Ispanija, Madrid
... tinkamas laikymas lentynose. Be konservantų. Galutinis produktas turi geresnes organoleptines savybes (tirštumas, švelnumas, šviežumas, kremiškumas) nei kiti aplinkos temperatūroje laikomi pieno produktai dėl mažesnio terminio apdorojimo.
Italija, Cadelbosco Sopra
...PREMIX SRL turi keturiasdešimties metų patirtį žaliavų ir baigtinių produktų maisto/šėrimo prekybos ir apdorojimo srityje. Įmonė siūlo paslaugas pagal užsakymą, skirtas plėtoti ir gaminti platų specifinių šėrimo formų asortimentą, skirtą tiek ūkiniams, tiek naminiams gyvūnams. Kiekvienos formulės plėtra vertinama atsižvelgiant į maistines ir organoleptines savybes, produkto fizinės formos...
Ispanija, Getafe
... galėjome prisidėti prie naujų patiekalų ir naujų derinių kūrimo, kad mūsų klientai galėtų mėgautis. Švieži sezoniniai triufeliai Mes esame triufelių specialistai, taip, ir tai reiškia, kad tam tikrais metų laikotarpiais galime turėti nuo 2 iki 4 skirtingų šviežių triufelių rūšių, siūlydami savo klientams triufelius, kurių jie konkrečiai reikia savo patiekalams, atsižvelgdami į jų organoleptines savybes.
Italija, Montesarchio
... pažangiausią įrangą, kuri sumažina alyvų laikymo ir gamybos laiką bei leidžia išsaugoti ir išryškinti jo organoleptines savybes: unikalų alyvuogių aliejų! Dėl verslumo gebėjimų šiandien, laikui bėgant, gaminamas aliejus visiems poreikiams – nuo 100% itališko EVO iki ekologiško, alyvuogių aliejaus ir bendruomeninio aliejaus. DE GREGORIO gamina tiek savo, tiek privačių ženklų vardu, o 2016 metais taip pat pradėjo gaminti grožio ir kūno priežiūros produktus, visada su De Gregorio ženklu.
Prancūzija, Savigné L'evêque
... organoleptines savybes, jos toleruoja aukštą temperatūrą be migracijos rizikos. Nesvarbu, ar tai tradicinė, ar uždaryta versija, jos atlaiko užšaldymą ir gali būti perkeltos iš orkaitės tiesiai ant stalo. Uždaryta versija leidžia gaminti uždarytoje pakuotėje, atlikti pasterizaciją po uždarymo, uždaryti karštai. Produktas yra vertinamas, sumažinama užkrėtimo rizika, pasiekiami dideli produktyvumo laimėjimai, o galiojimo laikas pailgėja.
Italija, Gambolò
... būtų tinkamai pabrėžta išskirtinė ir unikali pusryčių patirtis. Mūsų šaldytas produktas išlaiko savo organoleptines savybes, todėl jis yra tinkamas plačiai distribucijai, kad galėtume eksportuoti pripažintą itališką kokybę ir į užsienį.
Italija, Milano
...sujungta su technologijomis ir inovacijomis, suteikia gyvybę vienkartinei kapsulei, presuotai ir supakuotai taip, kad išlaikytų visas tikros itališkos espresso organoleptines savybes. Kapsulių sistema, be to, kad užtikrina aukščiausią kokybę puodelyje, taip pat siūlo patogumą ir taupymą tiesiai namuose. Ne tik kava, bet ir suderinamų kapsulių asortimente „Il caffeitaliano“! Taip pat galite rasti užpilų, tirpių arbatų ir aromatizuotų gėrimų. Daugybė skonių ir rūšių išrankiems ir reikliems skoniams.
Ispanija, Zaragoza
...Įmonė, kuri jau 20 metų augina savo alyvmedžius ir gamina ekstra vieržinį alyvuogių aliejų. Tobulumas dėl kokybės ir grynumo garantijos verčia mus kruopščiai pasirinkti kiekvieną alyvuogę, spausti jas 'šaltu būdu', nuimti derlių anksti ryte, kol saulė dar nepakyla, kad išlaikytume organoleptines savybes, ir pervežti alyvuogas į spaudimo įrenginį per mažiau nei dvi valandas, kad jos neprarastų...
Italija, sovizzo
...), veikianti kaip tarpiklis. Turimos gėrimo medžiagos išlieka nepakitusios laikui bėgant ir išlaiko visas organoleptines produktų savybes. Didelė puodelio-butelio anga, atidarius, taip pat išryškina aromatą ir kvapą, suteikdama didelį malonumą. Mūsų tikslas yra pristatyti didelius vynus ir didelius distiliatus rinkai su nauja pakuote, nauju dozavimu, suteikiant galimybę ragauti produktą be būtinybės atidaryti įprastą butelį.
Italija, Barletta
Vallarella šeimos istorija yra meilės pasakojimas. Ji prasidėjo apie 1920 metus. Mes esame gimę gamintojai ir tampame savo aliejaus gamybos transformatoriais. Mūsų įmonė yra visiškai ekologiška, mes rūpinamės savo alyvmedžių plantacijomis pagal ekologinius standartus, laikas nuo derliaus nuėmimo iki malimo yra 24 valandos, o ekstrakcija vyksta šaltuoju būdu, kad galutinis produktas turėtų visas organoleptines savybes, kurių reikalauja geras aliejaus produktas.
... kavos aromatą. Kavos pakavimas, tiek pupelėmis, tiek malta, į maišelius su garantiniais antspaudais užtikrina, kad organoleptinės savybės išliktų ilgam. Kava Rionegro siūlo platų kavos asortimentą, kurį galima mėgautis suderinamose kapsulėse, pupelėmis arba pakuotėse. Kodėl rinktis Rionegro? Mūsų mišinių, pagamintų iš geriausių kavos rūšių, arabikos ir robustos, skrudinamos kiekvieną savaitę su...
Italija, Borgonuovo di Sasso Marconi
... fazes iki kavos pakavimo, tiek malto, tiek pupelių pavidalu - kartu su didžiule aistra šiam produktui ir noru taikyti apdorojimo metodus, kurie gerbia kavos organoleptines savybes - leidžia Torrefazione Guizzardi pasiūlyti skrudintą kavą, kuri skiriasi pagal kilmę, veislę ir skrudinimą, tačiau visos turi neabejotiną išskirtinumą. Iš skrudinimo ir kavos apdorojimo procesų, atliktų su dideliu entuziazmu ir žiniomis, ir su tikslu...
Ispanija, Torredelcampo
... JŪROS VANDENS vidaus teritorijose, ir kodėl gi ne, taip pat pakrantėse, patogiuose pakuotėse, kur galime rasti jau sanizuotą ir turinčią visas savo nesuskaičiuojamas organoleptines ir sanitarines savybes. Šis poreikis, kurį šiandien pateikiame kaip verslo galimybę, kyla iš nuolatinio važiavimo į pakrantę, kad surinktume jūros vandenį, siekdami pasiekti aukščiausius kulinarinius standartus, kuris yra idealus žuvų ir jūros gėrybių atšildymui, plovimui ir virimui, taip pat visų rūšių patiekalų paruošimui ir gamybai...
... karalius: brangiausias, didžiųjų restoranų ir paprastų trattorijų asas, visada laiminti korta sudėtingose receptuose arba nuogų ir žalių užkandžių lentose. Po tiek metų "Bagòss" kokybė ir organoleptinės savybės liko tos pačios, jo šlovė peržengė nacionalines sienas, pelnė svarbius apdovanojimus ir tapo efektyviu viso Caffaro slėnio reklamos įrankiu. "Bagòss" istorija yra neatskiriama šalies ir jos.
La Artesa Selección produktai nėra: „Išankstiniai“ „Pusiau gaminiai“. Tai aukštos klasės produktai, pagaminti iš geriausių žaliavų ir užtikrinant didžiausias maisto saugos garantijas, be glitimo, be konservantų ir dažiklių. Produktai paruošiami ir supakuojami po procesų, kurie užtikrina tiek jų sveikumą ir vartojimo saugumą, tiek tekstūrą ir visas originalias organoleptines savybes. Jų lengvas ir greitas atšildymas vartojimui nereikalauja specialios įrangos ar mokymo.
Italija, Trezzano Sul Naviglio
... sunokusios, pradedant nuo spalio vidurio, siekiant užtikrinti maksimalias organoleptines savybes ir ilgesnį laikymą. Malimas vyksta aliejaus spaudykloje, esančioje labai arti derliaus nuėmimo vietos, taip užtikrinant minimalų laukimo laiką. Dešimtmečių patirtis gaminant ekstra vierginio alyvuogių aliejų, Matteo Cibic kūrybiškumas ir išradingumas bei kiekvieno butelio kūrimo priežiūra stiklo meistro Pietro Viero leido mums gauti unikalų pasaulyje produktą tiek kokybės, tiek dizaino atžvilgiu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei