...Roger specialiai ruošia savo skrudintą duoną, ypač atidžiai pasirinkdamas visus ingredientus. Miltai parenkami pagal jų organoleptines ir skonines savybes, tačiau Roger sausainių paslaptis slypi ir kepimo procese. Jo atvirame forme tešla gali laisvai kilti, taip leidžiant grūdams atskleisti visą senovinės skrudintos duonos skonį.
Skrudinta duona
Sudėtis: kvietiniai miltai (kviečių miltai...
...Aukščiausios kokybės Golden Premium 500 ml alyvuogių aliejus, ekstra virgin, ankstyvosios derliaus Picual veislės. Intensyvi žalia spalva, surinkta pirmosiomis spalio savaitėmis, kai vaisių organoleptinėssavybės yra optimalios, naudojant šalto spaudimo metodus. Pagaminta Ispanijoje ir pateikta dizaino stiklinėje butelyje su saugos dangteliu. Pristatoma individualioje kraft popieriaus dėžutėje, su plačia ženklinimo vieta.
Ref:2661...
AXITHERM teikia konsultacijas ir ekspertizę jūsų sterilizacijos ir pastorizacijos tyrimams autoklave, skirtuose konservams, barquetams, Doypack... ir padeda visais jūsų šiluminio apdorojimo poreikiais: autoklavų kvalifikacija, grafikų optimizavimas, naujo produkto ar naujo pakuotės paleidimas.
AXITHERM, paslaugų teikėjas, dirba jūsų vietoje ir pritaiko grafiką:
- deformacijų ir sprogimų, susijusių...
...Nauja derlius: Lagar de Soto išrinkta geriausia ekologiška ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi iš Estremadūros, apdovanojimas "Extrema Selección 2019".
Naujas derlius 2018/2019 - kadangi tai yra regioninis produktas, o ne mišinio, organoleptinėssavybės gali kisti kiekvienais metais. Nefiltruotas ekologiškas ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus "LAGAR de SOTO", gaunamas iš 140 metų...
... distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinėssavybės.
Koom yra ekologiškas džinas, siūlomas visiškai ekologiškoje pakuotėje. Pasirinkome perdirbtą stiklo butelį, perdirbtą kamštį, perdirbtas popierines etiketes, siekdami didžiausio pagarbos aplinkai. Po degustacijos visi šie elementai taip pat yra perdirbami.
...Kaip alternatyvą rinkoje gausiai paplitusioms rožinėms uogoms, siūlome rožines uogas, kurios kilusios iš beveik laukinės aplinkos.
Mūsų rožinės uogos auga Rytų Madagaskare. Vietos bendruomenių asociacija jas renka ir natūraliai džiovina saulėje. Šis procesas užtrunka. Pasibaigus jam, tie patys darbuotojai rūšiuoja rožines uogas, kad išsaugotų tik gražiausias uogas. Kadangi rožinė uoga yra trapus vaisius, jos perikarpas ypač lengvai atsiskiria.
Šių rožinių uogų organoleptinėssavybės yra išskirtinės ir atgaivina šį nepaprastą netikrą pipirą.
...Juodasis trumai yra susiję su medžio šeimininko šaknimis. Medis suteikia grybui cukrų, o grybas medžiui – mineralinių druskų.
Pasiekusi brandą, ji atpažįstama pagal savo juodas piramidines žvynus. Jos subtilus ir sudėtingas aromatas yra miško, žemės ir humuso kvapų mišinys, papildytas skrudintų džiovintų vaisių natomis.
Šios išskirtinės organoleptinėssavybės, taip pat jos retumas, daro šią trumų...
...Produkto aprašymas: žalias sūris su apsaugota kilmės vieta (D.O.P.).
Organoleptinėssavybės:
•Išvaizda: šiurkšti, rožinė pluta, kurios intensyvumas gali skirtis; masė yra šviesiai geltonos spalvos su būdingomis žaliomis gyslomis; pluta nėra valgoma.
•Liečiant: masės konsistencija yra pakankamai minkšta.
•Kvapas: malonus ir viliojantis.
•Skonis: ypatingas ir intensyvus.
Ingredientai:
•Visas...
...Originalus receptas, kviečiantis į mūsų keliones po Aziją. Šis ekologiškas džinas, turintis citrusinių vaisių skonį ir švelniai prieskonių natą, gaunamas infuzuojant kruopščiai atrinktus vaisius ir prieskonius. Svarbiausi mūsų unikalios receptūros ingredientai yra kadagio uogos, kumkvatas, apelsinų žiedai, kartaus apelsino žievelė, džiovinti vynuogės ir Timut uogos. Po lėto maceravimo Koom Gin distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinėssavybės.
...Tikslus parametrų valdymas ir homogeniškas produkto apdorojimas palaikant temperatūrą per visą produkto sluoksnio storį tiek, kiek reikia blanšavimui (ir netgi pusiau gaminimui) apdorojamiems produktams.
Aukštas medžiagų derlius, kuo geriau išsaugant apdorotų produktų organoleptinessavybes.
Minimalus vandens suvartojimas pagal pasirinktą veikimo režimą.
Įrangos matmenų optimizavimas pagal apdorojamų produktų asortimentą ir montavimo zonos erdvinius apribojimus.
Talpa: 500 kg/h iki 20 t/h, priklausomai nuo apdorojamų produktų vieneto svorio ir modelio.
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptinessavybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...Pilno spektro CBD distiliatas yra išgrynintas kanapių žiedų ekstraktas, sudarytas iš visų aktyvių augalo molekulių: kanabidiolio (80-85 %), mažesnių fitokanabinoidų (CBN, CBG, CBC… THC, mažiau nei 0,3 %) ir terpenų.
Ši žaliava leidžia praturtinti jūsų produktus CBD, taip pat suteikti jiems kanapių organoleptinessavybes.
... natas.
Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptinessavybes.
DEGUSTACIJOS PASTABOS
Spalva: gintarinė
Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos
Tekstūra: sausa
Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos
Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.
...Griežtai džiovintos spirulinos milteliai - 100 g
Džiovinta spirulina (Spirulina platensis) 100% natūrali, žalia, auginama be pesticidų.
OMA spirulina yra supakuota apsauginėje atmosferoje, kad išsaugotų visas savo maistines ir organoleptinessavybes. Taip galite laikyti savo uždarą paketą 2 metus.
... ar pagalbinių medžiagų.
Légum’party naudoja unikalų procesą su žema temperatūra prieš pakavimą, leidžiančiu išvengti eksudato maišeliuose (be plovimo ar nusausinimo) ir išsaugoti daržovių organoleptinessavybes.
Daržovės, parduodamos Légum’party prekės ženklu, garantuojamos 100% prancūziškos. Jos yra prieinamos keturiomis pjaustymo formomis: juostelėmis, pusiau juostelėmis, kubeliais ir...
Inodry specializuojasi veikliųjų medžiagų pavidalo miltelių gamyboje. Inodry siūlo novatorišką dehidratacijos, granuliacijos ir jautrių medžiagų apdorojimo procesą, siekiant išsaugoti jų organoleptinessavybes, stabilumą ir palengvinti jų naudojimą bei saugojimą.
Inodry apdoroja tokius produktus kaip aminorūgštys, riebalų rūgštys, aromatai, bakterijos, dažikliai, fermentai, augaliniai ekstraktai, eteriniai aliejai, mielės, mineralai, probiotikai ir vitaminai. Inodry siūlo savo įvairias sprendimus maisto, maisto papildų, farmacijos, kosmetikos ir gyvūnų mitybos sektoriams.
... organoleptinessavybes, jos toleruoja aukštą temperatūrą be migracijos rizikos. Nesvarbu, ar tai tradicinė, ar uždaryta versija, jos atlaiko užšaldymą ir gali būti perkeltos iš orkaitės tiesiai ant stalo.
Uždaryta versija leidžia gaminti uždarytoje pakuotėje, atlikti pasterizaciją po uždarymo, uždaryti karštai. Produktas yra vertinamas, sumažinama užkrėtimo rizika, pasiekiami dideli produktyvumo laimėjimai, o galiojimo laikas pailgėja.