Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... savojardų charakteriu puikiai derės su pierrade arba puikiais Savojaus sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Mondeuse AOC: Savoie Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2027 Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Quincampoix
...Rhum Foursquare 2010 – 12 metų – Brut de fût – 0,5 litro butelis Brut de fût | 63° | melasa Single cask | bourbono statinė Distiliavimo metai: 2010 Tropinis brandinimas 12 metų | dinamiškas 2 mėnesiai Kilmė: Barbadosas (Vakarų Indija) Gamintojas: distilerija Foursquare Degustacijos pastabos: Labai galingas aromatas, vanilė ir visų prieskonių mišinys. Labai gera alkoholio integracija...
Prancūzija, Poitiers
...Diskretiškas kvapas atskleidžia subtilius medinius natų. Brandinimas pasireiškia gomuryje vanilės, karamelės ir tabako natomis. Pabaiga yra gražiai ilga, atskleidžianti šiek tiek skrudintas ir prieskonių natų.
Prancūzija, Ascain
...Halal jautienos chorizo, pagamintas rankiniu būdu Andalūzijoje. Džiovinimas ir brandinimas, veikiant kalnų vėjams. Parduodama po vieną arba supjaustyta premium pakuotėje. Pardavimas po vieną / dėžutę / paletę...
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
... gaunamas lėto fermentacijos proceso metu iš baltojo česnako, kuris yra paveldėtas iš japonų tradicijos. Česnako brandinimas pašalina aštrų skonį ir padidina antioksidantų (polifenolių ir flavonoidų) koncentraciją. CholéCardyl® skirtas visiems, kurie linkę turėti aukštą cholesterolio lygį ir nori palaikyti normalią širdies funkciją.
Prancūzija, Colmar
...Graži koralinė su šviesiai rožiniais atspalviais. Šilkinė ir maloni struktūra. Tinka užkandžiams, vasaros patiekalams ir baltai mėsai. Vynuogės: 100% Pinot gris Nukritimai: 550 mm/metus Amžius: 20 metų Brandinimas: 12 mėnesių statinėje Alkoholis: 13% Cukrus: <2 g/L Bendra rūgštis: 3,13 Patiekimo temperatūra: 16°C žiemą, 12°C vasarą Laikymas: 8 metai...
Prancūzija, Bondoufle
...Įmonė CORAL gamina platų oro apdorojimo prietaisų asortimentą. CTA užima pirmaujančią vietą dėl savo kokybės ir pažangios technologijos. Oro apdorojimo įrenginiai tinka įvairiems naudojimams, tarp jų: - Spaudimas su ar be šildymo dažymo patalpose, džiovinimas, brandinimas ir kt. - Švaraus oro tiekimas / patalpų ir hermetiškų kamerų spaudimas (be dulkių) - Šildymas / aušinimas / kondicionavimas...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Liekančių cukrų: 210 g/litras","Nez":"Aromatas: Kvikiai","Terroir":"Molingo smėlio dirvožemis ant šistų","Equilibre":"Pusiausvyra: Saldus","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholinis fermentavimas vyksta statinėse, o brandinimas trunka 18 mėnesių statinėse.","Bouche":"Skonis: Saldžios uogos, kvikai su turtingu...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Mikro derlius, išskirtinės vynifikacijos ir 31 mėnesio nepaprastas brandinimas statinėse, kad gautume išskirtinį vyną. Domenas: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Auginimo būdas: Ekologinė konversija Charakteris: galingas Talpa: 75cl Metai: 2014 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... užtikrinta harmonija, o vyninimas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas trunka 6 mėnesius 500 l molinėse statinėse, kad sustiprintų vyno mineralumą.","Sol":"Vynuogės auginamos aluvinėse lygumose ir šlaitinėse šistų kalvose Caudiès.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Commentaires de dégustation":"Sausas rožinis vynas, tačiau labai vaisinis. Kiekviena vynuogių veislė prisideda prie...
