...Serrano kumpis brandinamas temperatūros kontroliuojamoje aplinkoje. Simuliuojamos 4 metų laikai. Brandinimas prasideda rudenį.
Portugalija, Freixo De Espada à Cinta
...ESTAŽAS Po antrosios fermentacijos butelyje, naudojant klasikinį metodą, vynas brandinamas apie 12 mėnesių Quinta dos Castelares rūsyje, nuolatinėje 15°C temperatūroje ir 75% drėgmėje. Rankinis „remouage“ procesas, po kurio seka „degorgement glacée“ ir galutinis brandinimas butelyje. FICHA TÉNICA Derlius 2016 Denominacija DOC Douro Veislės Códega do Larinho Alkoholis 12% pH 3,08 Bendra...
... žydėti gegužės mėnesį, o derlius skinamas spalio viduryje iki lapkričio. Juodosios jūros regione temperatūra yra žema dėl gausaus kritulių. Todėl brandinimas taip pat užtrunka iki gruodžio. Vaisiai yra minkšti, žali ir daugiasekliai, jie yra pageidaujami, nes juose yra vitaminų A, E, K ir mineralų, tokių kaip kalcis, cinkas, magnis, taip pat daug skaidulų. Jie palaiko virškinimo sistemą, yra naudingi širdies sveikatai ir teikia apsaugą nuo akių ligų. Kasdienį vitamino C poreikį galima patenkinti su 1-2 kiviais.
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanas Sudėtis : Chardonnay Laikymo potencialas : Apie 4 metus Vyninimo procesas : Rankinis derliaus nuėmimas, švelnus ir progresyvus spaudimas, alkoholinis fermentavimas nerūdijančio plieno talpose, cuvée mišinių sujungimas, tada pridedama tiravimo likeris. 15 mėnesių brandinimas ir išpilstymas prieš pridedant dosavimo likerio.
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derliaus nuėmimas dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, lengvas filtravimas, tradicinis kamštis iš kamščio, brandinimas ant mielių. DEGUSTACIJA AKIS: Intensyvi geltona spalva. NOSIS: Aromatingas, gyvas, baltųjų gėlių aromatai, gausūs citrusinių vaisių aromatai. SKONIS: Harmoninga, dosni, rieboka, baltųjų gėlių natų, gera intensyvumas, gera išliekamumo trukmė. Veislės: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...
...RIBES - ribes rubrum - JUODAS Brandinimas: birželio pabaiga. Charakteristikos: Juodųjų serbentų augalas yra savaime apdulkinamas, tačiau kryžminis apdulkinimas su kitomis veislėmis skatina apdulkinimą.
Austrija, St. Michael In Obersteiermark
...Su mūsų visiškai automatine pjovimo-gręžimo sistema siūlome pjovimą, gręžimą, frezavimą ir graviravimą atramoms, vamzdžiams ir formuotiems vamzdžiams su šiais techniniais duomenimis: • Darbo zona (p x a): 600 x 500 mm • Mašinos portalas stabilioje suvirinimo konstrukcijoje, skirtas dviem horizontalioms ir vienai vertikaliai gręžimo įrenginiui • Efektyvus gręžimas, brandinimas ir įsukimas...
Ispanija, Noáin
...Didelis vynas su dideliu ateitimi. Tempranillo veislės vynuogės, kilusios iš mūsų vynuogyno "Los Majuelos", esančio Sajazarroje. Veislės: 100% Tempranillo Alkoholio kiekis: 14% vol. Brandinimas: 12 mėnesių naujame bare, 60% amerikietiško ąžuolo ir 40% prancūziško ąžuolo. Į butelius pilta 2012 metų liepos mėnesį. Gamyba Vynuogių derliaus nuėmimo data: spalio 14 diena. Po rankinės atrankos lauke...
