...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvės, ožkos ir avies pieno, su minimalia brandinimo trukme 9 mėnesiai ekstra virgin alyvuogių aliejuje.
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Ispanija, Totanes
...Iberijos sūris yra presuoto pavidalo sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Pagal 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu 262/2011, I priedo 4 punkte nustatytas proporcijas, visi sūriai, kurie parduodami pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip...
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Ispanija, Alaior
...Alcaidús, s.l. yra šeimos įmonė Menorkos saloje, kuri užsiima karvės pieno sūrio gamyba ir prekyba įvairiais formatais, turinčiu kontroliuojamą kilmės ženklą "Mahón-Menorca". Sūris gaminamas tik iš mūsų pačių šviežiai melžto pieno, gauto iš mūsų karvių pačioje Ūkyje. Ūkis gamina reikiamas pašarų medžiagas mūsų karvių maitinimui, užtikrindamas aukščiausią pieno kokybę, kurią naudojame kasdienėje...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play