Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen yra vyninė Margaret River, Australijoje, žinoma dėl savo ekologiškų vynų, kurie išreiškia vietinių terroir'ų įvairovę. Įkurta regiono pionierių, vyninė išsiskiria tvariais praktikais ir savo cuvée autentiškumu. Cuvée "Rocky Road" yra Sémillon ir Sauvignon Blanc mišinys. Fermentacija statinėse ir barelėse, po kurios seka brandinimas ant smulkių mielių, suteikia šiam vynui...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Roche La Moliere
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
Atitinkantys produktai
Rosé Brut
Rosé Brut
Kiti produktai
Baltas Brut
Baltas Brut
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Prancūzija, St Pierre D'oléron
...Kognakas yra Oléron vynuogininkystės DNR. Iš kartos į kartą mūsų meistriškumas prisitaikė prie mūsų terroiro, kad pagamintų kognakus, turinčius gėlių ir jūrinį charakterį, atspindintį mūsų jūrinę aplinką. Mūsų senėjimo rūsys, esantis šalia kanalo, jungiančio vandenyną, laikui bėgant patiria jūrinius poveikius. Brandinimas vyksta 400 litrų prancūziškose ąžuolo statinėse, mažiausiai 10 metų XO, 6...
Prancūzija, Tourves
...Mūsų Noémie cuvée yra mūsų aistros ir darbo suma. Pasirinktos mažo derlingumo sklypai, baltųjų vynų gamyba ąžuolo statinėse, raudonųjų vynų brandinimas ąžuolo statinėse. Aukštos raiškos cuvée, turinti turtingą ir ilgai išliekantį charakterį, kuris ras savo vietą gastronominėje stalo.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... savojardų charakteriu puikiai derės su pierrade arba puikiais Savojaus sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Mondeuse AOC: Savoie Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2027 Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Poitiers
...Diskretiškas kvapas atskleidžia subtilius medinius natų. Brandinimas pasireiškia gomuryje vanilės, karamelės ir tabako natomis. Pabaiga yra gražiai ilga, atskleidžianti šiek tiek skrudintas ir prieskonių natų.
Prancūzija, Ascain
...Halal jautienos chorizo, pagamintas rankiniu būdu Andalūzijoje. Džiovinimas ir brandinimas, veikiant kalnų vėjams. Parduodama po vieną arba supjaustyta premium pakuotėje. Pardavimas po vieną / dėžutę / paletę...
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Prancūzija, Bondoufle
...Įmonė CORAL gamina platų oro apdorojimo prietaisų asortimentą. CTA užima pirmaujančią vietą dėl savo kokybės ir pažangios technologijos. Oro apdorojimo įrenginiai tinka įvairiems naudojimams, tarp jų: - Spaudimas su ar be šildymo dažymo patalpose, džiovinimas, brandinimas ir kt. - Švaraus oro tiekimas / patalpų ir hermetiškų kamerų spaudimas (be dulkių) - Šildymas / aušinimas / kondicionavimas...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...{"Sucres résiduels":"Liekančių cukrų: 210 g/litras","Nez":"Aromatas: Kvikiai","Terroir":"Molingo smėlio dirvožemis ant šistų","Equilibre":"Pusiausvyra: Saldus","La fermentation alcoolique est réalisée en barriques et l’élevage est de 18 mois en barriques.":"Alkoholinis fermentavimas vyksta statinėse, o brandinimas trunka 18 mėnesių statinėse.","Bouche":"Skonis: Saldžios uogos, kvikai su turtingu...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Mikro derlius, išskirtinės vynifikacijos ir 31 mėnesio nepaprastas brandinimas statinėse, kad gautume išskirtinį vyną. Domenas: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Auginimo būdas: Ekologinė konversija Charakteris: galingas Talpa: 75cl Metai: 2014 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Pont D Ain
...Iš savo gimtosios Loreno, šis Rozelieures brandintas tik Portveino Ruby statinėje iš Loureiro namų. Šis brandinimas suteikė jam vaisinių natų ir gražų rožinį atspalvį, būdingą portveino statinėms, kurios puikiai dera su švelniai rūgštinta, turtinga ir pilna miežių distiliatu šio buteliavimo Būklė:Naujas produktas Šalis:Prancūzija Gamybos regionas:Lorena Pavadinimas:Viskis Metai:2021 Alkoholis:46° Talpa:70cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... mėnesių. Brandinimas vyksta dalyje ąžuolo statinėse, siekiant išgryninti taninus ir pridėti sudėtingumo, kita dalis brandinama betono talpose, kad išsaugotų vaisių gaivumą.\n\nDĖGUSTACIJA\nGalingas ir sudėtingas aromatas, derinantis labai sunokusių raudonųjų vaisių, saldymedžio ir šiek tiek skrudintos kavos natas. Pirmasis skonis burnoje koncentruotas, vėliau platus, dominuojantis labai sunokusių vaisių. Mourvèdre suteikia charakteringą struktūrą su jaučiamais ir aksominiais taninais. Pabaiga ilga, pažymėta garrigue kvapais."}...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Prancūzija, Amayé-Sur-Seulles
... gėlė nustebins jus savo žiedų nuoseklumu. Jos citrusinių vaisių ir žalios obuolio kvapas bei skonis užburs jus iki tokio lygio, kad nebegalėsite be jos apsieiti. Ghost OG CBD, kaip ir kiekviena mūsų veislė, yra iš organinės žemdirbystės, be pesticidų. Keturių savaičių brandinimas naudojant OGL metodą. Boveda Humidipack tiekiamas su gėlėmis geresniam konservavimui. Auginama viduje. Nėra pridėtų terpenų. CBD kiekis: 3,49% THC kiekis: 0,16%...
