rūsiuose, užtikrina subtilų, galingą ir harmoningą skonį.
Su galingais gvazdikėlių, apelsinų žievelių, gvazdikėlių ir traškios duonos natomis, šis turtingas ir intensyvus mišinys siūlo tobulą pusiausvyrą tarp savo gėlių, vaisių ir medienos aromatų. Galutinis rezultatas yra subtilus, galingas ir harmoningas.
...Degustacijos metu jis yra šiek tiek joduotas, o vėliau labai kreminis su subtiliais šviežių dumblių ir migdolų aromatais. Rekomenduojama užsisakyti iš anksto. Brandinimas trunka nuo 1 iki 3 mėnesių.
Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 90€ su PVM
Ekspresinė pristatymas per 24/48 valandas
Laikymosi šaltis
100% Périgord
Nuoroda: PTCAVO30
Sudėtis: Šturgeonų kiaušiniai, druska
Auginimas: Prancūzija
Rūšis: Oscietro šturgeonai
Laikymas: Laikyti ne ilgiau kaip 4 mėnesius 4 °C temperatūroje; žr. DLUO ant dėžutės nugarėlės
Rekomenduojama dozė: 15g / asmeniui...
...Affinage "Tradition" reiškia, kad šie Comté sūriai buvo brandinami pagal tradicinį Comté brandinimo metodą, kuris buvo naudojamas mūsų įmonės įkūrimo metu, prieš beveik 140 metų.
Comté brandinimas vyksta taip, kad būtų skatinama optimali fermentacija. Kiekvienas sūrio ratas praeis per mažiausiai tris rūsius, kiekvienas iš jų...
...Regionas
Italija – Pjemontas
Veislė
100% Nebbiolo
Pavadinimas
DOCG
Alkoholio kiekis
14,5%
Brandinimas
36 mėnesių 30 Hl slavų ąžuolo statinėse ir 24 mėnesius butelyje
Tūris: 75cl...
...Žaliavinės dešros gamyba ir brandinimas reikalauja iš gamintojo technologinių įgūdžių ir patirties. Norint sėkmingai pateikti produktą rinkoje, būtina įgudžiai sujungti tris aspektus:
- geras brandinimo skonis,
- maisto sauga ir
- ekonomiškumas.
Ypatingai svarbu suderinti brandinimo kultūras ir cukraus derinį su norimu brandinimo procesu. Tik taip užtikrinama, kad rūgštėjimas (pH vertės...
...McHenry Hohnen yra vyninė Margaret River, Australijoje, žinoma dėl savo ekologiškų vynų, kurie išreiškia vietinių terroir'ų įvairovę. Įkurta regiono pionierių, vyninė išsiskiria tvariais praktikais ir savo cuvée autentiškumu.
Cuvée "Rocky Road" yra Sémillon ir Sauvignon Blanc mišinys. Fermentacija statinėse ir barelėse, po kurios seka brandinimas ant smulkių mielių, suteikia šiam vynui...
...2 metai
Vyninimas:
Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Vyninimas talpoje 16°C, siekiant optimalaus gaivumo ir aromatų. Brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo.
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...Autentiškas šampanas par excellence, cuvée Fût de Chêne išsiskiria savo galia, elegancija ir gaivumu. Jo brandinimas didelėse ąžuolo statinėse nuo derliaus iki buteliavimo daro jį šampanu, kuris nepraeina nepastebėtas.
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...Zinca d'Odre yra rezultatas impulso rasti vyno kilmės esmę. Šį raudonąjį vyną brandinome odiniuose vyno maišuose, kurie buvo apsaugoti nuo vandens žuvimi (dervos ir alyvuogių aliejaus mišiniu).
Fermentuotas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje.
Brandinimas odiniuose vyno maišuose, apsaugotuose nuo vandens žuvimi.
Tvarus auginimas 1,800 kg/ha.
Renkamas rankomis.
Neaiškintas ir nefiltruotas.
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Derlius: rankinis.
Vyninimas:
Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido,
visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai.
Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius.
Degustacija:
Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai!
Aromatas pasižymi charakteringais
pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas.
Taninas yra, bet nėra šiurkštus.
Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
...Kognakas yra Oléron vynuogininkystės DNR. Iš kartos į kartą mūsų meistriškumas prisitaikė prie mūsų terroiro, kad pagamintų kognakus, turinčius gėlių ir jūrinį charakterį, atspindintį mūsų jūrinę aplinką.
