La Piemontina yra naujas vyno gyvenimas, gimęs to paties pavadinimo regione šiaurės Italijoje, Pjemonte.
Mūsų logotipas yra veidas su tobulais bruožais, veidas, kuris gali priklausyti kiekvienam žmogui, nepriklausomai nuo lyties, amžiaus ir kilmės.
Esame jauni, o pradedantiesiems vynininkams sunkiausia yra sujungti ankstesnių kartų patirtį ir žinias su moderniomis ir pažangiomis technologijomis!
... 110 metrų, ir daugiausia yra orientuota į pietus. Vynmedžiai, pasodinti aplink pilį, yra protingai paskirstyti tarp raudonųjų ir baltųjų vynuogių veislių, atsižvelgiant į terroir.
Vidutinis jų amžius yra 35 metai, jie auginami su rūpesčiu, tradiciniu būdu ir gerbiant aplinką. Platus vyninės kompleksas turi visus modernius įrenginius (temperatūros kontrolė, pneumatiniai presai, mikro-oksidacija), reikalingus didžiųjų vynų gamybai.
...Šis putojantis vynas su savo savybėmis atspindi teritorijos dvasią ir tradicijas, iš kurių jis kilęs. Tinkama ekspozicija, palankus klimatas ir rūpestis, pirmiausia vynuogyne, o vėliau ir rūsyje, suteikia aukštą galutinį rezultatą su tipiškais aromatais.
Spalva yra šviesiai šiaudų geltona, su smulkia ir ilgai išliekančia perlazija bei blizgia puta.
Vynuogių veislė: Glera
Regionas: Lison Pramaggiore...
...Vino Vibrante De Manchuela
Nosyje – grynas vynas, išryškinant natūralių braškių, gervuogių ir slyvų aromatus. Burnoje – saldus, su šviežios braškės užuomina ir prieskonių fonu, kuris išlieka ant gomurio, palikdamas ilgą ir skanų vyną.
1618 ºC Serviravimo temperatūra
VYNO VYNUOGYNAS: 30-50 metų
GAMYBA: Fermentuota ir brandinta betono talpyklose
VYNUOGIŲ ĮVAIRUMAS: Bobal...
...Lašišos spalvos vynas su vario atspindžiais. Išraiškingas, su šviežių raudonųjų vaisių (rūgščių vyšnių, aviečių) natomis. Minkštas ir viliojantis, skonis gaivus, su išskirtiniu apvalumu. Retro-nazaliniai citrusinių vaisių aromatai.
...Raudonas vynas J.P. CHENET cabernet syrah yra elegantiška ir rafinuota vynuogių mišinio, turinti pilną kūną ir intensyvų skonį. Kiekviena 75 cl butelis siūlo unikalią skonio patirtį ir puikų alkoholio kiekį. Puikiai tinka prie mėsos patiekalų ar brandintų sūrių.
...Grande Cuvée White
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Baltas organinis vynasVynuogių veislės
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Brandintas 12 mėnesių naujose ąžuolo statinėse, po to brandintas butelyje 1 metus.
Degustacija
Spalva yra šviesiai geltona su auksiniais ir sidabriniais atspindžiais.
Skonis yra struktūruotas, apvalus ir gilus:
- Tekstūra: graži ir kreminė
- Aromatai: baltieji ir geltonieji...
...Komentaras
Château Barreyres turi puikią vietą, tarp Arcins kaimo ir Girondos žiočių. Jo nuostabus Graves terroiras, su drenažą užtikrinančiais ir šiltais dirvožemiais, skatina vynuogių brandą. Su savo didinga 19-ojo amžiaus rezidencija ir margalais tipo terroirais, Château Barreyres išsiskiria kaip Medoko regiono brangakmenis, simbolizuojantis prancūziško gyvenimo meno. Vynmedžių morfologija ir...
...Įsikūręs Pomerol plokštumoje, Château Taillefer pavadinimas kilęs iš šios appellacijos ypatybės – geležies oksidų. Senoliai pasakoja, kad plūgas čia „pjauna geležį“, tiek jos pakelia šiame vynuogyne.
Vieta
Pomerol plokštuma (aukštis 25 m)
Dirvožemis
silicio ir žvyro ant mėlynos molio, turtingos geležies oksidais
Paviršius
pasodinta 12 hektarų
Vynuogių veislės: merlot 85%, cabernet franc 15...
...NIGHT ORIENT SAUVIGNON 75 CL
BEZALKOHOLINIS GĖRIMAS, PAGAMINTAS IŠ BEALKOHOLIO BALTO VINO
Vasaros vaisių gaivumas be alkoholio.
Bealkoholis gėrimas Night Orient Sauvignon, pagamintas iš dealkoholizuoto balto vyno, sukurtas iš blizgančių Sauvignon vynuogių, turi tas pačias savybes kaip sausas alkoholinis Sauvignon vynas. Šviesiai geltonos spalvos, jis atsiveria subrendusių baltųjų vaisių ir...
... Bordeaux vyno mėgėjus.
Vynuogės: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vynininkystė: Atrinkimas derliaus be vynuogių spaudimo, siekiant išsaugoti kuo daugiau vaisių. Vynininkystė vyksta nerūdijančio plieno konusiniuose induose, kad būtų palengvinta natūrali taninų ekstrakcija, išlaikant eleganciją.
Auginimas: 10 mėnesių statinėse
Degustacija: Vaisių spindesys ir grynumas, taninų elegancija, liudijanti puikiai kontroliuojamą švelnią ekstrakciją, Château Francs Magnus neabejotinai sužavės savo galia, struktūra ir pusiausvyra. Malonumo vynas.
...Šampanas yra prestižiškiausias putojantis vynas pasaulyje, šventės, elegancijos ir rafinuotumo simbolis. Jis kilęs iš Prancūzijos Šampano regiono ir gaminamas pagal tradicinį metodą, kuris apima antrą fermentaciją butelyje. Šis sudėtingas procesas suteikia jam būdingas smulkias burbuliukus ir subtilų putojimą. Šampanas gaminamas iš trijų pagrindinių vynuogių veislių — Chardonnay, Pinot Noir ir Pinot Meunier — ir yra įvairių stilių: brut, demi-sec, rosé arba millésimé, siūlantis įvairių skonių, nuo vaisių aromatų iki sudėtingesnių brioche, migdolų ir medaus natų.
... brandinami stiklo buteliuose bei "Aukso kolekcijoje" Mileștii Mici.
Vynų saugojimas kolekcijoje prasideda nuo 1969 metų iki šių dienų. Kiekvienas butelis turi inventoriaus numerį ir atitinkamą anotaciją, kurie yra kolekcijos vynų išskirtinumo įrodymas. Unikalus dizainas, kuris iš pradžių imituoja "požeminio vyno miesto" žemėlapį, buvo minimas su įvairiomis išskirtinėmis premijomis tiek šalyje, tiek užsienyje.
MUSCAT 2014 – baltas sausas kolekcijos vynas, pagamintas iš Muscat vynuogių.
Prekės ženklas: The Little Millets...
... rūgštis 6,67 g/dm3
Bendra cukraus kiekis 3,0 g/dm3
Enologija Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
*Sudėtyje yra sulfitų
ISTORIJA
Kilme
Vynuogės, iš kurių gaminamas šis vynas, yra iš Quinta dos Castelares vynuogynų Freixo de Espada à Cinta.
Šiame vyne siekiame aromatinės koncentracijos ir aukštos rūgšties, naudojant 700 m aukštyje pasodintas vynuoges, kad išryškintume visą veislės charakterį.
Siendas sujungia Sardinijos gamintojus su pirkėjais visame pasaulyje. Mūsų portalas leidžia gamintojams parduoti už teisingą kainą be tarpininkų. Siendas siekia užtikrinti, kad gamintojai gautų teisingą atlyginimą už savo darbą, taip pat pasiūlyti galutiniam vartotojui aukštos kokybės produktus.
Mūsų svetainėje galima derinti produktus, vienas siuntimas, viena sąskaita.
Kandler vyninių istorija prasidėjo prieš 30 metų, kai mūsų prancūzų-vokiečių šeima nusprendė įsigyti apleistas žemes Minervois užkampyje, Roubia, tarp žemės ir jūros, tarp viduramžių miesto Carcassonne ir Canal du Midi. Château Tourril pavadinimas kilęs iš „Pierre du Tourril“, senovinės romėnų signalinės bokšto, kuris jau 2000 metų stebi šį garrigue kampelį. Antroji karta perėmė vairą 2014 metais,...
...Rosé by Sinner Wine - Rosé Vynas
Metai 2021
Vynas iš Toledo, Kastilija-Manča, Ispanija:
Garnacha veislė - Putojantis Rosé Vynas – Alkoholis 9%
Pagamintas iš atrinktų vynuogių, su antrine fermentacija butelyje, kur jis įgauna natūralius burbuliukus.
Vizualinė fazė: Intensyvi rožinė spalva, išryškinanti ryškius tonus.
Olfaktorinė fazė: Mūsų Garnacha rosé vynas yra lengvas, gaivus ir vaisiškas.
Vynai iš Ispanijos...
...Didelis vynas su dideliu ateitimi. Tempranillo veislės vynuogės, kilusios iš mūsų vynuogyno "Los Majuelos", esančio Sajazarroje.
Veislės: 100% Tempranillo
Alkoholio kiekis: 14% vol.
Brandinimas: 12 mėnesių naujame bare, 60% amerikietiško ąžuolo ir 40% prancūziško ąžuolo. Į butelius pilta 2012 metų liepos mėnesį.
Gamyba
Vynuogių derliaus nuėmimo data: spalio 14 diena. Po rankinės atrankos lauke...
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito.
Brandinimo potencialas: 2020 - 2028.
Charakteristikos:
Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis.
Maisto derinimas:
Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
... aromatais. Turintis savitą charakterį, gaivus ir saldus tuo pačiu metu, labai lengvai geriamas.
Gamyba: Jaunas metų vynas, maceruotas su vynuogių odelėmis, vyšniomis, avietėmis ir aistros vaisiais.
Klimatas: Ekstremalus žemyninis klimatas su ilgomis ir šaltomis žiemomis, šiltais vasaromis, dideliu temperatūrų kontrastu tarp dienos ir nakties, ir labai trumpomis pereinamosiomis sezonais.
...Fermentacijos procesas trunka daug ilgiau ir vyksta žemesnėje temperatūroje nei su vynuogių sultimis. Tai išsaugo sveikus ingredientus granatų sultyse bei turtingą ir vaisišką skonį bei aromatą. Pusiau saldus granatų vynas NRAN yra kaštoninės spalvos, maloniai rūgštus ir aromatingas nosyje. Skonis yra vaisiškas ir plačiai aštrus. Taninai yra švelnūs. Poskonis yra ilgai trunkantis sodrus uogų ir granatų. NRAN yra gaivus kokteilių vynas, patiekiamas šiek tiek atšaldytas. Rekomenduojama gerti NRAN su minkštais sūriais, vaisiais ir desertais.
...Alò yra vertingas vynas, pagamintas iš saulėje džiovintų Aleatico vynuogių. Po natūralios fermentacijos vynas brandinamas mažose medinėse statinėse. Šio vėlyvojo derliaus saldaus vyno gamyba yra ribota iki 500 butelių per metus.
Vynas yra turtingas, su labai plačiu aromatiniu profiliu, nuo džiovintų slyvų vaisiškumo iki rožių gėlių ir cinamono prieskonių, jis pasižymi intensyvia rubino raudona...
...Spalva: patraukli granato raudona vynas.
- Aromatai: kompleksiniai, intensyvūs aromatai, su elegantiškais prieskonių, vanilės ir karamelės užuominomis, priešais sunokusių tamsių vaisių foną, primenančiu vynuogių veislę.
- Skonis: mėsingas ir skanus burnoje, su maloniais prieskoniniais ir skrudintais akcentais. Saldūs taninai harmonijoje su vaisių išraiška sukuria kompleksinį, elegantišką vyną. Apvalus, struktūruotas ir labai ilgas.
...kad būtų išsaugota aromatų gaiva. Vynas vėliau brandinamas beveik dvejus metus talpoje arba molinėje statinėje prieš buteliavimą.
Degustacija: šis 100% Syrah vynas yra juodųjų vaisių (juodųjų serbentų pumpurų) ir lengvų prieskonių (pipirų, gvazdikėlių) sprogimas. Šio vyno pusiausvyra suteikia švelnų ir skanų skonį, atitinkantį šį aukštikalnių vynuogyną.
Galimi metai: 2014, 2015, 2016...
... termoreguliuojama apie 16-18°C.
SKONIO PASTABOS
Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas.
Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą.
Patiekiama apie 13°C...
...Niekas nėra laimingas vienas, visada yra meilė, draugas ar vyno taurė.
VINO ID: Papo Seco Vinho Verde Branco
Vyno tipas: Vinho Verde
Vynuogių veislės: 80% Loureiro ir 20% Arinto
Kilmė: Minho regionas...