Italija, Moio Della Civitella
... sezoniniai citrinos ir itališkas cukrus. Vakuuminio Virimo Procesas: Džemas virinamas vakuume 55 laipsnių temperatūroje, procesas, kuris išsaugo vaisių organoleptines savybes, išlaikant skonį ir maistingąsias medžiagas. Priedų Stoka: Be konservantų, rūgštingumo reguliatorių ar dažiklių, kad būtų gautas autentiškas ir natūralus produktas. Neįkainojamas Skonis: Tobulas saldumo ir lengvo rūgštumo balansas, idealus, kad išryškintų šviežių citrinų skonį.
Italija, Marmirolo
... miltų. IN3 siekia natūralesnių procesų: naudojant šiurkštesnį malimą, gerbiamos vertingiausios kviečių dalys, kurios išlaiko savo organoleptines savybes, taip pat sėlenų skaidulos. Šie miltai sujungia puikias mitybines savybes su didesne apdorojimo galimybe nei viso grūdo miltai, todėl gaunamas galutinis produktas yra rustiškas, kvapnus ir tirpstantis, su intensyviu skoniu ir tamsesne spalva.
Italija, Imperia
... skardinę. Metalinė pakuotė yra labai lengva ir praktiškai nesulaužoma, todėl ji taip pat labai įdomi profesionaliam ir maitinimo naudojimui, įtraukiant į Kalėdų krepšelius, turistams, kurie nori transportuoti aliejų lagamine be baimės dėl sulaužymo. Visų pirma, tačiau, ypatingas metalinis apvalkalas garantuoja aliejaus visišką apsaugą nuo šviesos, kas turi neabejotinų privalumų išsaugant jo analitines ir organoleptines savybes. kodas:MET .75...
Italija, Benna
...Gėrimų dealkoholiacijos paslauga, sumažinant alkoholio kiekį, nesumažinant skonio ir kokybės. Naudojame pažangias technologijas, kad išlaikytume produkto organoleptines savybes nepakitusias. Paslauga bus prieinama nuo 2025 metų.
Italija, MILANO
...Saulėgrąžų sėklų aliejaus naudojimas, kuris geriausiai atskleidžia jo organoleptines savybes, be abejo, yra šaltas. Jis ypač tinka daržovėms pagardinti, padažams, kuriais galima pagardinti ryžius ir makaronus, bei saldumynams gaminti. PAKUOTĖS PO 15 VNT 1 PALLET 900 VNT GALIOJIMO DATA 26/ 07/2025 MINIMALUS UŽSAKYMAS 30 PALLET...
...Specialybės Arabica ir Fine Robusta yra aukščiausios kokybės, kruopščiai parinkti kavos pupelės, sekamos nuo pat kilmės, šviežiai nuimtos ir be defektų. Jų prieinamumas yra ribotas ir priklauso nuo galimybės gauti itin šviežių žaliavų, turinčių potencialiai išskirtines organoleptines savybes, po mūsų kruopštaus amatininkų skrudinimo.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... įmonėmis, siūlydami pritaikytas tiekimo paslaugas, kad patenkintume restoranų, distributorių ir gurmaniškų parduotuvių poreikius. Patikimumas ir Logistika: Dėl efektyvios logistikos sistemos užtikriname greitą pristatymą Italijoje ir užsienyje, išlaikydami trumpojo organoleptines savybes. Individualizuota Konsultacija: Mūsų komanda visada pasiruošusi padėti jums pasirinkti tinkamiausią produktą ir...
Italija, piano di sorrento (na)
... imuninę sistemą ir gerinti odos sveikatą. Auginami daugiausia Viduržemio jūros regionuose, „Lane Late“ apelsinai naudą gauna iš švelnaus klimato, kuris išryškina jų organoleptines savybes. Jie yra prieinami rinkoje nuo sausio iki gegužės, siūlydami šviežių vaisių šaltinį žiemos ir pavasario mėnesiais. Šie apelsinai yra idealiai tinkami marmeladų, desertų ir salotų gamybai, dėka jų sultingumo ir subalansuoto skonio. Be to, jų sultys puikiai tinka kokteiliams ir gaiviesiems gėrimams, todėl jie yra universalus ingredientas virtuvėje.
Italija, Ripalimosani
...Mūsų darbinė linija daržovių ir vaisių produktams yra sukurta taip, kad apimtų kiekvieną gamybos proceso etapą, užtikrinant kokybę ir saugumą. Ji apima sistemas plovimui ir valymui, virimui ir blanšavimui, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės, ir koncentraciją, kad būtų optimizuotas produktas. Pastorizacija ir sterilizacija užtikrina ilgalaikį konservavimą, išlaikant maisto šviežumą ir...
Italija, Monterotondo
...Vegantis ekologiškas kakavos milteliai, tiekiami didmeninėmis kainomis ir formatais, yra 100% natūralūs, pagaminti iš žaliavinių kakavos pupelių. Sertifikuoti ekologiški. Pagaminti Peru iš Theobroma Cacao plantacijų, jie džiovinami ir apdorojami žemoje temperatūroje pagal tradicinius metodus, kad išlaikytų organoleptines savybes ir mikroelementus. Tai magnio ir fosforo šaltinis, kuris pasirodo...
Italija, Forlì
... energijos batonėlių. Žemės riešutai su lukštais yra turtingi mineralų, tokių kaip magnis, kalis, cinkas, fosforas ir manganas, taip pat B grupės vitaminų. Nesūdyti žemės riešutai yra skrudinti su lukštais, kad išsaugotų savo organoleptines savybes. Kiekvienas šimtas gramų žemės riešutų suteikia mūsų organizmui apie 600 kcal energijos. Nesūdyti žemės riešutai yra puikus antioksidantų šaltinis. Be to, šis užkandis gali būti pridedamas prie jūsų salotų arba naudojamas kaip puošmena saldiems kokteiliams ar ledams, ir gali būti smulkinti, kad būtų pagamintas garsusis žemės riešutų sviestas.
Italija, Bronte
...Jo organoleptinės savybės garantuoja kiekvieno galutinio produkto kokybę.
Atitinkantys produktai
Sicilijos pistacija
Sicilijos pistacija
...Salsa di Ciliegino „Il Moro“ idėja kilo iš noro sukurti aukštos kokybės, šviežių ir perdirbtų produktų liniją, kurių bendras bruožas yra pomidoras „Hybleo“, pasirinktas dėl puikaus rūgščių ir cukrų balanso. Pagaminta iš paprastų ir natūralių ingredientų, laikantis tradicinių metodų, „Il Moro“ padažas puikiai išlaiko pomidorų organoleptines savybes, nereikalaujant papildomų cukrų, dėka jau aukšto...
... natūralus vaistas, padedantis palengvinti kosulį ir gerklės skausmą. Kuriant MACUBA, ILCAR nusprendė pasirinkti vakuuminį virimą, techniką, kuri, palyginti su tradiciniu virimu, leidžia pasiekti norimą koncentraciją, išlaikant žemesnę temperatūrą, taip išsaugant visas carobų organoleptines ir aromatines savybes, siūlant aukštos kokybės produktą, turtingą vitaminais, mineralinėmis druskomis ir polifenoliais, galingais antioksidantais.
Italija, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSULĖS KAVA BE KOFEINO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"Pakuojama apsaugotoje aplinkoje, kad išsaugotų skonius ir organoleptines savybes","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"Kremiška su maloniu ir ilgai išliekančiu poskoniu","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSULĖS KAVA INTENSO...
Italija, Sant'agata De Goti
...BIO Terre Caudine ekstra vieras alyvuogių aliejus yra ekologiškas produktas, pasižymintis labai maža rūgštingumo lygiu (0,1%) ir didele polifenolių bei vitamino E koncentracija. Aliejus gaunamas iš alyvuogių veislių Ortice, Ortolana ir Racciopella, surinktų tiesiai iš mūsų alyvmedžių sodų. Alyvų auginimas vyksta ekologiškai, naudojant tik organines trąšas. Po spalio pabaigos derliaus nuėmimo alyvos iš karto spaudžiamos tradiciniu šalto spaudimo metodu, kuris leidžia išsaugoti aliejaus organoleptines savybes.
...Rock22 yra automatinė kintamo svorio porcijų pjaustymo mašina, skirta dirbti linijoje. Profesionali sprendimas atlikti „rock“ pjūvį kietiems sūriams. Sūris automatiškai pjaustomas visiškai identiškai „šviežiam“ pjūviui, atliktam rankomis: (produkto paviršius išlieka šiurkštus ir išlaiko visas organoleptines bei estetines šviežiai pjaustyto sūrio savybes). Naudojant lygius peilius, galima...
...Norime pristatyti jums mūsų dop alyvuogių aliejų. Naudojame alyvmedį „Moraiolo“, kuris yra paplitęs Asyžiuje ir Spoleto. Jis prisideda prie aliejaus, turinčio intensyvų skonį, stiprų vaisių aromatą ir stabilumą laikui bėgant, gamybos. Jo agronominės ir kokybinės savybės yra pagerintos ir sumaišytos su kitomis veislėmis „Leccino“, „Frantoio“ ir „Dolce Agogia“. Šios organoleptinės savybės dar...
Italija, Trezzano Sul Naviglio
...-Tinka maisto kontaktui -Pagaminti iš tvirto kartono arba mikropluošto -Išlaiko šviežumą ir organoleptines savybes -Pagaminti pagal užsakymą -Galima pagaminti su ventiliacijos skylėmis, pagal pageidavimą -Paprasti naudoti ir montuoti -Ekologiniai ir 100% perdirbami -Tiekiami ištiesti, sumažina sandėliavimo erdvę ir logistikos kaštus, optimizuojant visą grandinę -Atsparesni riebalams ir vandeniui -Galimybė pritaikyti formą, dydžius, medžiagas ir spaudinius...
...SNACK linijoje naudojamos tik mūsų pačių užaugintos daržovės, kurias kontroliuoja ir stebi mūsų ekspertai, garantuojantys SVEIKĄ produktą, užaugintą laikantis ekologiškumo principų. Visos mūsų daržovės skinamos tinkamu brandos laikotarpiu ir iškart dehidratuojamos; tokiu būdu išlaikomos visos šviežių daržovių organoleptinės savybės. Siūlome SVEIKĄ ir originalų užkandį, kitokį būdą mėgautis daržovėmis, su visiškai ypatingu skoniu. Mūsų užkandžiai yra skanūs ir tinkami kiekvieno tipo skoniui, net ir patiems išrankiausiems, išbandykite ir įsitikinkite!
Italija, Roma
...Ingredientai: Ketchupas (pomidorų koncentratas 50%, vanduo, cukrus, vyno actas, druska, natūralūs aromatai, tirštikliai: ksantano guma ir guar guma), vasaros trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aromatas. Rūgštiklis: Pieno rūgštis E270. Galiojimo laikas: 12 mėnesių. Naudojimo būdas: Idealiai tinka mėsai, šaltiesiems patiekalams, virtiems mėsos patiekalams, salotoms. Organoleptinės savybės...
Italija, Mirabella Imbaccari
... gyvybingumo pirmiems ir antriems patiekalams. Amatinė gamyba leidžia išlaikyti nepakitusias organoleptines ir naudingas savybes, kurios šią prieskonį daro unikaliu ir labai skirtingu nuo pramoniniu būdu gaminamų. Be to, minimaliai mechanizuoti procesai leidžia išsaugoti dirvos struktūrą ir natūralų maitinimą.
Italija, Campobasso
...BM50 EASY-D turi dvi atskiras vonias, kurios veikia visiškai autonomiškai ir automatiškai. VACUUM leidžia gaminti beveik visais virimo metodais, ypač vakuume, kuris yra idealus aukštos kokybės džemų ir uogienių gamybai: produktas verdamas 60°C temperatūroje daug trumpesnį laiką, taip išlaikant organoleptines savybes, skonį, aromatą ir spalvą, o pektino ar cukraus pridėjimas yra išvengiamas. PBG...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Italija, Modena
...Aukštos kokybės mišinys, sukurtas per šimtmečius trukusią patirtį. Brangiausi kavos šaltiniai yra skrudinami atskirai, o vėliau sumaišomi pagal senovinius receptus, kad būtų užtikrinta subalansuota ir nuosekli kokybė. Inovatyvi pakuotė turi specialią aukšto slėgio vienpusę vožtuvą, kuris neleidžia natūraliems šviežiai skrudintos kavos aromatams išsiskirti, kad pupelės ilgiau išliktų savo originalioje atmosferoje. Taip mišinys išlaiko savo vertingas organoleptines savybes, o atidarius siūlo puikų puodelio rezultatą su puikia nuoseklumo išraiška.
Italija, Catania
... sausai, t. y. be vandens pridėjimo, turi vakuuminį smulkintuvą, kad būtų išvengta oksidacijos procesų malimo metu. Kai alyva yra gauta, ji iš karto filtruojama ir laikoma plieno talpose po azotu, kad būtų išsaugotos jos organoleptinės ir maistinės savybės. Alyva paliks saugojimo talpas tik tada, kai bus buteliuojama.
Italija, Castellammare Del Golfo
...KONČIGLIONI Iš kruopščiai atrinktų geriausių Sicilijos grūdų gimsta KONČIGLIONI. Apdorojimo procesas vyksta naudojant šaltą vandenį, kad būtų užtikrintas optimalus makaronų virimo laikymas. Bronzinė ekstrudacija leidžia makaronų paviršiuje susidaryti mažoms abrazyvoms, kurios išskirtinai leidžia jiems sulaikyti padažus ir prieskonius. Makaronai taip pat lėtai džiovinami žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės ir maistinės vertės. Končiglioni yra bronzinės ekstrudacijos makaronai, pagaminti rankiniu būdu. Virimo laikas 9 /11 minučių...
Atitinkantys produktai
Conchiglione
Conchiglione
Kiti produktai
Produkto brošiūra
Produkto brošiūra
Italija, Palagonia
... sultingu ir kvapniu minkštimu, su laisvu kauliuku ir aksominiu apvalkalu; nektarinas, dar vadinamas „persiku riešutu“, su lygiu ir rausvu apvalkalu, su laisvu kauliuku. Kadangi vaisius yra turtingas vandens ir sulčių, jį reikia suvartoti per kelias dienas po pirkimo, nes karštos vasaros temperatūros gali pabloginti jo organoleptines savybes. Laikyti vaisius uždarytus popieriniame maišelyje kambario temperatūroje 2 ar 3 dienas. Tokiu būdu jie bus paruošti vartoti tinkamu laiku ir bus saldūs bei subrendę. Nedėkite maišelio į šaldytuvą prieš prasidedant procesui...
Italija, Trecastagni
... įvairius formatus, kad atitiktume skirtingus komercinius kontekstus (pvz., viešbučiai, SPA, mažmeninė prekyba). Visi formatai turi 24 mėnesių galiojimo laiką (vienkartiniai, 6 filtrų pakuotė, 10 filtrų pakuotė, 1 kg pakuotė). Rekomenduojama laikyti sausoje, tamsioje aplinkoje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės.
Atitinkantys produktai
filtruoti žolelių arbatas
Žolelių arbatos mišinys
Italija, San Cono
... išskirtinai sicilietiškas. Tai yra „rankų darbo makaronai“, turintys ilgesnį galiojimo laiką, maždaug 24 mėnesius nuo gamybos. Lėtas gamybos procesas, naudojant bronzines formas, sukuria šiurkštų ir porėtą produktą, kuris geriausiai sulaiko padažą. Makaronai, dedami ant maisto rėmų, džiovinami statinėse kamerose, esant žemai temperatūrai, ne didesnei kaip 38°, o ši operacija leidžia išlaikyti produkto organoleptines savybes. Be tradicinių grūdų semolų makaronų, „Pastificio Milazzo“ gamina ir kitas specialybes, pridedant natūralių aromatų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play