...Le Metton, liesas varškės sūris, daugiausia naudojamas cancoillotte, karvės pieno sūrio, gamybai. Remdamasi savo patirtimi maisto pramonėje, TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES sukūrė visiškai automatinį metton smulkintuvą, apimantį visas projektavimo, gamybos, derinimo ir industrializavimo fazes. Valdomas per centrinius automatinius įrenginius, šis naujos kartos metton smulkintuvas atitinka...
Prancūzija, Creissels
Roussel Inox, kaip sūrių gamybos įrangos projektuotojas ir gamintojas, nuolat atsižvelgia į jūsų poreikius. Mes turime tvirtą žinias apie jūsų sūrininko profesiją, tobulintas tiek Prancūzijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jūs norite atnaujinti savo mašinas, padidinti gamybos pajėgumus, sukurti savo dirbtuvę? Mes kartu nustatome kiekvienos įrangos tinkamiausią dydį ir praktiškiausią veikimo būdą. Mes ...
Prancūzija, Auros
...Tai mums, vienas geriausių gamintojų Pirėnuose. Mes randame aromatinę sudėtingumą, kurios kitur nėra. Kietųjų sūrių asortimentas iš Pirėnų yra platus, o šie produktai gali būti siunčiami be šaldymo (-26°). Tai leidžia nemokamą pristatymą visoje Europoje nuo 30 kg. Asortimentas: AVIES, KARVĖS, AVIES ir KARVĖS MIŠINYS, OŽKOS, MĖLYNAS AVIES SŪRIS, OŽKOS ir AVIES MIŠINYS 4 kg ir 600 g tommette...
Prancūzija, Paris
... arba tiesiog kaip kasdienė paskata visiems suaugusiems šunims. Idealiai tinka visiems šunims ir šuniukams, vyresniems nei 4 mėnesių, kiekvienas užkandis turi tobulą pusiausvyrą - nei per kietas, nei per minkštas, mažų skanių ir 100% skanių kąsnių pavidalu! Šuns dydis: 5 kg max Meniu: Sūris Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų 65.0% / Žaliųjų riebalų 9.5% Karvės pienas: šalutiniai produktai Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas...
Prancūzija, Marseille
...Parmigiano Reggiano, dar žinomas kaip Parmezanas, yra granuliuotas kietas ir vidutiniškai riebus sūris, gaminamas virinant, bet ne spaudžiant. Parmigiano Reggiano turi ilgą istoriją, siekiančią XII amžių, kai jį pirmą kartą gamino benediktinų ir cistersų vienuoliai. Pieninės karvės ir žalias pašaras, naudojamas jų šėrimui, turi būti auginami Parmigiano Reggiano gamybos zonoje. Sūris yra visiškai...
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Porai* (55%), bulvės* (35%), Amberto sūris* AOC (pasterizuotas karvės pienas, druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros) (15%), vanduo, saulėgrąžų aliejus*, sojos padažas* (vanduo, sojos pupelės*, druska, alkoholis*, koji), balzamiko actas* (vyno actas*, virti vynuogių sultys*), ryžių miltai*. * Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenai Naudojimo rekomendacijos Idealiai...
Prancūzija, Montmorot
...Šis Comté sūris gaminamas iš viso pieno, kad gautųsi kreminė, labiau pralaidi masė, todėl be skylių. Iš viso, sūrio ratai, turintys šią etiketę, bus brandinami mažiausiai metus rūsyje. Šie sūriai gaminami iš žolės pieno, tai yra, kai vasarą (nuo gegužės iki lapkričio, priklausomai nuo metų) bandos ganosi Franche Comté pievose.
Prancūzija, Saint-Etienne
...Pasterizuoto karvės pieno mėlynas sūris, jo masė balta, lygi, su skylutėmis ir pelėsiu. Jo tekstūra yra smulki ir tirpstantis, tvirtas, nelipnus. Jo aštrus skonis, būdingas mėlynajam sūriui, pagerins jūsų patiekalų skonį; pica, salotos, padažai arba kaip priedas.
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
... karvės pieno. Sūrių gamintojas iš ožkos pieno: mini ožkos sūris, ožkos sūris... Sūrių gamintojas iš avies pieno: formuotas avies sūris... Chavignol ožkos sūrių gamintojas... Prancūzų deserto kremų gamintojas. Pieno džemo su Guérande druska gamintojas;...
Prancūzija, Bardos
Įsikūrusi Baskų šalyje, įmonė BASTIDARRA gamina rankų darbo jogurtus. Ji gamina visą jogurtų asortimentą, įskaitant jogurtus iš karvės pieno, kurie yra rauginti arba plakami, jogurtus iš avies pieno, kurie yra rauginti, ir avies varškę. Avies varškė yra tradicinis šviežias sūris, būdingas Baskų šaliai. Mūsų karvės yra Prim’Holstein. Mūsų avys yra Manex su raudona galva, vietinė Baskų veislė. Mes...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play