Italija, Capo D'orlando
...reikalingos imuninei sistemai ir sveikai odai. Juose taip pat yra kalio, kalcio ir skaidulų, visos svarbios maistingosios medžiagos mūsų organizmui. Be to, jie turi mažai riebalų ir kalorijų, todėl yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išlaikyti subalansuotą mitybą. KULINARIJOJE Kulinariškai Star Ruby greipfrutai gali būti naudojami įvairiais būdais. Juos galima vartoti šviežius kaip užkandį, naudoti sultims gaminti arba pridėti į salotas ir patiekalus su mėsa ar žuvimi. Svoris: 10 kilogramų...
Italija, Misano Adriatico
...Šis raudonas vynas, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, yra gaminamas Italijos Oltrepòpavese regione. Su 75 cl talpa, šis vynas yra skanus Barbera, Croatina ir Uva Rara vynuogių mišinys. Jis kvepia prinokusiais vaisiais ir turi saldų, vaisišką skonį. Puikiai tinka su raudona mėsa, sūriais ar desertais.
Italija, Sizzano
...Piemonto virtuvės antrieji patiekalai Mėsa (troškinta ir kepta) Vidutinio ar ilgo brandinimo sūriai Mėlynių sūriai SPALVA Rubino raudona su granato atspalviais AROMATAS Subtilūs gėlių kvapai, rožės ir violetinės Miško uogos SKONIS Apvalumas taninų su aksominiu kūnu Subalansuota rūgštis Puikus išlieka TEMPERATŪRA: 18-20 °С ALKOHOLIS: 13% - 14% vol...
Italija, Nave
...Kvapas Išsiskiriantis kvapas su raudonųjų vaisių tonais, su cinamono užuominomis, balzaminių, saldžių ir harmoningų pojūčių.Skonių Išraiška Burnoje Ginestra yra plati, balzaminė nata lydi turtingą gurkšnį. Generingas taninas gerai subalansuotas su rūgštumu ir bendra gausa, kas daro gėrimą labai malonų. Iš vieno geriausių Monforte vynmedžių, puikus Barolo.Pasiūlyti deriniai Raudona mėsa...
...Vynuogynas: 100% Barbera. Vynifikacija: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių prancūziško ąžuolo barelį. Spalva: gili rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir kompleksas, su sunokusių vaisių užuominomis, fone - saldžių prieskonių. Skonis: pilnas, su turtinga ir švelnia struktūra, ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14% Maisto derinimas: Tinka labai skaniems pirmiems ir antriems patiekalams, ypač su raudona mėsa. Pateikti apie 18°C temperatūroje.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
... intensyvumo vaisinis su artišokų, migdolų ir šviežių žolių poskoniu. Šis aliejus palieka balzaminį ir gaivų skonį, puikiai tinka naudoti šaltai, derinant su žuvies užkandžiais, sriubomis ir raudona mėsa. Ekstra vierginio alyvuogių aliejus taip pat naudojamas, vietoj sviesto, kepiniams, sausainiams, pyragams ir tortams.
Italija, Barletta
...Maceracija ant odelių vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir trunka 20 dienų. Vynas vėliau keliauja į ąžuolo statines, kur brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, o po to dar vienerius metus butelyje, kad pasiektų puikų pusiausvyrą ir aromatų turtingumą. Barbera yra dosni ir didelės struktūros, tvirta, svarbi, kuri žavi sudėtingais prieskonių, mažųjų raudonųjų uogų, miško, mėtų, vanilės ir saldymedžio natomis. Išskirtinė Barbera, puikiai deranti su raudona mėsa ir brandintais sūriais, suteikianti jaudinančią gastronominę patirtį.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
Italija, Castelfidardo
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su išskirtiniu ir apgaubiančiu aromatu, kuriame juntami artišokų, žaliųjų pomidorų ir pievų gėlių kvapai. Intensyvus, ilgai išliekantis ir švarus skonis, su aštriais ir subalansuotais kartumo pojūčiais. Tinka patiekalams, turintiems stiprią struktūrą, tokiems kaip raudona mėsa, ankštinių daržovių sriubos ar klasikinis grilyje keptas aštuonkojis iš Puglijos. Esame vieni iš nedaugelio Italijoje, gaminančių šį monovarietalinį aliejų.
Italija, Firenze
...Pieva grybeliai ir alyvuogės susijungimas su juoduoju trumais sukūrė puikų kremą, turintį stiprų ir ryškų skonį. Vos atidarius stiklainį, aplinką užpildo miško pojūtis. Ingredientai: auginami pievų grybai (agaricus bisporus), alyvuogės, vasaros juodasis trumas (tuber aestivum Vitt.). Patarimai: rekomenduojame mūsų trumų kremą su mėsa, tiek balta, tiek raudona, su kiaušiniais, skanu ant skrudintos duonos riekelių, užkandžių ir krekerių. Taip pat gali būti naudojamas kaip įdaras tortelinams ir ravioliams.
Italija, Venezia
...Išskirtinai stiprus. Aukštos fermentacijos alus su pilnu ir švelniu kūnu. Jo aromatas saldus ir puikiai subalansuotas su kreminėmis ir kompaktiškomis putomis. Keturi specialūs miežių salyklai ir dvi kilnios apynių veislės suteikia elegantiškus džiovintų vaisių ir saldymedžio natų. Puikiai dera su troškinta arba kepta raudona mėsa, kepta mėsa ant grilio, rūkyta žuvimi, brandintais sūriais, prieskoniais pagardintais ožkos sūriais ir Sacher tortu.
Italija, Dorgali
... maraskų užuominomis, papildytomis mineralumo spektru. Burnoje išsiskiria gera gaivumo ir subtilaus, skanaus tanino deriniu. Išsiskiria universalumu, puikiai derėdamas tiek su pikantiškais užkandžiais, tiek su raudona mėsa, galbūt praturtinta Viduržemio jūros žolelių aromatais. Puikiai tinka ir su pusiau brandintais sūriais.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Schio
...Ciliegiolo... tai skirtingas gėrimas iš Toskanos. Išvaizda intensyvi raudona, beveik nepralaidi šviesai, vaisinė, malonūs vyšnių džemo, prinokusių gervuogių, šiek tiek prieskonių, baltųjų tabako, juodųjų pipirų užuominos. Skonyje, apgaubiantis, subalansuotas, harmoningas, elegantiškas ir subtilus, pagirtinas šilkinis taninas. Puikus gėrimas, jis puikiai derės su plėšrūnų mėsa, prabangiu šernu su polenta ir brandintais sūriais, brandintu toskanišku pecorino.
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse. GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
Atitinkantys produktai
Altropasso
Altropasso
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Italija, Montichiari
MĖSOS APDOROJIMO ĮRENGINIAI RAUDONA MĖSA Kiaulės - galvijai - avys...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei