...Oda: Raudona
Gumbavaisiai: Dideli, Ilgai ovalūs
Mėsa: Šviesiai geltona
Sausoji medžiaga: Gera
Gaminimo tipas: BC (= gana tvirtas iki miltingo virimo)...
... ruošiniuose, tokiuose kaip padažai, žuvies putėsiai, ryžių vynas, raudonas tofu, marinuoti daržovės, sūdyta mėsa ir kt.
Anekdotas: Raudona ryžių mielė yra Kinijos farmacijos knygoje nuo Mingų dinastijos (1368-1644), ji buvo vadinama „ilgalaikio ryžių“. Aktyvioji raudonos ryžių mielės medžiaga yra monakolina K. Ryžiai, šios medžiagos šaltinis, pasauliniu mastu intensyviai auginami, ypač Kinijoje, todėl protinga pasirinkti raudoną ryžių mielę...
... 2005 metais, po mūsų įsikūrimo M.I.M., galėjome plėtoti didmeninės ir pusiau didmeninės prekybos veiklą Belgijoje.
Esame labai reiklūs mėsos skoniui ir kokybei, skirtai šašlykų gamybai.
Siūlome didelį mėsos asortimentą, įskaitant raudoną jautieną, avieną, veršieną ir kiaulieną. Taip pat parduodame foie gras. Mūsų mėsa yra sertifikuota ekologiška ir eksportuojama šviežia.
... tyrimų dėka "De Beauvoorder", iš pradžių buvusi amatininkų paštetų kepykla, per metus sukūrė visą rafinuotų produktų asortimentą. Taip pat yra platus virtuvinių kumpių, sūdyto maisto, paukštienos ir virtuvinių dešrų asortimentas. Raudona siūlė visame šiame procese yra kokybė, skonis, kulinarinė kūryba ir šviežumas. Šviežumas – vienas iš "De Beauvoorder" prioritetų. Naudojamos ne tik puikios šviežios žaliavos, bet ir gaminama kiek įmanoma daugiau pagal užsakymą, kas galiausiai teigiamai veikia produktą.