Italija, Castellammare Del Golfo
...KONČIGLIONI Iš kruopščiai atrinktų geriausių Sicilijos grūdų gimsta KONČIGLIONI. Apdorojimo procesas vyksta naudojant šaltą vandenį, kad būtų užtikrintas optimalus makaronų virimo laikymas. Bronzinė ekstrudacija leidžia makaronų paviršiuje susidaryti mažoms abrazyvoms, kurios išskirtinai leidžia jiems sulaikyti padažus ir prieskonius. Makaronai taip pat lėtai džiovinami žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės ir maistinės vertės. Končiglioni yra bronzinės ekstrudacijos makaronai, pagaminti rankiniu būdu. Virimo laikas 9 /11 minučių...
Atitinkantys produktai
Conchiglione
Conchiglione
Kiti produktai
Produkto brošiūra
Produkto brošiūra
Italija, Palagonia
... sultingu ir kvapniu minkštimu, su laisvu kauliuku ir aksominiu apvalkalu; nektarinas, dar vadinamas „persiku riešutu“, su lygiu ir rausvu apvalkalu, su laisvu kauliuku. Kadangi vaisius yra turtingas vandens ir sulčių, jį reikia suvartoti per kelias dienas po pirkimo, nes karštos vasaros temperatūros gali pabloginti jo organoleptines savybes. Laikyti vaisius uždarytus popieriniame maišelyje kambario temperatūroje 2 ar 3 dienas. Tokiu būdu jie bus paruošti vartoti tinkamu laiku ir bus saldūs bei subrendę. Nedėkite maišelio į šaldytuvą prieš prasidedant procesui...
Italija, Trecastagni
... įvairius formatus, kad atitiktume skirtingus komercinius kontekstus (pvz., viešbučiai, SPA, mažmeninė prekyba). Visi formatai turi 24 mėnesių galiojimo laiką (vienkartiniai, 6 filtrų pakuotė, 10 filtrų pakuotė, 1 kg pakuotė). Rekomenduojama laikyti sausoje, tamsioje aplinkoje, kad būtų išsaugotos organoleptinės savybės.
Atitinkantys produktai
filtruoti žolelių arbatas
Žolelių arbatos mišinys
Belgija, Flemalle
Nuo 1930 metų, Royale Lacroix siūlo margarinas ir riebalus stalui, virtuvei ir profesionalams, įskaitant maisto pramonę, sausainių gamybą, konditeriją, amatų ir pramoninę kepyklą, taip pat ekologišką asortimentą. Mūsų vartotojų asortimente yra margarinos stalui ir virtuvei, taip pat visa gama užtepti ant duonos ir sumuštinių. Nepalyginamos organoleptinės savybės. Neprilygstamas skonis ir aromatas. Royale Lacroix taip pat siūlo individualizuotus sprendimus įvairioms veiklos sritims.
Ispanija, Castillo De Locubín
...Kooperatyvą San Isidro Castillo sudaro daugiau nei 1200 narių iš Castillo de Locubín ir Alcalá la Real. Per šiuos metus įgytas energingumas pasireiškia kiekybiškai, turint 500 000 kilogramų per dieną malimo pajėgumą ir 3,5 milijono kilogramų aliejaus saugojimo galimybę savo sandėliuose. Mūsų aliejus, Aceites Torrevigía, yra iš žaliavos, turinčios išskirtines organoleptines savybes, skirtas aliejaus...
Italija, San Cono
... išskirtinai sicilietiškas. Tai yra „rankų darbo makaronai“, turintys ilgesnį galiojimo laiką, maždaug 24 mėnesius nuo gamybos. Lėtas gamybos procesas, naudojant bronzines formas, sukuria šiurkštų ir porėtą produktą, kuris geriausiai sulaiko padažą. Makaronai, dedami ant maisto rėmų, džiovinami statinėse kamerose, esant žemai temperatūrai, ne didesnei kaip 38°, o ši operacija leidžia išlaikyti produkto organoleptines savybes. Be tradicinių grūdų semolų makaronų, „Pastificio Milazzo“ gamina ir kitas specialybes, pridedant natūralių aromatų.
Mes savo gyvenimą skiriame kavai. Žinome mūsų pupelių DNR ir žinome, kaip su jomis elgtis, kad gautume iš jų geriausią. Gerbiame žaliavas visose stadijose. Esame išstudijavę kiekvieno kilmės regiono skrudinimo kreives ir išsiskyrimo laikus, siekdami pagerinti jų organoleptines savybes. Atlikome kiekvieno kilmės regiono degustaciją ir kuriame unikalius mišinius mūsų kavos mėgėjams.
Ispanija, Madrid
ALMA DE AOVE siūlo geriausių Ispanijos Alyvuogių Aliejų Extra Virgen (AOVE) pasirinkimą. Mes specializuojamės aukščiausios kokybės AOVE, kurie išsiskiria savo nepaprasta kokybe ir šviežumu. Mūsų pasirinkime visada yra aliejai iš naujausios kampanijos, ankstyvos derliaus, užtikrinant, kad visi jie turi visas organoleptines savybes, kurios juos daro unikalius. Dirbame su įvairiomis prekėmis...
Italija, Cavezzo
Modena Funghi vegetariški burgeriai gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų, nėra kepti, kepami orkaitėje, kad išlaikytų maistines ir organoleptines savybes; mūsų burgeriai yra be glitimo, be konservantų, skanūs ir gardūs. Modena Funghi siūlo 3 vegetariškų burgerių linijas: - įprasta linija: Mr. Burgy Mr. Burgy siūlo 5 be glitimo burgerius, kurie išsiskiria unikaliomis skanių ingredientų...
Ispanija, Majadahonda
...) metu suteikia aukštos kokybės organoleptines savybes ir be to, tai yra metodas, kuris geriausiai išsaugo aliejaus maistines vertes, todėl jis yra naudingesnis. Šis, sudėtingesnis metodas, yra tas, kurį naudojame Valdelaseras, ir jis išgauna alyvuogės esmę. Mūsų atveju tai yra įsipareigojimas mūsų klientams. Visi mūsų aliejai yra ekstra viergin alyvuogių aliejus, turintis Premium variantą, kuris...
Prancūzija, Laguinge
... klasifikuojamas kaip galimai kancerogeninis (kuris gali būti slopinamas pridedant vitamino C). Kadangi mes jo nenaudojame, džiovinimo laikas turi būti ilgesnis, todėl gauname kumpį, kurio organoleptinės savybės yra vertos išskirtinio kumpio. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr iki greito pasimatymo...
Italija, S.stefano Di Rogliano
...MŪSŲ FILOSOFIJA -Mes remiame ir praktikuojame „Etinį marketingą“, pasirinkdami skatinti sąžiningumą ir atsakomybę vartotojų atžvilgiu -Mes naudojame aukščiausios kokybės žaliavas iš Italijos tiekėjų, ypač iš Kalabrijos -Mes gerbiame vaisių ir daržovių sezoninį ciklą -Mes nenaudojame dažiklių ir konservantų -Mes taikome praktikas ir procedūras, leidžiančias gerbti aplinką -Mes naudojame vakuuminio virimo metodą, kuris leidžia išsaugoti mūsų produktų organoleptines savybes.
Ispanija, El Romeral
... aukščiausios kokybės pistacijas, pasirinkdamas tik tuos vaisius, kurie atitinka optimalų augimo ir brandinimo standartą. Derliaus nuėmimo ir apdorojimo procesas vyksta laikantis tinkamų drėgmės ir temperatūros sąlygų, kad būtų išlaikytos produkto organoleptinės savybės aukščiausiame lygyje. Mūsų pistacijų plantacijos Kastilijoje-La Mančoje turi karštas dienas, vėsius naktis ir kalkingus dirvožemius...
Italija, Mercato Saraceno
... tobulinti mūsų gebėjimus kurti išskirtinius mišinius, kurie išryškina kiekvienos monoriginės kavos organoleptines savybes. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti įvairių kavos mišinių, kiekvienas su savo išskirtiniu skonio profiliu, kuris patenkins net ir išrankiausių skonių poreikius. Esame dėkingi už pasitikėjimą, kurį mūsų klientai mums parodė per metus, ir visada esame pasiruošę priimti naujus kavos...
Italija, Biancavilla
...Monte Etna zonoje, tiksliai vulkaninės kilmės teritorijose, Biancavilla ir Santa Maria di Licodia savivaldybėse (aukštis 555 metrai virš jūros lygio), čia mūsų alyvmedžiai apdorojami be cheminių medžiagų naudojimo. Alyvuogės, sunokusios Sicilijos saulėje ir karštose vulkaninėse žemėse, renkami nuo lapkričio iki sausio, išskirtinai rankiniu būdu, naudojant "Brucatura" metodą. Šis procesas leidžia mūsų aliejui išlaikyti visas kokybės ir puikias organoleptines savybes.
