Prancūzija, Le Sen
... Prancūzijoje Kultūra Ąžuolo drožlės, kurias perkame, kilusios iš didžiųjų Prancūzijos Allier miškų. Jos gaunamos iš sertifikuotų miškų, o ąžuolai naudojami statyti statines ir barelius, kurie tarnauja geriausių vynų brandinimui. Medis, sumažintas iki drožlių ir pakankamai apdirbtas, laikomas ir džiovinamas daugiau nei metus, išskiria pačius subtiliausius taninus, kurie pasireikš statinėse vynų...
... Barrail užima molio-kalkakmenio ir smėlio žvyro dirvožemį, leidžiantį vynmedžiams, kurių vidutinis amžius yra 38 metai, visiškai klestėti. VINIFIKACIJA Tradiciška vinifikacija temperatūros kontroliuojamuose nerūdijančio plieno rezervuaruose, brandinama ąžuolo statinėse, atnaujinamose trečdaliais. VYNIŲ VEISLĖS 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DEGUSTACIJOS PASTABOS Granato spalvos su rubino atspalviu. Nosyje skrudintų natų, saldžių prieskonių, figų ir sunokusių tamsių vaisių aromatai.
Prancūzija, Bordeaux
... pat valdė Château Haut-Brion ir buvo didžiųjų terroir pionieriai. Pez terroiras, būtent, yra išskirtinis, nes jis yra vientisas. Vieta yra ideali, o pilis žavi. Jean-Claude Rouzaud sprendimas patvirtinamas degustacijos metu, kai ragaujama nuostabi Château vynų kolekcija. Labai apvalus, subtilus, elegantiškas... Taip Château de Pez įeina į „Roederer Collection“. Šiandien Roederer namai priklauso jo...
Prancūzija, Calvi
... prieskoniai. gustatyviniai bruožai: panašiai kaip baltame vynuose, burnoje ataka yra apvali, o vėliau – gyva. Čia vėl išryškėja būdinga Enclos des Anges vynų apvalumas. Tarp aromatų, jaučiamų nosyje, prieskoniai išryškėja aiškiau.
Prancūzija, Carpentras
...Vienintelis ir nepakartojamas, grynas kiaulienos sausainis! Autentiškas ir neprilygstamas skonis. Tradiciškas grynas kiaulienos sausainis - tai patikima vertė, kuri niekada jūsų nenuvils. Mažas privalumas: Grynasis kiaulienos sausainis puikiai derės tiek su geru raudonu vynu, tiek su baltu vynu, atsižvelgiant į jūsų skonį! SKU: 2200006000000 Svoris: 0,310 kg Informacija apie svorį: Produktas...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Dėmesio, skani originalybė! Šio gurmaniško baltojo vyno, pagaminto iš labai aromatingo "Muscat à petits grains", ypatybė yra ta, kad šis vynuogis paprastai yra vyniojamas siekiant gauti saldžių vynų, tačiau čia to nėra: 0 likusio cukraus! Vis dėlto, neįtikėtina gurmaniška pojūtis užplūsta mūsų gomurį, o egzotiški mangų aromatai bei skanūs balti vaisiai ir prinokę citrusiniai vaisiai mus...
Prancūzija, Malataverne
...DĖGUSTACIJA AKIS Aukso žalios spalvos, blizganti, su geltonai žaliais atspalviais. NOSIS Aromatinga, išraiškinga, lengvi šeivamedžio aromatai, lengvi baltųjų gėlių aromatai, subtilūs greipfrutų aromatai, dosnūs kriaušių aromatai, angliškų saldainių aromatai. BURNOS Vaisinė, turtinga, minkšta, švelni, šiek tiek mineralinė, galingas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis skonis. PATEIKIMO TEMPERATŪRA Nuo 11° iki 14° DERINIMAI SU MAISTU IR VYNU Skirta aperityvui, Austės, Kepti žuvys, Kietieji sūriai...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
Prancūzija, Condom
...Pirmasis kvapas yra labai vaisinis: jaučiami gerai prinokusių mėlynių aromatai, puikiai derantys su baltųjų vynų savybėmis. Šis aperityvas tikrai yra mėlynių „Kir“. Labai įdomus šviežių vaisių derinys su vynu, kaip gaivus kokteilis. Burnoje nejaučiamas alkoholio trūkumas. SVORIS: 1.4 kg BUTELIS: 75cl butelis SKU: BMYRT...
Prancūzija, Roubia
... spalva su violetiniais atspalviais. Juodųjų vaisių, vyšnių su brendžiu ir braškių džemo, taip pat prieskonių ir vanilės aromatai. Skonis yra tvirtas, su šilkiniais taninais ir malonia gaiva, išliekančia visą rafinuotumą ir malonų poskonį.\n\nMAISTO IR VINO DERINIMAS\nGardiana su jautiena ir Katalonijos ryžiais.\nLanguedocian cassoulet ir mėsa padaže.\nSūrininkas Xavier rekomenduoja „Pierre-Percée“ pusiau sausą.\nIdealiai vartojamas 16°/17° temperatūroje.\nRekomenduojama dekantuoti 1 valandą prieš, kad visiškai atsiskleistų skonis.\n\nTalpa (L): 0,75\nBruto svoris (kg): 1,3"}...
Prancūzija, Beaune Cedex
Nuo 1994 metų Patrick Clerget išsiskiria kaip kokybiškų vynų, stipriųjų gėrimų ir alaus tiekėjas, įsikūręs Burgundijos širdyje, garsioje Prancūzijos vyno regione. Mūsų ekspertizė remiasi kruopščiu išskirtinių raudonųjų ir baltųjų vynų pasirinkimu, kartu su plačia rafinuotų stipriųjų gėrimų ir amatinio alaus gama. Dėl tvirto tiekimo tinklo mes galime patenkinti pačius specifinius poreikius, net ir ...
...Prancūziškas pavadinimas Sauvignon B Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 7 dienos po Chasselas. Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 2,5 savaitės po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės ir uogos yra mažos. Sauvignon B leidžia gaminti labai elegantiškus, labai subtilius, subalansuotus ir tipiškus sausų baltųjų vynų. Sauvignon B veislės aromatai, ypač esantys...
Prancūzija, Jarnac
... DEGUSTACIJOS PASTABOS Subalansuoti aromatai, siekiant tobulos harmonijos Turtingas aromatų konjakas yra konjakas, kuris išsivysto su daug rafinuotumo. Teritorija, vynmedžiai, statinės ir brandinimo metai yra elementai, kurie apibrėžia kiekvieno iš šių aromatų specifiką, todėl kiekviename mūsų konjakų gamybos etape skiriame visus reikiamus rūpesčius jų išryškinimui. Courvoisier konjakų kokybė yra pasauliniu...
Prancūzija, Bordeaux
... įvairovę. Vynuogės: 55 % Cabernet Sauvignon, 44 % Merlot, 10 % Petit Verdot Degustacija: Intensyvi rubino spalva. Nosyje jaučiamos juodųjų vaisių, juodųjų serbentų, gervuogių natos, po kurių seka empyreumatiniai aromatai, svyruojantys tarp vanilės ir skrudinimo. Raudonas, tvirtas, su medienos užuomina ir švelnių prieskonių natomis. Po kelerių metų brandinimo taninai susilieja.
Prancūzija, Saint-Vérand
... formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Derliaus nuėmimas: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visos kekės. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpose. Degustacija: Gerai atpažįstamas vynas. Graži purpurinė spalva. Nosyje labai tipiški violetinių ir muskato aromatai. Burnoje vynas yra platus ir švelnus. Pabaiga ilga ir intensyviai vaisi.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Išskirtinis sausas Jurançon. Pagrindinė sudedamoji dalis - Petit Manseng. Ekzotiški aromatai ir labai gera gaivuma. Idealiai tinka didelių sausų vynų ir gastronomijos mėgėjams. Domenas: DOMAINE COUSTARRET Vyninė: JURANCON SEC Regionas: PIETŲ VAKARAI Spalva: Baltas Vynuogės: Petit Manseng 80% / 10% Courbu / 10% Camaralet Auginimo būdas: Ekologinė konversija Charakteris: Sausas Talpa: 75cl Metai: 2018 Svoris: 1 kg...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play