... natūralus vaistas, padedantis palengvinti kosulį ir gerklės skausmą. Kuriant MACUBA, ILCAR nusprendė pasirinkti vakuuminį virimą, techniką, kuri, palyginti su tradiciniu virimu, leidžia pasiekti norimą koncentraciją, išlaikant žemesnę temperatūrą, taip išsaugant visas carobų organoleptines ir aromatines savybes, siūlant aukštos kokybės produktą, turtingą vitaminais, mineralinėmis druskomis ir polifenoliais, galingais antioksidantais.
Prancūzija, Montpellier
...Kaip alternatyvą rinkoje gausiai paplitusioms rožinėms uogoms, siūlome rožines uogas, kurios kilusios iš beveik laukinės aplinkos. Mūsų rožinės uogos auga Rytų Madagaskare. Vietos bendruomenių asociacija jas renka ir natūraliai džiovina saulėje. Šis procesas užtrunka. Pasibaigus jam, tie patys darbuotojai rūšiuoja rožines uogas, kad išsaugotų tik gražiausias uogas. Kadangi rožinė uoga yra trapus vaisius, jos perikarpas ypač lengvai atsiskiria. Šių rožinių uogų organoleptinės savybės yra išskirtinės ir atgaivina šį nepaprastą netikrą pipirą.
Italija, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSULĖS KAVA BE KOFEINO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"Pakuojama apsaugotoje aplinkoje, kad išsaugotų skonius ir organoleptines savybes","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"Kremiška su maloniu ir ilgai išliekančiu poskoniu","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSULĖS KAVA INTENSO...
Graikija, Monemvasia
...Alyvuogių aliejaus derlius iš šventųjų medžių, pačiu tradiciškiausiu būdu Daugelį šimtmečių sveikatos ir gerovės ekspertai giria natūraliai gaunamo alyvuogių aliejaus svarbą kaip maistingą toniką visam kūnui. Paveldas yra amžinas: jis išbandytas laiko ir atspindi metodus, perduotus iš išmintingų ir laiko patikrintų gamintojų, prisimenant sveikus senos šeimos momentus. Organoleptinės savybės...
Italija, Sant'agata De Goti
...BIO Terre Caudine ekstra vieras alyvuogių aliejus yra ekologiškas produktas, pasižymintis labai maža rūgštingumo lygiu (0,1%) ir didele polifenolių bei vitamino E koncentracija. Aliejus gaunamas iš alyvuogių veislių Ortice, Ortolana ir Racciopella, surinktų tiesiai iš mūsų alyvmedžių sodų. Alyvų auginimas vyksta ekologiškai, naudojant tik organines trąšas. Po spalio pabaigos derliaus nuėmimo alyvos iš karto spaudžiamos tradiciniu šalto spaudimo metodu, kuris leidžia išsaugoti aliejaus organoleptines savybes.
Ispanija, Canet De Mar
...Pagaminta iš kokybiškų vynų, vynuogių misos, natūralių citrusinių sulčių ir maceracijų su cinamonu iš Šri Lankos bei vanilės ankštimis iš Papua Naujosios Gvinėjos. Ji turi tik cukrų ir rūgščių iš pačių vaisių. Nenaudoti jokie pramoniniai koncentruoti skoniai, nei aiškinti, nei filtruoti, kad būtų išlaikytos visos organoleptinės savybės. Vienintelė sangrija, sertifikuota kaip amatinė viešosios institucijos. Aukso medalis Convino 2018 ir Convino 2019.
Ispanija, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 0082 APRAŠYMAS Tirpus kava. Šis produktas pagamintas iš trijų šaltinių arabikos kavos: Brazilijos, Kolumbijos ir Kenijos. Šių kavų derinys suteikia švelnų (Brazilija), aromatingą (Kolumbija) ir kreminį (Kenija) skonį. PAGRINDINĖ SAVYBĖ Lyofilizacijos procesas leidžia maksimaliai išsaugoti kavos grūdų aromatą ir organoleptines savybes. Lyofilizuotos SIMAT kavos derinys su bet kuria iš mūsų...
Prancūzija, Cognac
...Originalus receptas, kviečiantis į mūsų keliones po Aziją. Šis ekologiškas džinas, turintis citrusinių vaisių skonį ir švelniai prieskonių natą, gaunamas infuzuojant kruopščiai atrinktus vaisius ir prieskonius. Svarbiausi mūsų unikalios receptūros ingredientai yra kadagio uogos, kumkvatas, apelsinų žiedai, kartaus apelsino žievelė, džiovinti vynuogės ir Timut uogos. Po lėto maceravimo Koom Gin distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinės savybės.
Ukraina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Viso grūdo avižų dribsniai (tradiciniai reikalauja virimo). Dvigubo garinimo technologija leidžia sumažinti žaliavų terminį apdorojimą, kas suteikia dribsniams geriausias organoleptines savybes. Galite pridėti mėgstamų vaisių ir uogų, medaus ar šokolado – viskas priklauso nuo vaizduotės. Virkite 5-7 minutes. Dydis: 70*130*240 mm SVORIS: 500 g...
...Rock22 yra automatinė kintamo svorio porcijų pjaustymo mašina, skirta dirbti linijoje. Profesionali sprendimas atlikti „rock“ pjūvį kietiems sūriams. Sūris automatiškai pjaustomas visiškai identiškai „šviežiam“ pjūviui, atliktam rankomis: (produkto paviršius išlieka šiurkštus ir išlaiko visas organoleptines bei estetines šviežiai pjaustyto sūrio savybes). Naudojant lygius peilius, galima...
...Norime pristatyti jums mūsų dop alyvuogių aliejų. Naudojame alyvmedį „Moraiolo“, kuris yra paplitęs Asyžiuje ir Spoleto. Jis prisideda prie aliejaus, turinčio intensyvų skonį, stiprų vaisių aromatą ir stabilumą laikui bėgant, gamybos. Jo agronominės ir kokybinės savybės yra pagerintos ir sumaišytos su kitomis veislėmis „Leccino“, „Frantoio“ ir „Dolce Agogia“. Šios organoleptinės savybės dar...
Italija, Trezzano Sul Naviglio
...-Tinka maisto kontaktui -Pagaminti iš tvirto kartono arba mikropluošto -Išlaiko šviežumą ir organoleptines savybes -Pagaminti pagal užsakymą -Galima pagaminti su ventiliacijos skylėmis, pagal pageidavimą -Paprasti naudoti ir montuoti -Ekologiniai ir 100% perdirbami -Tiekiami ištiesti, sumažina sandėliavimo erdvę ir logistikos kaštus, optimizuojant visą grandinę -Atsparesni riebalams ir vandeniui -Galimybė pritaikyti formą, dydžius, medžiagas ir spaudinius...
Belgija, Lot
...Stalo modelis vakuuminė mašina: SV 420 DUO Stalo modelis: Skirta oro nepraleidžiamam pakavimui maišuose. Tvirta konstrukcija. Kamera iš presuoto nerūdijančio plieno. Nuimamas sandarinimo baras. Be elektros laidų Vakuuminio pakavimo privalumai: Ilgesnis galiojimo laikas Geriau valdomas darbo laikas ir žaliavos. Pagerintos organoleptinės savybės Tvarus maistingumo išsaugojimas. Profesionali produktų prezentacija.
Belgija, Rotselaar
...Nauja kartos kamštis, sudarytas iš labai smulkaus kamščio granuliato, sumaišyto su mikrosferomis ir poliuretanu, siekiant užtikrinti elastingumą, atsipalaidavimą ir organoleptines savybes. Medžiagos: mažos tankio granuliatas, kurio matmenys yra nuo 0,5 iki 1 mm. Personalizacija: galimybė kamščius atspausdinti su logotipu ir/arba prekės ženklu tiek viršuje, tiek šone. Standartinis pristatymo laikas: iš sandėlio. Personalizacijos pristatymo laikas: +/- 1 savaitė. Personalizacija: dizainą pateikti vektoriniu failu (Adobe Illustrator).
Prancūzija, Auros
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių. Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...Pilno spektro CBD distiliatas yra išgrynintas kanapių žiedų ekstraktas, sudarytas iš visų aktyvių augalo molekulių: kanabidiolio (80-85 %), mažesnių fitokanabinoidų (CBN, CBG, CBC… THC, mažiau nei 0,3 %) ir terpenų. Ši žaliava leidžia praturtinti jūsų produktus CBD, taip pat suteikti jiems kanapių organoleptines savybes.
...SNACK linijoje naudojamos tik mūsų pačių užaugintos daržovės, kurias kontroliuoja ir stebi mūsų ekspertai, garantuojantys SVEIKĄ produktą, užaugintą laikantis ekologiškumo principų. Visos mūsų daržovės skinamos tinkamu brandos laikotarpiu ir iškart dehidratuojamos; tokiu būdu išlaikomos visos šviežių daržovių organoleptinės savybės. Siūlome SVEIKĄ ir originalų užkandį, kitokį būdą mėgautis daržovėmis, su visiškai ypatingu skoniu. Mūsų užkandžiai yra skanūs ir tinkami kiekvieno tipo skoniui, net ir patiems išrankiausiems, išbandykite ir įsitikinkite!
Italija, Roma
...Ingredientai: Ketchupas (pomidorų koncentratas 50%, vanduo, cukrus, vyno actas, druska, natūralūs aromatai, tirštikliai: ksantano guma ir guar guma), vasaros trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aromatas. Rūgštiklis: Pieno rūgštis E270. Galiojimo laikas: 12 mėnesių. Naudojimo būdas: Idealiai tinka mėsai, šaltiesiems patiekalams, virtiems mėsos patiekalams, salotoms. Organoleptinės savybės...
Prancūzija, Paris
... natas. Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptines savybes. DEGUSTACIJOS PASTABOS Spalva: gintarinė Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos Tekstūra: sausa Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.
Ispanija, Jabalquinto
...Alyvuogių degustacijos kursas yra edukacinė patirtis, skirta tiems, kurie nori sužinoti daugiau apie alyvuogių aliejų ir jo savybes. Šis kursas suteikia dalyviams galimybę ragauti skirtingas alyvuogių aliejaus rūšis, sužinoti apie jų organoleptines savybes ir atrasti, kaip atpažinti kokybišką aliejų. "Aires de Jaén" siūlo Alyvuogių degustacijos kursą, kuris sujungia teoriją ir praktiką, kad...
Italija, Mirabella Imbaccari
... gyvybingumo pirmiems ir antriems patiekalams. Amatinė gamyba leidžia išlaikyti nepakitusias organoleptines ir naudingas savybes, kurios šią prieskonį daro unikaliu ir labai skirtingu nuo pramoniniu būdu gaminamų. Be to, minimaliai mechanizuoti procesai leidžia išsaugoti dirvos struktūrą ir natūralų maitinimą.
Italija, Campobasso
...BM50 EASY-D turi dvi atskiras vonias, kurios veikia visiškai autonomiškai ir automatiškai. VACUUM leidžia gaminti beveik visais virimo metodais, ypač vakuume, kuris yra idealus aukštos kokybės džemų ir uogienių gamybai: produktas verdamas 60°C temperatūroje daug trumpesnį laiką, taip išlaikant organoleptines savybes, skonį, aromatą ir spalvą, o pektino ar cukraus pridėjimas yra išvengiamas. PBG...
Ispanija, Santiago De Compostela
...Lussory White yra pagamintas iš Airen vynuogių, kurios sujungia savo kilmės saldumą ir aromatą su reikiamu tankiu, kad šis vynas būtų puikus palydovas. Jis kruopščiai paruošiamas taip, kad alkoholio kiekis būtų pašalintas prieš buteliavimą, išsaugant jo organoleptines savybes, pašalinant tik alkoholio ir kalorijų turinį iš šio gėlių baltojo vyno su obuolių atspalviais. Blyškiai šiaudų geltonos...
Ispanija, Cocentaina
...medus, kuris nėra kaitinamas jokiuose savo procesuose ir taip išlaiko visas savo organoleptines savybes nepažeistas...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Prancūzija, Haute-Goulaine
...Griežtai džiovintos spirulinos milteliai - 100 g Džiovinta spirulina (Spirulina platensis) 100% natūrali, žalia, auginama be pesticidų. OMA spirulina yra supakuota apsauginėje atmosferoje, kad išsaugotų visas savo maistines ir organoleptines savybes. Taip galite laikyti savo uždarą paketą 2 metus.
Italija, Modena
...Aukštos kokybės mišinys, sukurtas per šimtmečius trukusią patirtį. Brangiausi kavos šaltiniai yra skrudinami atskirai, o vėliau sumaišomi pagal senovinius receptus, kad būtų užtikrinta subalansuota ir nuosekli kokybė. Inovatyvi pakuotė turi specialią aukšto slėgio vienpusę vožtuvą, kuris neleidžia natūraliems šviežiai skrudintos kavos aromatams išsiskirti, kad pupelės ilgiau išliktų savo originalioje atmosferoje. Taip mišinys išlaiko savo vertingas organoleptines savybes, o atidarius siūlo puikų puodelio rezultatą su puikia nuoseklumo išraiška.
Ispanija, Mairena Del Alcor (sevilla)
...Iš Andalūzijos širdies, „Spanish Aurum“ atneša į jūsų stalą savo brangiausią eliksyrą – geriausių ekstra vieržlių alyvuogių aliejų pasirinkimą, skystą Ispanijos auksą. Mūsų žemės unikalios klimato ir agronominės sąlygos, kartu su atrinktų veislių kokybe, kruopščiu darbu ir ankstyvąja derliaus nuėmimu, lemia mūsų aliejaus organoleptines savybes. Stiklinė butelių 250, 500, 750 ir 1000 ml. PET 1, 2, 5 arba 25L Skardinė 1, 2 ir 3 L Talpyklos nuo 1000 iki 20.000 litrų.
Ukraina, Cherkasy
...Sorgo miltai turi švelnų, šiek tiek riešutinį skonį, suteikdami išskirtinį skonį kepiniams. Sorgo miltai gali būti naudojami kaip ingredientas kepimo mišiniams, makaronams, duonai ir užkandžiams. Grūdai, skirti miltų gamybai, yra apdorojami hidroterminiu būdu, kas prailgina galiojimo laiką, sumažina kartumą ir pagerina fizines bei organoleptines savybes.
Italija, Catania
... sausai, t. y. be vandens pridėjimo, turi vakuuminį smulkintuvą, kad būtų išvengta oksidacijos procesų malimo metu. Kai alyva yra gauta, ji iš karto filtruojama ir laikoma plieno talpose po azotu, kad būtų išsaugotos jos organoleptinės ir maistinės savybės. Alyva paliks saugojimo talpas tik tada, kai bus buteliuojama.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play