... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą. DEGUSTACIJA Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais. Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis. Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina. Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus! DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
Vokietija, Bad Bramstedt
...Baltasis pipiras turi intensyvų, apvalų aštrumą. Norint pilnai išlaisvinti jo aromatą, pirmiausia reikėtų pagardinti paruoštus patiekalus. Šis pipiras puikiai tinka prie šviesios mėsos, tačiau taip pat puikiai dera su daržovėmis ar žuvimi. Turinys: 40,00 g Prekės Nr.: 102879...
Italija, Misano Adriatico
...Raudonas vynas J.P. CHENET cabernet syrah yra elegantiška ir rafinuota vynuogių mišinio, turinti pilną kūną ir intensyvų skonį. Kiekviena 75 cl butelis siūlo unikalią skonio patirtį ir puikų alkoholio kiekį. Puikiai tinka prie mėsos patiekalų ar brandintų sūrių.
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
... medinėmis natomis, puikiai tinkančiais prie raudonos mėsos ir troškinių. Baltieji vynai, lengvesni ir gaivesni, siūlo vaisinius ir gėlių skonius, kurie idealiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi ir lengvesniais patiekalais.
Atitinkantys produktai
Vynas
Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Direct Meat Service yra šeimos valdoma įmonė, specializuojanti aukščiausios kokybės mėsos produktuose tiek mažmeniniams, tiek didmeniniams klientams. Turėdama daugiau nei tris dešimtmečius patirties pramonėje, ji užsitikrino reputaciją, teikdama aukščiausios kokybės jautieną, kiaulieną, avieną ir paukštieną, viską gaudama iš patikimų ūkių. Jų moderni įranga užtikrina optimalų apdorojimą ir pakavim...
Prancūzija, Calvi
... ženklais. Brandinimas 4 mėnesius ant smulkių nuosėdų. Degustacija: Jo šviesiai rožinė spalva su mėlynomis atspalviais primena rožės žiedlapį. Aromatai stebėtinai intensyvūs, atsižvelgiant į jo spalvos lengvumą. Jie primena mažus raudonus vaisius ir šieną. Skonis apvalus, gaivus. Rosé Fraticello yra gaivus, aperityvinis vynas, kuris puikiai dera su tapas, salotomis ir mėsos užkandžiais. Išdrįskite derinti su šviežiu mignon filė su šalavijais, veršienos troškiniu su alyvuogėmis, keptomis ėrienos šonkaulėmis arba keptu vištienos paukščiu.
Italija, Sizzano
...Vynas visiems patiekalams Baltos mėsos Švieži ir vidutiniai sūriai SPALVA Intensyvi rubino raudona AROMATAS Aštrūs ir gėlių natų Tipiška pipirų nata SKONIS Sūrus, maloniai intensyvus Subtilūs ir harmoningi taninai TEMPERATŪRA: 16-18 °C ALKOHOLIS: 13% vol...
Kipras, Paphos
...Sultingas aromatas džiugina prinokusių laukinių uogų, mentolio ir tamsaus šokolado natomis. Skonis rodo lengvą daržovių charakterį, kuris kompensuojamas žema rūgštingumu ir pilnu kūnu su subalansuotais taninais. Poskonis yra turtingas, ilgalaikis su lengvais žemės ir gyvūnų atspalviais. Šis vynas bus puikus priedas prie mėsos kepsnių, keptų ant atviros ugnies, arba rūkyto maisto. • Įvairovė: 100% Malbec • Vynuogynai: Mendoza • Vyno analizė: Alc – 12.5%...
Prancūzija, Arengosse
... traškios tekstūros, ši aukštos kokybės jūros druska suteikia puikų pagrindą mūsų kūriniui. Kokybiškas Raudonas Vynas: Raudono vyno infuzija prideda aromatinės gylio, sukurdama skonių simfoniją kiekviename druskos grūde. Šviežios Šalotos: Kruopščiai atrinktos šalotos suteikia šiam mišiniui skanų subtilų svogūno atspalvį. Rekomenduojamas Naudojimas: Keptos Mėsos: Gausiai pabarstykite ant savo steikų, kepsnių ir paukštienos, kad patirtumėte skonio sprogimą. Gurmaniškos Salotos: Įberkite žiupsnelį, kad pagerintumėte savo salotų skonį. Nuoroda:SEL0016...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... talpose, siekiant išsaugoti jo gaivumą ir gyvybingumą. Vyno charakteris Baltas vynas, kupinas gaivumo, jo spalva paprastai yra šviesiai auksinė, su blizgiais atspindžiais. Aromatas atsiveria gėlių ir šviežių vaisių natomis. Skonyje jis yra švelnus ir aromatingas. Dažnai pasirodo baltų gėlių ir lazdyno riešutų aromatai. Tai malonus vynas, suteikiantis akimirkos malonumą! Vyno ir maisto derinimas...
Prancūzija, Bordeaux
... taninus. Vynas išpilstomas po 15-20 dienų, prieš malolaktinę fermentaciją.\n\nDégustation\nSu tamsiai rubino spalva, šis vynas atveria intensyvų vaisių aromatą su prieskoniais, būdingais gerai subrendusiems Cabernet Sauvignon. Burnoje taninai yra švelnūs ir šilti. Struktūra yra plati, su miško vaisių natomis ir švelniu poskoniu. Šis vynas bus labai vertinamas jūsų užkandžiuose su mėsos ir sūrio lentelėmis.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProducteur: Dufour šeima Šventojo Mykolo Rieufret (33720)\nFormats et conditionnements: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2021"}...
Italija, San Stino Di Livenza
Žemės ūkio įmonė CASERE puikiai įsikūrusi D.O.C. Lison - Pramaggiore zonoje, esančioje San Stino di Livenza (Venecija) savivaldybėje. Ypatinga teritorijos konformacija leido gauti aukštos kokybės produktą tiek baltuose, tiek raudonuose vynuose, todėl Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore atstovaujama net aštuonios kokybės. Dėl ilgos patirties, sukauptos šioje srityje, žemės ūkio įmonė ...
Prancūzija, Bellême
...Mėsos tulžies muilas (80 g) yra muilas, kaip rodo jo pavadinimas, pagamintas iš mėsos tulžies. Anksčiau jį naudojo mūsų močiutės, o šiandien jis vėl atsiranda, kad išryškintų savo nesuskaičiuojamas savybes. Tai galingas natūralus dėmių valiklis, ypač tekstilėms, skirtas atkaklioms dėmėms, tokioms kaip vynas, kraujas, riebalai ir kt.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...prinokę juodieji vaisiai - Empyreuminiai aromatai: skrudinta kava - Pabaiga: šilkinė su švelnių prieskonių natomis Suderinamumas - Keptas avienos šonkaulis Provanso stiliumi - Karališkas kiškis - Šernienos troškinys - Mėsos šonkaulis / Kepta veršiena - Tamsaus šokolado pyragas...
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli rubino raudona vynas su šviesiu plytų atspalviu. - Aromatai: intensyvūs aromatai, tokie sudėtingi, kad harmoningai sujungia visus tipiškus ąžuolo brandinimo užrašus su prinokusių vaisių niuansais. - Skonis: skanus ir elegantiškas burnoje. Gausus vaisių išraiškos su labai prinokusiais vaisiais ir saldžiais taninais, kurie subalansuoja skrudintus ąžuolo brandinimo užrašus. Apvalus, struktūruotas vynas su ilgu poskoniu, puikiai tinkantis prie raudonos mėsos ir brandinto sūrio.
Prancūzija, Caromb
...Veislės: Grenache 95%, Carignan 5% Vynmedžių amžius: 12 metų Terroiras: Argilo-kalkinis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Intensyvi rožinė • Pirmas aromatas: intensyvus medienos • Antras aromatas: prinokę raudonieji vaisiai • Skonyje: gaivus, mineralinis ir apvalus • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: • Aštrūs regioniniai patiekalai, • rūkytos mėsos • kvapnios kepsninės Laikymas: 2 metai Vyninimas: Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Greitas vyninimas ir brandinimas prancūziškame demi-muid.
Prancūzija, Saint Cannat
... NOTES Šis vynas turi elegantišką rubino-purpurinę spalvą. Jo aromatas atskleidžia juodųjų serbentų ir vyšnių kvapus. Skonis gerai subalansuotas, su pilnais taninais ir juodųjų vaisių bei saldymedžio natomis. Puikiai dera su Viduržemio jūros patiekalais, baltaisiais mėsos produktais, švelniai prieskoniais pagardintais maisto produktais (pvz., paella ar kario) ir raudonąja mėsa.
