Ispanija, Banyeres De Mariola
Sveiki atvykę į NOVAFRUIT ir Abonova: Jūsų tiekėjas šviežių ir šaldytų tropinių vaisių NOVAFRUIT, priklausanti Abonova grupei, importuoja ir platina geriausius šviežius ir šaldytus tropinius vaisius iš viso pasaulio. Mūsų pasirinkimas kruopščiai atrinktas dėl išskirtinės kokybės, šviežumo ir skonio. Mūsų misija yra pasiūlyti platų tropinių vaisių asortimentą, kruopščiai atrinktą dėl išskirtinės k...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių. Prezentacija: Kiekvienas gabalas supakuotas į riebalams atsparų popieriaus lapą, apvyniotas audiniu ir pateiktas individualioje dėžutėje. Ingredientai: Iberijos kaštonų kiaulės kumpis ir jūros druska Specifikacijos: Ilga forma ir švelni riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių...
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Gilių šeriamas iberų chorizo yra produktas, tradiciškai gaminamas iš geriausių prieskonių ir atrinktų mėsos. Jo ingredientai ir kontroliuojamas brandinimas daro šį produktą išskirtine delikatesa.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... praeina šiuos apdorojimus: smulkinimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Jos yra puikus geležies ir vitamino B12 šaltinis, todėl Iberijos Brisa dešros...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Nuo 1940 metų Queso Quintana brandina Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrį. Tris Mahón-Menorca D.O.P. rankų darbo sūrio rūšis, kurias siūlo Queso Quintana, yra: pusiau brandintas, su 2-3 mėnesių brandinimu; brandintas, su 6-10 mėnesių brandinimu; ir senas, su daugiau nei 10 mėnesių brandinimu. Kiekvienas mūsų sūris gaminamas iš žaliavinio karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservant...
Ispanija, Varea
Ekologinės medaus ir žiedadulkių gamintojai (bio sertifikavimo metai), gryno medaus gamyba, pasirinkta iš rozmarino, čiobrelių, viržių, ąžuolo, apelsinų, citrinų, propolio ir statinės hidromelio. Skirtingi tarptautiniai apdovanojimai laimėję medaus rūšys (didmeninė ir mažmeninė prekyba, taip pat pakuojame su jūsų prekės ženklais). Galite mus aplankyti be įsipareigojimų, mūsų bitės renka medų iš sk...
Ispanija, Noáin
...Didelis vynas su dideliu ateitimi. Tempranillo veislės vynuogės, kilusios iš mūsų vynuogyno "Los Majuelos", esančio Sajazarroje. Veislės: 100% Tempranillo Alkoholio kiekis: 14% vol. Brandinimas: 12 mėnesių naujame bare, 60% amerikietiško ąžuolo ir 40% prancūziško ąžuolo. Į butelius pilta 2012 metų liepos mėnesį. Gamyba Vynuogių derliaus nuėmimo data: spalio 14 diena. Po rankinės atrankos lauke...
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvūs pirminiai aromatai, harmonizuojantys žolelių ir anyžių natas su žalių obuolių ir persikų žieve. Skonyje jis gaivus ir kreminis, ilgas ir labai išliekantis, paliekantis malonų poskonį, primenantį veislės savybes. Rekomenduojama patiekti esant 6º - 8º C. Tinka derinti su jūros gėrybėmis, riebiomis žuvimis, jūros troškiniais, balta mėsa, ryžiais ir šviežiais sūriais. Vyno kilmės vieta: Rueda Veislė: Verdejo Metai: 2019 Brandinimas: Tradiciškai gaminamas, 100% iš verdejo veislės vynuogių, atrinktų iš vynuogynų.
Ispanija, Canet De Mar
...Zinca d'Odre yra rezultatas impulso rasti vyno kilmės esmę. Šį raudonąjį vyną brandinome odiniuose vyno maišuose, kurie buvo apsaugoti nuo vandens žuvimi (dervos ir alyvuogių aliejaus mišiniu). Fermentuotas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje. Brandinimas odiniuose vyno maišuose, apsaugotuose nuo vandens žuvimi. Tvarus auginimas 1,800 kg/ha. Renkamas rankomis. Neaiškintas ir nefiltruotas.
Ispanija, La Romana
...Vinalopo stalo vynuogės. Sakoma, kad XX amžiaus pradžioje epidemija sunaikino įvairius Alicante provincijos derlius. Dėka vieno slėnio kaimyno idėjos, kuris, nerimaudamas dėl savo ateities, nusprendė apdengti ir apsaugoti kiekvieną savo derliaus kekę popieriniu maišeliu, buvo atrasta tobulinta technika, kuri ne tik apsaugo vynuoges nuo kenkėjų ir tiesioginio purškimo, bet ir nuo klimato sąlygų, todėl brandinimas vyksta lėtai. Ši technika suteikia mūsų vynuogėms savybių ir skonio, kurie daro jas unikaliomis pasaulyje.
Ispanija, Cuarte De Huerva
... Skonis: burnoje jis jaučiasi saldus, gerai struktūruotas, aksominis ir labai skanus. Brandinimas: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot brandinamas 4 mėnesius amerikietiškose ir prancūziškose ąžuolo statinėse.
Ispanija, Almendralejo
...Iš mūsų Chardonnay putojančio vyno šiek tiek saldiname skonį tiems, kurie ieško daugiau apvalumo, neprarandant tipinių aromatų iš mūsų putojančio vyno, neseniai apdovanoto Briuselio Pasaulio konkurse 2013. Veislės: 100% Chardonnay Alkoholio kiekis: 11,70% vol Cukrus: 12 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Ispanija, Sevilla
...MAXX - ANDALŲ SVAJONĖ FICHA TÉCNICA: Kilmingumo zona: DOP Malagos kalnai Sudėtis: Tintilla de Rota ir Garnacha Brandinimas: 13 mėnesių brandinimas prancūziškuose ir amerikietiškuose 500L talpos statinėse. Alkoholio kiekis: 14,5o SKONIO PASTABOS: Išvaizda: Labai intensyvi vyšnių spalva. Kvapas: Raudonieji vaisiai, balzaminiai ir prieskoniuoti. Skonis: Galingas, struktūruotas ir apvalus.
Ispanija, Las Rozas
Ispanija, Murcia
...Pagamintas iš geriausių Tempranillo vynuogių, pasirinktų iš mūsų seniausių vynuogynų, rankomis surinktų mažose dėžutėse ir klasifikuotų atrankos stalu. Malolaktinė fermentacija ir tolesnis brandinimas 24 mėnesius naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Galiausiai vynas bent 12 mėnesių laikomas butelyje prieš jį parduodant. Butelis: 0,75L Magnum butelis: 1,75L...
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Be kaulų ir V formos nuolaida Ref:13002 Brandinimas: 16 mėnesių Vidutinis vieneto svoris: apie 5,5-6 kg Neto svoris dėžutėje: apie 11-12 kg Vienetai dėžutėje: 2...
Ispanija, Torrelavega
...Kavendish bananų arba plantano veislė reiškia kelis bananų kultūrus, priklausančius AAA kultūrų grupei. Tai viena iš žinomiausių ir plačiausiai auginamų bananų veislių. Iš tiesų, manoma, kad 99% bananų eksportų yra Kavendish tipo. Produktų kalibras ir brandinimas šviežio produkto nustatomi derybų metu. Iš pakavimo gamyklos jis gabenamas šaldytuvuose iki Santa Martos uosto, Kolumbijoje. PRIDEDAMA...
Ispanija, Alcobendas
...Aukščiausios kokybės šoninės kumpio centras. Jo pjaustymui naudojamos amatininkų technikos kartu su modernia įranga, siekiant gauti švarų ir abipus išvalytą produktą. Produktas pasižymi dideliu įsiskverbimo laipsniu ir sultingumu. Puikus kainos ir kokybės santykis. Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius.
Ispanija, Abalos-La Rioja
Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, įmonė, įsikūrusi Ábalos, jau kelias kartas užsiimanti vynuogių auginimu, vyno gamyba ir brandinimu: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE. Prekės ženklai: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE, Baltasis vynas, Jaunas vynas, Klasikinis brandinimas, Aukštesnės klasės brandinimas, Rezerva, Didžioji rezerva, Autoriaus brandinimas, Autoriaus rezerva. Apsilankymai. Degustacijos. Vyninė. Restoranas grupėms.
Ispanija, Montesa (valencia)
... prekės ženklai yra žinomi vaisių prekybos pasaulyje. Jie yra žinomi tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu, nes mūsų produktai, kuriuos patvirtina prekės ženklai ANUCA ir FRESSANZ, eksportuojami į visą Ispaniją ir įvairias Europos šalis. Fressanz ir Anuca atitinka kokybiškus produktus, kurių auginimas ir brandinimas yra kontroliuojami Integruotos gamybos proceso, kurį patvirtina Žemės ūkio ministerija. Be to, turime Global G.A.P. sertifikatą, galiojantį visame pasaulyje, visiems mūsų produktams. Šis sertifikatas remiasi taisyklėmis, kurios garantuoja...
Ispanija, Toledo
... amatinio gamybos procesui pridedamas laikas ir meilė, skiriama kiekvienai alaus partijai, todėl jo skonis yra „kaip prieš penkiasdešimt metų“. Norint gauti skirtingas alaus rūšis, reikia gaminti su pagrindine miežių salyklo rūšimi, prie kurios pridedama kitų, labiau skrudintų, kad suteiktų kitokį spalvą ir skonį, be to, įtakos turi ir kiti veiksniai, tokie kaip maceracijos laikas, fermentacijos temperatūra, mielės ar brandinimas, kurie skiriasi priklausomai nuo alaus tipo. „Tai visiškai individualus ir asmeninis gamybos procesas kiekvienam tipui“.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei