...Originalus receptas, kviečiantis į mūsų keliones po Aziją. Šis ekologiškas džinas, turintis citrusinių vaisių skonį ir švelniai prieskonių natą, gaunamas infuzuojant kruopščiai atrinktus vaisius ir prieskonius. Svarbiausi mūsų unikalios receptūros ingredientai yra kadagio uogos, kumkvatas, apelsinų žiedai, kartaus apelsino žievelė, džiovinti vynuogės ir Timut uogos. Po lėto maceravimo Koom Gin distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinėssavybės.
...Viso grūdo avižų dribsniai (tradiciniai reikalauja virimo). Dvigubo garinimo technologija leidžia sumažinti žaliavų terminį apdorojimą, kas suteikia dribsniams geriausias organoleptinessavybes. Galite pridėti mėgstamų vaisių ir uogų, medaus ar šokolado – viskas priklauso nuo vaizduotės. Virkite 5-7 minutes.
Dydis: 70*130*240 mm
SVORIS: 500 g...
...Rock22 yra automatinė kintamo svorio porcijų pjaustymo mašina, skirta dirbti linijoje.
Profesionali sprendimas atlikti „rock“ pjūvį kietiems sūriams.
Sūris automatiškai pjaustomas visiškai identiškai „šviežiam“ pjūviui, atliktam rankomis: (produkto paviršius išlieka šiurkštus ir išlaiko visas organoleptines bei estetines šviežiai pjaustyto sūrio savybes).
Naudojant lygius peilius, galima...
...Norime pristatyti jums mūsų dop alyvuogių aliejų. Naudojame alyvmedį „Moraiolo“, kuris yra paplitęs Asyžiuje ir Spoleto. Jis prisideda prie aliejaus, turinčio intensyvų skonį, stiprų vaisių aromatą ir stabilumą laikui bėgant, gamybos.
Jo agronominės ir kokybinės savybės yra pagerintos ir sumaišytos su kitomis veislėmis „Leccino“, „Frantoio“ ir „Dolce Agogia“. Šios organoleptinėssavybės dar...
...-Tinka maisto kontaktui
-Pagaminti iš tvirto kartono arba mikropluošto
-Išlaiko šviežumą ir organoleptinessavybes
-Pagaminti pagal užsakymą
-Galima pagaminti su ventiliacijos skylėmis, pagal pageidavimą
-Paprasti naudoti ir montuoti
-Ekologiniai ir 100% perdirbami
-Tiekiami ištiesti, sumažina sandėliavimo erdvę ir logistikos kaštus, optimizuojant visą grandinę
-Atsparesni riebalams ir vandeniui
-Galimybė pritaikyti formą, dydžius, medžiagas ir spaudinius...
...Stalo modelis vakuuminė mašina: SV 420 DUO
Stalo modelis:
Skirta oro nepraleidžiamam pakavimui maišuose.
Tvirta konstrukcija.
Kamera iš presuoto nerūdijančio plieno.
Nuimamas sandarinimo baras.
Be elektros laidų
Vakuuminio pakavimo privalumai:
Ilgesnis galiojimo laikas
Geriau valdomas darbo laikas ir žaliavos.
Pagerintos organoleptinėssavybės
Tvarus maistingumo išsaugojimas.
Profesionali produktų prezentacija.
...Tikslus parametrų valdymas ir homogeniškas produkto apdorojimas palaikant temperatūrą per visą produkto sluoksnio storį tiek, kiek reikia blanšavimui (ir netgi pusiau gaminimui) apdorojamiems produktams.
Aukštas medžiagų derlius, kuo geriau išsaugant apdorotų produktų organoleptinessavybes.
Minimalus vandens suvartojimas pagal pasirinktą veikimo režimą.
Įrangos matmenų optimizavimas pagal apdorojamų produktų asortimentą ir montavimo zonos erdvinius apribojimus.
Talpa: 500 kg/h iki 20 t/h, priklausomai nuo apdorojamų produktų vieneto svorio ir modelio.
...Nauja kartos kamštis, sudarytas iš labai smulkaus kamščio granuliato, sumaišyto su mikrosferomis ir poliuretanu, siekiant užtikrinti elastingumą, atsipalaidavimą ir organoleptinessavybes.
Medžiagos: mažos tankio granuliatas, kurio matmenys yra nuo 0,5 iki 1 mm.
Personalizacija: galimybė kamščius atspausdinti su logotipu ir/arba prekės ženklu tiek viršuje, tiek šone.
Standartinis pristatymo laikas: iš sandėlio.
Personalizacijos pristatymo laikas: +/- 1 savaitė.
Personalizacija: dizainą pateikti vektoriniu failu (Adobe Illustrator).
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptinessavybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...Pilno spektro CBD distiliatas yra išgrynintas kanapių žiedų ekstraktas, sudarytas iš visų aktyvių augalo molekulių: kanabidiolio (80-85 %), mažesnių fitokanabinoidų (CBN, CBG, CBC… THC, mažiau nei 0,3 %) ir terpenų.
Ši žaliava leidžia praturtinti jūsų produktus CBD, taip pat suteikti jiems kanapių organoleptinessavybes.
...SNACK linijoje naudojamos tik mūsų pačių užaugintos daržovės, kurias kontroliuoja ir stebi mūsų ekspertai, garantuojantys SVEIKĄ produktą, užaugintą laikantis ekologiškumo principų. Visos mūsų daržovės skinamos tinkamu brandos laikotarpiu ir iškart dehidratuojamos; tokiu būdu išlaikomos visos šviežių daržovių organoleptinėssavybės. Siūlome SVEIKĄ ir originalų užkandį, kitokį būdą mėgautis daržovėmis, su visiškai ypatingu skoniu. Mūsų užkandžiai yra skanūs ir tinkami kiekvieno tipo skoniui, net ir patiems išrankiausiems, išbandykite ir įsitikinkite!
... natas.
Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptinessavybes.
DEGUSTACIJOS PASTABOS
Spalva: gintarinė
Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos
Tekstūra: sausa
Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos
Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.
... gyvybingumo pirmiems ir antriems patiekalams.
Amatinė gamyba leidžia išlaikyti nepakitusias organoleptines ir naudingas savybes, kurios šią prieskonį daro unikaliu ir labai skirtingu nuo pramoniniu būdu gaminamų. Be to, minimaliai mechanizuoti procesai leidžia išsaugoti dirvos struktūrą ir natūralų maitinimą.
...BM50 EASY-D turi dvi atskiras vonias, kurios veikia visiškai autonomiškai ir automatiškai. VACUUM leidžia gaminti beveik visais virimo metodais, ypač vakuume, kuris yra idealus aukštos kokybės džemų ir uogienių gamybai: produktas verdamas 60°C temperatūroje daug trumpesnį laiką, taip išlaikant organoleptinessavybes, skonį, aromatą ir spalvą, o pektino ar cukraus pridėjimas yra išvengiamas. PBG...
...Lussory White yra pagamintas iš Airen vynuogių, kurios sujungia savo kilmės saldumą ir aromatą su reikiamu tankiu, kad šis vynas būtų puikus palydovas.
Jis kruopščiai paruošiamas taip, kad alkoholio kiekis būtų pašalintas prieš buteliavimą, išsaugant jo organoleptinessavybes, pašalinant tik alkoholio ir kalorijų turinį iš šio gėlių baltojo vyno su obuolių atspalviais.
Blyškiai šiaudų geltonos...
...Griežtai džiovintos spirulinos milteliai - 100 g
Džiovinta spirulina (Spirulina platensis) 100% natūrali, žalia, auginama be pesticidų.
OMA spirulina yra supakuota apsauginėje atmosferoje, kad išsaugotų visas savo maistines ir organoleptinessavybes. Taip galite laikyti savo uždarą paketą 2 metus.
...Aukštos kokybės mišinys, sukurtas per šimtmečius trukusią patirtį.
Brangiausi kavos šaltiniai yra skrudinami atskirai, o vėliau sumaišomi pagal senovinius receptus, kad būtų užtikrinta subalansuota ir nuosekli kokybė.
Inovatyvi pakuotė turi specialią aukšto slėgio vienpusę vožtuvą, kuris neleidžia natūraliems šviežiai skrudintos kavos aromatams išsiskirti, kad pupelės ilgiau išliktų savo originalioje atmosferoje.
Taip mišinys išlaiko savo vertingas organoleptinessavybes, o atidarius siūlo puikų puodelio rezultatą su puikia nuoseklumo išraiška.
...Iš Andalūzijos širdies, „Spanish Aurum“ atneša į jūsų stalą savo brangiausią eliksyrą – geriausių ekstra vieržlių alyvuogių aliejų pasirinkimą, skystą Ispanijos auksą.
Mūsų žemės unikalios klimato ir agronominės sąlygos, kartu su atrinktų veislių kokybe, kruopščiu darbu ir ankstyvąja derliaus nuėmimu, lemia mūsų aliejaus organoleptinessavybes.
Stiklinė butelių 250, 500, 750 ir 1000 ml.
PET 1, 2, 5 arba 25L
Skardinė 1, 2 ir 3 L
Talpyklos nuo 1000 iki 20.000 litrų.
...Sorgo miltai turi švelnų, šiek tiek riešutinį skonį, suteikdami išskirtinį skonį kepiniams. Sorgo miltai gali būti naudojami kaip ingredientas kepimo mišiniams, makaronams, duonai ir užkandžiams. Grūdai, skirti miltų gamybai, yra apdorojami hidroterminiu būdu, kas prailgina galiojimo laiką, sumažina kartumą ir pagerina fizines bei organoleptinessavybes.
... sausai, t. y. be vandens pridėjimo, turi vakuuminį smulkintuvą, kad būtų išvengta oksidacijos procesų malimo metu. Kai alyva yra gauta, ji iš karto filtruojama ir laikoma plieno talpose po azotu, kad būtų išsaugotos jos organoleptinės ir maistinės savybės. Alyva paliks saugojimo talpas tik tada, kai bus buteliuojama.
...KONČIGLIONI
Iš kruopščiai atrinktų geriausių Sicilijos grūdų gimsta KONČIGLIONI. Apdorojimo procesas vyksta naudojant šaltą vandenį, kad būtų užtikrintas optimalus makaronų virimo laikymas. Bronzinė ekstrudacija leidžia makaronų paviršiuje susidaryti mažoms abrazyvoms, kurios išskirtinai leidžia jiems sulaikyti padažus ir prieskonius. Makaronai taip pat lėtai džiovinami žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos organoleptinėssavybės ir maistinės vertės.
Končiglioni yra bronzinės ekstrudacijos makaronai, pagaminti rankiniu būdu.
Virimo laikas 9 /11 minučių...
... sultingu ir kvapniu minkštimu, su laisvu kauliuku ir aksominiu apvalkalu; nektarinas, dar vadinamas „persiku riešutu“, su lygiu ir rausvu apvalkalu, su laisvu kauliuku.
Kadangi vaisius yra turtingas vandens ir sulčių, jį reikia suvartoti per kelias dienas po pirkimo, nes karštos vasaros temperatūros gali pabloginti jo organoleptinessavybes. Laikyti vaisius uždarytus popieriniame maišelyje kambario temperatūroje 2 ar 3 dienas. Tokiu būdu jie bus paruošti vartoti tinkamu laiku ir bus saldūs bei subrendę.
Nedėkite maišelio į šaldytuvą prieš prasidedant procesui...
Nuo 1930 metų, Royale Lacroix siūlo margarinas ir riebalus stalui, virtuvei ir profesionalams, įskaitant maisto pramonę, sausainių gamybą, konditeriją, amatų ir pramoninę kepyklą, taip pat ekologišką asortimentą. Mūsų vartotojų asortimente yra margarinos stalui ir virtuvei, taip pat visa gama užtepti ant duonos ir sumuštinių. Nepalyginamos organoleptinėssavybės. Neprilygstamas skonis ir aromatas. Royale Lacroix taip pat siūlo individualizuotus sprendimus įvairioms veiklos sritims.
SUSHITA yra pirmaujanti įmonė Ispanijoje, gaminanti ir platinanti sushi bei šaldytus rytų produktus. Nuo 1999 metų specializuojamės teikdami didmeninius šaldyto sushi produktus aukščiausia kokybe, naudodami pažangias šaldymo technologijas, tokias kaip skystas azotas, kad išsaugotume mūsų produktų šviežumą ir organoleptinessavybes. Aptarnaujame daugiau nei 3.000 klientų, įskaitant dideles įmones...
... kruopštų šalto spaudimo procesą, kuris išsaugo jo organoleptinessavybes, unikalų skonį ir sveikatai naudingas savybes. Mes orientuojamės į aukštos kokybės AOVE pasiūlą, idealiai tinkančią tiek namų vartotojams, tiek gurmanų rinkai.
Siūlome platų produktų asortimentą, įskaitant ekologiškus aliejus, riboto leidimo premium aliejus ir aliejų gaminimui, puikiai tinkančius aukštajai virtuvei ir...
... aukščiausios kokybės pistacijas, pasirinkdamas tik tuos vaisius, kurie atitinka optimalų augimo ir brandinimo standartą. Derliaus nuėmimo ir apdorojimo procesas vyksta laikantis tinkamų drėgmės ir temperatūros sąlygų, kad būtų išlaikytos produkto organoleptinėssavybės aukščiausiame lygyje. Mūsų pistacijų plantacijos Kastilijoje-La Mančoje turi karštas dienas, vėsius naktis ir kalkingus dirvožemius...
... tobulinti mūsų gebėjimus kurti išskirtinius mišinius, kurie išryškina kiekvienos monoriginės kavos organoleptinessavybes.
Didžiuojamės galėdami pasiūlyti įvairių kavos mišinių, kiekvienas su savo išskirtiniu skonio profiliu, kuris patenkins net ir išrankiausių skonių poreikius.
Esame dėkingi už pasitikėjimą, kurį mūsų klientai mums parodė per metus, ir visada esame pasiruošę priimti naujus kavos...