Prancūzija, Poitiers
...Diskretiškas kvapas atskleidžia subtilius medinius natų. Brandinimas pasireiškia gomuryje vanilės, karamelės ir tabako natomis. Pabaiga yra gražiai ilga, atskleidžianti šiek tiek skrudintas ir prieskonių natų.
Ispanija, Cuarte De Huerva
... Skonis: burnoje jis jaučiasi saldus, gerai struktūruotas, aksominis ir labai skanus. Brandinimas: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot brandinamas 4 mėnesius amerikietiškose ir prancūziškose ąžuolo statinėse.
Lenkija, Poznań
Makosh įmonė pradėjo veiklą, platindama trąšas Europos rinkoje prieš daugiau nei 10 metų. Nuolat ieškome partnerių, kurie būtų pasirengę tapti mūsų platintojų tinklo dalimi Lenkijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Lietuvoje, Latvijoje, Slovakijoje, Austrijoje, Rumunijoje, Moldovoje, Čekijoje ir ne tik. Makosh - tai tiltas tarp gamintojo ir ūkininko. Įmonė glaudžiai bendrada...
Ispanija, Almendralejo
...Iš mūsų Chardonnay putojančio vyno šiek tiek saldiname skonį tiems, kurie ieško daugiau apvalumo, neprarandant tipinių aromatų iš mūsų putojančio vyno, neseniai apdovanoto Briuselio Pasaulio konkurse 2013. Veislės: 100% Chardonnay Alkoholio kiekis: 11,70% vol Cukrus: 12 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Ispanija, Sevilla
...MAXX - ANDALŲ SVAJONĖ FICHA TÉCNICA: Kilmingumo zona: DOP Malagos kalnai Sudėtis: Tintilla de Rota ir Garnacha Brandinimas: 13 mėnesių brandinimas prancūziškuose ir amerikietiškuose 500L talpos statinėse. Alkoholio kiekis: 14,5o SKONIO PASTABOS: Išvaizda: Labai intensyvi vyšnių spalva. Kvapas: Raudonieji vaisiai, balzaminiai ir prieskoniuoti. Skonis: Galingas, struktūruotas ir apvalus.
... tinkamas brandinimas. Tirštas, šiek tiek alkoholinio ir malonaus skonio, jo skonis geriau atsiskleidžia, jei ragaujate jį vėsų kaip aperityvą arba po valgio, kad galėtumėte išbandyti geriausias jo virškinimo savybes.
Ispanija, Las Rozas
Prancūzija, Ascain
...Halal jautienos chorizo, pagamintas rankiniu būdu Andalūzijoje. Džiovinimas ir brandinimas, veikiant kalnų vėjams. Parduodama po vieną arba supjaustyta premium pakuotėje. Pardavimas po vieną / dėžutę / paletę...
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Prancūzija, Bondoufle
...Įmonė CORAL gamina platų oro apdorojimo prietaisų asortimentą. CTA užima pirmaujančią vietą dėl savo kokybės ir pažangios technologijos. Oro apdorojimo įrenginiai tinka įvairiems naudojimams, tarp jų: - Spaudimas su ar be šildymo dažymo patalpose, džiovinimas, brandinimas ir kt. - Švaraus oro tiekimas / patalpų ir hermetiškų kamerų spaudimas (be dulkių) - Šildymas / aušinimas / kondicionavimas...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Liekančių cukrų: 210 g/litras","Nez":"Aromatas: Kvikiai","Terroir":"Molingo smėlio dirvožemis ant šistų","Equilibre":"Pusiausvyra: Saldus","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholinis fermentavimas vyksta statinėse, o brandinimas trunka 18 mėnesių statinėse.","Bouche":"Skonis: Saldžios uogos, kvikai su turtingu...
... kabinama natūralioje oro srovėje. Dabar prasideda brandinimas, kuris yra padalintas į dvi fazes: iki devynių mėnesių gerai vėdinamose patalpose su natūralia oro cirkuliacija, galiausiai - rūsyje ilgam brandinimui.
Atitinkantys produktai
Džiovintas prosciutto
Nostralinis prosciutto stagionato
Kiti produktai
Namų antipasto
Namų antipasto
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Mikro derlius, išskirtinės vynifikacijos ir 31 mėnesio nepaprastas brandinimas statinėse, kad gautume išskirtinį vyną. Domenas: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Auginimo būdas: Ekologinė konversija Charakteris: galingas Talpa: 75cl Metai: 2014 Svoris: 1 kg...
Pietų Korėja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... fermentacija\nTik natūralus\nEkologiškas organinis brandinimas\n40 rūšių amino rūgščių\nHACCP, ICG, tradicinės maisto kokybės sertifikatas\n\nProduct Use\nKūno ir sielos pusiausvyra\nKavinės gėrimas: šviežias limonadas ir kokteilių maišymas\nRestoranų ir namų gaminimas: ekologiškas actas, padažai ir marinatai\nDetoksikacija ir dieta: joga, pilatesas, bet kokios sporto šakos\n\nBrand Name: Dearbrew\nOrigin: Pietų Korėja"}...
Ispanija, Murcia
...Pagamintas iš geriausių Tempranillo vynuogių, pasirinktų iš mūsų seniausių vynuogynų, rankomis surinktų mažose dėžutėse ir klasifikuotų atrankos stalu. Malolaktinė fermentacija ir tolesnis brandinimas 24 mėnesius naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Galiausiai vynas bent 12 mėnesių laikomas butelyje prieš jį parduodant. Butelis: 0,75L Magnum butelis: 1,75L...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Raktų atidavimo darbo principu ir darbo tvarka pasižyminti ENDŪSTRINĖS VIRTUVĖS TR užtikrina aukščiausią klientų pasitenkinimą. Po dizaino etapo gamyba vykdoma apie 2000 kvadratinių metrų ploto gamybos ir biuro patalpose. Šiandien, kaip pramoninės virtuvės įrangos prekės ženklas, mes sukūrėme plačią platintojų, pardavimo taškų ir paslaugų tinklą visoje Turkijos Respublikoje ir didžiuojamės būdami...
Ispanija, Varea
Ekologinės medaus ir žiedadulkių gamintojai (bio sertifikavimo metai), gryno medaus gamyba, pasirinkta iš rozmarino, čiobrelių, viržių, ąžuolo, apelsinų, citrinų, propolio ir statinės hidromelio. Skirtingi tarptautiniai apdovanojimai laimėję medaus rūšys (didmeninė ir mažmeninė prekyba, taip pat pakuojame su jūsų prekės ženklais). Galite mus aplankyti be įsipareigojimų, mūsų bitės renka medų iš sk...
...30 mėnesių Parmigiano Reggiano yra skonio koncentratas, trapus ir granuliuotas, su ryškiu aromatu. Jo savitumas daro jį tikru triumfu skonio receptoriams. Ilgas brandinimas suteikia šiam produktui aukštą virškinamumą ir gausų maistingųjų medžiagų kiekį, todėl jis tinka laktozės netoleruojantiems asmenims ir mažiems vaikams.
Prancūzija, Pont D Ain
...Iš savo gimtosios Loreno, šis Rozelieures brandintas tik Portveino Ruby statinėje iš Loureiro namų. Šis brandinimas suteikė jam vaisinių natų ir gražų rožinį atspalvį, būdingą portveino statinėms, kurios puikiai dera su švelniai rūgštinta, turtinga ir pilna miežių distiliatu šio buteliavimo Būklė:Naujas produktas Šalis:Prancūzija Gamybos regionas:Lorena Pavadinimas:Viskis Metai:2021 Alkoholis:46° Talpa:70cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... mėnesių. Brandinimas vyksta dalyje ąžuolo statinėse, siekiant išgryninti taninus ir pridėti sudėtingumo, kita dalis brandinama betono talpose, kad išsaugotų vaisių gaivumą.\n\nDĖGUSTACIJA\nGalingas ir sudėtingas aromatas, derinantis labai sunokusių raudonųjų vaisių, saldymedžio ir šiek tiek skrudintos kavos natas. Pirmasis skonis burnoje koncentruotas, vėliau platus, dominuojantis labai sunokusių vaisių. Mourvèdre suteikia charakteringą struktūrą su jaučiamais ir aksominiais taninais. Pabaiga ilga, pažymėta garrigue kvapais."}...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Italija, Langhirano
...Kaip didelių šaltai rūkytų kumpių specialistai, mes pasirinkome tai, kas, mūsų nuomone, yra geriausias San Daniele kumpis. Pagamintas ribotoje Friuli teritorijoje, jis išsiskiria būdinga pailga forma ir šlapiu. Paruoštas tik iš Italijoje gimusių ir auginamų kiaulių mėsos bei jūros druskos, kurios kiekis yra didesnis nei Parmos, suteikiantis jam ryškesnį skonį. Brandinimas: 14/18 mėnesių Vidutinė svoris: kg. 9.5/11.5 Kiekis vienam kaklui: 2...
Prancūzija, Amayé-Sur-Seulles
... gėlė nustebins jus savo žiedų nuoseklumu. Jos citrusinių vaisių ir žalios obuolio kvapas bei skonis užburs jus iki tokio lygio, kad nebegalėsite be jos apsieiti. Ghost OG CBD, kaip ir kiekviena mūsų veislė, yra iš organinės žemdirbystės, be pesticidų. Keturių savaičių brandinimas naudojant OGL metodą. Boveda Humidipack tiekiamas su gėlėmis geresniam konservavimui. Auginama viduje. Nėra pridėtų terpenų. CBD kiekis: 3,49% THC kiekis: 0,16%...
Prancūzija, Paris
... lengvumas, jacinth ir liepos natų bei stebinanti saldumo gausa, kuri džiugins visus skonius. Malonus ir subalansuotas, lengvai suprantamas. Veislės, brandinimas...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml flakonas. Brandintas mažiausiai dvejose metų barikėse Château Garreau požeminiame rūsyje, unikaliame Armagnac.
Ispanija, Torrelavega
...Kavendish bananų arba plantano veislė reiškia kelis bananų kultūrus, priklausančius AAA kultūrų grupei. Tai viena iš žinomiausių ir plačiausiai auginamų bananų veislių. Iš tiesų, manoma, kad 99% bananų eksportų yra Kavendish tipo. Produktų kalibras ir brandinimas šviežio produkto nustatomi derybų metu. Iš pakavimo gamyklos jis gabenamas šaldytuvuose iki Santa Martos uosto, Kolumbijoje. PRIDEDAMA...
Italija, Dorgali
...Gautas iš grynų Cannonau vynuogių apdorojimo. Po 15–20 dienų fermentacijos ant odelių, didžioji dalis brandinama plieninėje talpoje mažiausiai 10 mėnesių, o maža dalis – prancūziškame ąžuolo tonneaux mažiau nei metus. Po buteliavimo seka 2–3 mėnesių brandinimas. Ryškiai rubino spalvos, Vigna Sorella su savo jaunyste ir gaivumu dovanoja Sardinijos aromatus, su Viduržemio jūros krūmynų, myrtų ir...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play