Prancūzija, Cénac
...Derlius nuimamas anksti ryte, kad vynuogės išlaikytų vaisiškumą ir šviežumą. 10-12 valandų trukmės pelliculinė maceracija inertinėje ir termoreguliuojamoje nerūdijančio plieno talpoje. Fermentacija žemoje temperatūroje (16-18 °C). Brandinimas ant mielių. Šios vynifikacijos rezultatas suteikia mūsų baltajam vynui vaisiškumo, apvalumo, riebumo ir švelnumo. Burna: malonus pradžios skonis, šilkinė ir...
Prancūzija, Pont D Ain
...Iš savo gimtosios Loreno, šis Rozelieures brandintas tik Portveino Ruby statinėje iš Loureiro namų. Šis brandinimas suteikė jam vaisinių natų ir gražų rožinį atspalvį, būdingą portveino statinėms, kurios puikiai dera su švelniai rūgštinta, turtinga ir pilna miežių distiliatu šio buteliavimo Būklė:Naujas produktas Šalis:Prancūzija Gamybos regionas:Lorena Pavadinimas:Viskis Metai:2021 Alkoholis:46° Talpa:70cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... mėnesių. Brandinimas vyksta dalyje ąžuolo statinėse, siekiant išgryninti taninus ir pridėti sudėtingumo, kita dalis brandinama betono talpose, kad išsaugotų vaisių gaivumą.\n\nDĖGUSTACIJA\nGalingas ir sudėtingas aromatas, derinantis labai sunokusių raudonųjų vaisių, saldymedžio ir šiek tiek skrudintos kavos natas. Pirmasis skonis burnoje koncentruotas, vėliau platus, dominuojantis labai sunokusių vaisių. Mourvèdre suteikia charakteringą struktūrą su jaučiamais ir aksominiais taninais. Pabaiga ilga, pažymėta garrigue kvapais."}...
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
..."Armagnac Castarède" - 1992 yra išskirtinis derlius, brandintas ąžuolo statinėse iki buteliavimo. Šis gėrimas, turintis 40° alkoholio, siūlo nepamirštamą degustacijos patirtį. Kaip digestifas, jis mėgaujamasi lėtai, leidžiant įvertinti jo turtingus ir sudėtingus aromatus. Brandinimas statinėje suteikia šiam "Armagnac" medienos natų ir skonio gylio, kuris džiugins mėgėjus. Pateiktas elegantiškame...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Prancūzija, Amayé-Sur-Seulles
... gėlė nustebins jus savo žiedų nuoseklumu. Jos citrusinių vaisių ir žalios obuolio kvapas bei skonis užburs jus iki tokio lygio, kad nebegalėsite be jos apsieiti. Ghost OG CBD, kaip ir kiekviena mūsų veislė, yra iš organinės žemdirbystės, be pesticidų. Keturių savaičių brandinimas naudojant OGL metodą. Boveda Humidipack tiekiamas su gėlėmis geresniam konservavimui. Auginama viduje. Nėra pridėtų terpenų. CBD kiekis: 3,49% THC kiekis: 0,16%...
Prancūzija, Paris
... lengvumas, jacinth ir liepos natų bei stebinanti saldumo gausa, kuri džiugins visus skonius. Malonus ir subalansuotas, lengvai suprantamas. Veislės, brandinimas...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml flakonas. Brandintas mažiausiai dvejose metų barikėse Château Garreau požeminiame rūsyje, unikaliame Armagnac.
Prancūzija, Brue Auriac
...Spalva: Raudona Metai: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogės: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VYNINIMAS: Atsakinga vynininkystė Šalta priešfermentinė maceracija, fermentacija 20-25°C, 2 savaičių maceracija, brandinimas ąžuolo statinėse (228L – vidutinė šiluma) 16 mėnesių Degustacijos pastabos: Aromatas išreiškia intensyvias juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir gervuogių natas, subtiliai...