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Prancūzija, Guérande
...Ideali kompanija visiems jūsų receptams, kuriuose naudojamas vynas, arba tiesiog norint pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudonoms padažoms, mėsos gaminimui, virtoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms. Vynas, tiek raudonas, tiek baltas, maisto ruošime naudojamas nuo senovės, ir šiandien dar galima rasti daugybę įrodymų regioninėje virtuvėje. Neįmanoma kalbėti apie...
Prancūzija, Saint-Fraimbault
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu. Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų. Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją. Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltas vynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
Portugalija, Ponte Da Barca
...Kaina: €16.99 (įskaičiuotas PVM pagal galiojančią tarifą) Pavadinimas: Vinho Verde DOC Derlius: 2017 Alkoholio kiekis: 13 % vol. Aprašymas: Tai šviesiai geltonos spalvos vynas, turintis citrusinių vaisių aromatą ir švelnias prieskonių natas… kurios mus nukelia į tolimas šalis… vanilė ir cinamonas… Tai sudėtingas vynas, turintis gerą burnos struktūrą, ilgai išlieka ir teikia daug malonumo degustacijai. Suderinamumas: Puikiai tinka prie baltos mėsos patiekalų, tokių kaip vištiena ir antis, keptos žuvies ir intensyvių sūrių. Rekomenduojama patiekti esant 10–12 °C.
Ispanija, Granada
... subrendę taninai, konservuoti vaisiai ir mineraliniai atspalviai. Ilgas ir išliekantis poskonis su puikiu pusiausvyra tarp burnos ir nosies.","Temperatura recomendada de consumo":"Rekomenduojama vartojimo temperatūra: 18 ℃","Denominación de Origen Protegida Vino de Calidad de Granada":"Apsaugota kilmės vieta: kokybiškas granato vynas."}...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Rocca Delle Macie „Chianti Classico Riserva“ gimė kartu su vyno rūsiu. Šiandien šis itališkas vynas yra vienas iš būtinų Toskanos vyninės produktų. Dviem metams brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis „Chianti“ buvo subrandintas kelis mėnesius butelyje. Rubino spalvos vynas pasižymi gražiu gyvumu, kuris atspindi terroiro charakterį ir gaivumą. Jis prisotintas vyšnių ir violetų aromatų. Šis „Chianti Classico Riserva“ tikrai puikiai derės su visomis mėsos patiekalais ir makaronais.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Alkoholinis fermentavimas ir brandinimas vyksta statinėse vienerius metus. Degustacija tarp 10 ir 12°C Akių: Geltona Nosies: Vaisinis, kompotas, abrikosai Burna: Geltonų vaisių aromatai ir saldžių vaisių užuominos Laikymo potencialas: 5 metai Pusiausvyra: Sausas Maisto ir vyno derinimas: Žuvys padaže, šventųjų Jokūbo kriauklės, baltos mėsos ir virtų sūrių. Amerikietiška lydeka, omaras grietinėje ir vištiena baltoje padaže. Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai. VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis. ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai. TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Roubia
Kandler vyninių istorija prasidėjo prieš 30 metų, kai mūsų prancūzų-vokiečių šeima nusprendė įsigyti apleistas žemes Minervois užkampyje, Roubia, tarp žemės ir jūros, tarp viduramžių miesto Carcassonne ir Canal du Midi. Château Tourril pavadinimas kilęs iš „Pierre du Tourril“, senovinės romėnų signalinės bokšto, kuris jau 2000 metų stebi šį garrigue kampelį. Antroji karta perėmė vairą 2014 metais,...
Prancūzija, Ascain
...Le SAGARNO (literaliai obuolių vynas) iš Txopinondo yra fermentuotas gėrimas, pagamintas iš obuolių, brandinamas ant mielių statinėje mažiausiai 6 mėnesius. Gaivus ir vaisiškas, geriausiai skonis, kai yra šaltas (apie 12°C), su žuvies ar mėsos kepsniais. Mes jį gaminame pagal senovinį amatininkų metodą, naudojant vietinius ir kitur užaugintus obuolius. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos...
Prancūzija, Cénac
... skanus. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta veršiena arba mėsos užkandžiais. Rekomenduojama vartoti esant 16–18 °C. Produktas: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – brandintas ąžuolo statinėse. Plotas: 0,5 ha Veislė: 100% Merlot Terroir: molio-kalkakmenio dirvožemis - aukštuma Išvaizda: granato spalvos su plytų atspalviais. Nosinė: juodieji vaisiai, ypač juodosios vyšnios ir švelnios prieskoniai.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play