Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, pagamintas iš iberų kiaulienos faršo, druskos, česnako, raudonėlio ir nitrifikatorių (E-252, E-250), baltojo vyno, įdarytas į natūralią žarną. Su daugiau nei 4 mėnesių brandinimu, subtiliu skoniu, būdingu aromatu ir švelnia tekstūra. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdaras ir brandinimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, druska, česnakas, raudonėlis ir...
Ispanija, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Vyno kilmės vieta: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sudėtis: 100% Palomino Vyninimas: Palomino vynuogių vynas, gautas tradiciniu languoto ir criaderas metodu. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Oksidacinis brandinimas vyksta labai lėtai, dėka vyno rūsyje esančios temperatūros ir drėgmės. Alkoholio kiekis: 18,5o Tūris: 50cl SKONIO PASTABOS: Išvaizda: gintaro spalva Kvapas: Intensyvus riešutų aromatas. Skonis: Ištvermingas ir platus skonis.
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Vynas, pagamintas iš tempranillo (raudonasis) veislės vynuogių. Brandinimas vyko prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse. Buvo 18 mėnesių trukmės buvimas statinėje, siekiant integruoti vynuoges su medienos poveikiu. Raudonos vyšnios spalvos, intensyvus aromatas. Sudėtingas ir elegantiškas, išsiskiria švariais, skrudintais, vanilės ir prieskonių aromatais su balzaminėmis užuominomis. Siuntimai į pusiasalį. Nemokamas pristatymas užsakymams, viršijantiems 60€.
Ispanija, Canet De Mar
...Zinca d'Odre yra rezultatas impulso rasti vyno kilmės esmę. Šį raudonąjį vyną brandinome odiniuose vyno maišuose, kurie buvo apsaugoti nuo vandens žuvimi (dervos ir alyvuogių aliejaus mišiniu). Fermentuotas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje. Brandinimas odiniuose vyno maišuose, apsaugotuose nuo vandens žuvimi. Tvarus auginimas 1,800 kg/ha. Renkamas rankomis. Neaiškintas ir nefiltruotas.
Ispanija, Almendralejo
...Iš mūsų Chardonnay putojančio vyno šiek tiek saldiname skonį tiems, kurie ieško daugiau apvalumo, neprarandant tipinių aromatų iš mūsų putojančio vyno, neseniai apdovanoto Briuselio Pasaulio konkurse 2013. Veislės: 100% Chardonnay Alkoholio kiekis: 11,70% vol Cukrus: 12 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Ispanija, Murcia
... vyšninė spalva. Vyno tipas: Raudonas. Autorius / Aukšta išraiška. Ekologiškas. Kilmingumo vieta: D.O.Ca. Rioja Vynuogių veislė: 100% Tempranillo Žemdirbystė: Ekologinė žemdirbystė Dirvožemis: kalcareous marls Derlius: Rankinis. 2015 spalio mėn. Pirmas derlius: 2011 Pagamintų butelių skaičius: 7.000 Fermentacija: Malolaktinė naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Brandinimas: 20 mėnesių naujose prancūziškose ąžuolo statinėse. Butelio dydis: 0,75 cl...
Ispanija, Abalos-La Rioja
Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, įmonė, įsikūrusi Ábalos, jau kelias kartas užsiimanti vynuogių auginimu, vyno gamyba ir brandinimu: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE. Prekės ženklai: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE, Baltasis vynas, Jaunas vynas, Klasikinis brandinimas, Aukštesnės klasės brandinimas, Rezerva, Didžioji rezerva, Autoriaus brandinimas, Autoriaus rezerva. Apsilankymai. Degustacijos. Vyninė. Restoranas grupėms.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play