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Clermont-Ferrand
...neturint vyriškų žiedų. Dėl nuolatinio vaisių vystymosi, jie gali ilgiau likti ant augalo, nesumažinant derlingumo. Tai suteikia daugiau lankstumo derliaus nuėmimui. Vaisiai, kurie geriausiai nuimami, kai pasiekia 20-25 cm ilgio, turi švelnią tekstūrą ir švelnų, saldų skonį. - Ankstyvas vaisių brandinimas - Labai derlinga - Lankstumas derliaus nuėmime...
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 50 % PINOT NOIR 35 % CHARDONNAY 15 % PINOT BLANC VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. 2011 metų derlius - ne metinis. DOSAVIMAS : 5 g/l DEGUSTACIJA : 7 metų laikymo mūsų rūsyje vaisius, šis trijų veislių derinys pasiekia brandą. Pinot Noir suteikia aiškų, tačiau elegantišką skonį su citrusinių vaisių natomis, greitai užgožiamas Pinot Blanc augalinio pobūdžio ir Chardonnay rafinuotumo.
Prancūzija, Mamirolle
Automatinis pieno transformavimas į sūrį (darbas katile): šildymas, brandinimas, koaguliacija, pjaustymas, maišymas. Individualizuota sūrio gamyba nuo mažos iki didelės talpos.
Prancūzija, Maurs
...Mūsų pieno gamintojų grupė sukūrė prekės ženklą „L'éleveur Occitan“, siekdama vertinti savo produkciją. Mes prekiaujame įvairiais produktais, įskaitant Cantal AOP „Fleur d’Auvergne“ iš žaliavinio ir pasterizuoto pieno (jaunas ir vidutinio brandinimo). Mūsų Cantal vidutinio brandinimo garantuojamas bent 4 mėnesių brandinimas, kad vartotojams užtikrintume nuoseklų skonį. Taip pat gaminame šiuos...
Prancūzija, Laure-Minervois
... vaisiškumo, Viognier dėl švelnumo ir Roussane. Mūsų vynams nėra medžio brandinimo, baltiesiems vynams taikomas bendras mielių brandinimas (6 mėnesiai) ir raudoniesiems vynams - daugiau nei 6 savaičių maceracija. Vynuogių apdorojimas gravitacijos būdu, sulfito kiekio mažinimas. Mūsų vynų charakteris: vaisiškumas, malonumas, kontroliuojami ir šilkiniai taninai. Mūsų buteliai (vizualas): spalvingi, jie...
Prancūzija, Grezels
DOMAINE LA BERANGERAIE turi 30 hektarų vynuogyną 174 metrų aukštyje. BERANGERAIE gamina ir siūlo tris skirtingas vynų linijas: Cahors tradicija (be statinės), Cahors brandinimas (su statine) ir Lot vyno rožinis bei raudonas.
Prancūzija, Rungis cedex
... telefonu, Pardavimas internetu, Brandinimas, subrendimas, Produktų atsekamumas, Užsakymų paruošimas, pakavimas, sudėtys, Kortelės mokėjimas, Krovos darbai. Klientai: GMS, Bendroji maisto prekyba, Turgavietės, Didmenininkai, Cash and carry, Pramonininkai, perdirbėjai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai. Importo šalys: Afrika, Centrinė Amerika, Pietų Amerika, Azija, Brazilija, Ispanija, Portugalija. Eksporto šalys: Afrika, Europa...
Prancūzija, Lisle Sur Tarn
SAURS PILIS yra įsikūrusi Gaillaco vyno regione. Pilies vyninės plotas driekiasi ant kalvų, kurios kyšo virš dešinės Tarn upės pusės, ir užima 42 hektarus. Saurs pilies vyninė gamina AOC GAILLAC vynus. Vyninė apima 4 hektarus baltųjų vynuogių, tokių kaip Mauzac, Loin de l’œil ir Sauvignon, ir 38 hektarus raudonųjų vynuogių, įskaitant Duras, Fer Servadou (Braucol), Syrah, Merlot ir Gamay. Vynų gamyba, brandinimas ir buteliavimas vyksta pilyje. SAURS PILIES komanda derina tradicijas, meistriškumą ir modernumą, siekdama gaminti aukštos kokybės vynus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play