... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... (mažų fosilinių moliuskų), suteikiančių mūsų Montagny 1er Cru „Les Coères“ tankumą ir mineralumą. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS Vynuogių derlius, kai jos yra visiškai prinokusios. Pneumatinis spaudimas, siekiant išsaugoti sulčių kokybę. Išankstinis nuosėdų atskyrimas, kad būtų atskleista šio terroiro sudėtingumas. Fermentacija (alkoholinė, malo-laktinė) ir brandinimas ant smulkių mielių reguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, siekiant išgauti vyno aromatinį intensyvumą ir suteikti jam tam tikrą apvalumą. Buteliavimas optimaliausiu momentu ir vyno poilsis prieš pardavimą. Patiekimo temperatūra: 11 - 13°C...
Lenkija, Poniec
Sveiki atvykę į MIXT SP. Z O.O. Didmeninė prekyba. Nuo savo įkūrimo 2011 metais, MIXT SP. Z O.O. tapo žinomu didmenininku ir importuotoju Lenkijoje, specializuojantis plačiame nuolaidų produktų asortimente. Mes esame įsitvirtinusi įmonė, žinoma dėl savo įsipareigojimo kokybei ir išskirtiniam klientų aptarnavimui, siekdami užtikrinti geriausią klientų pasitenkinimą. MIXT SP. Z O.O. siūlo plačią pr...
Prancūzija, Saint Emilion
...Coralie de Boüard de Laforest Vynifikacija: Priešfermentacinė maceracija 8 - 10 °C Alkoholio fermentacija Maceracija 3 - 5 savaites Malolaktinė fermentacija statinėje Vynifikacija integrali pagal parcijonų atranką, rankinis piginimas Brandinimas: 10 - 14 mėnesių, 30 % naujų statinių Mišinys: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Prancūzija, Bordeaux
... visomis šatou specialistų žiniomis. Derlius skinamas rankomis dėžutėse, vyninimas yra mažiau intensyvus nei didžiojo vyno, o tradicinis brandinimas talpose ir 25% naujose statinėse suteikia vynui apvalumo ir žavesio, kad būtų galima mėgautis iš karto. Vynuogės: Cabernet Franc, Merlot Gamintojas: Gautreau šeima, Saint-Seurin-de-Cadourne (33180) Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - 6 butelių dėžė - 2014...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, pagamintas iš iberų kiaulienos faršo, druskos, česnako, raudonėlio ir nitrifikatorių (E-252, E-250), baltojo vyno, įdarytas į natūralią žarną. Su daugiau nei 4 mėnesių brandinimu, subtiliu skoniu, būdingu aromatu ir švelnia tekstūra. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdaras ir brandinimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, druska, česnakas, raudonėlis ir...
Prancūzija, Caromb
...2 metai Vyninimas: Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Vyninimas talpoje 16°C, siekiant optimalaus gaivumo ir aromatų. Brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo.
Portugalija, Trofa
... brandinimas: Paprastai jaunesni, su trumpesniu brandinimo laiku, dėl to intensyviai išgaunami taninai ir medienos skoniai. - Skonis ir aromatas: Ruby pasižymi ryškiais ir vaisiniais skoniais, tokiais kaip vyšnios ir avietės, suteikdami intensyvesnį skonio profilį distiliatams. Privalumai naudojant Porto statinius distiliatuose 1. Įtaka skoniams ir aromatams Statinių mediena yra turtinga fenolinių...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... savojardų charakteriu puikiai derės su pierrade arba puikiais Savojaus sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Mondeuse AOC: Savoie Brandinimas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2027 Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Auxerre
... 18 mėnesių brandinimas naujame prancūziškame ąžuole.","attaque en bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"Pirmas skonis burnoje yra gyvas, su nuostabiu aromatiniu gaivumu. Šio vyno traškus ir skanus pobūdis yra papildytas citrusiniais vaisiais ir apelsinų esencija.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Alkoholio kiekis: 13,5%","Vinification":"Vyninimas"}...
Ispanija, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Vyno kilmės vieta: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sudėtis: 100% Palomino Vyninimas: Palomino vynuogių vynas, gautas tradiciniu languoto ir criaderas metodu. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Oksidacinis brandinimas vyksta labai lėtai, dėka vyno rūsyje esančios temperatūros ir drėgmės. Alkoholio kiekis: 18,5o Tūris: 50cl SKONIO PASTABOS: Išvaizda: gintaro spalva Kvapas: Intensyvus riešutų aromatas. Skonis: Ištvermingas ir platus skonis.
Prancūzija, Roubia
...lengvi šviežių vaisių aromatai, subtilūs aviečių aromatai. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, keptos baltos mėsos Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Cinsault, Syrah Alkoholio kiekis: 12,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Cénac
...Derlius nuimamas anksti ryte, kad vynuogės išlaikytų vaisiškumą ir šviežumą. 10-12 valandų trukmės pelliculinė maceracija inertinėje ir termoreguliuojamoje nerūdijančio plieno talpoje. Fermentacija žemoje temperatūroje (16-18 °C). Brandinimas ant mielių. Šios vynifikacijos rezultatas suteikia mūsų baltajam vynui vaisiškumo, apvalumo, riebumo ir švelnumo. Burna: malonus pradžios skonis, šilkinė ir...
Jungtinė Karalystė, London
... kompleksinis, su nuolatiniu brandžių vaisių ir prieskonių skoniu. Patiekti 18 laipsnių temperatūroje. Alkoholio kiekis 14% • Brandinimas: 12 mėnesių Prancūziškuose (80%) ir Amerikietiškuose (20%) ąžuolo statinėse Spalva: Turtinga apranga su intensyvia violetine spalva. Nosies: Brandūs raudonieji vaisiai su gėlių violetiniais niuansais, kartu su elegantiškais skrudintais, balzaminių ir prieskonių akcentais. Skonis: Pilnas, elegantiškas ir aksominis, galingas, suteikiantis apgaubiančią pilnatvės jausmą. Poskonis Veislė: 100% Syrah...
Prancūzija, Lys Haut Layon
... Laikymo potencialas: Gerti per 2 metus Pusiausvyra: Sausas Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka jūros gėrybėms, žuvims ant grotelių ir ožkos sūriams. Dorada folijoje ant grotelių, skumbrės su jūros gėrybėmis ir jūros gėrybių salotos. Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100–120 m...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Vynas, pagamintas iš tempranillo (raudonasis) veislės vynuogių. Brandinimas vyko prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse. Buvo 18 mėnesių trukmės buvimas statinėje, siekiant integruoti vynuoges su medienos poveikiu. Raudonos vyšnios spalvos, intensyvus aromatas. Sudėtingas ir elegantiškas, išsiskiria švariais, skrudintais, vanilės ir prieskonių aromatais su balzaminėmis užuominomis. Siuntimai į pusiasalį. Nemokamas pristatymas užsakymams, viršijantiems 60€.
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Italija, Noci
...Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad šis produktas brandinamas poromis „ant medinių sijų“ mažiausiai 45 dienas. Jis pasižymi intensyvia geltona spalva, turi kreminę konsistenciją ir malonų, šiek tiek intensyvų skonį, puikiai tinka vartoti vieną arba su duona, taip pat kepta ant grotelių arba kartu su puikiu puodeliu vyno iš Apulijos.
Prancūzija, Saint Cannat
... mėnesių. Brandinimas vyksta dalyje ąžuolo statinėse, siekiant išgryninti taninus ir pridėti sudėtingumo, kita dalis brandinama betono talpose, kad išsaugotų vaisių gaivumą.\n\nDĖGUSTACIJA\nGalingas ir sudėtingas aromatas, derinantis labai sunokusių raudonųjų vaisių, saldymedžio ir šiek tiek skrudintos kavos natas. Pirmasis skonis burnoje koncentruotas, vėliau platus, dominuojantis labai sunokusių vaisių. Mourvèdre suteikia charakteringą struktūrą su jaučiamais ir aksominiais taninais. Pabaiga ilga, pažymėta garrigue kvapais."}...
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
... talpose, reguliuojamose temperatūros. Likusi talpa, taip koncentruota, bus vyninama, kad gautume Château La Freynelle Bordeaux Rouge. Brandinimas ant smulkių mielių iki buteliavimo. Baltyminė ir vyno rūgšties stabilizacija.
Slovėnija, Ljubljana
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito. Brandinimo potencialas: 2020 - 2028. Charakteristikos: Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis. Maisto derinimas: Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
Prancūzija, Jarnac
...1l 40% Šis konjako mišinys, pagamintas mažais kiekiais 50 vynuogininkų iš Fins Bois regiono, kruopščiai paruoštas Courvoisier vyno rūsyje. Dviejų etapų brandinimas, pirmiausia pas vynuogininką, o vėliau Courvoisier rūsiuose, užtikrina subtilų, galingą ir harmoningą skonį. Su galingais gvazdikėlių, apelsinų žievelių, gvazdikėlių ir traškios duonos natomis, šis turtingas ir intensyvus mišinys siūlo tobulą pusiausvyrą tarp savo gėlių, vaisių ir medienos aromatų. Galutinis rezultatas yra subtilus, galingas ir harmoningas.
Prancūzija, Bordeaux
...Termoreguliuojamos betono talpos Brandinimas: 5% naujų statinių, 47.5% vieno vyno statinių, 47.5% dviejų vynų statinių Degustacija: Tai vynas su daug charakterio ir prieskonių; jis pipirinė ir gaivi kvape su gražiu juodųjų vaisių ir saldymedžio atakos. Burnoje tekstūra kreminė, su geru tūriu ir gerai integruotais taninais. Pabaiga ilga su prieskonių ir šokolado skoniu.
Ispanija, Canet De Mar
...Zinca d'Odre yra rezultatas impulso rasti vyno kilmės esmę. Šį raudonąjį vyną brandinome odiniuose vyno maišuose, kurie buvo apsaugoti nuo vandens žuvimi (dervos ir alyvuogių aliejaus mišiniu). Fermentuotas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje. Brandinimas odiniuose vyno maišuose, apsaugotuose nuo vandens žuvimi. Tvarus auginimas 1,800 kg/ha. Renkamas rankomis. Neaiškintas ir nefiltruotas.
Prancūzija, Saint-Vérand
...-kalkakmenio. Sodinimo tankis : 8 500 vynmedžių/hektarui. Pjovimas : Guyot. Amžius : 10–40 metų Derlius : Rankinis Derlius : nuo 60 iki 65 hl/ha, priklausomai nuo metų. Mažos vynuogės, labai koncentruotos cukraus. Vyninimas : Labai ilgas vyninimas, šaltai (nuo 15 °C iki 20 °C) Brandinimas : Talpose ant smulkių mielių 6–8 mėnesius ir 30 % statinėse ant smulkių mielių.
Ispanija, Almendralejo
...Iš mūsų Chardonnay putojančio vyno šiek tiek saldiname skonį tiems, kurie ieško daugiau apvalumo, neprarandant tipinių aromatų iš mūsų putojančio vyno, neseniai apdovanoto Briuselio Pasaulio konkurse 2013. Veislės: 100% Chardonnay Alkoholio kiekis: 11,70% vol Cukrus: 12 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Ispanija, Murcia
... vyšninė spalva. Vyno tipas: Raudonas. Autorius / Aukšta išraiška. Ekologiškas. Kilmingumo vieta: D.O.Ca. Rioja Vynuogių veislė: 100% Tempranillo Žemdirbystė: Ekologinė žemdirbystė Dirvožemis: kalcareous marls Derlius: Rankinis. 2015 spalio mėn. Pirmas derlius: 2011 Pagamintų butelių skaičius: 7.000 Fermentacija: Malolaktinė naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Brandinimas: 20 mėnesių naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Butelio dydis: 0,75 cl...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play