Vokietija, Eresing
...Vynuogių sėklų aliejus gaunamas iš vynuogių spaudimo proceso metu susidarančių vynuogių likučių. Iš jų išrenkami vynuogių sėklos, o aliejus gaunamas spaudžiant arba ekstrahuojant. 1 litrui vynuogių sėklų aliejaus reikia apie 40 kg sėklų, kurios yra maždaug 2 tonų vynuogių dalis. Vynininkystė prasidėjo apie 3500 m. pr. Kr. Egipte. Vynas Europoje išplito per romėnus ir graikus. Šiuo metu jis yra...
...Pagaminta Alentejo, Pietų Portugalijos regione, iš geriausių vynuogių veislių. Raudonas, Baltas, Rožinis...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...METAI: 2018 VEISLĖ: Chenin. TERROIR: Anžu žvyras. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS: Švelnus 3 kartų spaudimas pasaldintų ir botrytiškų vynuogių. Fermentacija ąžuolo statinėse, po to 12 mėnesių brandinimas ant smulkių mielių, siekiant išgauti sudėtingą aromatinę struktūrą. APPELLATION: AOP Coteaux de l'Aubance. DEGUSTACIJOS PASTABOS: Blizganti auksinė spalva. Harmoningas aromatų sudėtingumas su...
Ispanija, Santiago De Compostela
Apie 2012 metus, po nuolatinio energinių gėrimų vartojimo, kilo idėja sukurti kažką naujo ir skirtingo; tai turėjo būti originalus produktas, kuris beveik neegzistavo gėrimų rinkoje. Būtent tuo metu mes sukūrėme Lussory, vieną iš pirmųjų nealkoholinių vynų, turinčių mažiau nei 0,03% alkoholio, kuris garantuoja Halal sertifikatą, kas yra itin svarbu norint patekti į musulmonų rinką, mūsų pirmasis ž...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
...Gamybos zona: Leverano (Le). Vynuogės: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Auginimo sistema: alberello. Dirvožemio pobūdis: alluvinė kilmė, vidutinio sunkumo, su kalkingomis zonomis. Vyninimas: po kruopštaus vynuogių atrinkimo jos yra atskiriamos (be spaudimo). Vynas fermentuojamas plieniniuose rezervuaruose 10-12 dienų kontroliuojamoje 24-26°C temperatūroje. Fermentacijos pabaigoje...
Italija, San Pietro Di Feletto
...Finas spumante su smulkia burbuliukais ir ilgai išliekantis, kuriame išryškėja gėlių ir vaisių natų, lydimų malonaus rūgštumo. 6 gr/lt cukraus likutis pabrėžia šio Prosecco Superiore gaivumą ir mineralumą, gautą iš grynų glera vynuogių, pasirinktų iš mūsų jauniausių vynuogynų San Pietro di Feletto.
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
Prancūzija, Brue Auriac
...Pavadinimas: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL Spalva: Rožinė Appellation: AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogių veislė: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10% TAV: 13.0% vol. Gamyba: Atsakinga vynininkystė Trumpa odelių maceracija, Fermentacija 16-18°C Degustacijos pastabos Cuvée ŒnoFil pasižymi tiek gyvybingumu, tiek subtilumu. Dominuojanti Cinsault veislė suteikia jam didelį rafinuotumą ir...
Nyderlandai, Leiden
...kurios buvo specialiai pasirinktos dėl savo specifinio charakterio ir dirvožemio. Dirvožemio rūšių įvairovė ir platus leidžiamų vynuogių rūšių spektras DO Empordà suteikia galimybę sukurti optimalų mišinio iš turimų terroirų ir vynuogių rūšių.
...Prancūziška Appellation Chardonnay B Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas. Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, 1 savaitė ir pusė po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės ir kekės yra mažos. Ši veislė turi labai aukštą kokybinį potencialą ir leidžia gaminti sausas baltas vynas, putojančius vynus ir net saldžius vynus. Uogų cukraus kiekis...
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Jo gėlių ir vaisių aromatas, gaivus, lengvas ir žvalus skonis: Prosecco DOC yra vynas, simbolizuojantis paprastą, rafinuotą gėrimą, kuris atspindi nepakartojamą itališko gyvenimo stilių. Vynuogės, naudojamos Prosecco DOC, yra daugiausia Glera, tipinė veislė, kilusi iš šiaurės rytų Italijos, dar nuo romėnų laikų. Glera yra baltoji vynuogė. Jos šakos yra tamsiai lazdyno spalvos ir gamina didelį kiekį šviesiai geltonų vynuogių kekių.
