... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą. DEGUSTACIJA Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais. Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis. Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina. Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus! DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
... medinėmis natomis, puikiai tinkančiais prie raudonos mėsos ir troškinių. Baltieji vynai, lengvesni ir gaivesni, siūlo vaisinius ir gėlių skonius, kurie idealiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi ir lengvesniais patiekalais.
Atitinkantys produktai
Vynas
Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Calvi
... ženklais. Brandinimas 4 mėnesius ant smulkių nuosėdų. Degustacija: Jo šviesiai rožinė spalva su mėlynomis atspalviais primena rožės žiedlapį. Aromatai stebėtinai intensyvūs, atsižvelgiant į jo spalvos lengvumą. Jie primena mažus raudonus vaisius ir šieną. Skonis apvalus, gaivus. Rosé Fraticello yra gaivus, aperityvinis vynas, kuris puikiai dera su tapas, salotomis ir mėsos užkandžiais. Išdrįskite derinti su šviežiu mignon filė su šalavijais, veršienos troškiniu su alyvuogėmis, keptomis ėrienos šonkaulėmis arba keptu vištienos paukščiu.
Prancūzija, Arengosse
... traškios tekstūros, ši aukštos kokybės jūros druska suteikia puikų pagrindą mūsų kūriniui. Kokybiškas Raudonas Vynas: Raudono vyno infuzija prideda aromatinės gylio, sukurdama skonių simfoniją kiekviename druskos grūde. Šviežios Šalotos: Kruopščiai atrinktos šalotos suteikia šiam mišiniui skanų subtilų svogūno atspalvį. Rekomenduojamas Naudojimas: Keptos Mėsos: Gausiai pabarstykite ant savo steikų, kepsnių ir paukštienos, kad patirtumėte skonio sprogimą. Gurmaniškos Salotos: Įberkite žiupsnelį, kad pagerintumėte savo salotų skonį. Nuoroda:SEL0016...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... talpose, siekiant išsaugoti jo gaivumą ir gyvybingumą. Vyno charakteris Baltas vynas, kupinas gaivumo, jo spalva paprastai yra šviesiai auksinė, su blizgiais atspindžiais. Aromatas atsiveria gėlių ir šviežių vaisių natomis. Skonyje jis yra švelnus ir aromatingas. Dažnai pasirodo baltų gėlių ir lazdyno riešutų aromatai. Tai malonus vynas, suteikiantis akimirkos malonumą! Vyno ir maisto derinimas...
Prancūzija, Bordeaux
... taninus. Vynas išpilstomas po 15-20 dienų, prieš malolaktinę fermentaciją.\n\nDégustation\nSu tamsiai rubino spalva, šis vynas atveria intensyvų vaisių aromatą su prieskoniais, būdingais gerai subrendusiems Cabernet Sauvignon. Burnoje taninai yra švelnūs ir šilti. Struktūra yra plati, su miško vaisių natomis ir švelniu poskoniu. Šis vynas bus labai vertinamas jūsų užkandžiuose su mėsos ir sūrio lentelėmis.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProducteur: Dufour šeima Šventojo Mykolo Rieufret (33720)\nFormats et conditionnements: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2021"}...
Prancūzija, Bellême
...Mėsos tulžies muilas (80 g) yra muilas, kaip rodo jo pavadinimas, pagamintas iš mėsos tulžies. Anksčiau jį naudojo mūsų močiutės, o šiandien jis vėl atsiranda, kad išryškintų savo nesuskaičiuojamas savybes. Tai galingas natūralus dėmių valiklis, ypač tekstilėms, skirtas atkaklioms dėmėms, tokioms kaip vynas, kraujas, riebalai ir kt.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...prinokę juodieji vaisiai - Empyreuminiai aromatai: skrudinta kava - Pabaiga: šilkinė su švelnių prieskonių natomis Suderinamumas - Keptas avienos šonkaulis Provanso stiliumi - Karališkas kiškis - Šernienos troškinys - Mėsos šonkaulis / Kepta veršiena - Tamsaus šokolado pyragas...
Prancūzija, Caromb
...Veislės: Grenache 95%, Carignan 5% Vynmedžių amžius: 12 metų Terroiras: Argilo-kalkinis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Intensyvi rožinė • Pirmas aromatas: intensyvus medienos • Antras aromatas: prinokę raudonieji vaisiai • Skonyje: gaivus, mineralinis ir apvalus • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: • Aštrūs regioniniai patiekalai, • rūkytos mėsos • kvapnios kepsninės Laikymas: 2 metai Vyninimas: Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Greitas vyninimas ir brandinimas prancūziškame demi-muid.
Prancūzija, Saint Cannat
... NOTES Šis vynas turi elegantišką rubino-purpurinę spalvą. Jo aromatas atskleidžia juodųjų serbentų ir vyšnių kvapus. Skonis gerai subalansuotas, su pilnais taninais ir juodųjų vaisių bei saldymedžio natomis. Puikiai dera su Viduržemio jūros patiekalais, baltaisiais mėsos produktais, švelniai prieskoniais pagardintais maisto produktais (pvz., paella ar kario) ir raudonąja mėsa.
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Prancūzija, Guérande
...Ideali kompanija visiems jūsų receptams, kuriuose naudojamas vynas, arba tiesiog norint pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudonoms padažoms, mėsos gaminimui, virtoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms. Vynas, tiek raudonas, tiek baltas, maisto ruošime naudojamas nuo senovės, ir šiandien dar galima rasti daugybę įrodymų regioninėje virtuvėje. Neįmanoma kalbėti apie...
Prancūzija, Saint-Fraimbault
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu. Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų. Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją. Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltas vynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Rocca Delle Macie „Chianti Classico Riserva“ gimė kartu su vyno rūsiu. Šiandien šis itališkas vynas yra vienas iš būtinų Toskanos vyninės produktų. Dviem metams brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis „Chianti“ buvo subrandintas kelis mėnesius butelyje. Rubino spalvos vynas pasižymi gražiu gyvumu, kuris atspindi terroiro charakterį ir gaivumą. Jis prisotintas vyšnių ir violetų aromatų. Šis „Chianti Classico Riserva“ tikrai puikiai derės su visomis mėsos patiekalais ir makaronais.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Alkoholinis fermentavimas ir brandinimas vyksta statinėse vienerius metus. Degustacija tarp 10 ir 12°C Akių: Geltona Nosies: Vaisinis, kompotas, abrikosai Burna: Geltonų vaisių aromatai ir saldžių vaisių užuominos Laikymo potencialas: 5 metai Pusiausvyra: Sausas Maisto ir vyno derinimas: Žuvys padaže, šventųjų Jokūbo kriauklės, baltos mėsos ir virtų sūrių. Amerikietiška lydeka, omaras grietinėje ir vištiena baltoje padaže. Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai. VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis. ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai. TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Roubia
Kandler vyninių istorija prasidėjo prieš 30 metų, kai mūsų prancūzų-vokiečių šeima nusprendė įsigyti apleistas žemes Minervois užkampyje, Roubia, tarp žemės ir jūros, tarp viduramžių miesto Carcassonne ir Canal du Midi. Château Tourril pavadinimas kilęs iš „Pierre du Tourril“, senovinės romėnų signalinės bokšto, kuris jau 2000 metų stebi šį garrigue kampelį. Antroji karta perėmė vairą 2014 metais,...
Prancūzija, Ascain
...Le SAGARNO (literaliai obuolių vynas) iš Txopinondo yra fermentuotas gėrimas, pagamintas iš obuolių, brandinamas ant mielių statinėje mažiausiai 6 mėnesius. Gaivus ir vaisiškas, geriausiai skonis, kai yra šaltas (apie 12°C), su žuvies ar mėsos kepsniais. Mes jį gaminame pagal senovinį amatininkų metodą, naudojant vietinius ir kitur užaugintus obuolius. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos...
Prancūzija, Cénac
... skanus. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta veršiena arba mėsos užkandžiais. Rekomenduojama vartoti esant 16–18 °C. Produktas: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – brandintas ąžuolo statinėse. Plotas: 0,5 ha Veislė: 100% Merlot Terroir: molio-kalkakmenio dirvožemis - aukštuma Išvaizda: granato spalvos su plytų atspalviais. Nosinė: juodieji vaisiai, ypač juodosios vyšnios ir švelnios prieskoniai.
