Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
Mes esame pasiryžę auginti aukštos kokybės skiepytas vynmedžius, specializuota vynmedžių auginimo kooperatyvas Trsnica Vrhpolje buvo įkurtas 1994 metais ir šiandien jį sudaro 50 narių. Nepriklausomas, tačiau glaudžiai bendradarbiaujantis su Trsnica, Selekcijsko trsničarsko središče Vrhpolje augina virusų neturinčią kloninę sodinimo medžiagą. Šioje srityje jis dirba nuo pat įkūrimo 1991 metais. Sel...
... palete. Juodosios vynuogės, kilusios iš ispanų Tempranillo veislės, taip pat naudojamos raudonųjų vynų gamybai. Ši šviežia, struktūruota, vaisinė ir šilkinė alternatyva alkoholiniam vynui siūlo saulėtus momentus ir maloniai vartojama kaip nealkoholinė aperityvas bei lengvų patiekalų palydovė.
...Grande Cuvée White
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Baltas organinis vynas
Vynuogiųveislės
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Brandintas 12 mėnesių naujose ąžuolo statinėse, po to brandintas butelyje 1 metus.
Degustacija
Spalva yra šviesiai geltona su auksiniais ir sidabriniais atspindžiais.
Skonis yra struktūruotas, apvalus ir gilus:
- Tekstūra: graži ir kreminė
- Aromatai: baltieji ir geltonieji...
...Istorija: Giscours pilis buvo pastatyta tokia, kokią ją pažįstame šiandien, Pascatore šeimos XIX amžiuje. 1855 metais ji buvo įvertinta 3-iuoju Didžiuoju Kru, o šiandien ją valdo Alexander Van Beek, dirbantis siekdamas dvarų išskirtinumo.
Giscours Sirena, antrasis Giscours pilies vynas, gaunamas iš jauno vynuogyno (nuo 3 iki 25 metų). Vynuogynas užima 80 hektarų.
Vynuogiųveislės: 60 % Cabernet...
...Įsikūręs Pomerol plokštumoje, Château Taillefer pavadinimas kilęs iš šios appellacijos ypatybės – geležies oksidų. Senoliai pasakoja, kad plūgas čia „pjauna geležį“, tiek jos pakelia šiame vynuogyne.
Vieta
Pomerol plokštuma (aukštis 25 m)
Dirvožemis
silicio ir žvyro ant mėlynos molio, turtingos geležies oksidais
Paviršius
pasodinta 12 hektarų
Vynuogiųveislės: merlot 85%, cabernet franc 15...
...
Rankinis genėjimas
Dirvožemiai, praturtinti organinėmis trąšomis
VYNŲ GAMYBA
Derliaus apribojimas
Ilgos maceracijos
Tradicinė vyno gamyba su kontroliuojamu ekstrakcijos ir temperatūros valdymu
VYNUOGIŲVEISLĖS
50% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
20% Cabernet Franc
SKONIO PASTABOS
Šis vynas yra šviesus ir skaidrus, su gilia purpurine spalva ir violetiniais akcentais. Gyvas ataka veda į dosnią ir elegantišką skonio patirtį, su šilkiniais, gerai suapvalintais taninais, kurie tęsiasi į ilgą ir žavų finišą. Gerai subalansuotas, žavintis vynas.
... brandinami stiklo buteliuose bei "Aukso kolekcijoje" Mileștii Mici.
Vynų saugojimas kolekcijoje prasideda nuo 1969 metų iki šių dienų. Kiekvienas butelis turi inventoriaus numerį ir atitinkamą anotaciją, kurie patvirtina kolekcijos vynų išskirtinumą. Unikalus dizainas, kuris iš pradžių imituoja "požeminio vyno miesto" žemėlapį, buvo minimas su įvairiomis premijomis konkursuose tiek šalyje, tiek užsienyje.
SAUVIGNON 2013 – kolekcijos sausas baltas vynas (pagamintas iš Sauvignon veislėsvynuogių), su šiaudų šviesos spalva.
Prekės ženklas: The Little Millets...
... rūgštis 6,67 g/dm3
Bendra cukraus kiekis 3,0 g/dm3
Enologija Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
*Sudėtyje yra sulfitų
ISTORIJA
Kilme
Vynuogės, iš kurių gaminamas šis vynas, yra iš Quinta dos Castelares vynuogynų Freixo de Espada à Cinta.
Šiame vyne siekiame aromatinės koncentracijos ir aukštos rūgšties, naudojant 700 m aukštyje pasodintas vynuoges, kad išryškintume visą veislės charakterį.
VIVAI LAZZARO SS AGRICOLA, esanti Saonara, Padovos apskrityje, yra sodininkystės centras, kuriame parduodamos vazoninės gėlės, supakuotos PVC įvyniojimuose arba dėžėse, taip pat augalai su nuogomis šaknimis arba žemės gumulais, rožės, vaismedžiai ir gėlės, dekoratyviniai augalai - didmeninė ir mažmeninė prekyba, medžiai, vaismedžiai, krūmai, gyvatvorės, populiacijos, vynmedžiai ir dar daug daugiau...
...Prancūziškas pavadinimas
Sauvignon B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 7 dienos po Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 2,5 savaitės po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės ir uogos yra mažos. Sauvignon B leidžia gaminti labai elegantiškus, labai subtilius, subalansuotus ir tipiškus sausų baltųjų vynų. Sauvignon B veislės aromatai, ypač esantys...
...Balsaminis actas Grande Réserve 5 metų senumo, Pedro Jimenez veislės, 8° rūgštingumo.
Produktas 100% natūralus, be priedų ar konservantų, be saldiklių.
Šis actas gaminamas iš geriausiai atrinktų saldžių vynuogių "Pedro Jimenez" lėto rūgštėjimo proceso metu ir brandinamas ąžuolo statinėse 5 metus.
Galingas ir subalansuotas actas, turintis tamsiai raudonmedžio spalvą ir nepaprastą džiovintų...
...Niekas nėra laimingas vienas, visada yra meilė, draugas ar vyno taurė.
VINO ID: Papo Seco Vinho Verde Branco
Vyno tipas: Vinho Verde
Vynuogiųveislės: 80% Loureiro ir 20% Arinto
Kilmė: Minho regionas...
...PROMO : 159 € už 6 Roemer vyno taures vietoj 199 €.
Kristalinės vyno taurės, rankų darbo.
Tai garsiosios Roemer taurės, kurios reiškia: vyno taurės iš Reino.
Šios taurės visada yra 6 derančių spalvų komplekte, nes pirmieji pavyzdžiai buvo vyno taurės iš Alzaso, atstovaujančios 6 vynuogiųveisles. Kiekviena spalva turėtų simbolizuoti tam tikrą vynuogių veislę.
Jos pagamintos iš balto...
...Didelis vynas su dideliu ateitimi. Tempranillo veislės vynuogės, kilusios iš mūsų vynuogyno "Los Majuelos", esančio Sajazarroje.
Veislės: 100% Tempranillo
Alkoholio kiekis: 14% vol.
Brandinimas: 12 mėnesių naujame bare, 60% amerikietiško ąžuolo ir 40% prancūziško ąžuolo. Į butelius pilta 2012 metų liepos mėnesį.
Gamyba
Vynuogių derliaus nuėmimo data: spalio 14 diena. Po rankinės atrankos lauke...
... esant 6ºC – 8ºC.
Vynuogiųveislės: Chardonnay ir Garnacha
Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys.
Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
...Gamyboje naudojamos tik Armėnijoje auginamos vietinės vynuogiųveislės. Unikalus aromatas ypač atsispindi daugiau nei 15 metų brandintų brendžio spiritų derinyje.
...Vynas, pagamintas iš tempranillo veislėsvynuogių, brandintas Prancūzijos Allier ąžuolo ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Ryškiai vyšninės raudonos spalvos. Dosnūs aromatai, primenantys sunokusius raudonuosius vaisius, su medienos užuomina. Vynuogių vaisiniai skoniai, taip pat medienos skrudinimo tonai puikiai dera, sukuriant kompleksinį ir subalansuotą vyną.
Siuntimas į pusiasalį. Nemokamas siuntimas užsakymams, viršijantiems 60€.
...Zinca Fudre gaminamas iš pasirinktos vynuogiųveislės, auginamos sausuose Montesa (Huesca) vynuogynuose, kurių derlius yra mažesnis nei 2,500 kg/ha. Jis fermentuojamas prancūziškame ąžuolo foudre, turinčiame kūginę formą, kontroliuojamoje temperatūroje. Vėliau jis brandinamas tame pačiame foudre ne mažiau kaip 12 mėnesių.
Brandinamas ąžuolo statinėse.
Tvarus auginimas 1,800 kg/ha.
Renkamas rankomis.
Neaiškintas ir nefiltruotas.
...
Maisto ir vyno derinimas :
Blanc de Blancs yra idealus priedas prie aperityvų arba paprastai keptos žuvies.
paprastai keptos žuvies arba keptos veršienos su alyvuogėmis.
Aromatai ir skoniai :
Šis Crémant de Bourgogne turi šviesiai auksinę spalvą su smulkiomis burbuliukais.
su citrusinių vaisių natomis. Citrina ir laimas dominuoja ir suteikia malonų gaivumą gomuryje.
gaivumą gomuryje. Mineralumas, kurį suteikia vynuogiųveislės, pasodintos molio-kalkakmenio dirvožemyje,
duoda šiam vynui tvirtą sudėtingumą, kuris patiks tiems, kurie mėgsta atrasti naujus dalykus.
... vynuogių cukrumi ir kt.).
Talpa: 150cl
Tipas: Putojantis vynas
Dozavimas: Brut (6g/L)
Veislės: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių.
Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu.
Vynuogiųveislės: 100% Pinot Gris
Kritulių kiekis: 550 mm/metus
Amžius: 50 metų
Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 13%
Cukrus: 69 g/L
Bendra rūgštis: 3,16 g/L
Patiekimo temperatūra: 8°C
Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...