Ispanija, Santiago De Compostela
Vokietija, Hamburg
...Natrio askorbatas yra žinomas kaip askorbo rūgšties (vitamino C) druska. Kaip ir askorbo rūgštis, jis naudojamas kaip antioksidantas ir stabilizatorius. Jis slopina maisto reakcijas su deguonimi, taip užkirsdamas kelią laisvųjų radikalų plitimui. Supjaustytiems vaisiams ši savybė padeda išvengti rudavimo, o kartu su druska užtikrina, kad mėsa išlaikytų savo sultingą raudoną spalvą. Be to, maisto...
Italija, Schio
...Ciliegiolo... tai skirtingas gėrimas iš Toskanos. Išvaizda intensyvi raudona, beveik nepralaidi šviesai, vaisinė, malonūs vyšnių džemo, prinokusių gervuogių, šiek tiek prieskonių, baltųjų tabako, juodųjų pipirų užuominos. Skonyje, apgaubiantis, subalansuotas, harmoningas, elegantiškas ir subtilus, pagirtinas šilkinis taninas. Puikus gėrimas, jis puikiai derės su plėšrūnų mėsa, prabangiu šernu su polenta ir brandintais sūriais, brandintu toskanišku pecorino.
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse. GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
Atitinkantys produktai
Altropasso
Altropasso
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Prancūzija, Les Riceys
...VYNO RŪŠIS: 100% PINOT NOIR SKONIS: Šis 100% Pinot Noir vynas atskleidžia tamsių vaisių aromatus. Subtilūs taninai burnoje daro jį idealiu vynu, derinant su raudona mėsa ir sūriais.
Ispanija, Zaragoza
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, turintis vidutinį iki aukštą vaisiškumą. Sklandus, su kartumu ir žemu-vidutiniu aštrumu, primenantis daržoves, ypač pomidorus ir figas, taip pat bananus ir riešutus. Puikiai tinka žuvies ir voveraičių, grybų, salotų, keptos, virtos ir ant grotelių keptos žuvies užkandžiams. Delikatesinės salotos arba tos, kurios turtingos sviesto skonių, padažai, pyragaičiai, sūris ir raudona mėsa.
...Pastrami, virta, gabalo svoris apie 2 kg, rūkytas ir prieskoniuotas mėsos gabalas, sous-vide virta, dažniausiai "raudona" mėsa (dažnai jautienos pečių dalis, JAV dažniausiai jautienos krūtinė) tai valgoma plonais griežinėliais kaip duonos ar sumuštinio užpildas Prekės numeris: 061447 Pagrindinė VPE: kg Prekių grupė: 05 - Šaldyta mėsa / 100 - Šaldyta jautiena Vidutiniai maistingumo duomenys per: 100 g Neto svoris: 1 kg Bruto svoris: 1 kg Gylis/Plotis/Aukštis: 0/0/0 mm Galiojimo laikas (dienomis): 119...
Rumunija, Sebes
... tiki artima ateitimi, kurioje visi žmonės yra gerai informuoti, trokštantys sveikų ir saugių produktų. Mūsų ūkyje gaminama mėsa yra aukštos kokybės ir gaunama iš sveikų stručių, šeriamų čia, ūkyje, pagamintu maistu, kuriame yra 70% liucernos, be hormonų ir ingredientų, skatinančių gyvulių augimą. Stručių mėsa, kurią daugelis ekspertų laiko ateities mėsa, yra raudona, minkšta mėsa, labai vertinama mitybos specialistų dėl savo sveikatingumo savybių ir mažo riebalų bei cholesterolio kiekio.
Ispanija, Cumbres Mayores
... daugiausia dirbame su raudona mėsa: galvijais, avimis, ožkomis. Tai gyvūnai, kurie gyvena laisvėje ir maitinami natūralia mityba. Mes atsisakome pramoniniu būdu maitinamų ir laikomų narvuose gyvūnų. Visa gamyba vyksta Cumbres Mayores kaime, esančiame Sierra de Aracena kalnuose. Ši regionas pasaulyje žinomas dėl savo mėsos gaminių, ypač Pata Negra kumpio. Balkis Gourmet sukūrė pirmąjį pasaulyje Halal...
Prancūzija, Ploufragan
... mėsos produktų įmonės, kiaušinių pakavimo centrai), kurie bendradarbiauja siekdami šio kokybės tikslo. Jie taip pat prižiūri 24 „Fermiers d'Argoat“ specifikacijas, turinčias raudoną etiketę. Be to, jie didžiuojasi galėdami propaguoti Bretanės privalumus paukštininkystės sektoriuje, dėka savo Geografinės Indikacijos (GI) „Volailles de Bretagne“. Nuo 2006 metų „Les Fermiers d'Argoat“ oficialiai pripažinti INAO kaip gynybos ir valdymo organizacija (ODG) už jų pastangas kuriant ir valdant sektorius pagal oficialius kokybės ženklus (raudona etiketė ir GI).
Rumunija, Sebes Jud.alba Iulia
... jaunikliai gaunami iš perinimo. Stručiai šeriami natūraliu pašaru, pagamintu mūsų ūkyje. Skerdimas ir mėsos pakavimas vykdomas higieniškai saugiai mūsų skerdykloje. Daugelis ekspertų stručių mėsą laiko ateities mėsa, tai raudona mėsa, labai vertinama mitybos specialistų dėl savo vertingų maistinių savybių ir mažo riebalų bei cholesterolio kiekio. Mūsų produktai pakuojami naudojant SKIN PACK...
Mes specializuojamės teikdami kokybiškus maisto produktus, įskaitant jautieną, paukštieną, šaldytus maisto produktus pirkėjams visame pasaulyje. Mes eksportuojame šaldytą vištieną, CLQ, šlauneles, vištienos krūtinėlę, visą šaldytą vištieną ir visus kitus vištienos pjaustymus. Taip pat siūlome raudoną mėsą, toliau apdorotus produktus ir jūros gėrybes. Turime galimybę teikti savo klientams aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas.
Portugalija, Porto Salvo
...Iglo tiki, kad geriausias maistas yra "natūralus maistas". Visi prekės ženklo produktai naudoja geriausias sudedamąsias dalis, o Iglo renkasi šaldymo technologiją, nes tai yra natūraliausias būdas išsaugoti maistą. Žali produktai (žuvys, daržovės ir vaisiai) ir paruošti produktai (patiekalai, užkandžiai, pica, bulvės, raudona mėsa, vištiena, paruoštos daržovės, dorošiniai, kita paruošta žuvis). Iglo yra prekės ženklas, kuris daugiau nei 30 metų užima neabejotiną lyderio poziciją rinkoje.
Belgija, Veurne
... tyrimų dėka "De Beauvoorder", iš pradžių buvusi amatininkų paštetų kepykla, per metus sukūrė visą rafinuotų produktų asortimentą. Taip pat yra platus virtuvinių kumpių, sūdyto maisto, paukštienos ir virtuvinių dešrų asortimentas. Raudona siūlė visame šiame procese yra kokybė, skonis, kulinarinė kūryba ir šviežumas. Šviežumas – vienas iš "De Beauvoorder" prioritetų. Naudojamos ne tik puikios šviežios žaliavos, bet ir gaminama kiek įmanoma daugiau pagal užsakymą, kas galiausiai teigiamai veikia produktą.
... apvalkaluotas salchichón, cular salchichón, pjaustytas salchichón, saldų ir aštrų chorizo, cular chorizo, pjaustytą chorizo, fuet, baltą ir raudoną chistorrą, raudoną longaniza, juodą butifarrą, blanquillo žarnose ir botijose, katalonišką butifarrą, virtą salchichón, aštrų ir įprastą sobrasadą žarnose ir indeliuose, lomo embuchado, lomo su rozmarinu ir žieve, kumpius... Šiuo metu nusprendėme žengti...
Ispanija, Baños Del Rio Tobia
Galbūt todėl, kad užaugau Riochos miestelyje, apsuptas kultūros ir pagarbos kiaulėms, man sunku paaiškinti, koks jausmas, kai geros kompanijos apsuptyje daliniesi dešros riekelę ant duonos riekelės, ir ji visiškai nudažo jos raudoną spalvą. O gal todėl, kad nesugebu prisiminti jokio momento su šeima, kai ant stalo nebūtų geros dešros. Kokia bebūtų priežastis, geriausias užkandis yra gera...
... Dižone, nuolat besivystančiame objekte, kuriame 2006 metais buvo pradėta IFS iniciatyva ir 2007 metais atidaryta ISO 8 standartą atitinkanti pjaustymo baltosios patalpos. Tyrimai ir inovacijos yra mūsų pagrindiniai plėtros prioritetai tiek produktų, procesų, pakuočių, tiek pakavimo srityse. Ši politika leido mums pastaraisiais metais gauti INOVACIJOS SIAL 2004 apdovanojimą, 2006 metų pripažintą produktą SAVEURS DE L’ANNEE ir 2007 metų garbės apdovanojimą SAUCICREOR. Raudonoji etiketė Dižono mėsos gaminiams. PERSILLY JAMBON RAUDONA ETIKETĖ...
Graikija, Nikaia
LED vamzdžių gamyba nuo 0,30 cm iki 3,90 m. Skaidrus arba pieninis 3000K, 4000K, 6000K - augimas - raudona - mėlyna - žalia - mėsa...
Prancūzija, Marennes
+ Visiškai natūralus subtropinių gambų Penaeus japonicus auginimas, tiekiamas gyvas - pardavimai ūkyje nuo rugpjūčio vidurio iki lapkričio pabaigos; pardavimai Yvelines (78) ir Hauts-de-Seine (92) nuo rugsėjo pradžios iki lapkričio pabaigos (didžiosios dryžuotos krevetės - arba imperatoriškos - su mėlyna, geltona ir raudona uodega, turinčios tvirtą mėsą) + Ilgai brandintos Marennes austrės (min...
Jungtinė Karalystė, Haverhill
1989 metais buvo įkurta DIGI Europe Limited. Įsikūrusi Haverhill Suffolk, ji tapo rinkos lydere, kurianti ir tiekiančia pažangią pramoninę svėrimo etikečių įrangą pasaulio maisto apdorojimo pramonėms. DIGI Europe gamina svėrimo kainų etikečių įrangą plačiam maisto apdorojimo aplinkų spektrui; tai apima raudoną mėsą, paukštieną, žuvį, pieno produktus, kepyklas, daržoves ir paruoštus patiekalus...
Turkija, Istanbul
... organizuoja ANIMALIA ISTANBUL ir FOTEG ISTANBUL parodas, o kas dvejus metus vykstančios BUSWORLD TURKEY ir VIV TURKEY parodos turi UFI Approved Event (UFI patvirtinta paroda) sertifikatą, todėl jos yra įtrauktos į UFI pasaulinį tarptautinių parodų kalendorių. HKF Fuarcılık A.Ş. parodų spektras apima raudoną mėsą (ANIMALIA ISTANBUL) ir paukštieną (VIV TURKEY), taip pat SEAEXPO TURKEY, Vandens ir jūros gėrybių, Žuvininkystės ir technologijų parodą, apimančią visus baltymų, kurių mums reikia maistui, šaltinius.
Ispanija, Tomelloso
... sluoksniu ir rusvu atspalviu. Galime užuosti šviežius aromatus, primenančius anizės ar balzaminio skonio užuominas, ant gerai sunokusių raudonųjų ir juodųjų vaisių fono. Gerdami jaučiame šviežų įėjimą ir švelnų aštrumą, kuris pereina į taninį skonį ir šiltą pabaigą. Ypač rekomenduojama su visų rūšių mėsa, medžiojimo produktais ir brandintais sūriais. COUPAGE: Metai: 2004 Veislė: 50% Tempranillo, 50...
Turkija, Istanbul
... -Biomedicina -Telemedicina -Laboratoriniai tyrimai Tarptautinė maisto tiekimo sistema RA Turkiye dirba su įmonėmis, turinčiomis naujausias gamybos technologijas ir geriausios kokybės produktus Turkijos maisto rinkoje. Remdamasi vartotojų pasitenkinimo principu, ji tiekia produktus visame pasaulyje, ypač raudoną mėsą, baltą mėsą, jūros gėrybes, pieno produktus, alyvuogių aliejų ir ankštinius augalus...
Italija, Montichiari
MĖSOS APDOROJIMO ĮRENGINIAI RAUDONA MĖSA Kiaulės - galvijai - avys...
Turkija, Mersin
Mes importuojame kviečius, pakuočių medžiagas, įrangą, mašinas, LPG cilindrus, o eksportuojame medvilnę, raudoną mėsą, sezamą. Visi verslai yra iš Sudano ir Turkijos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play