Mes savo gyvenimą skiriame kavai. Žinome mūsų pupelių DNR ir žinome, kaip su jomis elgtis, kad gautume iš jų geriausią. Gerbiame žaliavas visose stadijose. Esame išstudijavę kiekvieno kilmės regiono skrudinimo kreives ir išsiskyrimo laikus, siekdami pagerinti jų organoleptines savybes. Atlikome kiekvieno kilmės regiono degustaciją ir kuriame unikalius mišinius mūsų kavos mėgėjams.
Italija, Cavezzo
Modena Funghi vegetariški burgeriai gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų, nėra kepti, kepami orkaitėje, kad išlaikytų maistines ir organoleptines savybes; mūsų burgeriai yra be glitimo, be konservantų, skanūs ir gardūs. Modena Funghi siūlo 3 vegetariškų burgerių linijas: - įprasta linija: Mr. Burgy Mr. Burgy siūlo 5 be glitimo burgerius, kurie išsiskiria unikaliomis skanių ingredientų...
Italija, S.stefano Di Rogliano
...MŪSŲ FILOSOFIJA -Mes remiame ir praktikuojame „Etinį marketingą“, pasirinkdami skatinti sąžiningumą ir atsakomybę vartotojų atžvilgiu -Mes naudojame aukščiausios kokybės žaliavas iš Italijos tiekėjų, ypač iš Kalabrijos -Mes gerbiame vaisių ir daržovių sezoninį ciklą -Mes nenaudojame dažiklių ir konservantų -Mes taikome praktikas ir procedūras, leidžiančias gerbti aplinką -Mes naudojame vakuuminio virimo metodą, kuris leidžia išsaugoti mūsų produktų organoleptines savybes.
Italija, Mercato Saraceno
... tobulinti mūsų gebėjimus kurti išskirtinius mišinius, kurie išryškina kiekvienos monoriginės kavos organoleptines savybes. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti įvairių kavos mišinių, kiekvienas su savo išskirtiniu skonio profiliu, kuris patenkins net ir išrankiausių skonių poreikius. Esame dėkingi už pasitikėjimą, kurį mūsų klientai mums parodė per metus, ir visada esame pasiruošę priimti naujus kavos...
Italija, Biancavilla
...Monte Etna zonoje, tiksliai vulkaninės kilmės teritorijose, Biancavilla ir Santa Maria di Licodia savivaldybėse (aukštis 555 metrai virš jūros lygio), čia mūsų alyvmedžiai apdorojami be cheminių medžiagų naudojimo. Alyvuogės, sunokusios Sicilijos saulėje ir karštose vulkaninėse žemėse, renkami nuo lapkričio iki sausio, išskirtinai rankiniu būdu, naudojant "Brucatura" metodą. Šis procesas leidžia mūsų aliejui išlaikyti visas kokybės ir puikias organoleptines savybes.
... Stevija gyvūnų maistui, naminiams gyvūnams ir pajamų šaltiniams. Stevija yra prieinama įvairiais formatais, tokiais kaip: Visa lapai, Arbatos pjaustymas, Smulkiai maltas ir Mikronizuotas, naudojant kriogeninius mikronizatorius, siekiant visiškai išsaugoti visas funkcines organoleptines savybes. Mūsų kontroliuojama ir garantuota tiekimo grandinė leidžia užtikrinti geriausią kokybę visiems mūsų produktams, nuo geriausių žaliavų iki supakuotų produktų. MŪSŲ VERTYBĖS Mes tikime sveiku, subalansuotu ir tvariu gyvenimo būdu. Kreipiamės į žmones, kurie, kaip ir mes, nori maitintis natūraliai.
Italija, Bari
Pasta Vera gimsta iš žemės ūkio patirties ir aistros kokybiškiems produktams. PASTA VERA yra uždaro ciklo makaronai, todėl visiškai kontroliuojamas gamybos procesas: itališki kietieji kviečiai auginami grupės nuosavybės ūkiuose. Naudojami ne GMO sėklos, 100% itališkos kilmės. Kilmės ir žaliavų kokybės garantija bei gamybos metodai leidžia išsaugoti ne tik organoleptines, bet ir maistines savybes. Pasta Vera, gerbianti aplinką, visame savo gamybos cikle naudoja tik maisto popierių, pagamintą iš perdirbtos ir vėl perdirbamos popieriaus.
Italija, Acerra
Organinė trąša siekia tiek dirvožemio, tiek augalo gerovės, nes tik su didesne harmoningos dirvožemio gyvybingumo lygiu galima išvystyti tvirtesnes kultūras, turinčias didesnę maistinę vertę ir geresnes organoleptines savybes. Šiandien, dėka BIOS technikų atliktų tyrimų, sujungti du svarbūs veiksniai: dirvožemio derlingumas ir augalo stimuliavimas, naudojant organinės kilmės žaliavas, kurios iki...
Italija, Ispica
... ypatingas klimato ir aplinkos sąlygas, būdingas pietryčių Sicilijai, išryškinamos produkto organoleptinės savybės, laikantis griežčiausių ir efektyviausių higienos normų (HACCP). Aistra ir įsipareigojimas, galiausiai, yra papildomi ingredientai, kurie prideda vertės, padarant Agriblea saulėje džiovintus pomidorus absoliučios EKSELENTOS produktu.
Italija, Aprilia
... realybę, kuri sujungia amatininkų metodų kokybę su moderniausių gamybos ir organizacinių procesų inovacijomis. Galime tiekti visas šviežių, džiovintų ir šaldytų trumų rūšis, be to, mūsų platus konservuotų produktų asortimentas, kuriam naudojame tik itališkus ingredientus, su kontroliuojama ir sertifikuota tiekimo grandine. Apdorojimo procesai yra natūralūs ir gerbia tinkamą laiką apdorojimui, kad gautume produktą, kuris išlaikytų originalias organoleptines savybes.
Italija, Zola Predosa
... karštą arba šaltą maistą, idealiai tinkamoje temperatūroje. Aukšti higienos standartai užtikrina puikų maisto išsaugojimą, kad būtų išlaikytos kiekvieno patiekalo organoleptinės savybės, su šildymu, puikiai pritaikytu kiekvienam produktui. 3 Bicom Vending automato stiprybės: 1. Prisitaikymas prie bet kokio tipo pakuotės 2. Suderinamumas su kiekviena maisto savybe 3. Gebėjimas vienu metu valdyti...
Italija, Isola Della Scala
... pažangiausiomis technologijomis, esančioje širdyje, žaliava iš karto užšaldoma IQF (Individually Quick Frozen) ir paverčiama tyrėmis, siekiant išsaugoti visas šviežio produkto organoleptines savybes. Mūsų misija yra užtikrinti mūsų klientams geriausią kokybę, maisto ir kilmės saugumą per kruopštų ir atidaus mūsų gamybos linijos kontrolę nuo lauko iki supakuoto produkto. Passolongo yra jūsų partneris pritaikytų pusiau apdorotų vaisių ir daržovių produktų gamyboje.
Italija, Chiaramonte Gulfi (rg)
... metodus. Laukiniai figai Mūsų pakrantės natūrali buveinė, kur auga kaktusai, yra terasinė, leidžianti išsaugoti visas organoleptines savybes, mikroelementus ir amino rūgštis. Stalo vynuogės Sicilija yra antra didžiausia stalo vynuogių gamintoja Italijoje. Dėl subtropinio Viduržemio klimato sąlygų galime būti rinkoje nuo liepos iki spalio su Vittoria, Italia ir Apirene vynuogių veislėmis...
Žemės ūkio įmonė „Due Palmenti“ įsikūrusi Pedaroje, rytų Sicilijos širdyje, specializuojasi aromatinių žolelių gamyboje ir prekyboje, kurios, dėka artumo prie Etna, sugeba išlaisvinti ypatingas organoleptines savybes ir aromatingumą, taip pat Sicilijos tradicinius produktus, tokius kaip prieskoniai, alyvuogės ir džiovinti vaisiai. Kiekviena mūsų produktų gamybos fazė, nuo sodinimo, derliaus...
... ryžių apdorojimas vyksta pagal tradiciją: ryžiai apdorojami palaipsniui, naudojant balinimą, akmens malimą ir apdailą kambario temperatūroje, kad išsaugotume mūsų aukštos kokybės ryžių organoleptines savybes ir gastronominį stilių. CRESPIRISO produktai: Carnaroli ryžiai, Vialone nano ryžiai, Baldo ryžiai, Arborio ryžiai, Roma ryžiai, Aromatiniai ryžiai, Venere juodieji ryžiai, Ermes raudonieji ryžiai, smulkinta kukurūzų miltai, ryžių miltai, ryžių sausainiai, paruošti risotai su Carnaroli juodaisiais trumais, grybais, ryžių makaronai.
Italija, Gropello Cairoli
... autentišką carnaroli, klasikinę veislę, o ne jos pakaitalus, džioviname naudojant gamtines dujas, lėtai malame akmenimis ir supakuojame apsaugotoje atmosferoje, kad geriausiai išsaugotume jo organoleptines savybes.
...Iš meilės, aistros, atsidavimo alyvmedžiams, tinkamo derliaus nuėmimo laikotarpio ir tradicinio aliejaus spaudimo, "Azienda Agricola Tola Salvatore" kuria ekstra vierą alyvuogių aliejų su nepaprastomis savybėmis turtingoje Partinico ir Monreale srityje, Palerme (Italija). Jo organoleptinės ir sensorinės savybės daro jį unikaliu, puikiai tinkančiu apipavidalinti virtą ar keptą mėsą, troškinius...
Italija, Cesena
...galinčias pagerinti produktų išvaizdą, organoleptines ir maistines savybes. Ser.mac tapo lyderiu projektuojant ir diegiant įrenginius paraguayo (plokščios persikų) apdorojimui, taip pat avokadams, pomidorams, citrusiniams vaisiams, persikams, nektarinams, obuoliams, kriaušėms, abrikosams, kakams, granatams, slyvoms, kiviams ir cukinijoms. Jau seniai didžiausi Sermac investicijos yra sutelktos į...
Italija, Gubbio
... ir ekstrakcijos) 27 °C temperatūroje. Tai palankiai veikia galutinę alyvuogių aliejaus kokybę. Aliejaus konservavimas: Aliejus laikomas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje, kad produktas būtų apsaugotas nuo oksidacijos. Buteliavimas: Aliejus buteliuojamas tiesiogiai pagal HACCP gaires (pavojų analizė ir kritinių kontrolės taškų nustatymas). Po trumpos pertraukos aliejus natūraliai filtruojamas dekantavimo būdu, kad būtų išlaikytos jo maistinės ir organoleptinės savybės. Todėl jis griežtai pilamas į alavo talpas.
Italija, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importuoja, platina ir parduoda įvairius maisto produktus B2B kanale. Mes esame Alibaba.com aukso tiekėjas. Mūsų produktai skirti mažmeninei prekybai, Horeca sektoriui arba įmonėms kaip ingredientai tolesniam apdorojimui. Visi produktai pasižymi transformacijos proceso kokybe, kuri garantuoja geresnes organoleptines savybes ir ilgesnį galiojimo laiką. Tiekėjai yra vietinės...
Italija, Pienza
... per dvidešimt keturias valandas po surinkimo. Alyvos išgavimas vyksta šaltu spaudimu ir naujausios technologijos mechaniniais procesais, kurių dėka gautas produktas išlaiko beveik visas šviežios alyvos organoleptines savybes. Įmonė gali pasigirti beveik šimtmečio patirtimi šioje srityje, dėka svarbios profesionalumo, kurį įgijo jos įkūrėjas, ponas REMO MONACI.
Italija, San Marco Evangelista
...rūgštingumą, kvapą ir išliekamąją galią; - Šie sensoriniai aspektai yra išsaugomi ir pakuojant, siekiant išlaikyti organoleptines produkto savybes, vengiant kontakto su dujomis, drėgme, šviesa ir kitais išoriniais veiksniais, kurie galėtų paveikti tokį lengvai gendančią prekę. Mūsų plėtojama produktų gama yra labai įvairi ir apima kapsules (55 mm arba dvigubas, 44 ir 38), suderinamas kapsules (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso ir Dolce Gusto), pupeles, maltą kavą ir cukrų.
Italija, Binasco
... kavinėje. Office Collection mišiniai skirti tiems, kurie net ir biure nenori atsisakyti geros kavos malonumo, kad galėtų pasimėgauti atgaivinančia pertrauka arba gauti energijos dozę. Viso gamybos proceso kokybė yra prielaida Bonomi prekės ženklo vertinimui. Laboratorijoje, prieš skrudinimą, yra tikrinamos organoleptinės kavos savybės, naudojamos įvairių mišinių paruošimui. Testai apima drėgmės lygį...
Italija, Cadelbosco Sopra
...PREMIX SRL turi keturiasdešimties metų patirtį žaliavų ir baigtinių produktų maisto/šėrimo prekybos ir apdorojimo srityje. Įmonė siūlo paslaugas pagal užsakymą, skirtas plėtoti ir gaminti platų specifinių šėrimo formų asortimentą, skirtą tiek ūkiniams, tiek naminiams gyvūnams. Kiekvienos formulės plėtra vertinama atsižvelgiant į maistines ir organoleptines savybes, produkto fizinės formos...
Italija, Montesarchio
... pažangiausią įrangą, kuri sumažina alyvų laikymo ir gamybos laiką bei leidžia išsaugoti ir išryškinti jo organoleptines savybes: unikalų alyvuogių aliejų! Dėl verslumo gebėjimų šiandien, laikui bėgant, gaminamas aliejus visiems poreikiams – nuo 100% itališko EVO iki ekologiško, alyvuogių aliejaus ir bendruomeninio aliejaus. DE GREGORIO gamina tiek savo, tiek privačių ženklų vardu, o 2016 metais taip pat pradėjo gaminti grožio ir kūno priežiūros produktus, visada su De Gregorio ženklu.
Italija, Cercola
... visame pasaulyje, pasitelkdami tarptautinius ekspertus, kurie periodiškai lankosi ir tikrina plantacijas. Kavos skrudinimas yra menas, reikalaujantis jautrumo ir didelės patirties. Kava gali išsivystyti skirtingas organoleptines savybes ir aromatus, priklausomai nuo skrudinimo laiko, būdo ir laipsnio. Todėl mūsų kava skrudinama kruopščiai ir itin atidžiai, visiškai amatininkų būdu, taip...
Italija, Gambolò
... būtų tinkamai pabrėžta išskirtinė ir unikali pusryčių patirtis. Mūsų šaldytas produktas išlaiko savo organoleptines savybes, todėl jis yra tinkamas plačiai distribucijai, kad galėtume eksportuoti pripažintą itališką kokybę ir į užsienį.
Italija, Saviano
... garsiajai ir itin vertingai Nocellara del Belice veislei. Ši alyvuogių aliejaus veislė gavo aukščiausio lygio apdovanojimus ir sertifikatus už savo aukštas organoleptines savybes; Nocellara yra alyvmedžių veislė, turinti unikalią pasaulyje savybę augti ir duoti gerą vaisių (uogą) tik Belice slėnio teritorijoje.
Italija, Milano
...sujungta su technologijomis ir inovacijomis, suteikia gyvybę vienkartinei kapsulei, presuotai ir supakuotai taip, kad išlaikytų visas tikros itališkos espresso organoleptines savybes. Kapsulių sistema, be to, kad užtikrina aukščiausią kokybę puodelyje, taip pat siūlo patogumą ir taupymą tiesiai namuose. Ne tik kava, bet ir suderinamų kapsulių asortimente „Il caffeitaliano“! Taip pat galite rasti užpilų, tirpių arbatų ir aromatizuotų gėrimų. Daugybė skonių ir rūšių išrankiems ir reikliems skoniams.
... projektuojami ir gaminami pagal pažangiausias technologijas ir yra skirti didelėms arba vidutinėms gamybos pajėgumams, turint mažą energijos suvartojimą ir visišką garantiją, kad bus išsaugotos apdorotų produktų organoleptinės savybės.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play