Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Campo San Martino
Nuo 1980 metų Afinox yra Italijos ir tarptautinis specialistas, projektuojantis ir gaminantis aukštos technologinės vertės įrangą maitinimo sektoriui. Sekdama rinkos tendencijas ir pokyčius, įmonė savo pasiūloje įtraukė vis gausesnę įrangos asortimentą, per metus tapdama pagrindiniu orientyru profesionalams ir sektoriaus atstovams. Šaldytuvai, temperatūros mažinimo įrenginiai, cook and chill siste...
Italija, Capo D'orlando
...Tai yra bendrojo mandarino arba 'Avana' mutacija, atrasta netoli Palerme. Augalas apvalus, lapai maži, siauri ir ilgi, gėlės baltos, mažos ir kvapnios. Plona oranžinė žievelė. Minkštimas oranžinės-raudonos spalvos, sultingas. Brandinimas vyksta nuo vasario iki balandžio. NAUDINGI POVEIKIAI Kaip ir visi citrusiniai vaisiai, jis yra turtingas vitamino C, todėl turi antioksidacinių savybių. Jame...
Italija, Pasturo
...Tai yra bufalo sūris su plona, balta žydinčia plutele. Tešla yra minkšta, lygi ir kreminė. Skonis malonus ir subtilus. Vidutinis svoris: 0,3 Minimalus brandinimas: 7-10 dienų...
Italija, Sizzano
...VEISLĖ Greco Novarese 100% DERINIMAS Mėlynių ir brandintų sūrių Kremiški desertai Kepiniai SPALVA Gintarinė AROMATAS Šafranas ir ramunėlių žiedai Razinos, lazdyno riešutas ir cukruoti vaisiai BRANDINIMAS Medyje nuo 2019 TEMPERATŪRA: 8-12 °C...
Italija, Radicofani
...Ziro brandinimas su melisa suteikia pecorino subtilų citrinos aromatą, kuris žavi ir intriguoja. Jis pateikiamas dovanų pakuotėje, primenančioje dubenį, kurios svoris yra apie 1,400 kg; Taip pat prieinama vakuuminėje pakuotėje su visa forma, kurios svoris yra apie 1,400 kg; pusės formos, apie 0,750 kg; ketvirčio formos, 0,300 kg.
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Italija, Parma
Greci Parma yra istorinė įmonė „Food Valley“, garsėjanti šviežios ir šaldytos gastronomijos srityje, orientuota į mažmeninę prekybą ir restoranų profesionalus. Ji prekiauja Parmigiano Reggiano sūriu, brandintu įmonės nuosavybės Greci bendrovės sandėliuose. Taip pat užsiima mėsos, gaunamos iš Parmos provincijos ūkių ir pjaunamos veterinarijos kontrolės sąlygomis, pardavimu.
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
E-komercijos svetainė B2C maisto specialybių pardavimui visoje Europoje, gaminamų pasirinktuose 0 km įmonėse iš Italijos maisto slėnio, Emiliijoje-Romanoje. Mūsų degustatoriai atrinko geriausias tradicinio Emilijos skonio specialybes. Tai gastronominiai produktai, kurie kasdien vartojami maisto slėnio staluose. Parmigiano Reggiano DOP iš lygumos, kalvų ir kalnų, su brandinimu, kuris svyruoja nuo 3...
Italija, Sala Bolognese
...RIBES - ribes rubrum - JUODAS Brandinimas: birželio pabaiga. Charakteristikos: Juodųjų serbentų augalas yra savaime apdulkinamas, tačiau kryžminis apdulkinimas su kitomis veislėmis skatina apdulkinimą.
Italija, Nave
... mėgaujasi gera saulės šviesa ir gaivia vėjo srove iš netoliese esančio Gardos ežero, leidžia vynuogėms išreikšti savo potencialą. Išmanus brandinimas rūsyje suteikia elegantišką ir harmoningą raudoną vyną, rafinuotą ir gebantį teigiamai vystytis daugiau nei dešimtmetį. Rekomenduojama patiekti 16-18°C temperatūroje ir atidaryti butelį valandą prieš vartojimą. Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 0.75l Kodas: 06353 Kategorija: Raudonieji Alkoholio kiekis: 14.4% vol. Šalis: Italija Regionas: Veneto Vynuogės: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Italija, Marciano Della Chiana
... spalva. Dėl sultingo ir pilno skonio jis puikiai tinka tiek vienas, tiek su šokoladu. Puikiai dera su brandintais sūriais. Formatas: 0,5 l. Vyno tipas: Pasito. Metai: 2019. Šalis: Italija. Regionas: Toskana. Vynuogės: 100% Aleatico. Brandinimas: 6 mėnesiai mažose medinėse statinėse - 6 mėnesiai butelyje. Spalva: Intensyvi rubino raudona. Aromatas: Braškė, Džiovinta slyva, Laukinė rožė. Temperatūra: 12° C. Idealiai tinka: Šokoladui, brandintiems sūriams.
... tinkamas brandinimas. Tirštas, šiek tiek alkoholinio ir malonaus skonio, jo skonis geriau atsiskleidžia, jei ragaujate jį vėsų kaip aperityvą arba po valgio, kad galėtumėte išbandyti geriausias jo virškinimo savybes.
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
...30 mėnesių Parmigiano Reggiano yra skonio koncentratas, trapus ir granuliuotas, su ryškiu aromatu. Jo savitumas daro jį tikru triumfu skonio receptoriams. Ilgas brandinimas suteikia šiam produktui aukštą virškinamumą ir gausų maistingųjų medžiagų kiekį, todėl jis tinka laktozės netoleruojantiems asmenims ir mažiems vaikams.
Italija, Langhirano
...Kaip didelių šaltai rūkytų kumpių specialistai, mes pasirinkome tai, kas, mūsų nuomone, yra geriausias San Daniele kumpis. Pagamintas ribotoje Friuli teritorijoje, jis išsiskiria būdinga pailga forma ir šlapiu. Paruoštas tik iš Italijoje gimusių ir auginamų kiaulių mėsos bei jūros druskos, kurios kiekis yra didesnis nei Parmos, suteikiantis jam ryškesnį skonį. Brandinimas: 14/18 mėnesių Vidutinė svoris: kg. 9.5/11.5 Kiekis vienam kaklui: 2...
Italija, Dorgali
...Gautas iš grynų Cannonau vynuogių apdorojimo. Po 15–20 dienų fermentacijos ant odelių, didžioji dalis brandinama plieninėje talpoje mažiausiai 10 mėnesių, o maža dalis – prancūziškame ąžuolo tonneaux mažiau nei metus. Po buteliavimo seka 2–3 mėnesių brandinimas. Ryškiai rubino spalvos, Vigna Sorella su savo jaunyste ir gaivumu dovanoja Sardinijos aromatus, su Viduržemio jūros krūmynų, myrtų ir...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
... vynas brandinamas barikėse 16-18 mėnesių. Po to seka papildomas brandinimas buteliuose mažiausiai 3 mėnesius. Brandinimo potencialas: 4 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus. Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su gerai sunokusių raudonųjų vaisių užuominomis.
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
Italija, Milano
...Produkto informacija Juodieji česnakai gaunami fermentuojant baltojo Polesano česnako, turinčio saugomą kilmės vietos nuorodą (D.O.P.), auginamą pagal ekologinius standartus. Juodųjų česnakų transformacija vyksta per fermentacijos procesą, visiškai nesinaudojant cheminiais apdorojimais ar priedais, taip išlaikant ir gerbiant pagrindines biologines savybes; jo brandinimas vyksta taikant programą...
Italija, Montelibretti
... gamykla turi CE ženklą (IT F8W1G CE). Įmonė specializuojasi šviežių sūrių, tokių kaip pirmasis sūris, stracchino ir robiola, brandintų sūrių ir rikotos gamyboje. Taip pat gaminami baltieji ir vaisiniai jogurtai bei pasterizuotas pienas. Mūsų komercinė pasiūla orientuota į Orazio sūrį, pusiau brandintą sūrį, tinkamą vartoti ant stalo, kuris parduodamas po kelių savaičių brandinimo. Sausas sūdymas ir brandinimas natūralioje aplinkoje suteikia jam unikalių sensorinių savybių.
Italija, Montalcino
...sudaryto iš akmens, galestro ir kalkakmenio. Rūsyje yra 25 quintali prancūziško ąžuolo statinės, 39 quintali slavoniško ąžuolo statinės ir keturiolika barrique iš įvairių medienos rūšių, naudojamų tik Rosso Toscano. Brunello brandinimas ąžuole trunka trejus metus, po to šešis mėnesius vynas brandinamas buteliuose. Vynai yra tradicinio stiliaus.
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Italija, Cremona
... receptuose. Ilgas brandinimas, diena po dienos, „teisingu atstumu“, kad suteiktų nepakartojamą kvapą ir skonį, su druskinimu ir rankiniu rišimu. Kasdieniai kokybės patikrinimai, manija dėl puikios kokybės, išskirtinis pasirinkimas aukštos kokybės itališkų mėsų. Vertingi ingredientai, kuriuos kasdien dedame į savo mėsos gaminius. Neįkainojamai. Antico Valle, dešros ir mėsos gaminiai yra išskirtinai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei