...Prestige Cuvée, pavadinta airių kunigo, XVIII amžiaus Brande Shepherdess įkūrėjo, yra pagaminta iš geriausių vynuogių mišinio ir brandinama prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Château Brande-Shepherdess yra pirmas visų Bordeaux ir Bordeaux superior vynų reitinge, pagal Revue du Vin de France (RVF) 2013 metų derlių.
Jis buteliuojamas 75 cl, Magnum (1,5 L) ir double Magnum (3 L) talpose.
...ORIGENAS: Portugal
Portugal yra seniausia pasaulyje kontroliuojamos kilmės vyno regiono tema, Alentejo vyno regionas. Ši regionas, be kitų, gamina kai kuriuos iš rafinuočiausių, brangiausių ir unikalių vynų pasaulyje. Dirvožemio savybės ir labai palankus Viduržemio jūros klimatas vynuogių auginimui leidžia Portugalijos vynams užimti aukščiausias pozicijas.
-REF. VITC000001 - Pipa Velha...
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante
Geografinė nuoroda:
Gamybos zona:
Emilija
Vynuogių veislė:
Lambrusco
Alkoholio kiekis:
8 % vol.
Spalva
rubino raudona
Aromatas
vyninis ir vaisinis
Skonis
dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas
Pora
raudona mėsa, medžiojamoji mėsa
Pateikimo temperatūra
18°-20° C.
Bodegas Anchurón gamina raudoną, baltą, rožinį ir saldų vyną. Mūsų butelių formatai šiuo metu yra 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl ir 75 cl, kurie priklauso Granados kilmės vietai ir Aukštųjų Sierra Nevada geografinės nuorodos apsaugai, priklausomai nuo vyno. Dirbame su Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot ir Syrah raudonųjų vynuogių veislėmis; Chardonnay, Sauvignon Blanc ir Moscatel de Alejandría baltų...
...GAMYBOS VARDAS: CIGALES
Vynuogių derlius buvo nuimtas spalio pradžioje, švelniai spaudžiant ir atskiriant stiebus. Fermentacija vyko kontroliuojamoje temperatūroje. Po to buvo atlikta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas buvo išvalytas, stabilizuotas ir buteliuotas.
Occidens - Lotynų kalba reiškia „Vakarai“. Mums tai reiškia geriausių produktų iš Vakarų Europos pakrantės ir seniausios pasaulio šalies su dabartinėmis sienomis: Portugalijos, tiekimą pasauliui. Geriausi produktai visada yra reti, todėl mūsų gamyba yra mažo masto ir riboto tiekimo. Mūsų asortimentas pasirenka geriausius Portugalijos žemės ūkio produktus, kad pasiūlytų juos išrankiausiems vartotoj...
...Baltasis Vynuogių Veislė 100% Sauvignon
Vyno Regionas: Centre Loire
Natūralus Regionas: Le Berry
Dirvožemio Tipas: Molio-kalkakmenio
Vidutinis Derlius: 60hl/ha
Vyno Tipas: Sausas Baltas Vynas...
...Aperityvinis vynas, rekomenduojama patiekti labai, labai šaltą, tarp 3º ir 5º C, frappé arba glacé. Patariama derinti su jūros gėrybėmis, uolienų žuvimis ir marinuotomis žuvimis, mėlynaisiais sūriais, taip pat visų rūšių pâté ir desertais.
Vyno kilmės vieta: Kastilijos ir León vynai
Veislė: Natūralus saldus Verdejo
Metai: 2019
Brandinimas: Pagamintas iš 100% verdejo vynuogių, kontroliuojama fermentacija su sustabdymu prie 9º alkoholio
Degustacijos užrašai: Dramblio kaulo spalva. Švarus, aukšto aromatinio profilio ir puikus tūris burnoje.
...Fermentuojama nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje.
Pagaminta iš raudonųjų vynuogių, Zinca d'Anfora Tinto, arba iš baltųjų vynuogių, Zinca d'Anfora Blanco. Vynuogės rankomis skinamos vėlai ir fermentuojamos nuolatinėje 28 laipsnių temperatūroje raudonajam ir 22 laipsnių temperatūroje baltajam.
Baigus alkoholinei ir malolaktinei fermentacijai, vynas perpilamas į rankų darbo molinius indus, kur jis brandinamas, suteikdamas jam didesnę struktūrą ir leidžiant jo aromatams vystytis be medžio pridėjimo.
...
Maisto ir vyno derinimas :
Blanc de Blancs yra idealus priedas prie aperityvų arba paprastai keptos žuvies.
paprastai keptos žuvies arba keptos veršienos su alyvuogėmis.
Aromatai ir skoniai :
Šis Crémant de Bourgogne turi šviesiai auksinę spalvą su smulkiomis burbuliukais.
su citrusinių vaisių natomis. Citrina ir laimas dominuoja ir suteikia malonų gaivumą gomuryje.
gaivumą gomuryje. Mineralumas, kurį suteikia vynuogių veislės, pasodintos molio-kalkakmenio dirvožemyje,
duoda šiam vynui tvirtą sudėtingumą, kuris patiks tiems, kurie mėgsta atrasti naujus dalykus.
...2023 metų geriausiai parduodamas
Su savo švelnia, šviesia suknele, šis nuostabus vynas, derinantis muskatą ir syrah, išreiškia gvazdikėlių, violetų, persikų, vynuogių, mangų ir baziliko braškių padažo aromatus, gaivina švelniai!
Pasiekiamas buteliuose.
... plieniniuose rezervuaruose, naudojant atrinktus mieles apie 10 dienų 24-26°C temperatūroje ir maceracija ant odelių. Po to vyksta galutinė presavimo procedūra su minkštais presais ir malolaktinė fermentacija plieniniuose rezervuaruose. Vynas brandinamas prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse 18 mėnesių.
...Voskevaz Areni raudonasis vynas yra vidutinio kūno, puikus vynas, pagamintas iš vietinės Armėnijos vynuogių veislės Areni Noir. Tai rubino raudonumo vynas su ryškiu raudonųjų vaisių aromatu, vyšniomis ir prieskoninėmis natomis, o skonis yra turtingas su geru ilgu poskoniu.
...Vynuogės: Pradinės autoktoninės 100%
Produkcijos zona: Rytų Taranto regionas
Dirvožemio tipas: Raudona žemė, sumaišyta su akmenimis, tufas ir/arba kalkakmenis
Vynuogių auginimo tipas: Palaikomas alberello
Vynuogyno vidutinio amžiaus: 15 metų
Vidutinė produkcija / hektarą: 90/100 kvintalų vynuogių
Derlius: Rugpjūčio pabaiga - rugsėjo pradžia
Vynuogių derliaus nuėmimo metodas: Rankinis
Alkoholis...
... plieno talpas, kontroliuojamoje temperatūroje, maždaug septynių dienų maceracijos laikotarpiui. Malolaktinė fermentacija ir vėlesnis brandinimas talpose, kur vynas laikomas ant mielių iki stabilizacijos ir buteliavimo.
SKU:001-01...
...Bordeaux Clairet
Sudėtis :
Cabernet Sauvignon
Laikymo potencialas :
Apie 7 metus
Vyninimas :
Vynuogės skinamos, kai pasiekia optimalų aromatinį brandumą. Vynuogės yra sutraiškytos ir atskirtos, tada dedamos į talpą. Po 24-48 valandų maceracijos, priklausomai nuo metų, sultys jau būna nuspalvintos vynuogių odelės. Talpa yra „nupjauta“: pašalinama 10% sulčių, kurios fermentuos nerūdijančio plieno...
...Sveiki atvykę į Siciliją, stiprios tapatybės vyno regioną, kuris išreiškia save per savo unikalius terroirus ir daugybę vietinių vynuogių veislių.
Etna šlaituose Giovanni Rosso puikiai augina Nerello Mascalese. Jo Etna Rosso cuvée siūlo subtilius ir gyvus aromatus. Jame galima rasti violetinių gėlių, bergamotės, garrigue ir drėgnos akmens natų, taip pat baltųjų pipirų užuominų. Skonyje jis yra sultingas ir subtilus. Pabaigoje jis yra tiek tvirtas, tiek skanus.
Rekomenduojama ragauti su arancini, basquiško stiliaus vištiena arba ratatouille.
...TIEK NATŪRALUS KIEK TU
Tiek natūralus kaip ką tik spaustų vynuogių sultys. Kai fermentacija prasideda, mes galime natūraliai ją sustabdyti naudojant šaltį, pasiekiame žemą alkoholio kiekį – 5,5 % Alc. ir natūralų anglies dioksido prisotinimą. Tai naujovė ir delikatesas, kuris vis labiau pritraukia publiką, sužavėtą puikaus skonio.
„GERIAUSIAS SPANISH FRIZZANTE 2017“...
...Vynuogių veislė: Cabernet Sauvignon ir Merlot
Išvaizda: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot derina intensyvią raudoną spalvą su violetiniais atspalviais, būdingais jo jaunam charakteriui.
Aromatas: aromatas yra sudėtingas ir subalansuotas, aiškiai juntami raudonųjų uogų, braškių, aviečių ir mėlynių aromatai. Taip pat išsiskiria vanilės natomis, primenančiomis brandinimą statinėje...
...Šampanas Claude PERRARD Brut Tradition sudarytas iš trijų vynuogių veislių.
Kelios cuvées derinys yra geresnis už jų sudėtį.
Jame yra 69% Pinot Noir, 16% Pinot Meunier ir 15% Chardonnay.
Šios cuvées buvo atrinktos ir sujungtos, kad sukurtų įdomų balansą.
Būsite sužavėti jo brandumu, galia ir lengvumu.
Galime grožėtis jo šiek tiek gintaro spalvos.
Jo galingas aromatas atskleidžia džiovintų vaisių...
...Gozauri Saperavi 2015
Gozauri Saperavi 2015 yra autentiškas unikalios Kakheti vyno regiono terroir išraiška, esanti Kindzmarauli mikro-zonoje. Šis vynas, auginamas vidutinio kontinentinio klimato sąlygomis, yra vieno vynuogyno produktas, valdomas ir priklausantis mūsų dvarui. Pagamintas iš vienintelio Saperavi vynuogių veislės, jis kilęs iš mūsų vynuogynų, kuriuose derlius kruopščiai palaikomas...
...Vynas: Ar žinote apie oranžinį vyną? Susipažinkite su šiuo skaniu ir gaiviu Schistes dvaro vynu, pagamintu iš mažagranio Muscat vynuogyno! Vynuogių odelės čia buvo maceruotos 10 dienų su vynuogių sultimis, suteikdamos vynui švelnią oranžinę spalvą. Vėliau vynas buvo trumpai brandinamas moliniame inde ir senose ąžuolo statinėse. Rezultatas: aromatingas vynas su egzotiškais ir sultingais mangų...
...Vin Gallo-romain de la Narbonnaise ROUGE 75 cl Soit 21.12 €/l
Šis gallo-romėnų gėrimas yra medaus ir prieskonių vyno, datuojamo I amžiuje, interpretacija, kurio pavadinimas Mulsum iki šiol kelia abejonių dėl savo istorinių šaknų.
Šis medaus vynas, turintis Viduržemio jūros augalų esencijų, buvo gaminamas Narbonnaise provincijoje ir eksportuojamas po visą imperiją iš NARBO MARTIUS (Narbono) uosto į Romos (Ostijos) uostą.
Šis gėrimas gaminamas iš atrinktų vynų, pagamintų iš vynuogių veislių: Carignan, Grenaches ir Syrah, būdingos mūsų Corbières terroir kombinacijos.