Prancūzija, Bondoufle
...Įmonė CORAL gamina platų oro apdorojimo prietaisų asortimentą. CTA užima pirmaujančią vietą dėl savo kokybės ir pažangios technologijos. Oro apdorojimo įrenginiai tinka įvairiems naudojimams, tarp jų: - Spaudimas su ar be šildymo dažymo patalpose, džiovinimas, brandinimas ir kt. - Švaraus oro tiekimas / patalpų ir hermetiškų kamerų spaudimas (be dulkių) - Šildymas / aušinimas / kondicionavimas...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Liekančių cukrų: 210 g/litras","Nez":"Aromatas: Kvikiai","Terroir":"Molingo smėlio dirvožemis ant šistų","Equilibre":"Pusiausvyra: Saldus","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholinis fermentavimas vyksta statinėse, o brandinimas trunka 18 mėnesių statinėse.","Bouche":"Skonis: Saldžios uogos, kvikai su turtingu...
Belgija, Beringen
...1886 metais William Grant įgyvendino visą gyvenimą puoselėtą ambiciją, pastatydamas savo distileriją. Jis pavadino ją Glenfiddich, gaeliškai reiškiančiu Elnių slėnis, o 1887 metų Kalėdų dieną pirmasis lašas išsiskyrė iš distiliatorių. Šiandien, vis dar priklausanti William Grant šeimai, Glenfiddich yra pirmaujantis pasaulyje vieno salyklo viskis. Jo 12 metų brandinimas geriausiuose Oloroso šeryje ir burbono statinėse, prieš sujungiant juos ąžuolo talpose, sukuria sklandesnį harmoningą skonį.
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Mikro derlius, išskirtinės vynifikacijos ir 31 mėnesio nepaprastas brandinimas statinėse, kad gautume išskirtinį vyną. Domenas: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Auginimo būdas: Ekologinė konversija Charakteris: galingas Talpa: 75cl Metai: 2014 Svoris: 1 kg...
Pietų Korėja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... fermentacija\nTik natūralus\nEkologiškas organinis brandinimas\n40 rūšių amino rūgščių\nHACCP, ICG, tradicinės maisto kokybės sertifikatas\n\nProduct Use\nKūno ir sielos pusiausvyra\nKavinės gėrimas: šviežias limonadas ir kokteilių maišymas\nRestoranų ir namų gaminimas: ekologiškas actas, padažai ir marinatai\nDetoksikacija ir dieta: joga, pilatesas, bet kokios sporto šakos\n\nBrand Name: Dearbrew\nOrigin: Pietų Korėja"}...
Ispanija, Murcia
...Pagamintas iš geriausių Tempranillo vynuogių, pasirinktų iš mūsų seniausių vynuogynų, rankomis surinktų mažose dėžutėse ir klasifikuotų atrankos stalu. Malolaktinė fermentacija ir tolesnis brandinimas 24 mėnesius naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Galiausiai vynas bent 12 mėnesių laikomas butelyje prieš jį parduodant. Butelis: 0,75L Magnum butelis: 1,75L...
...Dėl didelio kalio kiekio vaisiuose, brandinimas, spalvų pasikeitimas ir kokybės gerinimas tiesiogiai veikia. Kalis kartu su kitomis medžiagomis, esančiomis jo sudėtyje, padeda jauniesiems vaisiams, kurie dar nėra pasiruošę brandinimui, augti. Nesukelia priverstinio brandinimo. Padeda augalams nepatirti neigiamų sąlygų poveikio, didina atsparumą ligų sukėlėjams. Teigiamai veikia vaisių natūralios spalvos atsiradimą.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Turkija, Istanbul
KARČIĞ ŠALDYMO PRAMONINĖS VIRTUVĖS ĮRANGOS PROJEKTAVIMAS GAMYBA MONTAVIMAS KOKYBĖS SISTEMOS DOKUMENTAS ISO 9001 SERTIFIKATAS TURI TARPTAUTINIUS STANDARTUS ATITINKANČIUS HOTELIAMS RESTORANAMS BARAMS KAVINĖMS KEPYKLOMS GREITO MAISTO PARDUOTUVĖMS POILSIO KURORTAMS GAMYKLOMS LIGONINĖMS KARINIAMS JUNGINIAMS IR MOKYKLOMS EFEKTYVIUS HIGIENIŠKUS PILNUS VIRTUVĖS IR ŠALDYMO ĮRENGINIUS GAMYBA.
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... užtikrinta harmonija, o vyninimas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas trunka 6 mėnesius 500 l molinėse statinėse, kad sustiprintų vyno mineralumą.","Sol":"Vynuogės auginamos aluvinėse lygumose ir šlaitinėse šistų kalvose Caudiès.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Commentaires de dégustation":"Sausas rožinis vynas, tačiau labai vaisinis. Kiekviena vynuogių veislė prisideda prie...
...30 mėnesių Parmigiano Reggiano yra skonio koncentratas, trapus ir granuliuotas, su ryškiu aromatu. Jo savitumas daro jį tikru triumfu skonio receptoriams. Ilgas brandinimas suteikia šiam produktui aukštą virškinamumą ir gausų maistingųjų medžiagų kiekį, todėl jis tinka laktozės netoleruojantiems asmenims ir mažiems vaikams.
Prancūzija, Cénac
...Derlius nuimamas anksti ryte, kad vynuogės išlaikytų vaisiškumą ir šviežumą. 10-12 valandų trukmės pelliculinė maceracija inertinėje ir termoreguliuojamoje nerūdijančio plieno talpoje. Fermentacija žemoje temperatūroje (16-18 °C). Brandinimas ant mielių. Šios vynifikacijos rezultatas suteikia mūsų baltajam vynui vaisiškumo, apvalumo, riebumo ir švelnumo. Burna: malonus pradžios skonis, šilkinė ir...
Prancūzija, Pont D Ain
...Iš savo gimtosios Loreno, šis Rozelieures brandintas tik Portveino Ruby statinėje iš Loureiro namų. Šis brandinimas suteikė jam vaisinių natų ir gražų rožinį atspalvį, būdingą portveino statinėms, kurios puikiai dera su švelniai rūgštinta, turtinga ir pilna miežių distiliatu šio buteliavimo Būklė:Naujas produktas Šalis:Prancūzija Gamybos regionas:Lorena Pavadinimas:Viskis Metai:2021 Alkoholis:46° Talpa:70cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... mėnesių. Brandinimas vyksta dalyje ąžuolo statinėse, siekiant išgryninti taninus ir pridėti sudėtingumo, kita dalis brandinama betono talpose, kad išsaugotų vaisių gaivumą.\n\nDĖGUSTACIJA\nGalingas ir sudėtingas aromatas, derinantis labai sunokusių raudonųjų vaisių, saldymedžio ir šiek tiek skrudintos kavos natas. Pirmasis skonis burnoje koncentruotas, vėliau platus, dominuojantis labai sunokusių vaisių. Mourvèdre suteikia charakteringą struktūrą su jaučiamais ir aksominiais taninais. Pabaiga ilga, pažymėta garrigue kvapais."}...
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."Armagnac Castarède" - 1992 yra išskirtinis derlius, brandintas ąžuolo statinėse iki buteliavimo. Šis gėrimas, turintis 40° alkoholio, siūlo nepamirštamą degustacijos patirtį. Kaip digestifas, jis mėgaujamasi lėtai, leidžiant įvertinti jo turtingus ir sudėtingus aromatus. Brandinimas statinėje suteikia šiam "Armagnac" medienos natų ir skonio gylio, kuris džiugins mėgėjus. Pateiktas elegantiškame...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Italija, Langhirano
...Kaip didelių šaltai rūkytų kumpių specialistai, mes pasirinkome tai, kas, mūsų nuomone, yra geriausias San Daniele kumpis. Pagamintas ribotoje Friuli teritorijoje, jis išsiskiria būdinga pailga forma ir šlapiu. Paruoštas tik iš Italijoje gimusių ir auginamų kiaulių mėsos bei jūros druskos, kurios kiekis yra didesnis nei Parmos, suteikiantis jam ryškesnį skonį. Brandinimas: 14/18 mėnesių Vidutinė svoris: kg. 9.5/11.5 Kiekis vienam kaklui: 2...
Prancūzija, Amayé-Sur-Seulles
... gėlė nustebins jus savo žiedų nuoseklumu. Jos citrusinių vaisių ir žalios obuolio kvapas bei skonis užburs jus iki tokio lygio, kad nebegalėsite be jos apsieiti. Ghost OG CBD, kaip ir kiekviena mūsų veislė, yra iš organinės žemdirbystės, be pesticidų. Keturių savaičių brandinimas naudojant OGL metodą. Boveda Humidipack tiekiamas su gėlėmis geresniam konservavimui. Auginama viduje. Nėra pridėtų terpenų. CBD kiekis: 3,49% THC kiekis: 0,16%...
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Be kaulų ir V formos nuolaida Ref:13002 Brandinimas: 16 mėnesių Vidutinis vieneto svoris: apie 5,5-6 kg Neto svoris dėžutėje: apie 11-12 kg Vienetai dėžutėje: 2...
Prancūzija, Paris
... lengvumas, jacinth ir liepos natų bei stebinanti saldumo gausa, kuri džiugins visus skonius. Malonus ir subalansuotas, lengvai suprantamas. Veislės, brandinimas...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml flakonas. Brandintas mažiausiai dvejose metų barikėse Château Garreau požeminiame rūsyje, unikaliame Armagnac.
Jungtinė Karalystė, London
... kompleksinis, su nuolatiniu brandžių vaisių ir prieskonių skoniu. Patiekti 18 laipsnių temperatūroje. Alkoholio kiekis 14% • Brandinimas: 12 mėnesių Prancūziškuose (80%) ir Amerikietiškuose (20%) ąžuolo statinėse Spalva: Turtinga apranga su intensyvia violetine spalva. Nosies: Brandūs raudonieji vaisiai su gėlių violetiniais niuansais, kartu su elegantiškais skrudintais, balzaminių ir prieskonių akcentais. Skonis: Pilnas, elegantiškas ir aksominis, galingas, suteikiantis apgaubiančią pilnatvės jausmą. Poskonis Veislė: 100% Syrah...
Austrija, Königsdorf
...1886 metais William Grant įgyvendino visą gyvenimą puoselėtą ambiciją, pastatydamas savo distileriją. Jis pavadino ją Glenfiddich, gaeliškai reiškiančiu Elnių slėnį, o 1887 metų Kalėdų dieną pirmasis lašas ištekėjo iš distiliatorių. Šiandien, vis dar priklausanti William Grant šeimai, Glenfiddich yra pasaulyje pirmaujantis vieno miežių viskis. Jo 12 metų brandinimas geriausiuose Oloroso šeryje ir burbono statinėse, prieš sujungiant jį ąžuolo talpose, sukuria sklandesnį harmoningą skonį.
Ispanija, Torrelavega
...Kavendish bananų arba plantano veislė reiškia kelis bananų kultūrus, priklausančius AAA kultūrų grupei. Tai viena iš žinomiausių ir plačiausiai auginamų bananų veislių. Iš tiesų, manoma, kad 99% bananų eksportų yra Kavendish tipo. Produktų kalibras ir brandinimas šviežio produkto nustatomi derybų metu. Iš pakavimo gamyklos jis gabenamas šaldytuvuose iki Santa Martos uosto, Kolumbijoje. PRIDEDAMA...
Italija, Dorgali
...Gautas iš grynų Cannonau vynuogių apdorojimo. Po 15–20 dienų fermentacijos ant odelių, didžioji dalis brandinama plieninėje talpoje mažiausiai 10 mėnesių, o maža dalis – prancūziškame ąžuolo tonneaux mažiau nei metus. Po buteliavimo seka 2–3 mėnesių brandinimas. Ryškiai rubino spalvos, Vigna Sorella su savo jaunyste ir gaivumu dovanoja Sardinijos aromatus, su Viduržemio jūros krūmynų, myrtų ir...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Prancūzija, Brue Auriac
...Spalva: Raudona Metai: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogės: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VYNINIMAS: Atsakinga vynininkystė Šalta priešfermentinė maceracija, fermentacija 20-25°C, 2 savaičių maceracija, brandinimas ąžuolo statinėse (228L – vidutinė šiluma) 16 mėnesių Degustacijos pastabos: Aromatas išreiškia intensyvias juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir gervuogių natas, subtiliai...
... vynas brandinamas barikėse 16-18 mėnesių. Po to seka papildomas brandinimas buteliuose mažiausiai 3 mėnesius. Brandinimo potencialas: 4 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus. Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su gerai sunokusių raudonųjų vaisių užuominomis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei