Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Italija
Pristatymas
Pristatymas: Visas pasaulis
Įkurta
Įkurta: 1948
Darbuotojai
Darbuotojai: 50-99
Tiekėjo tipas
Info
Gamyba
Apie mus

10 produktai (-ų) ir paslaugos (-ų)

Search
Stracciatella di Burrata - Sūrio paruošimas, pagamintas iš suplėšytos pasta filata ir grietinėlės
Stracciatella yra tradicinis Puglijos sūrio gaminys, sudarytas iš minkštų rankomis ištrintų ištempto sūrio ir grietinėlės; ši specialybė gali būti var...
MOZZARELLA FIORDILATTE - ŠVIEŽIAS TEMPERATŪROS SŪRIS
Mozzarella yra šviežias sūris, pagamintas iš tempimo tešlos, pasižymintis lygiu, vienodu paviršiumi, sniego baltumo spalva ir elastinga konsistencija.
Caciocavallo - Brandintas Sūris
Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad...
BURRATA - ŠVIEŽIAS TEMPIAMAS SŪRIS
Burrata, puikiai atspindinti tradicinę Apulijos sūrių gamybos kultūrą, sudaryta iš rankomis pagaminto mocarelos sluoksnio, kurį mūsų sūrininkai užpild...
MOZZARELLA TRECCIA - ŠVIEŽIAS VIRVĖS SŪRIS
Mozzarella yra šviežias sūris, pagamintas iš tempimo tešlos, pasižymintis lygiu, vienodu paviršiumi, sniego baltumo spalva ir elastinga konsistencija.
BURRATA SU JUODUOJU TRUFLIU - ŠVIEŽIAS TEMPIAMAS SŪRIS SU ITALIŠKU TRUFLIU
Turtinga ir elegantiška klasikinės burratos variacija, kuri išskiria stiprų triufelių skonį, praturtindama skanų ir kreminį burratos įdarą, suteikdama...
Provolone - Pusiau aštrus brandintas sūris
Provolone stagionato yra brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai apdorotas ir formuojamas rankomis, brandinamas apie 9–12 mėnesių. J...
RŪKYTA BURRATA - NATŪRALIAI RŪKYTA ŠVIEŽIAI SŪRIU
Rankomis pagamintas minkštos tešlos maišelis su kreminiu mozzarella įdaru, rankomis suplėšyta ir grietinėle, natūraliai rūkyta. Rūkyta burrata yra tob...
CACIORICOTTA - BRANDINTA SŪRIS RICOTTA
Cacioricotta yra pusiau kietas, cilindro formos sūris, būdingas Puglijos sūrių tradicijai. Puglijos virtuvėje šis produktas paprastai naudojamas tark...
Caciotta su pieno rūgšties bakterijomis - Stracchino sūris su pieno rūgšties bakterijomis
Caciotta fior di bontà yra šviežias sūris, praturtintas pieno rūgštimis, kuris buvo trumpai džiovinamas. Nors tai yra pusiau kietas sūris, viduje jis ...

Raktažodžiai1 raktinis žodis

Mokėjimo metodai

PayPal
SWIFT pervedimas
Kredito kortelė

Mokėjimo sąlygos

SLOC - Stand-by akreditivas

Galimas pristatymo tipas („Incoterms“)

Atsakomybė:
Pirkėjas
Dalijamasi
Tiekėjas

Vieta ir Kontaktai

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play