Per tris kartas, BRIER ūkis, esantis Rochonvillers, su aistra užsiima žemės ūkiu ir gyvulininkyste. Daugiau nei 20 metų didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti jaunų galvijų mėsą, pripažintą dėl savo aukštos kokybės, neprilygstamo švelnumo ir išskirtinio skonio.
Kaip šeimos įmonė, mes įsipareigojame jums pasiūlyti kokybišką mėsą, gautą iš mūsų ūkio. Mes tiekiame savo jautieną didelėse ir vidutinėse ...
Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
...kurios suteikia vynams jų tipinį charakterį. Dirvožemis sudarytas iš Garonne smėlio akmenų. Vynų brandinimas vyksta 12 mėnesių ąžuolo statinėse, iš kurių 25 % yra naujos.
Jo skaidri ir blizganti rubino raudona spalva žada malonų degustavimą. Aromatas yra sudėtingas, o juodųjų vyšnių, gėlių ir slyvų kvapai susipina su skrudintų riešutų ir skrudintos duonos natomis. Šis vynas siūlo gražų lankstumą...
...Veislė: Vermentinu 20 metų 25 hl/hec 6 500 butelių.
Derlius: ankstyvas ir rankinis
Vynifikacija: tiesioginis spaudimas be sulfitų / šaltas nuosėdų nusodinimas 48 val. / mielių pridėjimas ir fermentacija 14-15°C
Brandinimas ant smulkių nuosėdų 6 mėnesius natūralioje temperatūroje.
Filtravimas, lengvas sulfitavimas ir buteliavimas.
Buteliavimas pavasarį.
Degustacija:
- Ryški geltona spalva;
- Intensyvi aromatinė išraiška, kurią charakterizuoja baltos minkštos mėsos vaisiai ir geltonos gėlės iš krūmynų;
- Gyva, apvali ir įtempta burna. Atgalinis kvapas harmonijoje su nosimi.
...žaliųjų derliaus nuėmimas, gamtos gerbimas (be herbicidų), racionali kultūra, rankinis derliaus nuėmimas, optinė atranka, brandinimas statinėse.
Brandinimas: 10 mėnesių statinėse.
Degustacija: Violetinės, giliai purpurinės spalvos, ryškios intensyvumo; Galingas aromatas, subrendusių juodųjų vaisių natų derinys su ryškiais, bet kontroliuojamais medienos aromatais, garantuojančiais būsimą sudėtingumą; Plati ir turtinga, ji atskleidžia subrendusią ir elegantišką medžiagą, tankią struktūrą, pagrįstą tvirtais ir gyvais taninais.
...%
Aplinkos sertifikatai:
HVE 3 nuo 2017 m.
ir ISO 14001 (Bordo vynų SME) nuo 2015 m.
Kultivavimo technikos:
protingas auginimas, dirvožemiai dirbami arba apželdinti, vynmedžių genėjimas mišriu guyot metodu, rankiniai žaliųjų darbų atlikimai, pritaikyti kiekvienam sklypui
Vynogynai: mechaniniai su keliais atrankos etapais: brandumas ir uogų dydis, sklypų atranka
Vyninimas: tradicinis su švelniu ir kontroliuojamu maceravimu termoreguliuojamuose betono induose
Brandinimas: 12 mėnesių prancūziškose ąžuolo statinėse, iš kurių 40% naujos...
...SINTETINĖS PLAIDAI SŪRIUI
Mūsų sintetiniai sūrio audiniai gali būti naudojami formoms įdėti, nusausinti, spausti, išgauti varškę...
Sintetinių skaidulų savybės:
Labai gera atsparumas rūgštims, lengva priežiūra
Charakteristikos:
- Vienodesnis varškės nusausinimas
- Skatina nusausinimo procesą
- Skatina varškės pasiskirstymą
- Palengvina serumo išėjimą
- Neleidžia klijuotis formose
- Skatina ir leidžia geresnę sūrių su žieve priežiūrą
Funkcijos: Nusausinimas, Formavimas, Filtravimas, Spaudimas, Išgavimas
Specialybės: Brandinimas, Pieno gamyklos – Sūrių gamyklos...
... šiandien atsispindi šiame vyne.
VYNO GAMYBA
Rankomis skinami optimalios brandos
Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus:
Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje
Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių
VYNIOS
Merlot
Cabernet Franc
DEGUSTACIJA
Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
... 18 mėnesių brandinimas naujame prancūziškame ąžuole.","attaque en bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"Pirmas skonis burnoje yra gyvas, su nuostabiu aromatiniu gaivumu. Šio vyno traškus ir skanus pobūdis yra papildytas citrusiniais vaisiais ir apelsinų esencija.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Alkoholio kiekis: 13,5%","Vinification":"Vyninimas"}...
...Pagaminti iš nerūdijančio plieno, pagrindai, aprūpinti keičiamais plastikiniais kojelėmis, laiko sūdymo, brandinimo ir džiovinimo lentynas ir yra lengvai valdomi mūsų vežimėliuose.
Plastikinės kojelės, sukurtos įvairių spalvų, yra prieinamos atskirai, kad būtų išvengta grindų pažeidimų manipuliuojant lentynos pagrindu.
Naudojimas: Sūrio brandinimas
Medžiagos: Nerūdijantis plienas 304 ir 316
Priedai: Nešimo vežimėlis ir kilimėliai
Išmatavimai: - Visi brandinimo lentynų dydžiai - Vielų skaičius: 25, 31, 41, 45 arba 51 - Vielos skersmuo: 2.4 mm...
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\n20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette\nLaipsnis 13°\n\nVINIFIKACIJA\nMechaninis derlius leidžia greitai surinkti vynuoges ryte, kad išsaugotume visus aromatus.\nVinifikacija nerūdijančio plieno talpose žemoje temperatūroje ir brandinimas ant smulkių mielių, kad suteiktume riebumo per 10 mėnesių.\n\nDĖGUSTACIJA\nŠviesiai auksinė spalva...
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje.
Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys.
Rankinis ir amatinis brandinimas.
Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
... aukštos kokybės vynus, aromatingus, taninus turinčius ir struktūrizuotus, tinkamus senėjimui ir brandinimui medyje, jei brandinimas yra pakankamas (mažiausiai 12 natūralių laipsnių) ir jei derlius iš vieno krūmo yra ribotas.
Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai
Mourvèdre N yra reikalaujanti ir subtili kultūra. Su savo vertikalia augimo forma ir akrotone charakteriu, jis turi būti trumpai genimas. Taip jis gali būti auginamas su sumažintu palisavimu arba pakankamai atviru puodeliu. Reikia stengtis išsaugoti lapiją, kuri...
...Šampanas
Sudėtis :
Chardonnay
Laikymo potencialas :
Apie 4 metus
Vyninimo procesas :
Rankinis derliaus nuėmimas, švelnus ir progresyvus spaudimas, alkoholinis fermentavimas nerūdijančio plieno talpose, cuvée mišinių sujungimas, tada pridedama tiravimo likeris. 15 mėnesių brandinimas ir išpilstymas prieš pridedant dosavimo likerio.
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje.
Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
...WHISKY SINGLE MALT - N2 - Vaisinis - Statinė -
FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 54% vol
Vyksta brandinimas...
Prieinamumas gruodžio mėn. 2023
Distilerija FAIVREJMAGINE gamina savo Maltą tiesiog savo patalpose, todėl ji turi Single Malt pavadinimą.
Ji garsėja stiprių laipsnių viskių gamyba.
Tobulas balansas suteikia vasaros skonių, derinant persikus ir raudonuosius vaisius su citrusiniais akcentais.
Mažas brangakmenis, jums, mano DAMOS!
Whisky Single Malt - 54 % Vol
714 butelių prieinama
Prieinama metų pabaigoje 2023...
...1l 40%
Šis konjako mišinys, pagamintas mažais kiekiais 50 vynuogininkų iš Fins Bois regiono, kruopščiai paruoštas Courvoisier vyno rūsyje. Dviejų etapų brandinimas, pirmiausia pas vynuogininką, o vėliau Courvoisier rūsiuose, užtikrina subtilų, galingą ir harmoningą skonį.
Su galingais gvazdikėlių, apelsinų žievelių, gvazdikėlių ir traškios duonos natomis, šis turtingas ir intensyvus mišinys siūlo tobulą pusiausvyrą tarp savo gėlių, vaisių ir medienos aromatų. Galutinis rezultatas yra subtilus, galingas ir harmoningas.
...Degustacijos metu jis yra šiek tiek joduotas, o vėliau labai kreminis su subtiliais šviežių dumblių ir migdolų aromatais. Rekomenduojama užsisakyti iš anksto. Brandinimas trunka nuo 1 iki 3 mėnesių.
Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 90€ su PVM
Ekspresinė pristatymas per 24/48 valandas
Laikymosi šaltis
100% Périgord
Nuoroda: PTCAVO30
Sudėtis: Šturgeonų kiaušiniai, druska
Auginimas: Prancūzija
Rūšis: Oscietro šturgeonai
Laikymas: Laikyti ne ilgiau kaip 4 mėnesius 4 °C temperatūroje; žr. DLUO ant dėžutės nugarėlės
Rekomenduojama dozė: 15g / asmeniui...
...Affinage "Tradition" reiškia, kad šie Comté sūriai buvo brandinami pagal tradicinį Comté brandinimo metodą, kuris buvo naudojamas mūsų įmonės įkūrimo metu, prieš beveik 140 metų.
Comté brandinimas vyksta taip, kad būtų skatinama optimali fermentacija. Kiekvienas sūrio ratas praeis per mažiausiai tris rūsius, kiekvienas iš jų...
...McHenry Hohnen yra vyninė Margaret River, Australijoje, žinoma dėl savo ekologiškų vynų, kurie išreiškia vietinių terroir'ų įvairovę. Įkurta regiono pionierių, vyninė išsiskiria tvariais praktikais ir savo cuvée autentiškumu.
Cuvée "Rocky Road" yra Sémillon ir Sauvignon Blanc mišinys. Fermentacija statinėse ir barelėse, po kurios seka brandinimas ant smulkių mielių, suteikia šiam vynui...
...2 metai
Vyninimas:
Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Vyninimas talpoje 16°C, siekiant optimalaus gaivumo ir aromatų. Brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo.
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...Autentiškas šampanas par excellence, cuvée Fût de Chêne išsiskiria savo galia, elegancija ir gaivumu. Jo brandinimas didelėse ąžuolo statinėse nuo derliaus iki buteliavimo daro jį šampanu, kuris nepraeina nepastebėtas.
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Derlius: rankinis.
Vyninimas:
Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido,
visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai.
Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius.
Degustacija:
Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai!
Aromatas pasižymi charakteringais
pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas.
Taninas yra, bet nėra šiurkštus.
Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
...Kognakas yra Oléron vynuogininkystės DNR. Iš kartos į kartą mūsų meistriškumas prisitaikė prie mūsų terroiro, kad pagamintų kognakus, turinčius gėlių ir jūrinį charakterį, atspindintį mūsų jūrinę aplinką.
Mūsų senėjimo rūsys, esantis šalia kanalo, jungiančio vandenyną, laikui bėgant patiria jūrinius poveikius. Brandinimas vyksta 400 litrų prancūziškose ąžuolo statinėse, mažiausiai 10 metų XO, 6...
...Mūsų Noémie cuvée yra mūsų aistros ir darbo suma. Pasirinktos mažo derlingumo sklypai, baltųjų vynų gamyba ąžuolo statinėse, raudonųjų vynų brandinimas ąžuolo statinėse. Aukštos raiškos cuvée, turinti turtingą ir ilgai išliekantį charakterį, kuris ras savo vietą gastronominėje stalo.