... Stevija gyvūnų maistui, naminiams gyvūnams ir pajamų šaltiniams. Stevija yra prieinama įvairiais formatais, tokiais kaip: Visa lapai, Arbatos pjaustymas, Smulkiai maltas ir Mikronizuotas, naudojant kriogeninius mikronizatorius, siekiant visiškai išsaugoti visas funkcines organoleptines savybes. Mūsų kontroliuojama ir garantuota tiekimo grandinė leidžia užtikrinti geriausią kokybę visiems mūsų produktams, nuo geriausių žaliavų iki supakuotų produktų. MŪSŲ VERTYBĖS Mes tikime sveiku, subalansuotu ir tvariu gyvenimo būdu. Kreipiamės į žmones, kurie, kaip ir mes, nori maitintis natūraliai.
Ispanija, Cifuentes-Guadalajara
Mes esame gamintojai, ūkininkai, verslininkai, iš esmės žmonės, kurie pradeda antrą veiklą, leidžiančią jiems išlikti susijusiems su savo gimtine. Sėkmė mūsų projekte remiasi tyrimais; taikome novatoriškus procesus, eksperimentuojame su naujomis laistymo ir auginimo formomis bei naudojame pažangiausias technologijas trufų išsaugojimui: mūsų pakavimo mašina yra unikali regione ir leidžia išlaikyti trufų organoleptines savybes ilgiau.
Prancūzija, Lamballe-Armor
... ar pagalbinių medžiagų. Légum’party naudoja unikalų procesą su žema temperatūra prieš pakavimą, leidžiančiu išvengti eksudato maišeliuose (be plovimo ar nusausinimo) ir išsaugoti daržovių organoleptines savybes. Daržovės, parduodamos Légum’party prekės ženklu, garantuojamos 100% prancūziškos. Jos yra prieinamos keturiomis pjaustymo formomis: juostelėmis, pusiau juostelėmis, kubeliais ir...
Ispanija, Bilbao
... tinka veganams. Visos mūsų žaliavos gaunamos iš teisingo ir atsakingo prekybos, taip užtikriname, kad visoje mūsų gamybos grandinėje būtų gerbiama aplinka ir socialinė sfera. Šiuo metu siūlome produktus, kurie gaminami rankiniu būdu 2500 metrų aukštyje, taip išsaugant visas daržovių organoleptines savybes: Eksočių daržovių mišinys 70g ir 450g Oranžinės ir violetinės saldžiosios bulvės mišinys 50g ir 450g Andų daržovių mišinys 28g Tropinių vaisių mišinys 28g ir 450g Traškių obuolių traškučiai 28g ir 350g...
Italija, Bari
Pasta Vera gimsta iš žemės ūkio patirties ir aistros kokybiškiems produktams. PASTA VERA yra uždaro ciklo makaronai, todėl visiškai kontroliuojamas gamybos procesas: itališki kietieji kviečiai auginami grupės nuosavybės ūkiuose. Naudojami ne GMO sėklos, 100% itališkos kilmės. Kilmės ir žaliavų kokybės garantija bei gamybos metodai leidžia išsaugoti ne tik organoleptines, bet ir maistines savybes. Pasta Vera, gerbianti aplinką, visame savo gamybos cikle naudoja tik maisto popierių, pagamintą iš perdirbtos ir vėl perdirbamos popieriaus.
Italija, Acerra
Organinė trąša siekia tiek dirvožemio, tiek augalo gerovės, nes tik su didesne harmoningos dirvožemio gyvybingumo lygiu galima išvystyti tvirtesnes kultūras, turinčias didesnę maistinę vertę ir geresnes organoleptines savybes. Šiandien, dėka BIOS technikų atliktų tyrimų, sujungti du svarbūs veiksniai: dirvožemio derlingumas ir augalo stimuliavimas, naudojant organinės kilmės žaliavas, kurios iki...
Italija, Ispica
... ypatingas klimato ir aplinkos sąlygas, būdingas pietryčių Sicilijai, išryškinamos produkto organoleptinės savybės, laikantis griežčiausių ir efektyviausių higienos normų (HACCP). Aistra ir įsipareigojimas, galiausiai, yra papildomi ingredientai, kurie prideda vertės, padarant Agriblea saulėje džiovintus pomidorus absoliučios EKSELENTOS produktu.
