Ispanija, Banyeres De Mariola
Sveiki atvykę į NOVAFRUIT ir Abonova: Jūsų tiekėjas šviežių ir šaldytų tropinių vaisių NOVAFRUIT, priklausanti Abonova grupei, importuoja ir platina geriausius šviežius ir šaldytus tropinius vaisius iš viso pasaulio. Mūsų pasirinkimas kruopščiai atrinktas dėl išskirtinės kokybės, šviežumo ir skonio. Mūsų misija yra pasiūlyti platų tropinių vaisių asortimentą, kruopščiai atrinktą dėl išskirtinės k...
Prancūzija, Rochonvillers
Per tris kartas, BRIER ūkis, esantis Rochonvillers, su aistra užsiima žemės ūkiu ir gyvulininkyste. Daugiau nei 20 metų didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti jaunų galvijų mėsą, pripažintą dėl savo aukštos kokybės, neprilygstamo švelnumo ir išskirtinio skonio. Kaip šeimos įmonė, mes įsipareigojame jums pasiūlyti kokybišką mėsą, gautą iš mūsų ūkio. Mes tiekiame savo jautieną didelėse ir vidutinėse ...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Vokietija, Dissen
Fuchs grupė yra įsikūrusi Dissen (Vokietija) ir yra ekspertė skonio klausimais maisto pramonėje ir prekyboje, nuo prieskonių iki technologinių sprendimų. Mes siūlome daugiau nei 70 metų patirtį su savo išsamia tarptautine pramonės žiniomis, vidinėmis produktų plėtros galimybėmis, sensorikos laboratorijomis bei prieskonių someljė ir someljėrėmis. Portfelis apima: prieskonius, žoleles, mišinius, m...
Lenkija, Poniec
Sveiki atvykę į MIXT SP. Z O.O. Didmeninė prekyba. Nuo savo įkūrimo 2011 metais, MIXT SP. Z O.O. tapo žinomu didmenininku ir importuotoju Lenkijoje, specializuojantis plačiame nuolaidų produktų asortimente. Mes esame įsitvirtinusi įmonė, žinoma dėl savo įsipareigojimo kokybei ir išskirtiniam klientų aptarnavimui, siekdami užtikrinti geriausią klientų pasitenkinimą. MIXT SP. Z O.O. siūlo plačią pr...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių. Prezentacija: Kiekvienas gabalas supakuotas į riebalams atsparų popieriaus lapą, apvyniotas audiniu ir pateiktas individualioje dėžutėje. Ingredientai: Iberijos kaštonų kiaulės kumpis ir jūros druska Specifikacijos: Ilga forma ir švelni riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių...
Italija, Campo San Martino
Nuo 1980 metų Afinox yra Italijos ir tarptautinis specialistas, projektuojantis ir gaminantis aukštos technologinės vertės įrangą maitinimo sektoriui. Sekdama rinkos tendencijas ir pokyčius, įmonė savo pasiūloje įtraukė vis gausesnę įrangos asortimentą, per metus tapdama pagrindiniu orientyru profesionalams ir sektoriaus atstovams. Šaldytuvai, temperatūros mažinimo įrenginiai, cook and chill siste...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione. Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono: • Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois • Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
Italija, Capo D'orlando
...Tai yra bendrojo mandarino arba 'Avana' mutacija, atrasta netoli Palerme. Augalas apvalus, lapai maži, siauri ir ilgi, gėlės baltos, mažos ir kvapnios. Plona oranžinė žievelė. Minkštimas oranžinės-raudonos spalvos, sultingas. Brandinimas vyksta nuo vasario iki balandžio. NAUDINGI POVEIKIAI Kaip ir visi citrusiniai vaisiai, jis yra turtingas vitamino C, todėl turi antioksidacinių savybių. Jame...
Prancūzija, Bordeaux
...kurios suteikia vynams jų tipinį charakterį. Dirvožemis sudarytas iš Garonne smėlio akmenų. Vynų brandinimas vyksta 12 mėnesių ąžuolo statinėse, iš kurių 25 % yra naujos. Jo skaidri ir blizganti rubino raudona spalva žada malonų degustavimą. Aromatas yra sudėtingas, o juodųjų vyšnių, gėlių ir slyvų kvapai susipina su skrudintų riešutų ir skrudintos duonos natomis. Šis vynas siūlo gražų lankstumą...
Italija, Pasturo
...Tai yra bufalo sūris su plona, balta žydinčia plutele. Tešla yra minkšta, lygi ir kreminė. Skonis malonus ir subtilus. Vidutinis svoris: 0,3 Minimalus brandinimas: 7-10 dienų...
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
Prancūzija, Calvi
...Veislė: Vermentinu 20 metų 25 hl/hec 6 500 butelių. Derlius: ankstyvas ir rankinis Vynifikacija: tiesioginis spaudimas be sulfitų / šaltas nuosėdų nusodinimas 48 val. / mielių pridėjimas ir fermentacija 14-15°C Brandinimas ant smulkių nuosėdų 6 mėnesius natūralioje temperatūroje. Filtravimas, lengvas sulfitavimas ir buteliavimas. Buteliavimas pavasarį. Degustacija: - Ryški geltona spalva; - Intensyvi aromatinė išraiška, kurią charakterizuoja baltos minkštos mėsos vaisiai ir geltonos gėlės iš krūmynų; - Gyva, apvali ir įtempta burna. Atgalinis kvapas harmonijoje su nosimi.
Prancūzija, Bordeaux
...žaliųjų derliaus nuėmimas, gamtos gerbimas (be herbicidų), racionali kultūra, rankinis derliaus nuėmimas, optinė atranka, brandinimas statinėse. Brandinimas: 10 mėnesių statinėse. Degustacija: Violetinės, giliai purpurinės spalvos, ryškios intensyvumo; Galingas aromatas, subrendusių juodųjų vaisių natų derinys su ryškiais, bet kontroliuojamais medienos aromatais, garantuojančiais būsimą sudėtingumą; Plati ir turtinga, ji atskleidžia subrendusią ir elegantišką medžiagą, tankią struktūrą, pagrįstą tvirtais ir gyvais taninais.
Italija, Sizzano
...VEISLĖ Greco Novarese 100% DERINIMAS Mėlynių ir brandintų sūrių Kremiški desertai Kepiniai SPALVA Gintarinė AROMATAS Šafranas ir ramunėlių žiedai Razinos, lazdyno riešutas ir cukruoti vaisiai BRANDINIMAS Medyje nuo 2019 TEMPERATŪRA: 8-12 °C...
... įvairiose šalyse. Augalas: vidutiniškai gyvybingas, su pusiau atvira augimo forma. Vaisiai: vidutinio dydžio, apvalūs, šviesiai rudos spalvos, 45% lupimo derlius. Žydėjimas: vėlyvas. Rekomenduojamas apdulkintojas: Tonda Gentile Romana. Vaisiai: riešutas po žieve yra baltas, su mažomis skaidulomis paviršiuje, kurias lengva pašalinti, labai gero skonio ir aromato. Derlingumas: vidutinis. Brandinimas: vidutinio ankstyvumo, link rugpjūčio pabaigos.
Italija, Radicofani
...Ziro brandinimas su melisa suteikia pecorino subtilų citrinos aromatą, kuris žavi ir intriguoja. Jis pateikiamas dovanų pakuotėje, primenančioje dubenį, kurios svoris yra apie 1,400 kg; Taip pat prieinama vakuuminėje pakuotėje su visa forma, kurios svoris yra apie 1,400 kg; pusės formos, apie 0,750 kg; ketvirčio formos, 0,300 kg.
Rumunija, Botosani
...Nors tai gali atrodyti kaip mokslas, tai labiau susiję su tradicija. Brandinimas yra procesas, kuris suminkština jautieną dėka natūralių procesų. Mes laikome Karpatuose užaugintą jautieną kelias dienas erdvėse, kuriose kruopščiai kontroliuojame temperatūrą, drėgmę ir oro sroves. Laukiame, kol mėsa užbaigs savo skonį ir pagerins aromatus. Rezultatas - minkšta ir sultinga mėsa. Mes buvome pirmieji, kurie suprato, kad tai svarbu, ir pristatėme brandintą jautieną Rumunijoje.
Prancūzija, Saint Emilion
...% Aplinkos sertifikatai: HVE 3 nuo 2017 m. ir ISO 14001 (Bordo vynų SME) nuo 2015 m. Kultivavimo technikos: protingas auginimas, dirvožemiai dirbami arba apželdinti, vynmedžių genėjimas mišriu guyot metodu, rankiniai žaliųjų darbų atlikimai, pritaikyti kiekvienam sklypui Vynogynai: mechaniniai su keliais atrankos etapais: brandumas ir uogų dydis, sklypų atranka Vyninimas: tradicinis su švelniu ir kontroliuojamu maceravimu termoreguliuojamuose betono induose Brandinimas: 12 mėnesių prancūziškose ąžuolo statinėse, iš kurių 40% naujos...
Prancūzija, Belley
...SINTETINĖS PLAIDAI SŪRIUI Mūsų sintetiniai sūrio audiniai gali būti naudojami formoms įdėti, nusausinti, spausti, išgauti varškę... Sintetinių skaidulų savybės: Labai gera atsparumas rūgštims, lengva priežiūra Charakteristikos: - Vienodesnis varškės nusausinimas - Skatina nusausinimo procesą - Skatina varškės pasiskirstymą - Palengvina serumo išėjimą - Neleidžia klijuotis formose - Skatina ir leidžia geresnę sūrių su žieve priežiūrą Funkcijos: Nusausinimas, Formavimas, Filtravimas, Spaudimas, Išgavimas Specialybės: Brandinimas, Pieno gamyklos – Sūrių gamyklos...
... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Gilių šeriamas iberų chorizo yra produktas, tradiciškai gaminamas iš geriausių prieskonių ir atrinktų mėsos. Jo ingredientai ir kontroliuojamas brandinimas daro šį produktą išskirtine delikatesa.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... praeina šiuos apdorojimus: smulkinimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Jos yra puikus geležies ir vitamino B12 šaltinis, todėl Iberijos Brisa dešros...
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Graikija, Naousa
...Ankstyvas brandinimas 23 dienomis anksčiau nei Red Haven, vidutinio gyvybingumo, vidutinio vaisių dydžio ir vidutinio derliaus. RŪŠIS: BRESKVIJA...
Serbija, Ruma
...Kas yra sausas mėsos brandinimas? Mėsa (dažniausiai jautiena) pirmame etape praranda drėgmę, kas leidžia sukurti ypatingą mikroklimatą, sukurtą sausos brandinimo mašinos. Sauso brandinimo procesas skatina tam tikrų grybų rūšių (pelėsių) augimą ant mėsos išorinės paviršiaus. Tai nesukelia pablogėjimo, tačiau ant mėsos susidaro išorinis "branduolys", kuris yra nupjaunamas, kai mėsa yra ruošiama...
Prancūzija, Auxerre
... 18 mėnesių brandinimas naujame prancūziškame ąžuole.","attaque en bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"Pirmas skonis burnoje yra gyvas, su nuostabiu aromatiniu gaivumu. Šio vyno traškus ir skanus pobūdis yra papildytas citrusiniais vaisiais ir apelsinų esencija.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Alkoholio kiekis: 13,5%","Vinification":"Vyninimas"}...
Prancūzija, LANGEAIS
...Pagaminti iš nerūdijančio plieno, pagrindai, aprūpinti keičiamais plastikiniais kojelėmis, laiko sūdymo, brandinimo ir džiovinimo lentynas ir yra lengvai valdomi mūsų vežimėliuose. Plastikinės kojelės, sukurtos įvairių spalvų, yra prieinamos atskirai, kad būtų išvengta grindų pažeidimų manipuliuojant lentynos pagrindu. Naudojimas: Sūrio brandinimas Medžiagos: Nerūdijantis plienas 304 ir 316 Priedai: Nešimo vežimėlis ir kilimėliai Išmatavimai: - Visi brandinimo lentynų dydžiai - Vielų skaičius: 25, 31, 41, 45 arba 51 - Vielos skersmuo: 2.4 mm...
Italija, Parma
Greci Parma yra istorinė įmonė „Food Valley“, garsėjanti šviežios ir šaldytos gastronomijos srityje, orientuota į mažmeninę prekybą ir restoranų profesionalus. Ji prekiauja Parmigiano Reggiano sūriu, brandintu įmonės nuosavybės Greci bendrovės sandėliuose. Taip pat užsiima mėsos, gaunamos iš Parmos provincijos ūkių ir pjaunamos veterinarijos kontrolės sąlygomis, pardavimu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei