... fermentacijos laikotarpis – 3 savaitės Malolaktinė fermentacija talpose Brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot APRAŠYMAS Turintis gražų skaidrų granato atspalvį, Château Lalande raudonas vynas atskleidžia nosyje nuostabų raudonųjų vaisių ir kakavos aromatą, su skrudinto medžio natomis. Ataka yra švelni ir apvali, vystosi vaisinėmis natomis ir subtiliai ištirpusiomis taninais. Didelis Saint-Julien vynas.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... (mažų fosilinių moliuskų), suteikiančių mūsų Montagny 1er Cru „Les Coères“ tankumą ir mineralumą. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS Vynuogių derlius, kai jos yra visiškai prinokusios. Pneumatinis spaudimas, siekiant išsaugoti sulčių kokybę. Išankstinis nuosėdų atskyrimas, kad būtų atskleista šio terroiro sudėtingumas. Fermentacija (alkoholinė, malo-laktinė) ir brandinimas ant smulkių mielių reguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, siekiant išgauti vyno aromatinį intensyvumą ir suteikti jam tam tikrą apvalumą. Buteliavimas optimaliausiu momentu ir vyno poilsis prieš pardavimą. Patiekimo temperatūra: 11 - 13°C...
Prancūzija, Bordeaux
...{"Commentaire":"Sklypai yra įsikūrę Šventojo Mykolo Rieufret kaime, ant gilių smėlio kalvų, tinkamų Cabernet Sauvignon vynmedžiui. Šis vynas pasižymi izoliacija, apsuptas ąžuolų ir pušų. Derlius renkamas kruopščiai, pasiekus optimalų brandumą. Vyninimas vyksta po alkoholinių fermentacijų termoreguliuojamose talpose, esant 22°C - 24°C temperatūrai, siekiant optimaliai išgauti aromatus, spalvą ir...
Prancūzija, Saint Emilion
...Coralie de Boüard de Laforest Vynifikacija: Priešfermentacinė maceracija 8 - 10 °C Alkoholio fermentacija Maceracija 3 - 5 savaites Malolaktinė fermentacija statinėje Vynifikacija integrali pagal parcijonų atranką, rankinis piginimas Brandinimas: 10 - 14 mėnesių, 30 % naujų statinių Mišinys: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Prancūzija, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu ir Niellucciu (40/60) 15 metų 25 hl/hec Récolte : rankinė (10 000 butelių) Vinification : be sulfitų. Derlius iš dalies nuvalytas, nerūdijančio plieno termoreguliuojama talpa. Mise en cuve ir fermentacija. Fermentacija 24–28°C. Kasdienis maišymas ir oro pakėlimas. Maceracija 4–5 savaites, priklausomai nuo veislių šiam derliui. Dekantavimas ir spaudimas. Élevage : 6 mėnesiai...
Prancūzija, Carnoet
... dešimtmetį siūlo inertavimo saugojimo sprendimus grūdų išsaugojimui ūkyje, skirtus FAF, t. y. maisto gamybai ūkyje. Vitalac siloso turų pasiūla leidžia išsaugoti drėgnų grūdų (kukurūzų, kviečių) maistines savybes ir netgi pagerinti jų skonį gyvulių maitinimui. Derliaus pabaigoje, dėka hermetiško siloso uždarymo, pieno rūgšties fermentacija grūduose sunaudoja deguonį.
Prancūzija, Cénac
...Derlius nuimamas anksti ryte, kad vynuogės išlaikytų vaisiškumą ir šviežumą. 10-12 valandų trukmės pelliculinė maceracija inertinėje ir termoreguliuojamoje nerūdijančio plieno talpoje. Fermentacija žemoje temperatūroje (16-18 °C). Brandinimas ant mielių. Šios vynifikacijos rezultatas suteikia mūsų baltajam vynui vaisiškumo, apvalumo, riebumo ir švelnumo. Burna: malonus pradžios skonis, šilkinė ir...
Prancūzija, Roubia
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\n20% Grenache Blanc 20% Ugni Blanc 20% Marsanne 20% Roussane, 20% Clairette\nLaipsnis 13°\n\nVINIFIKACIJA\nMechaninis derlius leidžia greitai surinkti vynuoges ryte, kad išsaugotume visus aromatus.\nVinifikacija nerūdijančio plieno talpose žemoje temperatūroje ir brandinimas ant smulkių mielių, kad suteiktume riebumo per 10 mėnesių.\n\nDĖGUSTACIJA\nŠviesiai auksinė spalva...
Prancūzija, Malataverne
...Temperatūriškai reguliuojama alkoholio fermentacija, malolaktinė fermentacija sustabdyta. Tradicinis vyninimas nerūdijančio plieno talpose, kontroliuojamos temperatūros. Alkoholio kiekis 12,5% % vol. Alergenai (sulfitai) Sudėtyje yra sulfitų. Šis rožinis vynas bus idealus draugų vakarienėms, kaip priedas prie grilio patiekalų ir daržovių tians.
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblavimas : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Senėjimo potencialas : Apie 25 metus Vyninimas : Rankinis derlius, fermentacija termoreguliuojamose betono talpose. Vynai brandinami prancūziškuose ąžuolo statinėse, 50% naujų statinių ir 50% statinių, kuriose buvo vynas, 20-22 mėnesius.
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Racionalus kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Šviesiai lašišinė spalva. NOSIS: Vaisinis, raudonųjų vaisių aromatai, prieskonių aromatai. SKONIS: Gaivus, dosnus, švelnus, citrusinių vaisių natų, raudonųjų vaisių natų, švelnus, lengvas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis poveikis. Vynuogės: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...
Prancūzija, Bordeaux
...malolaktinė fermentacija talpose. Brandinimas: 60% statinėse, 25% nerūdijančio plieno talpose ir 15% amforose. Degustacija: Gražios intensyvios granato spalvos, aromatas su juodųjų serbentų, violetų natomis, papildytas mentolinių kvapų, puiki aromatinė sudėtingumas. Skanus, daug apvalumo ir saldumo, smulkūs, aksominiai ir elegantiški taninai, raudonųjų ir juodųjų vaisių aromatai su puikia gaiva.
Prancūzija, Auxerre
...Atitikimas: metvin sūriams, žvėrienai, patiekalams su padažu, aštriems patiekalams, raudonai mėsai (įdarytas fazanas, vištiena, jautienos filė tešloje) Vyninimas: derlius skinamas rankomis, naudojant dvigubą atranką. Vyninimas vyksta mažose termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinė fermentacija atliekama atskiroje patalpoje. 18 mėnesių brandinimas vyksta ąžuolo statinėse (20...
Prancūzija, Lys Haut Layon
... grindžiama kruopščiu augalų stebėjimu ir dideliu reagavimu. Derlius: Rankinis, 20 kg oru pralaidžiose dėžėse. Vynuogės kruopščiai atrenkamos vyninėje, ankstyvame auksiniame etape, ir be jokių puvimo požymių. Vyninimas ir brandinimas: Pneumatinis presavimas, atliekamas dalimis. Išsaugomi tik geriausi vyno širdys. Atliktos ir pjovimo dalys atmetamos. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose. Patiekimo temperatūra: 8-10 °C...
Prancūzija, Saint Cannat
...TERROIR & ESTATE Molis ir kalkakmenis. Derlius 36 hl hektarui VYNIŲ VEISLĖS Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% VYNO GAMYBA Tradiciškai dirbama dirva (tiek mechaniniu, tiek rankiniu būdu) pagrįstas dirvožemio apdorojimas. Rankinis vynuogių derlius. Rūšiuojami kekės rankomis vyninėje. Nuskinamos ir sutraiškomos. Tiesioginis spaudimas arba šaltas maceravimas su odelėmis (12°). Fermentacija...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play