Vokietija, Weinheim
...nuoseklumą ir skonį. Natūrali transglutaminazės kilmė daro paruoštus produktus ekologiškai švarius. Naudojant transglutaminazę sumažėja gamybos kaštai, suteikiama fizinė patrauklumo ir pagerinamos organoleptinės produktų savybės, pailgėja galiojimo laikas ir pagerinamos savybės, kurios teigiamai veikia žmonių sveikatą. Be to, transglutaminazė sumažina produktų kaloringumą, sumažina (ar net visiškai pašalina) stabilizuotus priedus, padidina paruoštų produktų išeigą. Ji taip pat lengvai prisitaiko prie technologinio proceso.
Prancūzija, Colombelles
Inodry specializuojasi veikliųjų medžiagų pavidalo miltelių gamyboje. Inodry siūlo novatorišką dehidratacijos, granuliacijos ir jautrių medžiagų apdorojimo procesą, siekiant išsaugoti jų organoleptines savybes, stabilumą ir palengvinti jų naudojimą bei saugojimą. Inodry apdoroja tokius produktus kaip aminorūgštys, riebalų rūgštys, aromatai, bakterijos, dažikliai, fermentai, augaliniai ekstraktai, eteriniai aliejai, mielės, mineralai, probiotikai ir vitaminai. Inodry siūlo savo įvairias sprendimus maisto, maisto papildų, farmacijos, kosmetikos ir gyvūnų mitybos sektoriams.
Italija, Aprilia
... realybę, kuri sujungia amatininkų metodų kokybę su moderniausių gamybos ir organizacinių procesų inovacijomis. Galime tiekti visas šviežių, džiovintų ir šaldytų trumų rūšis, be to, mūsų platus konservuotų produktų asortimentas, kuriam naudojame tik itališkus ingredientus, su kontroliuojama ir sertifikuota tiekimo grandine. Apdorojimo procesai yra natūralūs ir gerbia tinkamą laiką apdorojimui, kad gautume produktą, kuris išlaikytų originalias organoleptines savybes.
Ispanija, Sant Cugat Sesgarrigues Barcelona
Specialistai, teikiantys kompleksinius sprendimus, siekiant pagerinti vynų organoleptines savybes ir jų ypatybes. Siūlome tinkamiausius enologinius produktus ir reikiamą įrangą vyninės profesionalams.
Portugalija, Quarteira
Įmonė FRESHFACTOR LDA. eksportuoja raudonuosius vaisius, gaminamus Portugalijoje ir Ispanijoje, į įvairias Europos šalis. Įmonės tikslas yra galutinio kliento pasitenkinimas, pasirinkus geriausius gamintojus ir tinkamas veisles kiekvienam klientui, siekiant reguliariai tiekti vaisius, turinčius aukštas organoleptines savybes, visus metus.
Italija, Zola Predosa
... karštą arba šaltą maistą, idealiai tinkamoje temperatūroje. Aukšti higienos standartai užtikrina puikų maisto išsaugojimą, kad būtų išlaikytos kiekvieno patiekalo organoleptinės savybės, su šildymu, puikiai pritaikytu kiekvienam produktui. 3 Bicom Vending automato stiprybės: 1. Prisitaikymas prie bet kokio tipo pakuotės 2. Suderinamumas su kiekviena maisto savybe 3. Gebėjimas vienu metu valdyti...
... ūkio produkcijos. Dėl šios priežasties kiekvienais metais mes esame pirmasis regionas, pradedantis alyvų derliaus nuėmimą apie rugsėjo 20 d., o mūsų gaminamas alyvuogių aliejus yra žaliasis aliejus, kurio rūgštingumas neviršija 0,35. Jis turi puikius cheminius rodiklius, išskirtines organoleptines savybes ir pasiekia puikių rezultatų degustacijų testuose. Be to, mūsų alyvuogių aliejus gali turėti...
Italija, Isola Della Scala
... pažangiausiomis technologijomis, esančioje širdyje, žaliava iš karto užšaldoma IQF (Individually Quick Frozen) ir paverčiama tyrėmis, siekiant išsaugoti visas šviežio produkto organoleptines savybes. Mūsų misija yra užtikrinti mūsų klientams geriausią kokybę, maisto ir kilmės saugumą per kruopštų ir atidaus mūsų gamybos linijos kontrolę nuo lauko iki supakuoto produkto. Passolongo yra jūsų partneris pritaikytų pusiau apdorotų vaisių ir daržovių produktų gamyboje.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play