Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
...Grande Cuvée White
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Baltas organinis vynas
Vynuogiųveislės
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Brandintas 12 mėnesių naujose ąžuolo statinėse, po to brandintas butelyje 1 metus.
Degustacija
Spalva yra šviesiai geltona su auksiniais ir sidabriniais atspindžiais.
Skonis yra struktūruotas, apvalus ir gilus:
- Tekstūra: graži ir kreminė
- Aromatai: baltieji ir geltonieji...
...Istorija: Giscours pilis buvo pastatyta tokia, kokią ją pažįstame šiandien, Pascatore šeimos XIX amžiuje. 1855 metais ji buvo įvertinta 3-iuoju Didžiuoju Kru, o šiandien ją valdo Alexander Van Beek, dirbantis siekdamas dvarų išskirtinumo.
Giscours Sirena, antrasis Giscours pilies vynas, gaunamas iš jauno vynuogyno (nuo 3 iki 25 metų). Vynuogynas užima 80 hektarų.
Vynuogiųveislės: 60 % Cabernet...
...Įsikūręs Pomerol plokštumoje, Château Taillefer pavadinimas kilęs iš šios appellacijos ypatybės – geležies oksidų. Senoliai pasakoja, kad plūgas čia „pjauna geležį“, tiek jos pakelia šiame vynuogyne.
Vieta
Pomerol plokštuma (aukštis 25 m)
Dirvožemis
silicio ir žvyro ant mėlynos molio, turtingos geležies oksidais
Paviršius
pasodinta 12 hektarų
Vynuogiųveislės: merlot 85%, cabernet franc 15...
...
Rankinis genėjimas
Dirvožemiai, praturtinti organinėmis trąšomis
VYNŲ GAMYBA
Derliaus apribojimas
Ilgos maceracijos
Tradicinė vyno gamyba su kontroliuojamu ekstrakcijos ir temperatūros valdymu
VYNUOGIŲVEISLĖS
50% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
20% Cabernet Franc
SKONIO PASTABOS
Šis vynas yra šviesus ir skaidrus, su gilia purpurine spalva ir violetiniais akcentais. Gyvas ataka veda į dosnią ir elegantišką skonio patirtį, su šilkiniais, gerai suapvalintais taninais, kurie tęsiasi į ilgą ir žavų finišą. Gerai subalansuotas, žavintis vynas.
...Prancūziškas pavadinimas
Sauvignon B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 7 dienos po Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 2,5 savaitės po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės ir uogos yra mažos. Sauvignon B leidžia gaminti labai elegantiškus, labai subtilius, subalansuotus ir tipiškus sausų baltųjų vynų. Sauvignon B veislės aromatai, ypač esantys...
...Balsaminis actas Grande Réserve 5 metų senumo, Pedro Jimenez veislės, 8° rūgštingumo.
Produktas 100% natūralus, be priedų ar konservantų, be saldiklių.
Šis actas gaminamas iš geriausiai atrinktų saldžių vynuogių "Pedro Jimenez" lėto rūgštėjimo proceso metu ir brandinamas ąžuolo statinėse 5 metus.
Galingas ir subalansuotas actas, turintis tamsiai raudonmedžio spalvą ir nepaprastą džiovintų...
...PROMO : 159 € už 6 Roemer vyno taures vietoj 199 €.
Kristalinės vyno taurės, rankų darbo.
Tai garsiosios Roemer taurės, kurios reiškia: vyno taurės iš Reino.
Šios taurės visada yra 6 derančių spalvų komplekte, nes pirmieji pavyzdžiai buvo vyno taurės iš Alzaso, atstovaujančios 6 vynuogiųveisles. Kiekviena spalva turėtų simbolizuoti tam tikrą vynuogių veislę.
Jos pagamintos iš balto...
...Gamyboje naudojamos tik Armėnijoje auginamos vietinės vynuogiųveislės. Unikalus aromatas ypač atsispindi daugiau nei 15 metų brandintų brendžio spiritų derinyje.
...
Maisto ir vyno derinimas :
Blanc de Blancs yra idealus priedas prie aperityvų arba paprastai keptos žuvies.
paprastai keptos žuvies arba keptos veršienos su alyvuogėmis.
Aromatai ir skoniai :
Šis Crémant de Bourgogne turi šviesiai auksinę spalvą su smulkiomis burbuliukais.
su citrusinių vaisių natomis. Citrina ir laimas dominuoja ir suteikia malonų gaivumą gomuryje.
gaivumą gomuryje. Mineralumas, kurį suteikia vynuogiųveislės, pasodintos molio-kalkakmenio dirvožemyje,
duoda šiam vynui tvirtą sudėtingumą, kuris patiks tiems, kurie mėgsta atrasti naujus dalykus.
... vynuogių cukrumi ir kt.).
Talpa: 150cl
Tipas: Putojantis vynas
Dozavimas: Brut (6g/L)
Veislės: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių.
Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu.
Vynuogiųveislės: 100% Pinot Gris
Kritulių kiekis: 550 mm/metus
Amžius: 50 metų
Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 13%
Cukrus: 69 g/L
Bendra rūgštis: 3,16 g/L
Patiekimo temperatūra: 8°C
Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nLaipsnis: 12.5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinifikuotas kaip rožinis vynas iš raudonųjų vynuogių. Lėtas spaudimas 3 valandas, po to fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose su natūraliomis mielėmis. Anglies maceracija, siekiant išgauti vaisių. Vinifikacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose 6 mėnesius su...
