Gastronomija

Gastronomija apima maisto, gėrimų ir gastronominių produktų gaminimą, pardavimą ir aptarnavimą. Tai yra viešbučių verslo dalis, kuri užsiima svečių priėmimu. Skirtingai nuo užeigų, gastronomija patenkina ne tik bado ir troškulio poreikius, bet ir kultūrinį poreikį dalyvauti patirčiose ir bendrauti.

Gastronomijos pramonė apima kulinarinę kūrybiškumą, taip pat prezentaciją, pristatymą ir aptarnavimą, siekiant aprūpinti klientų maistu ir gėrimais.

Šioje pramonėje rasite kategorijas, tokių kaip: - Užkandinės, - Restoranai, - Šventinių renginių aptarnavimas, - Sisteminė gastronomija, - Gėrimų pristatymo paslaugos ir daugiau.

Produktai šiose kategorijose leidžia teikti klientams optimalų aptarnavimą, supaprastinti paslaugas arba pagerinti renginius su gerąją gastronomija.