Slovėnija, Ljubljana
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito. Brandinimo potencialas: 2020 - 2028. Charakteristikos: Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis. Maisto derinimas: Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje. Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
Italija, Nave
... mėgaujasi gera saulės šviesa ir gaivia vėjo srove iš netoliese esančio Gardos ežero, leidžia vynuogėms išreikšti savo potencialą. Išmanus brandinimas rūsyje suteikia elegantišką ir harmoningą raudoną vyną, rafinuotą ir gebantį teigiamai vystytis daugiau nei dešimtmetį. Rekomenduojama patiekti 16-18°C temperatūroje ir atidaryti butelį valandą prieš vartojimą. Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 0.75l Kodas: 06353 Kategorija: Raudonieji Alkoholio kiekis: 14.4% vol. Šalis: Italija Regionas: Veneto Vynuogės: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvūs pirminiai aromatai, harmonizuojantys žolelių ir anyžių natas su žalių obuolių ir persikų žieve. Skonyje jis gaivus ir kreminis, ilgas ir labai išliekantis, paliekantis malonų poskonį, primenantį veislės savybes. Rekomenduojama patiekti esant 6º - 8º C. Tinka derinti su jūros gėrybėmis, riebiomis žuvimis, jūros troškiniais, balta mėsa, ryžiais ir šviežiais sūriais. Vyno kilmės vieta: Rueda Veislė: Verdejo Metai: 2019 Brandinimas: Tradiciškai gaminamas, 100% iš verdejo veislės vynuogių, atrinktų iš vynuogynų.
Prancūzija, Jarnac
...1l 40% Šis konjako mišinys, pagamintas mažais kiekiais 50 vynuogininkų iš Fins Bois regiono, kruopščiai paruoštas Courvoisier vyno rūsyje. Dviejų etapų brandinimas, pirmiausia pas vynuogininką, o vėliau Courvoisier rūsiuose, užtikrina subtilų, galingą ir harmoningą skonį. Su galingais gvazdikėlių, apelsinų žievelių, gvazdikėlių ir traškios duonos natomis, šis turtingas ir intensyvus mišinys siūlo tobulą pusiausvyrą tarp savo gėlių, vaisių ir medienos aromatų. Galutinis rezultatas yra subtilus, galingas ir harmoningas.
Prancūzija, Les Eyzies De Tayac
...Degustacijos metu jis yra šiek tiek joduotas, o vėliau labai kreminis su subtiliais šviežių dumblių ir migdolų aromatais. Rekomenduojama užsisakyti iš anksto. Brandinimas trunka nuo 1 iki 3 mėnesių. Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 90€ su PVM Ekspresinė pristatymas per 24/48 valandas Laikymosi šaltis 100% Périgord Nuoroda: PTCAVO30 Sudėtis: Šturgeonų kiaušiniai, druska Auginimas: Prancūzija Rūšis: Oscietro šturgeonai Laikymas: Laikyti ne ilgiau kaip 4 mėnesius 4 °C temperatūroje; žr. DLUO ant dėžutės nugarėlės Rekomenduojama dozė: 15g / asmeniui...
Prancūzija, Montmorot
...Affinage "Tradition" reiškia, kad šie Comté sūriai buvo brandinami pagal tradicinį Comté brandinimo metodą, kuris buvo naudojamas mūsų įmonės įkūrimo metu, prieš beveik 140 metų. Comté brandinimas vyksta taip, kad būtų skatinama optimali fermentacija. Kiekvienas sūrio ratas praeis per mažiausiai tris rūsius, kiekvienas iš jų...
Prancūzija, Bordeaux
...žaliųjų derliaus nuėmimas, gamtos gerbimas (be herbicidų), racionali kultūra, rankinis derliaus nuėmimas, optinė atranka, brandinimas statinėse. Brandinimas: 10 mėnesių statinėse. Degustacija: Violetinės, giliai purpurinės spalvos, ryškios intensyvumo; Galingas aromatas, subrendusių juodųjų vaisių natų derinys su ryškiais, bet kontroliuojamais medienos aromatais, garantuojančiais būsimą sudėtingumą; Plati ir turtinga, ji atskleidžia subrendusią ir elegantišką medžiagą, tankią struktūrą, pagrįstą tvirtais ir gyvais taninais.
Suomija, Turku
...Regionas Italija – Pjemontas Veislė 100% Nebbiolo Pavadinimas DOCG Alkoholio kiekis 14,5% Brandinimas 36 mėnesių 30 Hl slavų ąžuolo statinėse ir 24 mėnesius butelyje Tūris: 75cl...
...Žaliavinės dešros gamyba ir brandinimas reikalauja iš gamintojo technologinių įgūdžių ir patirties. Norint sėkmingai pateikti produktą rinkoje, būtina įgudžiai sujungti tris aspektus: - geras brandinimo skonis, - maisto sauga ir - ekonomiškumas. Ypatingai svarbu suderinti brandinimo kultūras ir cukraus derinį su norimu brandinimo procesu. Tik taip užtikrinama, kad rūgštėjimas (pH vertės...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen yra vyninė Margaret River, Australijoje, žinoma dėl savo ekologiškų vynų, kurie išreiškia vietinių terroir'ų įvairovę. Įkurta regiono pionierių, vyninė išsiskiria tvariais praktikais ir savo cuvée autentiškumu. Cuvée "Rocky Road" yra Sémillon ir Sauvignon Blanc mišinys. Fermentacija statinėse ir barelėse, po kurios seka brandinimas ant smulkių mielių, suteikia šiam vynui...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Roche La Moliere
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
Atitinkantys produktai
Rosé Brut
Rosé Brut
Kiti produktai
Baltas Brut
Baltas Brut
Ispanija, Canet De Mar
...Zinca d'Odre yra rezultatas impulso rasti vyno kilmės esmę. Šį raudonąjį vyną brandinome odiniuose vyno maišuose, kurie buvo apsaugoti nuo vandens žuvimi (dervos ir alyvuogių aliejaus mišiniu). Fermentuotas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje. Brandinimas odiniuose vyno maišuose, apsaugotuose nuo vandens žuvimi. Tvarus auginimas 1,800 kg/ha. Renkamas rankomis. Neaiškintas ir nefiltruotas.
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Prancūzija, St Pierre D'oléron
...Kognakas yra Oléron vynuogininkystės DNR. Iš kartos į kartą mūsų meistriškumas prisitaikė prie mūsų terroiro, kad pagamintų kognakus, turinčius gėlių ir jūrinį charakterį, atspindintį mūsų jūrinę aplinką. Mūsų senėjimo rūsys, esantis šalia kanalo, jungiančio vandenyną, laikui bėgant patiria jūrinius poveikius. Brandinimas vyksta 400 litrų prancūziškose ąžuolo statinėse, mažiausiai 10 metų XO, 6...
Ispanija, La Romana
...Vinalopo stalo vynuogės. Sakoma, kad XX amžiaus pradžioje epidemija sunaikino įvairius Alicante provincijos derlius. Dėka vieno slėnio kaimyno idėjos, kuris, nerimaudamas dėl savo ateities, nusprendė apdengti ir apsaugoti kiekvieną savo derliaus kekę popieriniu maišeliu, buvo atrasta tobulinta technika, kuri ne tik apsaugo vynuoges nuo kenkėjų ir tiesioginio purškimo, bet ir nuo klimato sąlygų, todėl brandinimas vyksta lėtai. Ši technika suteikia mūsų vynuogėms savybių ir skonio, kurie daro jas unikaliomis pasaulyje.
Prancūzija, Tourves
...Mūsų Noémie cuvée yra mūsų aistros ir darbo suma. Pasirinktos mažo derlingumo sklypai, baltųjų vynų gamyba ąžuolo statinėse, raudonųjų vynų brandinimas ąžuolo statinėse. Aukštos raiškos cuvée, turinti turtingą ir ilgai išliekantį charakterį, kuris ras savo vietą gastronominėje stalo.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... savojardų charakteriu puikiai derės su pierrade arba puikiais Savojaus sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Mondeuse AOC: Savoie Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2027 Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Jungtinė Karalystė, Birmingham
...Grietinėlės apdorojimo įrenginys Šiuo rezervuaru grietinėlė pasterizuojama ir sumažinama iki brandinimo temperatūros. Šioje temperatūroje pridedama kultūra ir brandinimas tęsiamas.
Prancūzija, Poitiers
...Diskretiškas kvapas atskleidžia subtilius medinius natų. Brandinimas pasireiškia gomuryje vanilės, karamelės ir tabako natomis. Pabaiga yra gražiai ilga, atskleidžianti šiek tiek skrudintas ir prieskonių natų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play