Mūsų senėjimo rūsys, esantis šalia kanalo, jungiančio vandenyną, laikui bėgant patiria jūrinius poveikius. Brandinimas vyksta 400 litrų prancūziškose ąžuolo statinėse, mažiausiai 10 metų XO, 6...
...Vinalopo stalo vynuogės.
Sakoma, kad XX amžiaus pradžioje epidemija sunaikino įvairius Alicante provincijos derlius. Dėka vieno slėnio kaimyno idėjos, kuris, nerimaudamas dėl savo ateities, nusprendė apdengti ir apsaugoti kiekvieną savo derliaus kekę popieriniu maišeliu, buvo atrasta tobulinta technika, kuri ne tik apsaugo vynuoges nuo kenkėjų ir tiesioginio purškimo, bet ir nuo klimato sąlygų, todėl brandinimas vyksta lėtai.
Ši technika suteikia mūsų vynuogėms savybių ir skonio, kurie daro jas unikaliomis pasaulyje.
...Mūsų Noémie cuvée yra mūsų aistros ir darbo suma. Pasirinktos mažo derlingumo sklypai, baltųjų vynų gamyba ąžuolo statinėse, raudonųjų vynų brandinimas ąžuolo statinėse. Aukštos raiškos cuvée, turinti turtingą ir ilgai išliekantį charakterį, kuris ras savo vietą gastronominėje stalo.
... savojardų charakteriu puikiai derės su pierrade arba puikiais Savojaus sūriais!
Talpa: 75cl
Tipas: Raudonas vynas
Veislė: Mondeuse
AOC: Savoie
Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2027
Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
...Grietinėlės apdorojimo įrenginys
Šiuo rezervuaru grietinėlė pasterizuojama ir sumažinama iki brandinimo temperatūros. Šioje temperatūroje pridedama kultūra ir brandinimas tęsiamas.
...Diskretiškas kvapas atskleidžia subtilius medinius natų. Brandinimas pasireiškia gomuryje vanilės, karamelės ir tabako natomis. Pabaiga yra gražiai ilga, atskleidžianti šiek tiek skrudintas ir prieskonių natų.
...
Skonis: burnoje jis jaučiasi saldus, gerai struktūruotas, aksominis ir labai skanus.
Brandinimas: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot brandinamas 4 mėnesius amerikietiškose ir prancūziškose ąžuolo statinėse.
...Iš mūsų Chardonnay putojančio vyno šiek tiek saldiname skonį tiems, kurie ieško daugiau apvalumo, neprarandant tipinių aromatų iš mūsų putojančio vyno, neseniai apdovanoto Briuselio Pasaulio konkurse 2013.
Veislės: 100% Chardonnay
Alkoholio kiekis: 11,70% vol
Cukrus: 12 gr/L.
Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
... tinkamas brandinimas.
Tirštas, šiek tiek alkoholinio ir malonaus skonio, jo skonis geriau atsiskleidžia, jei ragaujate jį vėsų kaip aperityvą arba po valgio, kad galėtumėte išbandyti geriausias jo virškinimo savybes.
...Halal jautienos chorizo, pagamintas rankiniu būdu Andalūzijoje. Džiovinimas ir brandinimas, veikiant kalnų vėjams.
Parduodama po vieną arba supjaustyta premium pakuotėje.
Pardavimas po vieną / dėžutę / paletę...
... fermentuojasi kelias savaites.
Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose).
Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių.
Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
... gaunamas lėto fermentacijos proceso metu iš baltojo česnako, kuris yra paveldėtas iš japonų tradicijos. Česnako brandinimas pašalina aštrų skonį ir padidina antioksidantų (polifenolių ir flavonoidų) koncentraciją.
CholéCardyl® skirtas visiems, kurie linkę turėti aukštą cholesterolio lygį ir nori palaikyti normalią širdies funkciją.
...Graži koralinė su šviesiai rožiniais atspalviais. Šilkinė ir maloni struktūra.
Tinka užkandžiams, vasaros patiekalams ir baltai mėsai.
Vynuogės: 100% Pinot gris
Nukritimai: 550 mm/metus
Amžius: 20 metų
Brandinimas: 12 mėnesių statinėje
Alkoholis: 13%
Cukrus: <2 g/L
Bendra rūgštis: 3,13
Patiekimo temperatūra: 16°C žiemą, 12°C vasarą
Laikymas: 8 metai...