...{"Elaboration":"Visos trys vynuogiųveislės skinamos tuo pačiu metu, tačiau skirtingo brandumo, kad būtų pasiektas vyno balansas. Terroir žaidimas lemia, kad mūsų Syrah subręsta anksčiau nei Chardonnay ir Muscat. Taigi, mes jas skiname gerai subrendusias, kad gautume maksimalų aromatą, o baltosios vynuogės „atgaivina“ mišinio skonį. Visos trys vynuogiųveislės spaudžiamos tuo pačiu metu, kad būtų...
...Vynuogės yra palaipsniui ir be smūgių tiekiamos į vynų atskyrimo procesą.
Korpusas ir maišytuvas sukasi ta pačia kryptimi, taip išvengiant vynuogių pjovimo efektų.
Erafloir E1 skirtas visoms vynuogėms:
Erafloirs E2 iki E8:
* priklausomai nuo veislės, brandos ir vynuogių pobūdžio
Erafloir
Vidutinis našumas* (t/h)
Korpuso perforacijų skersmuo (mm)
Delta E1
1 iki 5
20/25 arba 20/30 arba 25/30...
...Gozauri Saperavi 2015
Gozauri Saperavi 2015 yra autentiškas unikalios Kakheti vyno regiono terroir išraiška, esanti Kindzmarauli mikro-zonoje. Šis vynas, auginamas vidutinio kontinentinio klimato sąlygomis, yra vieno vynuogyno produktas, valdomas ir priklausantis mūsų dvarui. Pagamintas iš vienintelio Saperavi vynuogiųveislės, jis kilęs iš mūsų vynuogynų, kuriuose derlius kruopščiai palaikomas...
...Kooperatyvoje įsitraukęs vynas apima 320 ha (50% oléron vyno). Iš šios teritorijos 220 ha skirta konjakui ir Pineau des Charentes (Ugni Blanc ir Colombard veislės), 25 ha pasodinta Sauvignon ir Chardonnay veislėms baltam vynui, ir apie 75 ha raudonųjų vynuogių (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) raudonajam vynui ir raudonajam Pineau. Mūsų vynmedžius dirba vyrai ir moterys, kurių vidutinis amžius yra apie 42 metus, kas yra palyginti jaunas ir leidžia numatyti geras tolesnio vystymosi perspektyvas.
1859 metais Maison Duval-Leroy gimė iš dviejų šeimų santuokos.
Nuo savo įkūrimo šeimos namai yra įsikūrę Vertus, Côte des Blancs širdyje, ir valdo apie 200 hektarų. Šis žaliavų valdymas pasižymi dideliu Chardonnay vynuogių tiekimu. Šio vynuogiųveislės dominavimas kuriant cuvées suteikia Duval-Leroy šampanams rafinuotumą, lengvumą ir eleganciją, kurie yra jų ypatingumo esmė.
Nuo 1991 metų namams vadovauja Carol Duval-Leroy, ir tai yra viena iš paskutinių 100 % šeimos kapitalo šampano įmonių, kuri užima vietą tarp 15 geriausių šampano namų.
... tik iš mūsų vynuogynuose surinktų vynuogių. Jos vėliau spaudžiamos ir fermentuojamos mūsų rūsiuose, kur visos mūsų cuvées subtiliai brandinamos 3 metus.
Chardonnay veislės dominavimas cuvées gamyboje suteikia šampanui Germar Breton rafinuotumo, lengvumo ir elegancijos, kurie sudaro jo unikalumą.
... vynuogių, surinktų mūsų vyninėse. Jos vėliau spaudžiamos ir fermentuojamos mūsų rūsiuose, kur subtiliai brandinamos mūsų geriausios cuvées. Nuo fermentacijos iki šampanizacijos, mūsų patirtis buvo praturtinta naujausiomis vyno gamybos technikomis, leidžiančiomis mums kontroliuoti mūsų produkcijos kokybę.
... vyną ir mūsų vynus, ir tam mes remiamės Pierre patirtimi, patyrusiu vyno gamintoju, turinčiu daugiau nei 25 metų vyno gamybos patirtį. Vynuogynas išreiškia save per kelis vynuogiųveisles: - Raudonieji ir rožiniai: Grenache dėl jėgos, senas Carignan dėl autentiškumo, Syrah dėl rafinuotumo, Mourvèdre dėl savo laukinės prigimties, Marselan dėl originalumo ir atradimo. - Baltieji: Chardonnay dėl...
...filtruojantį, vargingą terroirą, kuriame visiškai išsiskiria viognier. Būtent šiame Côtes du Rhône Villages terroire vynuogiųveislės grenache, mourvèdre, syrah, carignan, cinsault atskleidžia geriausias savo savybes.
Įsikūręs Prancūzijos pietvakariuose, tiksliau Tarn departamente, dvaras LES VIGNES DE GARBASSES gamina vynus pagal Vin de Pays des Côtes du Tarn etą. Dvaro vynmedžiai 85% skirti raudonojo vyno gamybai ir 15% - baltojo vyno gamybai. Raudonieji vynuogės yra Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc ir Sauvignon, taip pat 2 Gaillacois veislės - Duras ir Braucol. Baltieji vynuogės yra Sauvignon, Listan ir 3 Gaillacois veislės - Mauzac, Lenc del El ir Muscadelle. Taigi, LES VIGNES DE GARBASSES gamina baltuosius, rožinius, raudonuosius vynus, vynuogių sultis ir raudonojo vyno pagrindu pagamintą actą.