Prancūzija, Malataverne
... pagrindiniu patiekalu Reikia žinoti, kad raudonas vynas idealiai dera su raudona mėsa, troškiniais, mėsos gratinais, kai kuriomis žuvimis, paukštiena, pomidorais, pica ir daugeliu kitų maisto produktų. Mėsa yra puikus patiekalas, kad galėtumėte ištraukti geriausias savo butelius per valgį. Tokios mėsos kaip antis, aviena ar jautiena gali būti patiekiamos su kokybišku Bordo vynu, kad išryškintų mėsos aromatus. Virti pomidorai yra maistas, kuris idealiai dera su raudonu vynu.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Cuvée Croizillon yra grynas malonumas, Cahors vynas, pasižymintis aromatu, kuris vystosi ant sultingų raudonųjų ir juodųjų vaisių (vyšnia, slyva, gervuogė, braškė) ir turi minkštus taninus. Vynas yra ypač gaivus ir džiugina savo skoniu. Malbec, kuris kviečia dalintis su draugais ir puikiai tinka prie jūsų užkandžių, mėsos gaminių ir mėsos. Puikus draugų vynas su puikiu kainos ir kokybės...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Dosnus ir aromatingas, šis Viognier išsiskiria geltonos minkštos mėsos vaisių ir šiek tiek baltų gėlių natomis. Kaip aperityvas, jis puikiai derės su ožkos sūrio ir medaus užkandžiais, lašišos ir krapų pyragu arba kretoškais sumuštiniais. Patiekiant su maistu, jį derinkite su keptomis kalmarų, risotto su šparagais, vištiena troškinyje su rozmarinu arba flambuotomis gambomis. Taip pat galite jį mėgautis tiesiog šaltą, su draugais kaip aperityv. Talpa: 75 cl Alkoholio laipsnis: 13 % VOL...
Prancūzija, Auxerre
...Vynifikacija: trumpa 7 dienų maceracija su tradiciniu fermentavimu Maisto ir vyno derinimas: tinka prie paprastų patiekalų, tokių kaip kepsniai, baltos mėsos, mėsos gaminiai, užkandžių lenta Akių: intensyvi ir blizganti spalva Nosies: raudonųjų vaisių natų Burnos: puikus gaivumas Vyno gamintojo žodis: lengvai geriamas, skanus, bistronomijos vynas Vyno eksperto patarimas: galima gerti šiek tiek...
Prancūzija, Parnac
...Lankstus ir vaisinis. Granato spalvos suknelė išreiškia raudonųjų vaisių aromatus: juodųjų serbentų, gervuogių, raudonųjų serbentų, vyšnių, violetinių gėlių su kruopščiai dozuotais lankstiais taninais. Patiekti: 15 - 16°C. Rekomenduojamas patiekalas: Kaip aperityvas su vienu tipo, su kai kuriais mėsos produktais, ant grotelių, Viduržemio jūros virtuvė, salotų derinys, sūriai.
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...81 % Ekologiškas baltas vynas* - 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas * Produktas iš Ekologinės Žemdirbystės Be konservantų, be alergenų Nepasterizuotas Naudoti salotų padažams, salotoms, daržovėms ir marinatams. Šis baltas balzamiko padažas puikiai tiks prie jūsų užkandžių, mėsos ar žuvies patiekalų. Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams. Tai...
Prancūzija, Folelli
... gaminiai, sūris, šaldyti produktai, sausainiai, vynas…). Galime pritaikyti jūsų pakuotes nuo mažos kiekio. Mūsų komercinė komanda dės visas pastangas, kad geriausiai atitiktų klientų lūkesčius, derindama lankstumą, greitą reagavimą ir konkurencingumą. Taip pat turime techninę pagalbą, skirtą jūsų pramoninių mašinų priežiūrai. Kvalifikuotas technikas užtikrina garantinį aptarnavimą, gedimų šalinimą, priežiūrą ir stebėjimą visoje Korsikoje.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play