Italija, Nave
... 48 - 40 metrų gylyje Iseo ežero, priešais Montisola, nuolatinė temperatūra ir slėgis; visiška tamsa. Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 0.75l Kodas: 08144 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 12% vol. Šalis: Italija Regionas: Lombardija Vynuogės: Daugiau nei 10 raudonųjų vynuogių veislių, dauguma iš biotipų ar vietinių veislių Spalva: Ryškiai šviesiai geltona...
Suomija, Turku
...Regionas Italija – Markė Vyninė Fattoria Mancini Veislė 100% Albanella Pavadinimas Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alkoholio kiekis 12,5% Vynifikacija Vynuogės buvo spaudžiamos visais kekėmis 9°C temperatūroje; vynas buvo išgautas iki 55% vynuogių svorio. Vynas buvo šaltai nusistovėjęs 24 valandas. Fermentacija vyko temperatūros kontroliuojamuose rezervuaruose, maksimaliai iki 18°C. Malolaktinė fermentacija nebuvo vykdoma. Brandinimas Keturi mėnesiai rezervuare ant mielių; mikrofiltravimas prieš buteliavimą. Tūris: 75cl...
Vokietija, Freudenstadt
...Intensyvi spalva, aromatas ir kvapas Galingas, prieskonių kupinas Vokietijos Lembergeris su pipiriniais ir uogų natomis, derinamas su tradiciškai rankomis skinamu portugališku jūros druska! Tai ne tik puikiai atrodo, bet ir suteikia intensyvų aromatą, pavyzdžiui, keptai mėsai, risotui ar net keptam žiediniam kopūstui... Ingredientai: Natūraliai neapdorota rankomis skinama jūros druska iš Portugalijos be priedų, Vokietijos raudonasis vynas iš Lemberger vynuogių (turi sulfitų)...
Ispanija, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Vyno kilmės vieta: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sudėtis: 100% Palomino Vyninimas: Palomino vynuogių vynas, gautas tradiciniu languoto ir criaderas metodu. Brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse. Oksidacinis brandinimas vyksta labai lėtai, dėka vyno rūsyje esančios temperatūros ir drėgmės. Alkoholio kiekis: 18,5o Tūris: 50cl SKONIO PASTABOS: Išvaizda: gintaro spalva Kvapas: Intensyvus riešutų aromatas. Skonis: Ištvermingas ir platus skonis.
Prancūzija, Colmar
...Vynas, pagamintas iš pernokusių vynuogių. Saldaus ir intensyvaus skonio, su persikų ir abrikosų konservų natomis, baigiasi saldumu. Vynuogių veislės: 100% Pinot Gris Kritulių kiekis: 550 mm/metus Amžius: 50 metų Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse Alkoholis: 13% Cukrus: 69 g/L Bendra rūgštis: 3,16 g/L Patiekimo temperatūra: 8°C Laikymo trukmė: daugiau nei 10 metų...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Vynas iš terroiro, brandintas betono talpose 18 mėnesių, sudarytas iš 3 emblematiškų Bordo vynuogių veislių. Domenas: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudonas Vynuogių veislės: 15% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc, 80% Merlot Auginimo būdas: Ekologiškas Charakteris: Lengvas/Vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2017 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: kvietinė miltai, sviestas, kviečių sėlenos, 6.7% violetinė garstyčia (vynuogių sultys, garstyčių sėklos ir apvalkalas, vynas, vanduo, actas, druska, prieskoniai, sulfatai), 6.7% senovinė garstyčia (vanduo, alkoholio actas, garstyčių sėklos ir apvalkalas, druska, rūgštiklis: citrinos rūgštis, aromatai, antioksidantas: kalio disulfitas), druska. Maistinė vertė 100g: Energija 1875 Kj, 450 Kcal, riebalai 31g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 21g, angliavandeniai 37g, iš jų cukrus 1.2g, baltymai 5.8g, druska 1.4g.
Vokietija, Limburgerhof
...Pinot Noir - puikus Secco, ne tik žinovams! Jūs renkatės savo namų prekės ženklą! Individualus gaminimas pagal užsakymą! Pinot Noir - klasikinė raudonoji vynuogių veislė, šviesiai spausta, tipiškas Burgundijos tonas su subtiliu aromatu, mažai rūgšties ir labai harmoningas. Puikus Secco, ne tik žinovams!
