Italija, Marmirolo
... miltų. IN3 siekia natūralesnių procesų: naudojant šiurkštesnį malimą, gerbiamos vertingiausios kviečių dalys, kurios išlaiko savo organoleptines savybes, taip pat sėlenų skaidulos. Šie miltai sujungia puikias mitybines savybes su didesne apdorojimo galimybe nei viso grūdo miltai, todėl gaunamas galutinis produktas yra rustiškas, kvapnus ir tirpstantis, su intensyviu skoniu ir tamsesne spalva.
Ispanija, Murcia
...Ekologiškas saflorų daržovių aliejus gaunamas pirmuoju šaltu spaudimu iš Carthamus tinctorius sėklų. Tai augalas, kilęs iš Egipto. Šiuo metu jis taip pat auginamas Indijoje, Meksikoje ir Jungtinėse Valstijose. Rafinuojant aliejų pašalinamos nepageidaujamos organoleptinės savybės, pavyzdžiui, kvapas ir skonis. Jame yra daug linolo rūgšties, kuri suteikia minkštinimo savybių ir užkerta kelią vandens praradimui iš odos. Tai 100% natūralus ir ekologiškas produktas. INCI: CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL CAS: 8001-23-8 EINECS: 232-276-5...
Šveicarija, Wollerau
...Maistas, paruoštas Zepter Masterpiece indų, atrodo gražiau, nes išlaiko savo spalvą, formą ir tekstūrą; maistas taip pat yra nepalyginamai skanesnis, nes išsaugomos jo organoleptinės savybės (spalva, forma, tekstūra, aromatas ir skonis); maistas yra daug sveikesnis, nes išsaugomos jo maistinės ir biologinės vertės (vitaminai, mineralai, baltymai, mikro ir makro elementai). Paruoštas šiuo būdu...
Prancūzija, Aix En Provence
...Roger specialiai ruošia savo skrudintą duoną, ypač atidžiai pasirinkdamas visus ingredientus. Miltai parenkami pagal jų organoleptines ir skonines savybes, tačiau Roger sausainių paslaptis slypi ir kepimo procese. Jo atvirame forme tešla gali laisvai kilti, taip leidžiant grūdams atskleisti visą senovinės skrudintos duonos skonį. Skrudinta duona Sudėtis: kvietiniai miltai (kviečių miltai...
Ispanija, Dicastillo, Navarra
...išlaiko visas esamas savybes, vitaminus ir natūralius aromatus. Apelsinų želės yra visiškai natūralios ir gaminamos iš cukranendrių, apelsinų ir alyvmedžių ingredientų, ir yra pagamintos per fizinius procesus, be konservantų ar dirbtinių saldiklių pridėjimo. Gali turėti mažų vaisių gabalėlių. Sudėtyje yra mažiau nei 20% pridėtų cukrų. Ši želė sujungia apelsino ir jo vitamino "C" savybes su alyvuogių sultimis, kurios turi.
Italija, Benna
...Gėrimų dealkoholiacijos paslauga, sumažinant alkoholio kiekį, nesumažinant skonio ir kokybės. Naudojame pažangias technologijas, kad išlaikytume produkto organoleptines savybes nepakitusias. Paslauga bus prieinama nuo 2025 metų.
...Specialybės Arabica ir Fine Robusta yra aukščiausios kokybės, kruopščiai parinkti kavos pupelės, sekamos nuo pat kilmės, šviežiai nuimtos ir be defektų. Jų prieinamumas yra ribotas ir priklauso nuo galimybės gauti itin šviežių žaliavų, turinčių potencialiai išskirtines organoleptines savybes, po mūsų kruopštaus amatininkų skrudinimo.
Prancūzija, Paris
...Aukščiausios kokybės Golden Premium 500 ml alyvuogių aliejus, ekstra virgin, ankstyvosios derliaus Picual veislės. Intensyvi žalia spalva, surinkta pirmosiomis spalio savaitėmis, kai vaisių organoleptinės savybės yra optimalios, naudojant šalto spaudimo metodus. Pagaminta Ispanijoje ir pateikta dizaino stiklinėje butelyje su saugos dangteliu. Pristatoma individualioje kraft popieriaus dėžutėje, su plačia ženklinimo vieta. Ref:2661...
Ispanija, Sagallos Zamora
...Puikiai tinka pakavimo, platinimo ir gamybos įmonėms, ši medus išlaiko visas savo maistines ir organoleptines savybes, tokias kaip saldus skonis ir švelni tekstūra. Be to, ji atitinka aukščiausius kokybės standartus, garantuodama sveiką ir be teršalų produktą. Susijusių produktų ir paslaugų sąrašas: Medus 300 kg statinėse Aprašymas: 300 kg natūralaus medaus statinės, idealiai tinka dideliems...
Italija, Moio Della Civitella
... sezoniniai citrinos ir itališkas cukrus. Vakuuminio Virimo Procesas: Džemas virinamas vakuume 55 laipsnių temperatūroje, procesas, kuris išsaugo vaisių organoleptines savybes, išlaikant skonį ir maistingąsias medžiagas. Priedų Stoka: Be konservantų, rūgštingumo reguliatorių ar dažiklių, kad būtų gautas autentiškas ir natūralus produktas. Neįkainojamas Skonis: Tobulas saldumo ir lengvo rūgštumo balansas, idealus, kad išryškintų šviežių citrinų skonį.
Italija, Imperia
... skardinę. Metalinė pakuotė yra labai lengva ir praktiškai nesulaužoma, todėl ji taip pat labai įdomi profesionaliam ir maitinimo naudojimui, įtraukiant į Kalėdų krepšelius, turistams, kurie nori transportuoti aliejų lagamine be baimės dėl sulaužymo. Visų pirma, tačiau, ypatingas metalinis apvalkalas garantuoja aliejaus visišką apsaugą nuo šviesos, kas turi neabejotinų privalumų išsaugant jo analitines ir organoleptines savybes. kodas:MET .75...
Prancūzija, La Fleche
AXITHERM teikia konsultacijas ir ekspertizę jūsų sterilizacijos ir pastorizacijos tyrimams autoklave, skirtuose konservams, barquetams, Doypack... ir padeda visais jūsų šiluminio apdorojimo poreikiais: autoklavų kvalifikacija, grafikų optimizavimas, naujo produkto ar naujo pakuotės paleidimas. AXITHERM, paslaugų teikėjas, dirba jūsų vietoje ir pritaiko grafiką: - deformacijų ir sprogimų, susijusių...
Italija, Monterotondo
...Vegantis ekologiškas kakavos milteliai, tiekiami didmeninėmis kainomis ir formatais, yra 100% natūralūs, pagaminti iš žaliavinių kakavos pupelių. Sertifikuoti ekologiški. Pagaminti Peru iš Theobroma Cacao plantacijų, jie džiovinami ir apdorojami žemoje temperatūroje pagal tradicinius metodus, kad išlaikytų organoleptines savybes ir mikroelementus. Tai magnio ir fosforo šaltinis, kuris pasirodo...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Nauja derlius: Lagar de Soto išrinkta geriausia ekologiška ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi iš Estremadūros, apdovanojimas "Extrema Selección 2019". Naujas derlius 2018/2019 - kadangi tai yra regioninis produktas, o ne mišinio, organoleptinės savybės gali kisti kiekvienais metais. Nefiltruotas ekologiškas ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus "LAGAR de SOTO", gaunamas iš 140 metų...
...Salsa di Ciliegino „Il Moro“ idėja kilo iš noro sukurti aukštos kokybės, šviežių ir perdirbtų produktų liniją, kurių bendras bruožas yra pomidoras „Hybleo“, pasirinktas dėl puikaus rūgščių ir cukrų balanso. Pagaminta iš paprastų ir natūralių ingredientų, laikantis tradicinių metodų, „Il Moro“ padažas puikiai išlaiko pomidorų organoleptines savybes, nereikalaujant papildomų cukrų, dėka jau aukšto...
Prancūzija, Cognac
... distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinės savybės. Koom yra ekologiškas džinas, siūlomas visiškai ekologiškoje pakuotėje. Pasirinkome perdirbtą stiklo butelį, perdirbtą kamštį, perdirbtas popierines etiketes, siekdami didžiausio pagarbos aplinkai. Po degustacijos visi šie elementai taip pat yra perdirbami.
... natūralus vaistas, padedantis palengvinti kosulį ir gerklės skausmą. Kuriant MACUBA, ILCAR nusprendė pasirinkti vakuuminį virimą, techniką, kuri, palyginti su tradiciniu virimu, leidžia pasiekti norimą koncentraciją, išlaikant žemesnę temperatūrą, taip išsaugant visas carobų organoleptines ir aromatines savybes, siūlant aukštos kokybės produktą, turtingą vitaminais, mineralinėmis druskomis ir polifenoliais, galingais antioksidantais.
Prancūzija, Montpellier
...Kaip alternatyvą rinkoje gausiai paplitusioms rožinėms uogoms, siūlome rožines uogas, kurios kilusios iš beveik laukinės aplinkos. Mūsų rožinės uogos auga Rytų Madagaskare. Vietos bendruomenių asociacija jas renka ir natūraliai džiovina saulėje. Šis procesas užtrunka. Pasibaigus jam, tie patys darbuotojai rūšiuoja rožines uogas, kad išsaugotų tik gražiausias uogas. Kadangi rožinė uoga yra trapus vaisius, jos perikarpas ypač lengvai atsiskiria. Šių rožinių uogų organoleptinės savybės yra išskirtinės ir atgaivina šį nepaprastą netikrą pipirą.
Italija, Forlì
... energijos batonėlių. Žemės riešutai su lukštais yra turtingi mineralų, tokių kaip magnis, kalis, cinkas, fosforas ir manganas, taip pat B grupės vitaminų. Nesūdyti žemės riešutai yra skrudinti su lukštais, kad išsaugotų savo organoleptines savybes. Kiekvienas šimtas gramų žemės riešutų suteikia mūsų organizmui apie 600 kcal energijos. Nesūdyti žemės riešutai yra puikus antioksidantų šaltinis. Be to, šis užkandis gali būti pridedamas prie jūsų salotų arba naudojamas kaip puošmena saldiems kokteiliams ar ledams, ir gali būti smulkinti, kad būtų pagamintas garsusis žemės riešutų sviestas.
Prancūzija, Guérande
...Juodasis trumai yra susiję su medžio šeimininko šaknimis. Medis suteikia grybui cukrų, o grybas medžiui – mineralinių druskų. Pasiekusi brandą, ji atpažįstama pagal savo juodas piramidines žvynus. Jos subtilus ir sudėtingas aromatas yra miško, žemės ir humuso kvapų mišinys, papildytas skrudintų džiovintų vaisių natomis. Šios išskirtinės organoleptinės savybės, taip pat jos retumas, daro šią trumų...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Italija, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSULĖS KAVA BE KOFEINO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"Pakuojama apsaugotoje aplinkoje, kad išsaugotų skonius ir organoleptines savybes","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"Kremiška su maloniu ir ilgai išliekančiu poskoniu","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSULĖS KAVA INTENSO...
...LOESS verdejo kilęs iš Rueda, Valladolid savivaldybės vynuogyno, pasodinto 1998 metais, auginamo ant atramų ir patenkančio į 5 geriausių verdejo sąrašą pagal D.O. Rueda. Jo vyninimas vyksta nerūdijančio plieno talpose, o vynas laikomas su savo smulkiomis mielėmis, kad pagerintų organoleptines savybes.
Graikija, Monemvasia
...Alyvuogių aliejaus derlius iš šventųjų medžių, pačiu tradiciškiausiu būdu Daugelį šimtmečių sveikatos ir gerovės ekspertai giria natūraliai gaunamo alyvuogių aliejaus svarbą kaip maistingą toniką visam kūnui. Paveldas yra amžinas: jis išbandytas laiko ir atspindi metodus, perduotus iš išmintingų ir laiko patikrintų gamintojų, prisimenant sveikus senos šeimos momentus. Organoleptinės savybės...
Italija, Sant'agata De Goti
...BIO Terre Caudine ekstra vieras alyvuogių aliejus yra ekologiškas produktas, pasižymintis labai maža rūgštingumo lygiu (0,1%) ir didele polifenolių bei vitamino E koncentracija. Aliejus gaunamas iš alyvuogių veislių Ortice, Ortolana ir Racciopella, surinktų tiesiai iš mūsų alyvmedžių sodų. Alyvų auginimas vyksta ekologiškai, naudojant tik organines trąšas. Po spalio pabaigos derliaus nuėmimo alyvos iš karto spaudžiamos tradiciniu šalto spaudimo metodu, kuris leidžia išsaugoti aliejaus organoleptines savybes.
...250 ml „Arbequina“ aliejus yra aukštos kokybės ekstra vieras alyvuogių aliejus, gautas iš „Arbequina“ veislės alyvuogių. Šis mažas formatas puikiai tinka namų naudojimui arba dovanoms, išlaikant visas šio aliejaus organoleptines savybes. Jo skonis yra švelnus ir vaisiškas, su obuolių, migdolų ir lengvu banano atspalviu. Jis puikiai tinka salotoms, šviežiems daržovėms ir subtiliems patiekalams, kur siekiama pabrėžti skonį, nesukeliant jo dominuojančio. Šis aliejus yra turtingas antioksidantų ir sveikų riebalų rūgščių, teikiančių mitybinių privalumų bet kuriai dietai.
...ALEPEO 500ml Damas rožių kvapo Alepo muilas dušui švelniai valo veidą ir kūną, suteikdamas gaivumo jausmą, maloniai kvepiančiu Damas rožėmis. Dėl savo augalinės sudėties, kurioje yra gryno alyvuogių aliejaus ir laurų uogų aliejaus, Alepo muilas dušui skatina epidermio atsinaujinimą, palikdamas odą švelnią ir šilkine. Šis dušo muilas idealiai tinka kasdieniam valymui, gerbiant visų tipų odą: jautrią, alergišką ir reaguojančią. Organoleptinės savybės Nuoroda: BN0606 Išvaizda: Skystas muilas Spalva: Geltona Kvapas: Damas rožių kvapas...
Ispanija, Canet De Mar
...Pagaminta iš kokybiškų vynų, vynuogių misos, natūralių citrusinių sulčių ir maceracijų su cinamonu iš Šri Lankos bei vanilės ankštimis iš Papua Naujosios Gvinėjos. Ji turi tik cukrų ir rūgščių iš pačių vaisių. Nenaudoti jokie pramoniniai koncentruoti skoniai, nei aiškinti, nei filtruoti, kad būtų išlaikytos visos organoleptinės savybės. Vienintelė sangrija, sertifikuota kaip amatinė viešosios institucijos. Aukso medalis Convino 2018 ir Convino 2019.
Prancūzija, Marseille
...Produkto aprašymas: žalias sūris su apsaugota kilmės vieta (D.O.P.). Organoleptinės savybės: •Išvaizda: šiurkšti, rožinė pluta, kurios intensyvumas gali skirtis; masė yra šviesiai geltonos spalvos su būdingomis žaliomis gyslomis; pluta nėra valgoma. •Liečiant: masės konsistencija yra pakankamai minkšta. •Kvapas: malonus ir viliojantis. •Skonis: ypatingas ir intensyvus. Ingredientai: •Visas...
Ispanija, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 0082 APRAŠYMAS Tirpus kava. Šis produktas pagamintas iš trijų šaltinių arabikos kavos: Brazilijos, Kolumbijos ir Kenijos. Šių kavų derinys suteikia švelnų (Brazilija), aromatingą (Kolumbija) ir kreminį (Kenija) skonį. PAGRINDINĖ SAVYBĖ Lyofilizacijos procesas leidžia maksimaliai išsaugoti kavos grūdų aromatą ir organoleptines savybes. Lyofilizuotos SIMAT kavos derinys su bet kuria iš mūsų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei