Italija, Sizzano
La Piemontina yra naujas vyno gyvenimas, gimęs to paties pavadinimo regione šiaurės Italijoje, Pjemonte. Mūsų logotipas yra veidas su tobulais bruožais, veidas, kuris gali priklausyti kiekvienam žmogui, nepriklausomai nuo lyties, amžiaus ir kilmės. Esame jauni, o pradedantiesiems vynininkams sunkiausia yra sujungti ankstesnių kartų patirtį ir žinias su moderniomis ir pažangiomis technologijomis!
Italija, San Stino Di Livenza
...Šis putojantis vynas su savo savybėmis atspindi teritorijos dvasią ir tradicijas, iš kurių jis kilęs. Tinkama ekspozicija, palankus klimatas ir rūpestis, pirmiausia vynuogyne, o vėliau ir rūsyje, suteikia aukštą galutinį rezultatą su tipiškais aromatais. Spalva yra šviesiai šiaudų geltona, su smulkia ir ilgai išliekančia perlazija bei blizgia puta. Vynuogių veislė: Glera Regionas: Lison Pramaggiore...
Italija, Misano Adriatico
...Raudonas vynas J.P. CHENET cabernet syrah yra elegantiška ir rafinuota vynuogių mišinio, turinti pilną kūną ir intensyvų skonį. Kiekviena 75 cl butelis siūlo unikalią skonio patirtį ir puikų alkoholio kiekį. Puikiai tinka prie mėsos patiekalų ar brandintų sūrių.
Italija, VILLA CASTELLI
...Stalo raudonasis vynas, pagamintas iš mišinio įprastų vynuogių iš Taranto ir Brindisio regiono. Alkoholio kiekis 11,50% Vol.
Italija, Marciano Della Chiana
...Alò yra vertingas vynas, pagamintas iš saulėje džiovintų Aleatico vynuogių. Po natūralios fermentacijos vynas brandinamas mažose medinėse statinėse. Šio vėlyvojo derliaus saldaus vyno gamyba yra ribota iki 500 butelių per metus. Vynas yra turtingas, su labai plačiu aromatiniu profiliu, nuo džiovintų slyvų vaisiškumo iki rožių gėlių ir cinamono prieskonių, jis pasižymi intensyvia rubino raudona...
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
Italija, Barletta
... plieniniuose rezervuaruose, naudojant atrinktus mieles apie 10 dienų 24-26°C temperatūroje ir maceracija ant odelių. Po to vyksta galutinė presavimo procedūra su minkštais presais ir malolaktinė fermentacija plieniniuose rezervuaruose. Vynas brandinamas prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse 18 mėnesių.
Italija, Maruggio
...Vynuogės: Pradinės autoktoninės 100% Produkcijos zona: Rytų Taranto regionas Dirvožemio tipas: Raudona žemė, sumaišyta su akmenimis, tufas ir/arba kalkakmenis Vynuogių auginimo tipas: Palaikomas alberello Vynuogyno vidutinio amžiaus: 15 metų Vidutinė produkcija / hektarą: 90/100 kvintalų vynuogių Derlius: Rugpjūčio pabaiga - rugsėjo pradžia Vynuogių derliaus nuėmimo metodas: Rankinis Alkoholis...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
...Gamybos zona: Leverano (Le). Vynuogės: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Auginimo sistema: alberello. Dirvožemio pobūdis: alluvinė kilmė, vidutinio sunkumo, su kalkingomis zonomis. Vyninimas: po kruopštaus vynuogių atrinkimo jos yra atskiriamos (be spaudimo). Vynas fermentuojamas plieniniuose rezervuaruose 10-12 dienų kontroliuojamoje 24-26°C temperatūroje. Fermentacijos pabaigoje...
Italija, San Pietro Di Feletto
...Finas spumante su smulkia burbuliukais ir ilgai išliekantis, kuriame išryškėja gėlių ir vaisių natų, lydimų malonaus rūgštumo. 6 gr/lt cukraus likutis pabrėžia šio Prosecco Superiore gaivumą ir mineralumą, gautą iš grynų glera vynuogių, pasirinktų iš mūsų jauniausių vynuogynų San Pietro di Feletto.
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Jo gėlių ir vaisių aromatas, gaivus, lengvas ir žvalus skonis: Prosecco DOC yra vynas, simbolizuojantis paprastą, rafinuotą gėrimą, kuris atspindi nepakartojamą itališko gyvenimo stilių. Vynuogės, naudojamos Prosecco DOC, yra daugiausia Glera, tipinė veislė, kilusi iš šiaurės rytų Italijos, dar nuo romėnų laikų. Glera yra baltoji vynuogė. Jos šakos yra tamsiai lazdyno spalvos ir gamina didelį kiekį šviesiai geltonų vynuogių kekių.
Italija, Nave
... 48 - 40 metrų gylyje Iseo ežero, priešais Montisola, nuolatinė temperatūra ir slėgis; visiška tamsa. Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 0.75l Kodas: 08144 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 12% vol. Šalis: Italija Regionas: Lombardija Vynuogės: Daugiau nei 10 raudonųjų vynuogių veislių, dauguma iš biotipų ar vietinių veislių Spalva: Ryškiai šviesiai geltona...
Italija, Rome
... žavingas viduramžių gatves, aplankysite šio nuostabaus miesto senamiestį, kur gaminamas garsusis Chianti vynas. Sustokite vyno degustacijai ir vietiniams produktams gražioje vyninėje: 10 skirtingų vyno ir aliejaus rūšių, tada aplankykite dvarą ir sužinokite apie vynuogių apdorojimą. Pietūs dvaro restorane. Tada tęskite kelionę į Sieną, gražų viduramžių miestą Italijoje. Aplankysite Sienos širdį ir centrinę aikštę, žinomą kaip „Piazza del Campo“, pasaulyje žinomą dėl garsiojo „Palio“, žirgų lenktynių, vykstančių du ratus aplink aikštę.
Italija, Barberino Tavernelle
Šiandien Distilerijos Deta veikla daugiausia sutelkta į vyninių produktų ir šalutinių produktų (vynuogių išspaudos, vyno nuosėdos ir vynas) apdorojimą, siekiant gaminti Grappą, maisto ir pramoninį alkoholį, vyno distiliatą ir brendį. Taip pat gaminamas kalcio tartratas, kuris yra žaliava natūralaus vyno rūgšties gamybai, ir vynuogių sėklos, naudojamos aliejaus pramonėje. Gamina ir buteliuoja: Toskanos Grappas (Chianti klasika, Brunello di Montalcino), likerius (limoncello ir Amaro), džiną, etilo alkoholį ir daugybę kitų produktų.
Italija, Scansano
... – pagaminti vyną, kuris galėtų tapti dideliu laikui bėgant. Vynas, pagamintas iš vynuogių, veikiamų didelių aplinkos stresų šioje žemėje, vėjo ir žiemos šalčio, ekstremalaus sausumo vasarą. Vynas, pagamintas unikalioje vietoje, su ekstremaliomis dirvomis, šlaitais, miškais ir upeliais, tekančiais nuo kalno. Kitoks darbo būdas, leidžiant vynui turėti savo laiką, pagal sezonų ritmą, siekiant absoliučios kokybės, visada... su didžiule aistra.
Italija, Valiano Di Montepulciano
... fitoterapinėmis arbatomis, taip siekiant padidinti floros ir faunos biologinę įvairovę vynuogyne ir sustiprinti natūralią vynmedžių gynybą. Vyninimo procese, kai tik įmanoma, naudojami vietiniai mielės, o intervencijos atliekamos kuo mažiau, kad kiekvienas vynas natūraliai rastų savo kelią ir išsaugotų kiekvieno vynuogių derliaus savybes. Galutinis kiekvieno vyno mišinys nustatomas tik po brandinimo proceso.
... aukštos kokybės vynus, būdingus šiai teritorijai, elegantiškus išvaizda ir nuostabius skoniu. Pirmo lygio vynai, pagaminti iš Conegliano-Valdobbiadene kalvų vynuogių, apdorotų su aistra ir profesionalumu. Tarp žinomiausių: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - raudonas vynas IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Vyno pardavimas buteliuose ir išpilstytas. Interneto svetainė www.proseccolemire.it.
... kaimo vištų, fazanų, kaponų ir vištų auginimo ūkis, šiandien taip pat užsiima įvairių sezoninių daržovių ir vaisių (pvz., daugybę apdovanojimų pelniusių baltųjų persikų) auginimu ir stalo bei vyno vynuogių gamyba. 2011 m. buvo atidarytas agroturizmas "Corte Le Faraone". Įstaiga siūlo šaltą maitinimą ir daug šviežių, rankų darbo ir tradicinių produktų. Arlekino užkandžiai ir gras pistà, mėsos ar sūrio...
Italija, Bigolino-Valdobbiadene
... vynuogių atrankos ir kruopštaus vyninimo rezultatas, Prosecco Tranquillo – vynas, geriausiai atspindintis vynuogyno savybes, Prosecco Cornolè – ypatingas ramus prosecco, pagamintas tik iš vynuogių, gautų iš labai mažo vynuogyno, vadinamo senoviniu Cornolè (šalavijų krūmų), kurio produkcija sudaro 3336 butelių.
Italija, Fano
... Jesi, Passerina, tiek Rosso Piceno, autoktoninės vynuogių veislės iš Le Marche, yra visiškai atpažįstamos tarp šimto baltųjų ir šimto raudonųjų vynų. Šiandien vyno pridėtinė vertė yra būtent tai: gaminti gerus vynus, kurie yra atpažįstami ir nepakartojami tuo pačiu metu, gerbiant gamtą. Taip pat pridedamas Le Marche aliejus, kuris yra įvairių veiksnių derinio rezultatas: veislės pagrindas...
Italija, Soave
... vynas ir Recioto vynuogių grappa. Soave degustacijos, patikrinti renginiai, susitikimai ir konferencijos, mūsų vyninėje siūlome daugybę svetingumo ir degustacijos galimybių. Turėsite galimybę pasirinkti iš įvairių degustacijos maršrutų, be to, aplankysite mūsų istorinę vyninę ir rūmų požemius, būsite įtraukti į 360° Soave istoriją ir regioną.
... konstrukcijos technika leidžia juos naudoti plačiame pramonės sektoriuje: vyno pramonėje (vynas, atskirtos vynuogės, vynuogių sultys, perkelimas į vyninimo įrenginius, filtrų maitinimas, buteliavimas), maisto pramonėje (ypač aliejaus ir pieno pramonėje), chemijos ir farmacijos pramonėje.
Italija, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, dabar Brusa 1888, yra Italijos įmonė, specializuojanti vynuogių derivatyvų ir kitų vaisių ingredientų srityje. 2018 metais įmonė nutraukė vyno gamybos veiklą, kad galėtų visiškai skirti dėmesį vynuogių derivatyvų apdorojimui. Įmonės portfelyje yra: -balto/raudono vynuogių sulčių koncentratas, -NFC vynuogių sultys, -vynuogių cukrus -virintas vynas (naudojamas balzaminių...
Italija, Barletta
... moterų ir vyrų, turinčių ilgametę vynininkystės patirtį. Čia, tarp ūkių, trulių, įspūdingų akmeninių sienų ir migracijos takų, optimalios klimato sąlygos skatina kilniųjų vynuogių auginimą. Kaip Nero di Troia, iš kurio gimsta šviesus vynas su lengvais vaisiniais aromatais, arba subtilus Bombino Bianco. O taip pat Aglianico, Bombino Nero, Montepulciano ir Pampanuto. Šioje žavingoje ir įkvepiančioje aplinkoje, kuri yra subalansuota senovės ir modernumo sintezė, Cantine Regale moterys ir vyrai randa įkvėpimą.
Vyninėje gaminame vyną tik iš mūsų vynuogynų vynuogių, tradiciniu būdu, tačiau su modernia įranga, minimaliai naudojant cheminius priedus. Mes parduodame vyną tiek nuolatiniams, tiek atsitiktiniams privatiems klientams (turime ištikimų klientų jau 50 metų), siunčiame restoranams ir vyno parduotuvėms, norinčioms išbandyti naujus gamintojus. Didelė dalis produkcijos yra eksportuojama. Gaminame apie 45 000 butelių VALPOLICELLA, VALPOLICELLA SUPERIORE, VALPOLICELLA SUPERIORE RIPASSO, AMARONE DELLA VALPOLICELLA, RECIOTO DELLA VALPOLICELLA. Geras ir natūralus vynas – mūsų šūkis.
Pasiekę trečią gamintojų kartą, sūnus Michele su tėvu Gleni transformavo tradicinę šeimos vyninę į moderniai profesionaliai valdomą įmonę, atnešdami šviežių idėjų ir naujų iniciatyvų. Vertingos patirtys, sukauptos per laiką, tyrimai ir eksperimentai vyninėje ir rūsyje leido įmonei pasiekti puikių rezultatų dėl savo vynų kokybės. Mūsų filosofiją galima apibendrinti taip: „Vynų kokybė priklauso iš esmės nuo vynuogių, jų kilmės, nuo to, kaip auginamos vynmedžiai, ir nuo vynininko gebėjimų; po to rūsyje būtini žmogaus įsikišimai tarnauja tik tam, kad vynas kokybe atskleistų viską, kas įmanoma.
Italija, Meana Sardo
... tikslą beveik visiškai pašalinti bet kokį fitosanitarinį įsikišimą, siekiant išlaikyti visą vynuogių natūralumą, šviežumą ir kvapus. Be to, kruopšti vynuogių derliaus nuėmimas ir atranka bei jų kontroliuojamas perdirbimas leidžia apibrėžti vyną, kuris ne tik yra aukštos kokybės, bet ir iš esmės „ekologiškas“ jau dėl savo natūralios sudėties. Taigi, su šia pagrindine filosofija gimsta Mandrolisai vynas, vynas, kuris visiškai išreiškia visą šios srities gamtos turtą.
... užuominomis, o skonis yra platus, sausas, gaivus, ilgas. - Lakana, pavadinta pagal vynuogynų vietą, skiriasi nuo mamuthone dėl apdorojimo tipo, nes po pirmosios fermentacijos plieniniuose rezervuaruose vyksta kita fermentacija ąžuolo statinėse. - Ilisi yra brandintas vynas, brandintas ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei