Italija, Barletta
Vallarella šeimos istorija yra meilės pasakojimas. Ji prasidėjo apie 1920 metus. Mes esame gimę gamintojai ir tampame savo aliejaus gamybos transformatoriais. Mūsų įmonė yra visiškai ekologiška, mes rūpinamės savo alyvmedžių plantacijomis pagal ekologinius standartus, laikas nuo derliaus nuėmimo iki malimo yra 24 valandos, o ekstrakcija vyksta šaltuoju būdu, kad galutinis produktas turėtų visas organoleptines savybes, kurių reikalauja geras aliejaus produktas.
... kavos aromatą. Kavos pakavimas, tiek pupelėmis, tiek malta, į maišelius su garantiniais antspaudais užtikrina, kad organoleptinės savybės išliktų ilgam. Kava Rionegro siūlo platų kavos asortimentą, kurį galima mėgautis suderinamose kapsulėse, pupelėmis arba pakuotėse. Kodėl rinktis Rionegro? Mūsų mišinių, pagamintų iš geriausių kavos rūšių, arabikos ir robustos, skrudinamos kiekvieną savaitę su...
Italija, Borgonuovo di Sasso Marconi
... fazes iki kavos pakavimo, tiek malto, tiek pupelių pavidalu - kartu su didžiule aistra šiam produktui ir noru taikyti apdorojimo metodus, kurie gerbia kavos organoleptines savybes - leidžia Torrefazione Guizzardi pasiūlyti skrudintą kavą, kuri skiriasi pagal kilmę, veislę ir skrudinimą, tačiau visos turi neabejotiną išskirtinumą. Iš skrudinimo ir kavos apdorojimo procesų, atliktų su dideliu entuziazmu ir žiniomis, ir su tikslu...
Ispanija, Torredelcampo
... JŪROS VANDENS vidaus teritorijose, ir kodėl gi ne, taip pat pakrantėse, patogiuose pakuotėse, kur galime rasti jau sanizuotą ir turinčią visas savo nesuskaičiuojamas organoleptines ir sanitarines savybes. Šis poreikis, kurį šiandien pateikiame kaip verslo galimybę, kyla iš nuolatinio važiavimo į pakrantę, kad surinktume jūros vandenį, siekdami pasiekti aukščiausius kulinarinius standartus, kuris yra idealus žuvų ir jūros gėrybių atšildymui, plovimui ir virimui, taip pat visų rūšių patiekalų paruošimui ir gamybai...
Italija, Valsamoggia
Norint, kad vaisių organoleptinės savybės būtų geriausios, sekame mūsų mažųjų vietinių gamintojų gamybos grandinę, teikdami pirmenybę senovinėms, mažiau derlingoms, tačiau autentiškesnėms veislėms, turinčioms daug antioksidantų, pasirinkdami tik geriausius vaisius, sunokusius saulėje ir neapdorotus. Tokie intensyvūs spalvos iš tiesų rodo gerą kokybę. Mūsų laboratorijoje dirbame su vietiniais...
... karalius: brangiausias, didžiųjų restoranų ir paprastų trattorijų asas, visada laiminti korta sudėtingose receptuose arba nuogų ir žalių užkandžių lentose. Po tiek metų "Bagòss" kokybė ir organoleptinės savybės liko tos pačios, jo šlovė peržengė nacionalines sienas, pelnė svarbius apdovanojimus ir tapo efektyviu viso Caffaro slėnio reklamos įrankiu. "Bagòss" istorija yra neatskiriama šalies ir jos.
Italija, Campagna
... per didelio ir staigaus nuovargio (kartumo). 2) Centripetalinė ekstrakcija, todėl be maišymo (priešingai nei centrifuga) labai mažais apsisukimais ir be centrifuginių separatorių (aiškintojų), pirmo spaudimo ir visiškai šaltai. SU ŠIAIS DVIEM IŠSKIRTINIAIS METODAIS išlieka nepakitusios visos geriausio aliejaus savybės: kvapas, spalva, skonis, aromatas ir organoleptinės savybės. Mūsų išskirtinės gamybos veislės yra: rotondella, carpellese, frantoio ir leccino. Mūsų prekės ženklas yra „ORO DEL SELE“.
...Įmonė gamina obuolių sultis, o jų išgavimas vyksta šaltuoju spaudimu, kad būtų išsaugotos maistinės ir organoleptinės vaisių savybės. Taip pat gamina obuolių balzamiko actą, brandinamą ąžuolo statinėse, kad produktas būtų unikalus.
La Artesa Selección produktai nėra: „Išankstiniai“ „Pusiau gaminiai“. Tai aukštos klasės produktai, pagaminti iš geriausių žaliavų ir užtikrinant didžiausias maisto saugos garantijas, be glitimo, be konservantų ir dažiklių. Produktai paruošiami ir supakuojami po procesų, kurie užtikrina tiek jų sveikumą ir vartojimo saugumą, tiek tekstūrą ir visas originalias organoleptines savybes. Jų lengvas ir greitas atšildymas vartojimui nereikalauja specialios įrangos ar mokymo.
Italija, Trezzano Sul Naviglio
... sunokusios, pradedant nuo spalio vidurio, siekiant užtikrinti maksimalias organoleptines savybes ir ilgesnį laikymą. Malimas vyksta aliejaus spaudykloje, esančioje labai arti derliaus nuėmimo vietos, taip užtikrinant minimalų laukimo laiką. Dešimtmečių patirtis gaminant ekstra vierginio alyvuogių aliejų, Matteo Cibic kūrybiškumas ir išradingumas bei kiekvieno butelio kūrimo priežiūra stiklo meistro Pietro Viero leido mums gauti unikalų pasaulyje produktą tiek kokybės, tiek dizaino atžvilgiu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play