Ispanija, Calamocha
...Ilga forma, profiliuota ir su apvaliais kraštais, išlaikant koja. Raudona spalva ir blizgus išvaizda pjūvyje, su dalinai įsiskverbusia riebalų mase raumenyse. "Jamón Casa Vieja D.O." iš Teruel yra aukščiausios kokybės produktas. Iki dviejų metų natūralus brandinimas mūsų džiovykloje Calamocha (Teruel). Intensyvus aromatas su subtiliu ir mažai sūriu skoniu. 100% Teruel produktas, sveikas ir...
Atitinkantys produktai
Jamón Casa Vieja D.O. Teruel Reserva
Teruel kilmės šoninės
Italija, Marciano Della Chiana
... spalva. Dėl sultingo ir pilno skonio jis puikiai tinka tiek vienas, tiek su šokoladu. Puikiai dera su brandintais sūriais. Formatas: 0,5 l. Vyno tipas: Pasito. Metai: 2019. Šalis: Italija. Regionas: Toskana. Vynuogės: 100% Aleatico. Brandinimas: 6 mėnesiai mažose medinėse statinėse - 6 mėnesiai butelyje. Spalva: Intensyvi rubino raudona. Aromatas: Braškė, Džiovinta slyva, Laukinė rožė. Temperatūra: 12° C. Idealiai tinka: Šokoladui, brandintiems sūriams.
Turkija, Istanbul
KARČIĞ ŠALDYMO PRAMONINĖS VIRTUVĖS ĮRANGOS PROJEKTAVIMAS GAMYBA MONTAVIMAS KOKYBĖS SISTEMOS DOKUMENTAS ISO 9001 SERTIFIKATAS TURI TARPTAUTINIUS STANDARTUS ATITINKANČIUS HOTELIAMS RESTORANAMS BARAMS KAVINĖMS KEPYKLOMS GREITO MAISTO PARDUOTUVĖMS POILSIO KURORTAMS GAMYKLOMS LIGONINĖMS KARINIAMS JUNGINIAMS IR MOKYKLOMS EFEKTYVIUS HIGIENIŠKUS PILNUS VIRTUVĖS IR ŠALDYMO ĮRENGINIUS GAMYBA.
Prancūzija, Brue Auriac
...Spalva: Raudona Metai: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogės: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VYNINIMAS: Atsakinga vynininkystė Šalta priešfermentinė maceracija, fermentacija 20-25°C, 2 savaičių maceracija, brandinimas ąžuolo statinėse (228L – vidutinė šiluma) 16 mėnesių Degustacijos pastabos: Aromatas išreiškia intensyvias juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir gervuogių natas, subtiliai...
... vynas brandinamas barikėse 16-18 mėnesių. Po to seka papildomas brandinimas buteliuose mažiausiai 3 mėnesius. Brandinimo potencialas: 4 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus. Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su gerai sunokusių raudonųjų vaisių užuominomis.
Ispanija, Calamocha
...Ilga, profiliuota ir suapvalintais kraštais forma, išlaikanti koją. Raudona spalva ir blizgus išvaizda pjūvyje, su dalinai įsiskverbusia riebalų mase raumenyse. "Jamón Casa Vieja D.O." iš Teruel yra aukščiausios kokybės produktas. Iki dviejų metų natūralus brandinimas mūsų džiovykloje Calamocha (Teruel). Intensyvus aromatas su subtiliu ir mažai sūriu skoniu. 100% Teruel produktas, sveikas ir...
Ispanija, Alcobendas
...Aukščiausios kokybės šoninės kumpio centras. Jo pjaustymui naudojamos amatininkų technikos kartu su modernia įranga, siekiant gauti švarų ir abipus išvalytą produktą. Produktas pasižymi dideliu įsiskverbimo laipsniu ir sultingumu. Puikus kainos ir kokybės santykis. Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius.
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
Italija, Milano
...Produkto informacija Juodieji česnakai gaunami fermentuojant baltojo Polesano česnako, turinčio saugomą kilmės vietos nuorodą (D.O.P.), auginamą pagal ekologinius standartus. Juodųjų česnakų transformacija vyksta per fermentacijos procesą, visiškai nesinaudojant cheminiais apdorojimais ar priedais, taip išlaikant ir gerbiant pagrindines biologines savybes; jo brandinimas vyksta taikant programą...
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Clermont-Ferrand
...neturint vyriškų žiedų. Dėl nuolatinio vaisių vystymosi, jie gali ilgiau likti ant augalo, nesumažinant derlingumo. Tai suteikia daugiau lankstumo derliaus nuėmimui. Vaisiai, kurie geriausiai nuimami, kai pasiekia 20-25 cm ilgio, turi švelnią tekstūrą ir švelnų, saldų skonį. - Ankstyvas vaisių brandinimas - Labai derlinga - Lankstumas derliaus nuėmime...
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 50 % PINOT NOIR 35 % CHARDONNAY 15 % PINOT BLANC VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. 2011 metų derlius - ne metinis. DOSAVIMAS : 5 g/l DEGUSTACIJA : 7 metų laikymo mūsų rūsyje vaisius, šis trijų veislių derinys pasiekia brandą. Pinot Noir suteikia aiškų, tačiau elegantišką skonį su citrusinių vaisių natomis, greitai užgožiamas Pinot Blanc augalinio pobūdžio ir Chardonnay rafinuotumo.
Mūsų įmonė buvo įkurta Renato Dell'Amico 1970 metais. Galime pasigirti ilgamete patirtimi prekiaujant marmuru ir natūraliomis akmenimis Italijoje ir įvairiose kitose pasaulio šalyse. Gamename Carrara balto marmuro plokštes, prekiaujame Carrara marmuro plokštėmis ir blokais bei kitomis medžiagomis. Siūlome platų produktų pasirinkimą, užtikrindami visada itin konkurencingas kainas. Galime pasiūlyti ...
Vokietija, Obermoschel
...pagamintas iš gryno Airijos šaltinio vandens ir geriausios miežių. Tradicinė triguba distiliacija ir senų ąžuolo statinių brandinimas suteikia jam brandą;...
Prancūzija, Mamirolle
Automatinis pieno transformavimas į sūrį (darbas katile): šildymas, brandinimas, koaguliacija, pjaustymas, maišymas. Individualizuota sūrio gamyba nuo mažos iki didelės talpos.
... lygio. Optimalus dirvožemio aukštis, kuriame auginame vynuoges, ir idealus brandinimas lemia mūsų vynų unikalumą. Gamindami vyną iš savo vynuogynų galime kontroliuoti kiekvieną vynmedžio augimo etapą. Vynuogių derlius yra skinamas rankomis, tai leidžia mums atlikti pirmąją atranką jau lauke. Rankinis derlius vyksta mažose 12 kg dėžutėse, o vynuogės nedelsiant siunčiamos į vyninę apdorojimui, tai...
Prancūzija, Belesta
... pasižymi vidutiniu alkoholio kiekiu, mineralumu ir neįprasta gaivumu mūsų platumoje, dėl ko jie yra itin lengvai virškinami ir neturi jokios sunkumo. Mūsų vynai gaminami išskirtinai iš ekologiškų uogų, auginamų mūsų ūkyje. Jie gauna mažai arba visai negauna priedų, ribojamų iki minimalių sieros dozių (paprastai <30 mg/L). Brandinimas vyksta didelėse statinėse ir senose statinėse, siekiant sumažinti naujo medžio naudojimą iki minimumo ir nepažymėti vynų.
Nyderlandai, Zierikzee
...todėl jūs perkate amatinį sūrį tiesiai iš šaltinio! Kadangi šio ūkyje gaminamo sūrio skonis yra toks išraiškingai pilnas, kreminis ir aštrus, mes jį pavadinome Naturamel. Tai yra dėl to, kad karvės ganosi sultinguose pievose tarp griovių, kurie yra turtingi dobilų, pienečių, žolelių ir, svarbiausia, šviežiai žalių žolių! Natūralus brandinimas mūsų sandėlyje vyksta tradiciškai ant pušies medienos lentų. Mūsų kokybės ir maisto saugos sistema užtikrina kritinę produktų kontrolę, higienišką darbą bei žaliavų ir galutinių produktų atsekamumą.
Turkija, Izmir
... namus, kur jos bus maišomos tik su vandeniu ir druska, požeminėse fermentacijos talpose. Kad nesugadintume skonio, slėgis taikomas tik per specialias akmenis, surinktus iš Bergamos, Kozako. Mūsų fermentacijos metodas yra tradicinė technika, natūralus alyvuogių brandinimas 9-10 mėnesių požeminėse talpose, cirkuliuojant vandeniui 15 minučių 4 kartus per dieną, kad druska ir deguonis būtų tolygiai...
Italija, Montelibretti
... gamykla turi CE ženklą (IT F8W1G CE). Įmonė specializuojasi šviežių sūrių, tokių kaip pirmasis sūris, stracchino ir robiola, brandintų sūrių ir rikotos gamyboje. Taip pat gaminami baltieji ir vaisiniai jogurtai bei pasterizuotas pienas. Mūsų komercinė pasiūla orientuota į Orazio sūrį, pusiau brandintą sūrį, tinkamą vartoti ant stalo, kuris parduodamas po kelių savaičių brandinimo. Sausas sūdymas ir brandinimas natūralioje aplinkoje suteikia jam unikalių sensorinių savybių.
Italija, Montalcino
...sudaryto iš akmens, galestro ir kalkakmenio. Rūsyje yra 25 quintali prancūziško ąžuolo statinės, 39 quintali slavoniško ąžuolo statinės ir keturiolika barrique iš įvairių medienos rūšių, naudojamų tik Rosso Toscano. Brunello brandinimas ąžuole trunka trejus metus, po to šešis mėnesius vynas brandinamas buteliuose. Vynai yra tradicinio stiliaus.
Ispanija, Abalos-La Rioja
Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, įmonė, įsikūrusi Ábalos, jau kelias kartas užsiimanti vynuogių auginimu, vyno gamyba ir brandinimu: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE. Prekės ženklai: SOLANA DE RAMÍREZ ir VALSARTE, Baltasis vynas, Jaunas vynas, Klasikinis brandinimas, Aukštesnės klasės brandinimas, Rezerva, Didžioji rezerva, Autoriaus brandinimas, Autoriaus rezerva. Apsilankymai. Degustacijos. Vyninė. Restoranas grupėms.
Belgija, Herve
... būtų specifiniai sūriai, individualizuotas vystymas, užsakomasis darbas, brandinimas, kiekvienas konkretus užklausimas yra kruopščiai analizuojamas. Dėl bet kokios informacijos ar specifinių užklausų susisiekite su Jean-Marc Cabay.
... aptarnavimą ir individualų požiūrį. MŪSŲ SPECIALIZACIJA Bite tekstūra Elastingumas Emulgacija Galutinio produkto tvirtumas Sausas pjūvis Galutinio produkto išeiga Alternatyvos gyvūniniams produktams Skonis Sinerezės prevencija Receptūros kaštų mažinimas Galiojimo laiko pratęsimas Gamybos atmetimo prevencija Grąžinimų mažinimas Žuvies brandinimas Sandėliavimo laikai Druskos tirpalas...
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Prancūzija, Saux
... trunka 3–4 savaites su karšta pabaiga, o brandinimas vyksta tik naujose ąžuolo statinėse mažiausiai 18 mėnesių. Galiausiai, CHÂTEAU LE BREZEGUET taip pat gamina vyną iš jauniausių vynmedžių, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Naudojamos veislės yra Malbec ir Merlot. Tai labai aromatingi vynai, skirti gerti, kurie yra raudoni ir rožiniai. Dėl savininkų atkaklumo šie vynai reguliariai apdovanojami, o 2015 metais buvo perimtas 12 hektarų CHÂTEAU GRAND CHÊNE vynininkystė.
Prancūzija, Laure-Minervois
... vaisiškumo, Viognier dėl švelnumo ir Roussane. Mūsų vynams nėra medžio brandinimo, baltiesiems vynams taikomas bendras mielių brandinimas (6 mėnesiai) ir raudoniesiems vynams - daugiau nei 6 savaičių maceracija. Vynuogių apdorojimas gravitacijos būdu, sulfito kiekio mažinimas. Mūsų vynų charakteris: vaisiškumas, malonumas, kontroliuojami ir šilkiniai taninai. Mūsų buteliai (vizualas): spalvingi, jie...
Italija, Cremona
... receptuose. Ilgas brandinimas, diena po dienos, „teisingu atstumu“, kad suteiktų nepakartojamą kvapą ir skonį, su druskinimu ir rankiniu rišimu. Kasdieniai kokybės patikrinimai, manija dėl puikios kokybės, išskirtinis pasirinkimas aukštos kokybės itališkų mėsų. Vertingi ingredientai, kuriuos kasdien dedame į savo mėsos gaminius. Neįkainojamai. Antico Valle, dešros ir mėsos gaminiai yra išskirtinai...
Ispanija, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
Šeimos vyninė, įsikūrusi San Vicente de la Sonsierra (La Rioja), turinti didelę patirtį gaminant vynus, turinčius Kvalifikuotos kilmės pavadinimą Rioja. Aukštas reikalavimų lygis procese, ypatinga vynmedžių vieta, tvarus jų auginimas, rankinė derliaus nuėmimas, vynuogių atrankos stalai prie vyninės įėjimo ir brandinimas statinėse suteikia mūsų vynams išskirtinių savybių.
... pilies vyninėje mes leidžiame vaisiui išreikšti visą savo potencialą, derindami tradicinius ir modernius metodus: dalinis vynuogių atskyrimas, švelnus spaudimas, šaltasis vyninimas, kelių mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose, taip pat statinėse ir ypač „kiaušinio talpoje“! Ši kiaušinio talpa, pirmas toks Belgijoje, pagaminta iš molio ir smėlio, plaunamo šaltiniu, primena senovines...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play