Vokietija, Nürnberg
...Čederio sūris yra populiarus sūrio tipas, kilęs iš Čederio kaimo Somersete, Anglijoje. Tai tvirtas ir lygus sūris, turintis šviesiai geltoną spalvą. Čederio sūris gaminamas iš karvės pieno ir turi turtingą, kreminį skonį, kuris tampa aštresnis ir ryškesnis, kai sūris brandinamas. Paprastai sūris brandinamas kelis mėnesius, kad išsivystytų jo išskirtinis skonis ir tekstūra. Čederio sūris yra...
Italija, Pasturo
...Pagamintas iš geriausio lombardų pieno, laikantis senovinių tradicijų, mūsų aukščiausios klasės gamyba yra skirta ypač išrankiems, laikome jį mūsų geriausių, kruopščiai atrinktų sūrių puošmena. Tai D.O.P. (Apsaugota kilmės vietos nuoroda) minkštas sūris, su plaunama plutele, pagamintas iš viso karvės pieno. Jo varškė yra balta su šiek tiek šiaudų spalvos atspalviu, be akyčių. Skonis švelnus ir kvapnus. Vidutinis svoris::2,2 kg Minimalus brandinimas: :35-45 dienos...
Slovakija, Košice
... sukurtas tam, kad suteiktų turtingą ir patenkinamą sūrio patirtį be trynimo vargo. Jis yra puikus kalcio ir baltymų šaltinis, prisidedantis prie sveikos mitybos. Nesvarbu, ar ruošiate greitą patiekalą, ar gurmanišką patiekalą, Milkyland trappista tarkuotas sūris yra patikimas ir skanus pasirinkimas, kuris pakels jūsų kulinariją.
...Le Metton, liesas varškės sūris, daugiausia naudojamas cancoillotte, karvės pieno sūrio, gamybai. Remdamasi savo patirtimi maisto pramonėje, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES sukūrė visiškai automatinį metton smulkintuvą, apimantį visas projektavimo, gamybos, derinimo ir industrializavimo fazes. Valdomas per centrinius automatinius įrenginius, šis naujos kartos metton smulkintuvas atitinka...
Estija, Tallinn
...Dana šaldyta mozzarella sūrio blokas gaminamas iš pasterizuoto karvės pieno ir tiekiamas dideliais blokais, kad būtų lengviau transportuoti. 2,5 kg blokai supakuoti po 4, sudarant 10 kg pakuotes. Produktą galima laikyti -18°C temperatūroje, kol jis dar užšaldytas. Kai jis atšyla, rekomenduojame jį naudoti nedelsiant. Nepakartotinai užšaldyti po atšildymo.
Nyderlandai, Amstelveen
...Be picos tešlos, pas mus taip pat galite rasti 100% Mozzarella sūrio, kuris puikiai tinka kaip picos užpilas. Be 100% Mozzarella sūrio, mūsų asortimente taip pat yra Tripple Cheese mišinys. Šie Piazzola Pizza sūriai buvo specialiai išbandyti, kad būtų pasiekta „tobula pica“. Mozzarella variantas sudarytas iš 100% karvės mozzarella ir greitai tirpsta dėl savo kreminės struktūros. Triple Cheese variantas yra pilnas skonio, dėl mozzarella, raudonos čederio ir Goudos sūrio mišinio. Tikriems sūrio mėgėjams.
Prancūzija, Creissels
Roussel Inox, kaip sūrių gamybos įrangos projektuotojas ir gamintojas, nuolat atsižvelgia į jūsų poreikius. Mes turime tvirtą žinias apie jūsų sūrininko profesiją, tobulintas tiek Prancūzijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jūs norite atnaujinti savo mašinas, padidinti gamybos pajėgumus, sukurti savo dirbtuvę? Mes kartu nustatome kiekvienos įrangos tinkamiausią dydį ir praktiškiausią veikimo būdą. Mes ...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Gouda yra olandiškas geltonas sūris, pagamintas iš karvės pieno. Tai yra brandintas (pusiau) kietas sūris. Produktas yra prieinamas kaip blokas arba kubelis, apvyniotas folijoje, su geltona arba raudona spalva. Gouda pasižymi švelniu skoniu, kuris stiprėja su brandinimo procesu. Skonis yra švelnus, švelnus ir aromatingas, su subtiliu pasterizacijos poskoniu, kuris gali būti šiek tiek rūgštus arba...
Italija, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca yra brandintas sūris, pagamintas iš vietinio karvės pieno ir brandinamas 45 dienas. Šis sūris pasižymi ryškiu, bet ne per stipriu skoniu, todėl puikiai tinka užkandžiams arba pietų ir vakarienių užbaigimui. Il Rustico yra rankų darbo produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jo rankų darbo gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu iš itališkos sūrių tradicijos.
...Garsus šviežias sūris, pagamintas iš viso karvės pieno. Baltas perlamutrinis atspalvis, lygus paviršius, panašus į labai ploną „plėvelę“, kuri apgaubia skanų vidinį sūrį. Galima įsigyti įvairių formatų ir dydžių, taip pat ne DOP versijoje ir šaldytą.
Vokietija, Berlin
... mozzarella sūris, ir mes didžiuojamės galėdami jį pasiūlyti įvairių blokų formų, atitinkančių mūsų klientų poreikius. Suprantame, kad Halal produktų paklausa auga, ir mūsų mozzarella sūris atitinka šiuos reikalavimus. Jis puikiai tinka picoms, makaronams ir daugeliui kitų itališkų patiekalų. Mūsų gamybos metodai užtikrina, kad kiekvienas sūrio blokas atitiktų aukščiausius maisto kokybės standartus. Jei ieškote patikimo Halal mozzarella sūrio tiekėjo, esate tinkamoje vietoje. Susisiekite su mumis daugiau informacijos ir užsakymo pateikimui.
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Unikalus olandų sūris, lengvai atpažįstamas dėl savo charakteringų oro burbuliukų, kurie atsiranda natūraliai brandinant. Pagamintas iš karvės pieno ir brandinamas mažiausiai 4 savaites. Jis turi lygų geltoną plutą ir geltoną masę su skylutėmis, atsirandančiomis brendimo proceso metu.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
...Šviežio Sūrio Ypatybės: pasterizuotas karvės pieno sūris su minkšta ir autentiška tekstūra. Idealiai tinka salotoms ir desertams.
Vokietija, Wippingen
...Produktai Šviežia mozzarella, Čederio sūris Klasė A, AA+ Galiojimo laikas 24 mėnesiai, turi būti laikoma -4 laipsniuose Celsijaus. Produkto kilmė Vokietija/Niderlandai/Italija Forma Blokas Spalva Balta iki šviesiai geltonos Drėgmė 45 - 50% Riebalai sausame pavidale 30 - 44,5% Druska Paviršius švarus, su spaudimo žymėmis. Paviršius gali būti įtrūkęs. Kūnas ir tekstūra Artima tekstūra gali turėti nelygių skylių Aromatas ir skonis: Ingredientai: Tipiška pienui Karvės pienas, druska, starteriai, mikrobiologinė renetė.
Vokietija, Hamburg
...Čederio sūris yra populiari sūrio rūšis, kilusi iš Čederio kaimo Somersete, Anglijoje. Tai kietas ir kreminis sūris, turintis šviesiai geltoną spalvą. Čederio sūris gaminamas iš karvės pieno ir turi turtingą, kreminį skonį, kuris su amžiumi tampa aštresnis ir ryškesnis. Sūris paprastai brandinamas kelis mėnesius, kad išsivystytų jo išskirtinis skonis ir ypatinga tekstūra. Čederio sūris yra...
Atitinkantys produktai
Čederio Sūris
Čederio Sūris
Kiti produktai
Grybai
Grybai
Austrija, Königsdorf
... 25 g","Koaguliacijos +ve stafilokokai":"<100 org per g","Listeria":"ND 25 g","E.coli":"<10 org per g"},"Riebalų kiekis (%)":"45-48","Apdorojimo tipas":"Sterilizuotas","Tipas":"Kietasis sūris","Priedai":"Druska"}...
Turkija, Istanbul
...Tulum sūris turi kiekvieno regiono savitų savybių. Mezopotamijos žemėse - Izmire Tulum sūris yra kietas, brandinamas druska ir su laiku tampa vis skanesnis, druska išsiskiria, o jos palikti pėdsakai sūryje pasirodo kaip poros. Rekomenduojame išimti iš šaldytuvo ir palaukti kelias minutes, prieš pjaustant sūrį sūrio peiliu. Pagamintas iš 100% karvės pieno.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvės, ožkos ir avies pieno, su minimalia brandinimo trukme 9 mėnesiai ekstra virgin alyvuogių aliejuje.
Prancūzija, Auros
...Tai mums, vienas geriausių gamintojų Pirėnuose. Mes randame aromatinę sudėtingumą, kurios kitur nėra. Kietųjų sūrių asortimentas iš Pirėnų yra platus, o šie produktai gali būti siunčiami be šaldymo (-26°). Tai leidžia nemokamą pristatymą visoje Europoje nuo 30 kg. Asortimentas: AVIES, KARVĖS, AVIES ir KARVĖS MIŠINYS, OŽKOS, MĖLYNAS AVIES SŪRIS, OŽKOS ir AVIES MIŠINYS 4 kg ir 600 g tommette...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Prancūzija, Paris
... arba tiesiog kaip kasdienė paskata visiems suaugusiems šunims. Idealiai tinka visiems šunims ir šuniukams, vyresniems nei 4 mėnesių, kiekvienas užkandis turi tobulą pusiausvyrą - nei per kietas, nei per minkštas, mažų skanių ir 100% skanių kąsnių pavidalu! Šuns dydis: 5 kg max Meniu: Sūris Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų 65.0% / Žaliųjų riebalų 9.5% Karvės pienas: šalutiniai produktai Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas...
Vengrija, Celldömölk
...CHEMINIAI Riebalai Minimalus 45% Maksimalus 48% Drėgmė Minimalus 42% Maksimalus 45% Vidutinė druska 0.7-1.2% MIKROBIOLOGINIAI Koliforminės bakterijos <100 org per g E.coli <10 org per g Koaguliacijos teigiamas stafilokokas <100 org per g Listeria ND 25 g Salmonella ND 25 g Tipas: Kietasis sūris Sūrio tipas: Mozzarella Apdorojimo tipas: Sterilizuotas Kilmė: Karvės Pakuotė: Maišas, Didmeninė, Pakelis Forma: Blokas Spalva: Šviesiai geltona Riebalų kiekis (%): 45-48 Svoris (kg): 25...
Sūris yra tradicinis mūsų stalų skonis. Jo kasdienis vartojimas yra nepakeičiamas dėl tinkamo skonio ir įvairovės bet kuriuo paros metu. Natūraliai siūlomas be priedų, jis yra labai turtingas kalcio, baltymų, vitamino D ir cinko. Jis yra labai turtingas vitaminais ir mineralais, kurie padeda augimui ir kasdieniams poreikiams. Mūsų produktai visiškai be priedų, turi visus reikiamus leidimus ir doku...
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
...Nepaliestose pievose Kampanijos regioneje auginamos atrinktos karvės, kurių skanus pienas suteikia gyvybę karvių mozzarella. Tai labai šviežias sūris, gaminamas iš tempimo tešlos, labai panašus į bufalo mozzarella tiek gamybos procesu, tiek išvaizda. Jis yra perlų baltumo, o jo minkštas vidus atskleidžia labai ploną sluoksniuotą tešlą. Karvių mozzarella turi švelnų skonį, tačiau tuo pačiu metu...
Italija, Noci
...Cacioricotta yra pusiau kietas, cilindro formos sūris, būdingas Puglijos sūrių tradicijai. Puglijos virtuvėje šis produktas paprastai naudojamas tarkuotas, kad pagardintų makaronus tradiciniu pugliečių makaronų patiekalu alla crudaiola, tačiau jis taip pat vartojamas vienas, drožlėmis arba kaip salotų ar picų pagardas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play