Prancūzija, Paris
... lengvumas, jacinth ir liepos natų bei stebinanti saldumo gausa, kuri džiugins visus skonius. Malonus ir subalansuotas, lengvai suprantamas. Veislės, brandinimas...: 100 % Ugni Blanc. 500 ml flakonas. Brandintas mažiausiai dvejose metų barikėse Château Garreau požeminiame rūsyje, unikaliame Armagnac.
Prancūzija, Brue Auriac
...Spalva: Raudona Metai: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogės: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VYNINIMAS: Atsakinga vynininkystė Šalta priešfermentinė maceracija, fermentacija 20-25°C, 2 savaičių maceracija, brandinimas ąžuolo statinėse (228L – vidutinė šiluma) 16 mėnesių Degustacijos pastabos: Aromatas išreiškia intensyvias juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir gervuogių natas, subtiliai...
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Clermont-Ferrand
...neturint vyriškų žiedų. Dėl nuolatinio vaisių vystymosi, jie gali ilgiau likti ant augalo, nesumažinant derlingumo. Tai suteikia daugiau lankstumo derliaus nuėmimui. Vaisiai, kurie geriausiai nuimami, kai pasiekia 20-25 cm ilgio, turi švelnią tekstūrą ir švelnų, saldų skonį. - Ankstyvas vaisių brandinimas - Labai derlinga - Lankstumas derliaus nuėmime...
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 50 % PINOT NOIR 35 % CHARDONNAY 15 % PINOT BLANC VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. 2011 metų derlius - ne metinis. DOSAVIMAS : 5 g/l DEGUSTACIJA : 7 metų laikymo mūsų rūsyje vaisius, šis trijų veislių derinys pasiekia brandą. Pinot Noir suteikia aiškų, tačiau elegantišką skonį su citrusinių vaisių natomis, greitai užgožiamas Pinot Blanc augalinio pobūdžio ir Chardonnay rafinuotumo.
Prancūzija, Mamirolle
Automatinis pieno transformavimas į sūrį (darbas katile): šildymas, brandinimas, koaguliacija, pjaustymas, maišymas. Individualizuota sūrio gamyba nuo mažos iki didelės talpos.
Prancūzija, Belesta
... pasižymi vidutiniu alkoholio kiekiu, mineralumu ir neįprasta gaivumu mūsų platumoje, dėl ko jie yra itin lengvai virškinami ir neturi jokios sunkumo. Mūsų vynai gaminami išskirtinai iš ekologiškų uogų, auginamų mūsų ūkyje. Jie gauna mažai arba visai negauna priedų, ribojamų iki minimalių sieros dozių (paprastai <30 mg/L). Brandinimas vyksta didelėse statinėse ir senose statinėse, siekiant sumažinti naujo medžio naudojimą iki minimumo ir nepažymėti vynų.
Prancūzija, Saux
... trunka 3–4 savaites su karšta pabaiga, o brandinimas vyksta tik naujose ąžuolo statinėse mažiausiai 18 mėnesių. Galiausiai, CHÂTEAU LE BREZEGUET taip pat gamina vyną iš jauniausių vynmedžių, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Naudojamos veislės yra Malbec ir Merlot. Tai labai aromatingi vynai, skirti gerti, kurie yra raudoni ir rožiniai. Dėl savininkų atkaklumo šie vynai reguliariai apdovanojami, o 2015 metais buvo perimtas 12 hektarų CHÂTEAU GRAND CHÊNE vynininkystė.
Prancūzija, Laure-Minervois
... vaisiškumo, Viognier dėl švelnumo ir Roussane. Mūsų vynams nėra medžio brandinimo, baltiesiems vynams taikomas bendras mielių brandinimas (6 mėnesiai) ir raudoniesiems vynams - daugiau nei 6 savaičių maceracija. Vynuogių apdorojimas gravitacijos būdu, sulfito kiekio mažinimas. Mūsų vynų charakteris: vaisiškumas, malonumas, kontroliuojami ir šilkiniai taninai. Mūsų buteliai (vizualas): spalvingi, jie...
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Prancūzija, Puligny Montrachet
DOMAINE JOMAIN yra 8 hektarų vynuogynas PULIGNY-MONTRACHET, iš kurių 2,60 hektaro gamina pasaulinio lygio baltuosius vynus, pagamintus iš chardonnay vynuogių, esančių kaimo, 1er cru ir grand cru apeliacijose. DOMAINE JOMAIN stiprybė taip pat yra jo vynuogės: Pinot noir (maža kekė su juodaisiais vaisiais ir balta sultimis, kilni didžiųjų raudonųjų vynų vynuogė). Tradicinis brandinimas ir buteliavimas atliekami kruopščiai, be pernelyg didelio vynų manipuliavimo, griežtai prižiūrint akredituotam vyno laboratorijai. Buteliavimas paprastai vyksta rugsėjo pradžioje.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play