Portugalija, Mafra
...SANT'ANA ŪKIS yra 35 km į šiaurę nuo Lisabonos. Gamindami vynus, siekiame aukštos kokybės, kurią lemia vynuogių brandinimas, pasinaudojant Mafros regiono mikroklimatu. Seniausia mūsų ūkio dalis yra 1633 m. datuojama koplyčia. Gamindami raudonuosius ir baltuosius vynus, orientuojamės tiek į nacionalinę, tiek į tarptautinę rinką.
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Belgija, Brugge
Jau 85 metus atrenkame geriausius sūrius visoje Europoje: AOC sūriai, neapdoroti pieno sūriai, amatininkų sūrių specialybės, išskirtiniai sūrio produktai tiesiai iš ūkininkų, kieti, pusiau kieti ir minkšti sūriai,... Su uosle kokybei ir rafinuotumui, mūsų sūrių ekspertai sudaro plačiausią ir išskirtinį sūrių asortimentą, nuo Airijos iki Italijos. Tiesioginė importacija, optimali brandinimas ir...
Ispanija, Córdoba
KOLBOS IR ŠALDYTUVŲ GAMYBA, ŠALDYTUVŲ SŪDYMAS IR BRANDINIMAS, APDIRBTŲ PRODUKTŲ RINKODARA IR PARDAVIMAS.
Prancūzija, Puligny Montrachet
DOMAINE JOMAIN yra 8 hektarų vynuogynas PULIGNY-MONTRACHET, iš kurių 2,60 hektaro gamina pasaulinio lygio baltuosius vynus, pagamintus iš chardonnay vynuogių, esančių kaimo, 1er cru ir grand cru apeliacijose. DOMAINE JOMAIN stiprybė taip pat yra jo vynuogės: Pinot noir (maža kekė su juodaisiais vaisiais ir balta sultimis, kilni didžiųjų raudonųjų vynų vynuogė). Tradicinis brandinimas ir buteliavimas atliekami kruopščiai, be pernelyg didelio vynų manipuliavimo, griežtai prižiūrint akredituotam vyno laboratorijai. Buteliavimas paprastai vyksta rugsėjo pradžioje.
Prancūzija, Grezels
DOMAINE LA BERANGERAIE turi 30 hektarų vynuogyną 174 metrų aukštyje. BERANGERAIE gamina ir siūlo tris skirtingas vynų linijas: Cahors tradicija (be statinės), Cahors brandinimas (su statine) ir Lot vyno rožinis bei raudonas.
Prancūzija, Rungis cedex
... telefonu, Pardavimas internetu, Brandinimas, subrendimas, Produktų atsekamumas, Užsakymų paruošimas, pakavimas, sudėtys, Kortelės mokėjimas, Krovos darbai. Klientai: GMS, Bendroji maisto prekyba, Turgavietės, Didmenininkai, Cash and carry, Pramonininkai, perdirbėjai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai, Įmonių komitetai. Importo šalys: Afrika, Centrinė Amerika, Pietų Amerika, Azija, Brazilija, Ispanija, Portugalija. Eksporto šalys: Afrika, Europa...
Italija, Gioia Del Colle
...virvės, svoriai, antspaudai, dangos plėvelės; - Įvairių dydžių termosandarios talpos, ricotta formelės, sūrių formos; - Sūrių brandinimas: polipropileno grotelės, lentynos, dėžės, pelėsių inhibitoriai; - Valymo medžiagos: kibirai, šepetėliai, šluotos, šluostės, šluostės, vandens valytuvai, skysti ir milteliniai valikliai, dezinfekantai, žarnelės.
Belgija, Roeselare
...RODENBACH yra „Flandrijos raudonai rudas alus“, pripažintas Tradiciniu Regioniniu Produktu. Sumaišyta pagrindinė fermentacija ir brandinimas ąžuolo statinėse (foeder) suteikia jam švelniai rūgštų skonį ir sudėtingą vaisiškumą, kaip ir vynui. RODENBACH sudaro 3/4 jauno ir 1/4 dvejose metų ąžuolo statinėse brandinto alaus. RODENBACH yra labai gaivus ir skatinantis apetitą: puikus aperityvas...
Belgija, Sint-Andries
Jau 85 metus atrenkame geriausius sūrius visoje Europoje: AOC sūriai, neapdoroti pieno sūriai, amatininkų sūrių specialybės, išskirtiniai sūrių produktai tiesiai iš ūkininkų, kieti, pusiau kieti ir minkšti sūriai,... Su uosle kokybei ir rafinuotumui, mūsų sūrių ekspertai sudaro plačiausią ir išskirtiniausią sūrių asortimentą, nuo Airijos iki Italijos. Tiesioginė importacija, optimali brandinimas...
Prancūzija, Lisle Sur Tarn
SAURS PILIS yra įsikūrusi Gaillaco vyno regione. Pilies vyninės plotas driekiasi ant kalvų, kurios kyšo virš dešinės Tarn upės pusės, ir užima 42 hektarus. Saurs pilies vyninė gamina AOC GAILLAC vynus. Vyninė apima 4 hektarus baltųjų vynuogių, tokių kaip Mauzac, Loin de l’œil ir Sauvignon, ir 38 hektarus raudonųjų vynuogių, įskaitant Duras, Fer Servadou (Braucol), Syrah, Merlot ir Gamay. Vynų gamyba, brandinimas ir buteliavimas vyksta pilyje. SAURS PILIES komanda derina tradicijas, meistriškumą ir modernumą, siekdama gaminti aukštos kokybės vynus.
Belgija, Buggenhout
GREGA gamina džiovintus kumpius, tokius kaip SUPERANO (15 mėnesių brandinimas), NEC PLUS ULTRA (18 mėnesių brandinimas) ir PATA GREGA (24 mėnesių brandinimas). Vienintelis kumpių gamintojas, kuris brandina savo kumpius ilgiau nei 15 mėnesių!
Belgija, Hollogne-Aux-Pierres
The Owl Distillery yra pirmasis Belgian Owl, Belgijos vieno miežių viskio, statinių prenumeratos projektas, sukurtas iš Belgijoje auginamų miežių. The Owl Distillery vertingai diversifikuoja regioninę žemės ūkio veiklą, laikydamasi aplinkosaugos reikalavimų ir aukštos kokybės vieno miežių viskio gamybos standartų. Įmonė siūlo keturis skirtingus produktus: Belgijos vieno miežių dvasia (be amžiaus), Belgijos vieno miežių dvasia (brandinimas), Belgijos vieno miežių viskis ir Belgijos vieno miežių viskis (vieno statinės – stiprumas).
Prancūzija, Le Boulve
MAISON NEUVE DOMENAS yra šeimos nuosavybė, įsigyta 1900 metais, nuo to laiko vynas buvo gaminamas iš kartos į kartą. Vynininkystė turi pietinę ekspoziciją ir molingą, geležingą bei šiek tiek kalkingą dirvą, kuri suteikia išskirtinį vyną. Pagrindinė vynuogių veislė yra Malbec. Brandinimas vyksta cemento talpose ir taip pat ąžuolo statinėse.
Belgija, Couthuin
...Jo alkoholio kiekis yra 6,2°Alc. Ilgas brandinimas ir minkštas kūnas suteikia malonų gėrimo pusiausvyrą tarp gėlių aromatų ir citrusinių natų. Jo 3 grūdai ir 3 apyniai atsiskleidžia intensyvia kreminės putos ir šiek tiek ryškesnio poskonio kartumo. Naudojant kviečius, jis suteikia labai malonų poskonio aštrumą, kuris skatina išgerti antrą gurkšnį.
Prancūzija, CHICHEE
ELLEVIN šeimos domenas kultivuoja 15 ha vynuogynų. Jis gamina puikius Chablis vynus: Chablis 1er Cru Vaucoupin, Chablis 1er Cru Vosgros, Petit Chablis ir Crémant de Bourgogne. Chablis Cépage(s): Chardonnay Dirvožemis: Argilo calcaire Kiméridgien Pjūvis: Guyot Double, Chablis pjūvis Vyninimas: Tradicinis, talpyklose Brandinimas: Vynai brandinami 8–12 mėnesių Skoninė vertinimas: Šviesiai...
Ispanija, Montesa (valencia)
... prekės ženklai yra žinomi vaisių prekybos pasaulyje. Jie yra žinomi tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygiu, nes mūsų produktai, kuriuos patvirtina prekės ženklai ANUCA ir FRESSANZ, eksportuojami į visą Ispaniją ir įvairias Europos šalis. Fressanz ir Anuca atitinka kokybiškus produktus, kurių auginimas ir brandinimas yra kontroliuojami Integruotos gamybos proceso, kurį patvirtina Žemės ūkio ministerija. Be to, turime Global G.A.P. sertifikatą, galiojantį visame pasaulyje, visiems mūsų produktams. Šis sertifikatas remiasi taisyklėmis, kurios garantuoja...
Vokietija, Taufkirchen
Ilgalaikių CA ir ULO sandėlių planavimas ir statyba vaisių ir daržovių saugojimui, rūšiavimo ir pakavimo centrų, logistikos centrų, šaldymo patalpų, klimato kontrolės sandėlių visoms maisto prekėms visose temperatūros zonose, vaisių ir daržovių sandėliavimo ir krovos salių, bananų brandinimo kamerų, šaldymo namų paukštienos, mėsos, žuvies, pieno produktų saugojimui, maisto pramonės apdorojimo įmonių šaldymo patalpos, ULO saugojimas, šaldymo saugojimas, bananų brandinimas, maisto saugojimas, gamybos patalpos...
Prancūzija, Azé
Azé rūsys yra įsikūręs Mâconnais vynuogynų širdyje, pietų Burgundijoje (Tournus-Cluny-Mâcon trikampyje). Išlaikydama tradicinius metodus (brandinimas ąžuolo statinėse ilgalaikiam vynų brandinimui), Azé rūsys įgijo naujausias pažangias technologijas (pneumatiniai presai ir termoreguliuojamos nerūdijančio plieno talpos). Azé rūsyje galite atrasti ir paragauti: baltųjų, raudonųjų ir rožinių vynų: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge ąžuolo statinėje, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Prancūzija, Maurs
...Mūsų pieno gamintojų grupė sukūrė prekės ženklą „L'éleveur Occitan“, siekdama vertinti savo produkciją. Mes prekiaujame įvairiais produktais, įskaitant Cantal AOP „Fleur d’Auvergne“ iš žaliavinio ir pasterizuoto pieno (jaunas ir vidutinio brandinimo). Mūsų Cantal vidutinio brandinimo garantuojamas bent 4 mėnesių brandinimas, kad vartotojams užtikrintume nuoseklų skonį. Taip pat gaminame šiuos...
Prancūzija, Rungis Cedex
Ekspertas egzotinių vaisių ir daržovių Rungis, vasaros vaisiai su kauliukais ir vynuogės, citrusiniai vaisiai. Bendrasis vaisių specialistas. Rungis produktai: Bananai, Avokadai, Klementinos, Apelsinai, Citrinos, Royal nektarinai, Navelines Vistol. Rungis paslaugos: Pristatymas Paryžiaus regione, greitas pristatymas, užsakymų priėmimas telefonu, nokinimas, brandinimas.
Prancūzija, Trespoux-Rassiels
MAS DEL PERIE yra įsikūręs aukščiausiuose Cahors kalvose, o pagrindinė vynuogių veislė yra Malbec. MAS DEL PERIE ūkininkavimas yra biodinaminis, gerbiantis aplinką. Vynuogių fermentacija vyko natūraliai, be vyno priedų, o vyno brandinimas iki subrendimo vyko betono talpose, statinėse ir didžiuosiuose induose, atsižvelgiant į jo asmenybę.
Ispanija, Toledo
... amatinio gamybos procesui pridedamas laikas ir meilė, skiriama kiekvienai alaus partijai, todėl jo skonis yra „kaip prieš penkiasdešimt metų“. Norint gauti skirtingas alaus rūšis, reikia gaminti su pagrindine miežių salyklo rūšimi, prie kurios pridedama kitų, labiau skrudintų, kad suteiktų kitokį spalvą ir skonį, be to, įtakos turi ir kiti veiksniai, tokie kaip maceracijos laikas, fermentacijos temperatūra, mielės ar brandinimas, kurie skiriasi priklausomai nuo alaus tipo. „Tai visiškai individualus ir asmeninis gamybos procesas kiekvienam tipui“.
...Importuojame išskirtinius Iberijos produktus iš įvairių Ispanijos įmonių. Pagrindiniai mūsų produktai yra subrendę baltosios (duroc) ir juodosios (iberico pata negra) veislės kumpiai, kurie yra visiškai natūralūs, su mažu druskos kiekiu (2,57 g/kg) ir neapima dekstrozės, dažiklių ar konservantų. Tik druska ir aukštikalnių brandinimas, virš 2000 m.
Italija, Sala Baganza
Pramoniniai šaldymo sistemos Mėsos gaminių brandinimo įrenginiai Sūrių brandinimas ir laikymas Šaldymas ir atšildymas Klimatizacijos sistemos Kepimo orkaitės mortadelei - kumpiui...
Prancūzija, Lacaune
... gerbiamas, kartu suteikiant modernumo atspalvį. Ilgalaikės šeimos tradicijos mėsos gamybos įgūdžiai Lakaune Lakaunas yra mineralinių vandenų kaimas, esantis Aukštųjų Languedoc regiono gamtos parke. Esantis 800 metrų aukštyje, švarumas ir gaivumas jo klimato yra lemiami kokybiškų mėsos gaminių, tokių kaip džiovinta šoninė, džiovinta dešra, džiovinta dešrelė, gamybai ir brandinimui. Būtent čia, jūros ir kalnų vėjų įtakoti, lėtai vyksta mūsų produktų brandinimas.
Prancūzija, LOUEY
Adour mėsos gaminiai pagrindinė veikla yra Bayonne kumpio ir išskirtinio Juodojo kiaulės kumpio perdirbimas ir brandinimas. Pasirinkdami aukščiausios kokybės žaliavas ir įkvėpdami iš tradicinių baskų ir bigurdų metodų, Adour mėsos gaminiai užtikrina savo produktų aukštą kokybę ir prestižą. Bendradarbiaudami su vietiniais ūkininkais ir sertifikuota pjovimo dirbtuvėmis, Adour mėsos gaminiai turi pranašumą siūlydami ekologišką Bayonne kumpį, kuris yra natūralus produktas, pagamintas laikantis aplinkosaugos reikalavimų.
Prancūzija, Cognac
... serijas: anisette, mėtų likeris, pritaikyti rudieji gėrimai, romų ir viskių brandinimas... Nuo 1769 metų Prunier namai derina meną brandinti ir maišyti kruopščiai atrinktus gyvulius. Istorinių rūsio kokybė ir Gimeux vieta suteikia Prunier namų produktams nepakartojamą skonį. Rasite mūsų produktus mūsų internetinėje parduotuvėje: http://www.cognacprunier.com...
...Ekspertas egzotinių vaisių ir daržovių Rungyje, vasaros vaisiai, ne sezono vaisiai ir daržovės, citrusiniai vaisiai, švieži produktai. Bendrasis vaisių specialistas. Ekologiški produktai. "Lliso Frères" produktai: bananai, RAQUEL prekės ženklas citrusiniai vaisiai, DEL MONTE ananasai, avokadai, mangai ir egzotiniai vaisiai, ekologiški produktai. Paslaugos Rungyje: užsakymų priėmimas telefonu, nokinimas, brandinimas, produktų sekamumas, užsakymų paruošimas, pakavimas, kompozicijos, banko kortelė.
Brandinimas ir prekyba - Tipiškas Parma kumpis - CE leidimas IT743L...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play