Prancūzija, Rochonvillers
Per tris kartas, BRIER ūkis, esantis Rochonvillers, su aistra užsiima žemės ūkiu ir gyvulininkyste. Daugiau nei 20 metų didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti jaunų galvijų mėsą, pripažintą dėl savo aukštos kokybės, neprilygstamo švelnumo ir išskirtinio skonio. Kaip šeimos įmonė, mes įsipareigojame jums pasiūlyti kokybišką mėsą, gautą iš mūsų ūkio. Mes tiekiame savo jautieną didelėse ir vidutinėse ...
Ispanija, Banyeres De Mariola
Sveiki atvykę į NOVAFRUIT ir Abonova: Jūsų tiekėjas šviežių ir šaldytų tropinių vaisių NOVAFRUIT, priklausanti Abonova grupei, importuoja ir platina geriausius šviežius ir šaldytus tropinius vaisius iš viso pasaulio. Mūsų pasirinkimas kruopščiai atrinktas dėl išskirtinės kokybės, šviežumo ir skonio. Mūsų misija yra pasiūlyti platų tropinių vaisių asortimentą, kruopščiai atrinktą dėl išskirtinės k...
Vokietija, Dissen
Fuchs grupė yra įsikūrusi Dissen (Vokietija) ir yra ekspertė skonio klausimais maisto pramonėje ir prekyboje, nuo prieskonių iki technologinių sprendimų. Mes siūlome daugiau nei 70 metų patirtį su savo išsamia tarptautine pramonės žiniomis, vidinėmis produktų plėtros galimybėmis, sensorikos laboratorijomis bei prieskonių someljė ir someljėrėmis. Portfelis apima: prieskonius, žoleles, mišinius, m...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione. Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono: • Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois • Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių. Prezentacija: Kiekvienas gabalas supakuotas į riebalams atsparų popieriaus lapą, apvyniotas audiniu ir pateiktas individualioje dėžutėje. Ingredientai: Iberijos kaštonų kiaulės kumpis ir jūros druska Specifikacijos: Ilga forma ir švelni riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių...
... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Rumunija, Botosani
...Nors tai gali atrodyti kaip mokslas, tai labiau susiję su tradicija. Brandinimas yra procesas, kuris suminkština jautieną dėka natūralių procesų. Mes laikome Karpatuose užaugintą jautieną kelias dienas erdvėse, kuriose kruopščiai kontroliuojame temperatūrą, drėgmę ir oro sroves. Laukiame, kol mėsa užbaigs savo skonį ir pagerins aromatus. Rezultatas - minkšta ir sultinga mėsa. Mes buvome pirmieji, kurie suprato, kad tai svarbu, ir pristatėme brandintą jautieną Rumunijoje.
Lenkija, Poniec
Sveiki atvykę į MIXT SP. Z O.O. Didmeninė prekyba. Nuo savo įkūrimo 2011 metais, MIXT SP. Z O.O. tapo žinomu didmenininku ir importuotoju Lenkijoje, specializuojantis plačiame nuolaidų produktų asortimente. Mes esame įsitvirtinusi įmonė, žinoma dėl savo įsipareigojimo kokybei ir išskirtiniam klientų aptarnavimui, siekdami užtikrinti geriausią klientų pasitenkinimą. MIXT SP. Z O.O. siūlo plačią pr...
Prancūzija, Saint Emilion
...% Aplinkos sertifikatai: HVE 3 nuo 2017 m. ir ISO 14001 (Bordo vynų SME) nuo 2015 m. Kultivavimo technikos: protingas auginimas, dirvožemiai dirbami arba apželdinti, vynmedžių genėjimas mišriu guyot metodu, rankiniai žaliųjų darbų atlikimai, pritaikyti kiekvienam sklypui Vynogynai: mechaniniai su keliais atrankos etapais: brandumas ir uogų dydis, sklypų atranka Vyninimas: tradicinis su švelniu ir kontroliuojamu maceravimu termoreguliuojamuose betono induose Brandinimas: 12 mėnesių prancūziškose ąžuolo statinėse, iš kurių 40% naujos...
Prancūzija, Bordeaux
...kurios suteikia vynams jų tipinį charakterį. Dirvožemis sudarytas iš Garonne smėlio akmenų. Vynų brandinimas vyksta 12 mėnesių ąžuolo statinėse, iš kurių 25 % yra naujos. Jo skaidri ir blizganti rubino raudona spalva žada malonų degustavimą. Aromatas yra sudėtingas, o juodųjų vyšnių, gėlių ir slyvų kvapai susipina su skrudintų riešutų ir skrudintos duonos natomis. Šis vynas siūlo gražų lankstumą...
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Be kaulų ir V formos nuolaida Ref:13002 Brandinimas: 16 mėnesių Vidutinis vieneto svoris: apie 5,5-6 kg Neto svoris dėžutėje: apie 11-12 kg Vienetai dėžutėje: 2...
Italija, MILANO
...Pecorino – minkšta, šviesiai geltona spalva, trumpas brandinimas, subtilus ir šviežias skonis, tinkantis visoms vartojimo progoms ir bet kuriuo paros metu. KAINA UŽ KG 12.99 EUR GALIOJIMO TERMINAS 30/01/2025 MINIMALUS UŽSAKYMO KIEKIS 500 VNT...
Italija, Campo San Martino
Nuo 1980 metų Afinox yra Italijos ir tarptautinis specialistas, projektuojantis ir gaminantis aukštos technologinės vertės įrangą maitinimo sektoriui. Sekdama rinkos tendencijas ir pokyčius, įmonė savo pasiūloje įtraukė vis gausesnę įrangos asortimentą, per metus tapdama pagrindiniu orientyru profesionalams ir sektoriaus atstovams. Šaldytuvai, temperatūros mažinimo įrenginiai, cook and chill siste...
Italija, Capo D'orlando
...Tai yra bendrojo mandarino arba 'Avana' mutacija, atrasta netoli Palerme. Augalas apvalus, lapai maži, siauri ir ilgi, gėlės baltos, mažos ir kvapnios. Plona oranžinė žievelė. Minkštimas oranžinės-raudonos spalvos, sultingas. Brandinimas vyksta nuo vasario iki balandžio. NAUDINGI POVEIKIAI Kaip ir visi citrusiniai vaisiai, jis yra turtingas vitamino C, todėl turi antioksidacinių savybių. Jame...
Italija, Pasturo
...Tai yra bufalo sūris su plona, balta žydinčia plutele. Tešla yra minkšta, lygi ir kreminė. Skonis malonus ir subtilus. Vidutinis svoris: 0,3 Minimalus brandinimas: 7-10 dienų...
Prancūzija, Calvi
...Veislė: Vermentinu 20 metų 25 hl/hec 6 500 butelių. Derlius: ankstyvas ir rankinis Vynifikacija: tiesioginis spaudimas be sulfitų / šaltas nuosėdų nusodinimas 48 val. / mielių pridėjimas ir fermentacija 14-15°C Brandinimas ant smulkių nuosėdų 6 mėnesius natūralioje temperatūroje. Filtravimas, lengvas sulfitavimas ir buteliavimas. Buteliavimas pavasarį. Degustacija: - Ryški geltona spalva; - Intensyvi aromatinė išraiška, kurią charakterizuoja baltos minkštos mėsos vaisiai ir geltonos gėlės iš krūmynų; - Gyva, apvali ir įtempta burna. Atgalinis kvapas harmonijoje su nosimi.
Italija, Sizzano
...VEISLĖ Greco Novarese 100% DERINIMAS Mėlynių ir brandintų sūrių Kremiški desertai Kepiniai SPALVA Gintarinė AROMATAS Šafranas ir ramunėlių žiedai Razinos, lazdyno riešutas ir cukruoti vaisiai BRANDINIMAS Medyje nuo 2019 TEMPERATŪRA: 8-12 °C...
... įvairiose šalyse. Augalas: vidutiniškai gyvybingas, su pusiau atvira augimo forma. Vaisiai: vidutinio dydžio, apvalūs, šviesiai rudos spalvos, 45% lupimo derlius. Žydėjimas: vėlyvas. Rekomenduojamas apdulkintojas: Tonda Gentile Romana. Vaisiai: riešutas po žieve yra baltas, su mažomis skaidulomis paviršiuje, kurias lengva pašalinti, labai gero skonio ir aromato. Derlingumas: vidutinis. Brandinimas: vidutinio ankstyvumo, link rugpjūčio pabaigos.
Italija, Radicofani
...Ziro brandinimas su melisa suteikia pecorino subtilų citrinos aromatą, kuris žavi ir intriguoja. Jis pateikiamas dovanų pakuotėje, primenančioje dubenį, kurios svoris yra apie 1,400 kg; Taip pat prieinama vakuuminėje pakuotėje su visa forma, kurios svoris yra apie 1,400 kg; pusės formos, apie 0,750 kg; ketvirčio formos, 0,300 kg.
Prancūzija, Belley
...SINTETINĖS PLAIDAI SŪRIUI Mūsų sintetiniai sūrio audiniai gali būti naudojami formoms įdėti, nusausinti, spausti, išgauti varškę... Sintetinių skaidulų savybės: Labai gera atsparumas rūgštims, lengva priežiūra Charakteristikos: - Vienodesnis varškės nusausinimas - Skatina nusausinimo procesą - Skatina varškės pasiskirstymą - Palengvina serumo išėjimą - Neleidžia klijuotis formose - Skatina ir leidžia geresnę sūrių su žieve priežiūrą Funkcijos: Nusausinimas, Formavimas, Filtravimas, Spaudimas, Išgavimas Specialybės: Brandinimas, Pieno gamyklos – Sūrių gamyklos...
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Gilių šeriamas iberų chorizo yra produktas, tradiciškai gaminamas iš geriausių prieskonių ir atrinktų mėsos. Jo ingredientai ir kontroliuojamas brandinimas daro šį produktą išskirtine delikatesa.
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."Armagnac Castarède" - 1992 yra išskirtinis derlius, brandintas ąžuolo statinėse iki buteliavimo. Šis gėrimas, turintis 40° alkoholio, siūlo nepamirštamą degustacijos patirtį. Kaip digestifas, jis mėgaujamasi lėtai, leidžiant įvertinti jo turtingus ir sudėtingus aromatus. Brandinimas statinėje suteikia šiam "Armagnac" medienos natų ir skonio gylio, kuris džiugins mėgėjus. Pateiktas elegantiškame...
Italija, Martina Franca
...„Caciocavallo del Duca“ yra 36 mėnesius brandintas sūris, pasižymintis aštriu ir ryškiu skoniu bei tvirta ir robusti pasta. Pagamintas iš Murgijos karvių pieno, šis caciocavallo puikiai tinka tarkuotas, drožlėmis arba kaip desertas, ir dera su aukštos kokybės raudonais vynais. Ilgas brandinimas suteikia šiam sūriui unikalų ir atpažįstamą skonį, todėl jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta intensyvius ir sudėtingus skonius.
Italija, piano di sorrento (na)
..."Navellina" apelsinas yra saldus ir sultingas apelsinų veislė, vertinama dėl savo unikalaus skonio ir lengvo vartojimo. Šie apelsinai pasižymi plona ir lengvai nusiimama žievele, ryškiai oranžinės spalvos, ir minkšta bei sultinga minkštimu. Brandinimas vyksta nuo spalio iki gruodžio, todėl jie yra prieinami rudenį. "Navellina" apelsinai yra turtingi vitamino C ir antioksidantų, kurie palaiko...
Graikija, Naousa
...Ankstyvas brandinimas 23 dienomis anksčiau nei Red Haven, vidutinio gyvybingumo, vidutinio vaisių dydžio ir vidutinio derliaus. RŪŠIS: BRESKVIJA...
...Dėl didelio kalio kiekio vaisiuose, brandinimas, spalvų pasikeitimas ir kokybės gerinimas tiesiogiai veikia. Kalis kartu su kitomis medžiagomis, esančiomis jo sudėtyje, padeda jauniesiems vaisiams, kurie dar nėra pasiruošę brandinimui, augti. Nesukelia priverstinio brandinimo. Padeda augalams nepatirti neigiamų sąlygų poveikio, didina atsparumą ligų sukėlėjams. Teigiamai veikia vaisių natūralios spalvos atsiradimą.
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
... gaunamas lėto fermentacijos proceso metu iš baltojo česnako, kuris yra paveldėtas iš japonų tradicijos. Česnako brandinimas pašalina aštrų skonį ir padidina antioksidantų (polifenolių ir flavonoidų) koncentraciją. CholéCardyl® skirtas visiems, kurie linkę turėti aukštą cholesterolio lygį ir nori palaikyti normalią širdies funkciją.
Prancūzija, Caromb
...2 metai Vyninimas: Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Vyninimas talpoje 16°C, siekiant optimalaus gaivumo ir aromatų. Brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo.
Prancūzija, Marseille
Italų maisto produktų importavimo specialistas Prancūzijoje profesionalams. Italų produktų didmenininkas: itališki sūriai, itališka dešra, itališkos padažai. Italų produktų platinimas: didmenininkai, GMS, delikatesai, pramonės įmonės, restoranai. Italų specialybių importavimas tiesiai iš Italijos, šviežių ir šaldytų produktų. Pristatymas visoje Prancūzijoje su šviežių produktų atvykimais kiekvi...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play