Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... eukalipto aromatais. Viskas kartu yra ypač žavinga ir išreiškia subalansuotą galią. Puikiai dera su raudona mėsa ir mėsos gaminiais. "Fuoriclasse" (neprilygstamas), kaip sako mūsų italų draugai! Talpa: 75cl Tipas: Raudonasis vynas Veislės: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Venetas, Italija) Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2032 metų Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Prancūzija, Malataverne
Italija, Venezia
...Išskirtinai stiprus. Aukštos fermentacijos alus su pilnu ir švelniu kūnu. Jo aromatas saldus ir puikiai subalansuotas su kreminėmis ir kompaktiškomis putomis. Keturi specialūs miežių salyklai ir dvi kilnios apynių veislės suteikia elegantiškus džiovintų vaisių ir saldymedžio natų. Puikiai dera su troškinta arba kepta raudona mėsa, kepta mėsa ant grilio, rūkyta žuvimi, brandintais sūriais, prieskoniais pagardintais ožkos sūriais ir Sacher tortu.
Nyderlandai, Westendorp
Globifield yra patikimas partneris ir pramonės lyderis gyvulių prekyboje. Mes specializuojamės pasaulinėje gyvulių tiekimo, skirtų veisimui, srityje, įskaitant atviras ir nėščiąsias telyčias pieno ir mėsos gamybai, galvijus, skirtus šėrimui ir skerdimui, bei ožkas ir avis tiek pieno, tiek mėsos gamybai. Kaip tarptautinė įmonių grupė, Globifield yra vertikaliai integruota visoje gyvulių ir žemės ū...
Atitinkantys produktai
Galvijai
Galvijai
Kiti produktai
Avys ir ėriukai
Avys ir ėriukai
Turkija, Afyonkarahisar
APIE MUS Sveiki atvykę į AFYONKARAHİSAR, "GASTRONOMIJOS MIESTĄ", kurio skoniai priverčia šypsotis; miestą, kuris buvo liudininkas daugelio svarbių įvykių mūsų istorijoje, civilizacijų ir kelių sankryža... SUJUK; tai unikalus Anatolijos patiekalas, kurį galima vartoti įvairiais gaminimo būdais pusryčiams, pietums ar vakarienei. Jis yra skanus su unikaliu skoniu, nepriklausomai nuo to, kaip jis paru...
...Šis žiemos vaisių chutney yra skaniai kvapnus. Jis puikiai derės su raudona mėsa arba žvėriena. Ingredientai: Kriaušės - Obuoliai - Ananasai - Razinos - Garstyčių sėklos - Cinamonas - Imbieras - Rudas cukrus Alergenai: Garstyčios...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... tarptautinių apdovanojimų. Alyvos skinamos rankomis optimaliausiu brandos momentu, iš ekologiškai auginamų alyvmedžių, nenaudojant trąšų, sintetinių produktų, herbicidų ir pesticidų. Intensyvus žalios alyvuogės, žalios obuolio, žalios žolės, banano, migdolo, žalio medžio, saldus, švelnus, mažai kartus ir šiek tiek aštrus. Sensorinis profilis U.E: intensyvus vaisiškumas. Idealiai tinka naudoti be kepimo, su sumuštiniais, skrudinta duona su pomidorais, žaliosiomis salotomis ar pomidorų salotomis. Šis aliejus gali papildyti jūsų daržoves, žuvis, raudoną mėsą, makaronus ir bulves ir kt.
... Thermobag 25L Nešiojamą Šaldytuvą. Šaltus gazuotus gėrimus, vaisių sultis, pieną ir pieno produktus, raudoną ir baltą mėsą, taip pat karštus gėrimus ir karštus patiekalus taip pat galima nešti. Kempingo mėgėjams, ilgų kelionių dalyviams, atostogautojams ar tiems, kurie nori praleisti laiką gamtoje, šaldytuvas yra didžiausias pagalbininkas. Nešdami mėsą ir gėrimus, skirtus griliui, galite juos patogiai vartoti be šilumos praradimo ir sugadinimo!
Prancūzija, Renaison
...Voatsiperifery pipirai, reta pipirų rūšis, renkami Madagaskare, turi medienos ir gėlių skonį. Šių pipirų sėklos yra mažos, tačiau nesileiskite apgauti jų mažo dydžio, nes jie turi ypač stiprų aromatą, kuris puikiai dera su raudona mėsa. Mūsų mėgstamiausi pipirai, atrasti vietoje Tanoje prieš daugiau nei 10 metų. Aromatas: Aštrus, Citrina, Pušis Kilmė: Madagaskaras...
Italija, Nave
...Kvapas Išsiskiriantis kvapas su raudonųjų vaisių tonais, su cinamono užuominomis, balzaminių, saldžių ir harmoningų pojūčių.Skonių Išraiška Burnoje Ginestra yra plati, balzaminė nata lydi turtingą gurkšnį. Generingas taninas gerai subalansuotas su rūgštumu ir bendra gausa, kas daro gėrimą labai malonų. Iš vieno geriausių Monforte vynmedžių, puikus Barolo.Pasiūlyti deriniai Raudona mėsa...
Serbija, Subotica
...Energinga veislė. Duoda gausų derlių. Santykinai atspari žemai temperatūrai. POLINIZATORIAI: Savipolinis. VAIŠIŲ IŠVAIZDA: Apskritimo formos. Oda pusiau raudona ant geltono pagrindo. Mėsa geltona, sultinga ir tvirta. VAIŠIŲ DYDIS: Vidutinio dydžio. DERLIUS: Ankstyvas derlius, birželio vidurys iki pabaigos. KOMERCINIS NAUDOJIMAS: Naudojama šviežiam vartojimui, gaminimui, konservavimui, buteliavimui. Gerai atlaiko transportavimą ir manipuliavimą.
...Vynuogynas: 100% Barbera. Vynifikacija: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių prancūziško ąžuolo barelį. Spalva: gili rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir kompleksas, su sunokusių vaisių užuominomis, fone - saldžių prieskonių. Skonis: pilnas, su turtinga ir švelnia struktūra, ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14% Maisto derinimas: Tinka labai skaniems pirmiems ir antriems patiekalams, ypač su raudona mėsa. Pateikti apie 18°C temperatūroje.
...Skirtingai nuo mūsų infuzuotų alyvuogių aliejų, šis aliejus buvo pagamintas pridedant skonio po jo gamybos. Infuzuoti alyvuogių aliejai gaminami iš šviežiausių ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejų. Jis puikiai tinka šviežių salotų ar paprasto makaronų patiekalo pagardinimui. Taip pat puikiai dera su raudona ir balta mėsa, jūros gėrybėmis ir daržovėmis. Palamidas gaminamos per patentuotą procesą...
Prancūzija, Mietesheim
...Dijono bio garstyčios yra stiprus ir skanus receptas. Garstyčių sėklos, prinokusios ir išsipūtusios, yra sumalamos, išlaisvindamos visą savo aštrumą, kuris privers jūsų gomurį šokti su raudona arba balta mėsa, daržovėmis ir kišais. Ingredientai: Garstyčių sėklos*, acto, vandens, druskos. *: Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
... intensyvumo vaisinis su artišokų, migdolų ir šviežių žolių poskoniu. Šis aliejus palieka balzaminį ir gaivų skonį, puikiai tinka naudoti šaltai, derinant su žuvies užkandžiais, sriubomis ir raudona mėsa. Ekstra vierginio alyvuogių aliejus taip pat naudojamas, vietoj sviesto, kepiniams, sausainiams, pyragams ir tortams.
Prancūzija, Roubia
...blizganti spalva, granato atspalviai. Nosies Medinis, elegantiškas, vaisinis. Burna Harmoninga, subtili, aksominė, subtilūs juodųjų trumų, juodųjų serbentų, skrudintos duonos, gausūs medžio tonai, smulkūs taninai, tikslūs taninai, apvalus, šiek tiek mineralinis, struktūruotas kūnas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Raudona mėsa su padažu, kasuletas. Patiekimo temperatūra: 8° - 10° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Syrah Alkoholio kiekis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Lenkija, Warszawa
...100% itališkas alyvuogių aliejus gaminamas iš Ogliarola ir Coratina alyvuogių veislių: šis aliejus žavi mus aštriais ir kartokais Coratina natomis, sušvelnintomis švelnaus Ogliarola prisilietimo, kuris sukuria aliejų su intensyviu kvapu ir vaisiškumu, kaip Apulijos širdis. DERINYS SU: Labai gerai dera su pomidorų bruschetta, tuno carpaccio, baravykų salotomis, ant grotelių keptu radicchio, daržovių sriubomis, pirmuosius patiekalus su dešra, virta aštuonkoju, raudona mėsa ar medžioklės produktais, brandintais kietais sūriais.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
Prancūzija, Arles
...Guintrando konservai Mūsų niçoise ratatouille pašildykite puode, ant silpnos ugnies, ir patiekite su raudona arba balta mėsa, į ją įmaišydami išsaugotą mėsos sultinį. Jei neturite mėsos, mūsų niçoise ratatouille bus skani tiesiog pašildyta ir apšlakstyta alyvuogių aliejumi. Šalta arba šiek tiek atvėsinta, ji bus labai maloniai vertinama kaip tokia, vasaros patiekaluose, kaip užkandis ar daržovė, taip pat pagardinta lengvu šviežio ir vaisinio alyvuogių aliejaus lašeliu.
Italija, Castelfidardo
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su išskirtiniu ir apgaubiančiu aromatu, kuriame juntami artišokų, žaliųjų pomidorų ir pievų gėlių kvapai. Intensyvus, ilgai išliekantis ir švarus skonis, su aštriais ir subalansuotais kartumo pojūčiais. Tinka patiekalams, turintiems stiprią struktūrą, tokiems kaip raudona mėsa, ankštinių daržovių sriubos ar klasikinis grilyje keptas aštuonkojis iš Puglijos. Esame vieni iš nedaugelio Italijoje, gaminančių šį monovarietalinį aliejų.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rūkyta raudona paprika, kilusi iš Ispanijos. Paprika turi unikalų aromatą ir suteikia patiekalui labai rafinuotą ir stilingą skonį. Rūkyta paprika gaminama iš įprastos prinokusios paprikos. Pirmiausia jos vaisiai džiovinami, o tada rūkomi. Ji puikiai dera su keptais patiekalais, keptomis bulvėmis, ryžiais ir daržovėmis, taip pat su rūkyta mėsa. Patogus dangtelis - dozatorius. Naudojimas...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
... spalva. Subtilus aromatas, delikaus raudonųjų vaisių, juodųjų serbentų ir agrastų kvapas. Maloni ir subalansuota struktūra. MAISTO/VINO DERINYS: Šaltos užkandžiai, raudona mėsa, švelnūs sūriai. PATEIKIMO TEMPERATŪRA: Tarp 15 ir 17°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Belgija, Zwijndrecht
.../pakuotė PET/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/EVA Šviežia raudona mėsa, žuvis, sūris PET/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE/PE PA/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE Aukštos barjeros formuojamos struktūros PA/EVAL™/PA/rišiklis/PE Šviežia pasta, pusiau iškeptas duona PA/EVAL™/PA/rišiklis/lonomeras PE/rišiklis/PA/EVAL™/PA/rišiklis/PE Maišelis, maišelis dėžutėje, apvyniojimas PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE Sultys, vynas...
Prancūzija, Levallois Perret
...Aštrus pipiras yra mažas raudonas aštrus pipiras, turintis aštrų, šiek tiek kartų ir labai aromatingą skonį. Aštraus pipiro naudojimas virtuvėje: Jis puikiai dera su baziliku, šilkmedžiu, krapais, gvazdikėliais, imbieru, česnaku, kalendra, kmynu, raudonėliu, petražolėmis, čiobreliais, cinamonu ir svogūnais. Jis subtiliai pagardina ir praturtina alyvuogių aliejus, sriubas, padažus, daržovių garnyrus, raudoną mėsą, paukštieną ir žuvį... Aštraus pipiro nauda: Turtingas vitaminais C ir A, folio rūgštimi, kalio ir vitaminu E.
Prancūzija, Passa
...100% Carignan Šis Carignan vynas gaunamas iš šimtamečių vynmedžių, surinktų optimaliai subrendusių, iš molio smėlio dirvožemio, esančio prie Albères ir Canigou viršūnės. Nosyje jaučiami pipiriniai aromatai. Ilgas burnoje, apvalus ir subalansuotas. Rekomenduojama mėgautis su karštais užkandžiais, raudona mėsa, padažais ir sūrių asortimentu. Sertifikacija: ekologiškas...
Prancūzija, Saint Cannat
... šiek tiek Syrah vaisiškumui ir prieskoniams. Leiskite jam sužavėti jūsų nosį ir nustebinti jūsų skonio receptorius, jis bus idealus partneris su ožkos sūriu arba kepta raudona mėsa ar padažu. Įrodymas stiklinėje! Idealiai patiekiamas 12°C-14°C...
Italija, Firenze
...Pieva grybeliai ir alyvuogės susijungimas su juoduoju trumais sukūrė puikų kremą, turintį stiprų ir ryškų skonį. Vos atidarius stiklainį, aplinką užpildo miško pojūtis. Ingredientai: auginami pievų grybai (agaricus bisporus), alyvuogės, vasaros juodasis trumas (tuber aestivum Vitt.). Patarimai: rekomenduojame mūsų trumų kremą su mėsa, tiek balta, tiek raudona, su kiaušiniais, skanu ant skrudintos duonos riekelių, užkandžių ir krekerių. Taip pat gali būti naudojamas kaip įdaras tortelinams ir ravioliams.
Italija, Dorgali
... maraskų užuominomis, papildytomis mineralumo spektru. Burnoje išsiskiria gera gaivumo ir subtilaus, skanaus tanino deriniu. Išsiskiria universalumu, puikiai derėdamas tiek su pikantiškais užkandžiais, tiek su raudona mėsa, galbūt praturtinta Viduržemio jūros žolelių aromatais. Puikiai tinka ir su pusiau brandintais sūriais.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Turkija, Elazig
Mūsų įmonė pradėjo veiklą akvakultūros išteklių srityje 2011 metais ir tapo pionieriumi bei konkurencinga jėga šioje srityje, nuolat tobulindama technologinę infrastruktūrą. TURKAYLAR AKVACULTŪRA vykdo veiklą, susijusią su upėtakių pašarų pardavimu, kultūrine žvejyba ir gyvų bei šaldytų žuvų gabenimu. Mūsų įmonės tikslas – prisidėti prie šalies ekonomikos, teikiant sveikus ir kokybiškus produktus,...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play