Portugalija, Ansião
...Pagamintas iš ekologiškų vynuogių ir brandintas ąžuolo statinėse.
Prancūzija, Cissac Medoc
...Vynuogių paritetas tarp Cabernet Sauvignon ir Merlot mišinio. Lengvo medžio, mažų raudonųjų ir juodųjų uogų aromatai. Struktūruotas, bet apvalus, šis vynas yra harmoningas ir švelnus su gražiu poskoniu.
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
...Vynai, pagaminti iš Alvarinho vynuogių...
Italija, Rome
... žavingas viduramžių gatves, aplankysite šio nuostabaus miesto senamiestį, kur gaminamas garsusis Chianti vynas. Sustokite vyno degustacijai ir vietiniams produktams gražioje vyninėje: 10 skirtingų vyno ir aliejaus rūšių, tada aplankykite dvarą ir sužinokite apie vynuogių apdorojimą. Pietūs dvaro restorane. Tada tęskite kelionę į Sieną, gražų viduramžių miestą Italijoje. Aplankysite Sienos širdį ir centrinę aikštę, žinomą kaip „Piazza del Campo“, pasaulyje žinomą dėl garsiojo „Palio“, žirgų lenktynių, vykstančių du ratus aplink aikštę.
Portugalija, Poço Do Canto
...Koncepcija: Aromatingas ir gaivus raudonasis vynas, pagamintas iš aukštai augančių vynuogių. Veislės: Touriga Nacional Vynuogynų aukštis: 400–650 m Dirvožemis: Šistai/Granitas...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 100 % Baltasis Vynas, gautas iš ekologiškų vynuogių, - Provanso žolelių puokštė (čiobrelis, lauras ir rozmarinas), gauta iš ekologiškų šaltinių. - Nepasterizuotas. Naudojimo patarimai : Vištienos troškinys su actu, lęšių salotos arba baltųjų pupelių salotos. Šis actas suteiks jūsų patiekalams Viduržemio jūros skonį. Su lauro, čiobrelio ir rozmarino aromatais, tai idealus actas vasaros salotoms. Šis produktas yra be alergenų ir konservantų. Yra 25 cl talpos.
Šveicarija, Zürich
...Raudonojo vyno ekstraktas - 60 kapsulių iš gryno vynuogių sėklų ekstrakto su OPC ir resveratrolu Vynuogių sėklų ekstraktas kapsulėse. Vienoje pakuotėje yra 60 veganiškų kapsulių su 320 mg vynuogių sėklų ekstrakto (100 mg OPC, 60 mg flavonoidų, 20 mg resveratrolo, 100 mg vitamino C). Pagrindinės veikliosios medžiagos raudonojo vyno ekstrakte yra OPC (oligomeriniai proantocianidinai) ir...
Vokietija, Niederkrüchten
...Kokybė: Ekologiška Kilmesnė šalis: Meksika Naudojimas: Kepimo mišiniai, maisto papildai, grūdai, kokteiliai, svorio valdymas Savybės: Ypatingos savybės: Mes visi pažįstame vynuoges ir jų variacijas. Tačiau ne tik razinos, sultys ir vynas gaminami iš mažų žalių ir raudonų vaisių. Taip pat vynuogių sėklų miltai, kurie gaunami iš aliejaus spaudimo proceso metu susidarančio spaudimo pyrago, yra...
Vokietija, Stuttgart
...Kellerei: Parol Vini, Italija Cuvèe venecijietiškų vynuogių 13% Alk. Aromatas: Intensyvus, ilgalaikis su vaisiniais akcentais. Gaivus, šiek tiek samtinis. Intensyvus ir gana ilgalaikis skonio įspūdis. Kilmė: Kalvota teritorija tarp Ečos ir Piave upių. Italija. Vynuogynai įrengti mažam derlingumui, siekiant gauti aukštos kokybės vynuogių. Barone Nero yra stipriai raudonas vynas. Aromatas: Intensyvus, ilgalaikis su gėlių ir vaisių akcentais. Su miško uogų užuomina. Harmoningas buketas. Skonis: Gaivus, šiek tiek samtinis. Intensyvus ir gana ilgalaikis skonio įspūdis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei