Prancūzija, Laissac
...Rankų darbo mūsų dirbtuvėse Laissac, Aveyron, šis dešrelė yra pagaminta iš griežtai atrinktų Aveyron ūkių. Ši dešrelė yra be nitritų, pagaminta tik iš 3 ingredientų: mėsos, Guérande druskos ir Kampoto IGP pipirų iš Kambodžos. Brandinta 2 mėnesius (priešingai nei 15 dienų pramoninėms dešrelėms), šioje dešrelėje rasite tikro sauso dešros skonį. Rankų darbo dešrelė, pagaminta kaip senais laikais. Plonai supjaustyta, ji vėliau švelniai dedama į 100% perdirbamą ir netgi grąžinamą stiklainį! Marmite versijoje 300g. DLC: 90 dienų Svoris: 300g Kilmė: Laissac, Aveyron...
Prancūzija, Carpentras
...Mūsų sausainis, vienas iš mūsų pagrindinių produktų! Unikalus ir svaiginantis skonis. Skirtingai nuo sausos dešros, sausainis yra plonesnis ir U formos, kas suteikia jam ryškesnį skonį. Mažas privalumas: Sausainis puikiai derės tiek su geru raudonu vynu, tiek su geru baltu vynu. SKU: 2100009XXXXXX Svoris: 0,300 kg Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti. Ingredientai: Kiauliena iš...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Prancūzija, Sarrola-Carcopino
Įmonė Salaisons Joseph Pantaloni, tradicinės mėsos gaminių gamintojas netoli Aiaccio, užtikrina didelių kiekių pardavimą profesionalams, taip pat tiesioginį pardavimą privatiems asmenims. Kaip Korsikos produktų gamintojas, Salaisons Joseph Pantaloni pabrėžia regiono tradicinius produktus. Salaisons Joseph Pantaloni gamina aukštos kokybės mėsos gaminius ir korsikietiškus dešreles, naudodama tik pr...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. yra šeimos įmonė, kuri daugiau nei šimtą metų užsiima iberijos kumpių gamyba ir brandinimu, taip pat kitų produktų, pagamintų iš iberijos kiaulių. Įmonė sugebėjo suderinti tradicinius metodus su pažangiausia technologija, pritaikydama savo įrenginius Europos Sąjungos reikalavimams ir integruodamasi į Denominación de Origen Jamón de Guijuelo nuo pat įkūrimo, kad galėtų p...
Prancūzija, Castelnaudary
Turėdama vietinį pagrindą pietų Prancūzijoje, Grupė Rivière jau 3 kartas kuria ir rengia skanius bei novatoriškus paruoštus patiekalus, remdamasi tradiciniais prancūziškais receptais. Jos receptai, sukurti iš natūralių ingredientų, yra be dažiklių, be konservantų ir be dirbtinių aromatų. Per savo prekių ženklus Grupė Rivière parodo savo įsipareigojimą kokybei ir savo įsipareigojimą socialinei ats...
...Mūsų aukščiausios kokybės kepta dešra yra kruopščiai apdorota, kad suteiktų nepriekaištingą skonį ir kokybę. Kiekvienas gabalas yra švelnus ir skanus, užtikrinantis malonų kulinarinį potyrį. Nesvarbu, ar ruošiate klasikinį dešros patiekalą, ar tyrinėjate naujus receptus, mūsų dešra suteikia puikų pagrindą įvairiems kulinariniams kūriniams. Orientuodamiesi į kokybę ir skonį, pristatome jums dešrą, kuri išsiskiria savo nepriekaištinga tekstūra ir turtingu skoniu. Mūsų dešrų pasirinkimas yra sukurtas tam, kad suteiktų išskirtinį skonį ir kokybę.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
Iberijos kumpiai ir dešros. Mūsų iberijos produktai atspindi aplinką, kurioje jie auginami: dehesa, gamtos dovana, kurioje mūsų pavyzdžiai auga ir vystosi, kad pasiūlytų geriausius iberijos produktus. „Castro y González“ prioritetas yra šios gyvybės šaltinio priežiūra ir tvarus vystymasis, ir mes suprantame, kad kiekvienas mūsų dehesos upelis, ąžuolas, kamštinis ąžuolas, lygumos ir šaltiniai yra ...
Rumunija, Botosani
Doly-Com Distributie SRL yra Rumunijos mėsos perdirbimo lyderis, įsikūręs Botošanyje, Rumunijoje. Tai viena didžiausių galvijų, avių skerdyklų ir kiaulienos, jautienos bei avienos/žąsų išpjaustymo gamyklų. Įmonė turi 60 000 galvijų per metus skerdimo pajėgumą ir 2 672 tonų per savaitę gamybos pajėgumą, užimanti 7 477,65 kv. m. Esame sertifikuoti kaip vieni iš aukščiausios kokybės gamintojų Rumunij...
Vokietija, Berlin
...Mūsų natūralūs kiaulės žarnai yra idealiai tinkami šviežiems, rūkytiems ir džiovintiems dešroms. Vienoda dydžio ir formos struktūra užtikrina nuoseklumą ir minimalų atliekų kiekį. Kadangi mūsų žarnai yra visiškai natūralūs, jie turi švelnų ir tvirtą sukibimą, kuris suteikia būtent tokį pasipriešinimą, kokio reikia. Jie taip pat yra skaidrūs, todėl lengvai išryškina aukštos kokybės jūsų dešros ingredientus. Mes eksportuojame visų rūšių avinų ir kiaulių žarnas pardavimui Europoje ir siūlome greitą pristatymą.
Vokietija, Balingen
...Higieninė skalė maisto pramonei - mažiau vietos bakterijoms ir lengvas valymas. Sveriant cheminėje pramonėje ir lengvai gendančių maisto produktų, tokių kaip jūros gėrybės, paukštiena, maltos mėsos, dešros ir šaltieji užkandžiai, kepiniai, pieno ir sūrio produktai, būtina išvengti bakterinės taršos. Dėl konstrukcinių dizaino pranašumų higieninė skalė užsiteršia mažiau nei standartinės skalės...
Ispanija, Malaga
Dėl kulinarinių kultūrų mišinio, atvežto iš Italijos į Argentiną, o vėliau į Ispaniją. Didžiuojamės būdami maisto produktų įmonė su daugiau nei trisdešimties metų patirtimi, specializuojamasi paruoštų maisto produktų ir kvietinių miltų produktų gamyboje. Atraskite mūsų aukščiausios kokybės šaldytų paruoštų maisto produktų pasirinkimą. Siūlome išskirtinę argentininių „empanadas“, raviolių, kepimui ...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
Nuo pat pradžių Max Zander išsiskyrė savo produktų kokybe, gaminamais rankomis pagal originalų vokiečių stilių. Nuo 1968 metų mes toliau dirbame, kad išlaikytume tą pačią kokybę, kuri pelnė jūsų pasitikėjimą. Max Zander taikome griežtą kokybės ir maisto saugos valdymo sistemą, pradedant šviežių žaliavų ir aukščiausios kokybės ingredientų pasirinkimu iki galutinio produkto, siekdami, kad visos mū...
Turkija, Torbali/izmir
...Mėsa ir dešros paruošiamos maišytuvu, po to jos perkeliamas liftu ir tada nukrenta į mašiną. Mašina turi aušinimo įrenginį, kuris palaiko 4 laipsnių Celsijaus temperatūrą, kad mėsa išliktų šviežia, o šiluma kontroliuojama PLC. Mašina turi vakuuminį įrenginį, kuris užtikrina, kad dešra įsiskverbtų į mėsą. mėsos maišytuvas mėsos maišytuvai pardavimui mėsos maišytuvas ebay mėsos maišytuvas...
Vengrija, Szeged
TRIUN KF yra maža šeimos valdoma gamybos įmonė, turinti turtingą paveldą, datuojamą nuo 1998 metų. Remdamasi trijų Zavišić šeimos kartų patirtimi, mes specializuojamės kuriant ir rankų darbo meninius odos gaminius, naudojant senovinius tradicinius metodus, tobulintus per dešimtmečius. Nuo prabangių diržų iki stilingų rankinių, kiekvienas produktas yra kruopščiai pagamintas, kad išreikštų rafinuotu...
Ispanija, Villarrubia (cordoba)
...-materijalas pakuočių sprendimus. Savybės: Jis išsiskiria savo skaidrumu ir gebėjimu atlaikyti šilumos apdorojimo procesus, tokius kaip pasterizacija, karšto užpildymo ir mikrobangų krosnelės procesai. Pritaikymas: Rinkos pritaikymas šiai medžiagai: perdirbta mėsa ir pieno produktai, tokie kaip rūkyti dešros produktai ir sūris, šaldyta žuvis ir jūros gėrybės, džiovinti vaisiai ir kiti džiovinti maisto...
Portugalija, Santarém
Monte Safira yra aukščiausios kokybės gamintojas ir eksportuotojas, specializuojantis aukštos kokybės Portugalijos produktuose, ypač žaliame alyvuogių aliejuje ir tradicinėje mėsos gamyboje. Įsikūrusi Portugalijoje, Monte Safira siekia gaminti autentiškus produktus, naudodama senovinius metodus, tenkindama vartotojus, kurie ieško savo gimtinės skonių. Įmonės produktų asortimentas apima ekstra vier...
Nuo 2006 metų, Sempre Ghiotti sėkmingai veikia maisto tiekimo ir restoranų sektoriuje, siūlydama geriausias Sicilijos virtuvės receptus paruoštų patiekalų pavidalu, patogius kasdieniam naudojimui ir skanius kaip ką tik pagamintus. Mūsų paruošimai, pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, suteikia galimybę pateikti visą Viduržemio jūros autentiškumą vos keliais paprastais žingsniais. Dėka mūsų patogių...
...Ideali maisto, tokio kaip mėsa, žuvis, dešros ir sūriai, laikymui ir pakuotei, pagaminta iš švarių celiuliozės pluoštų, be optinių balinimo priemonių, apdorota, kad būtų pasiektos drėgmės ir atsparumo savybės, leidžiančios ją naudoti drėgnų maisto produktų pakuotėms, visiškai tinkama kontaktui su maistu. MATERIALE: AUGALINĖ POPIERIUS...
Vokietija, Köln
ZAPP-ZIMMERMANN siūlo jums inovatyvius gaisro saugos sistemas jau daugiau nei 25 metus, specializuodamasi kabelių, vamzdžių ir kombinuotų uždarymų bei gaisro saugos siūlių sandarinimo srityse. Be mūsų patikrinto intumescencinių formų asortimento iš PU gaisro saugos putų, taip pat siūlome kitus statybos medžiagas, tokius kaip silikonas ir akrilas, skirtus aukštosios statybos, tunelių statybos, lai...
Belgija, Lokeren
...Iš avių vidurių daugiausia apdorojamos plonosios žarnos. Avių žarnos idealiai tinka šių tipų dešroms: - Frankfurter - Mažos juodos ir baltos pudingos (kaip užkandžiai) - Bratwurst (šviežia kepimo dešra) - Kepsninės dešra - Chipolata - Merguez A klasės (stabili virtos) yra puikiai tinka Frankfurter, Wieners (Vienos dešros) ir Bockwurst. AB-, B- ir BC- klasės (purkštuvinės arba poringos žarnos...
Atitinkantys produktai
Avys
Avys
Kiti produktai
Iš Eco
Iš Eco
Vokietija, Bad Bentheim
... kartus, po to visa įranga turi būti išmontuota ir išvalyta, kad būtų pašalintos visos nuosėdos, tokios kaip derva ir suodžiai, ir jos nepatektų į druską. Tai labai svarbu, kad šie dalelės nepatektų į galutinį produktą. Skonis ir naudojimas Eglių ir bukų medienos mišinys suteikia intensyvų rūkytą aromatą. Schwabisch rūkytas druska puikiai dera su kiaušinių patiekalais, troškiniais ir tipiniais Švabijos patiekalais, tokiais kaip lęšiai ir dešros. Mūsų rūkytas druska yra natūralus...
Vokietija, Augsburg
... idealu, kai produktai ir maišeliai yra skirtingų dydžių. Panaudojimo sritys apima maisto produktų pakavimą, tokių kaip sūris, mėsa ir dešros, švaraus kambario ar transportavimo pakavimą farmacijos produktams, taip pat ne maisto produktams, tokiems kaip elektros komponentai ar tekstilė. Energiją taupanti bi-aktinė impulsinė suvirinimo technologija, taip pat tinkama drėgniems produktams, perdirbamai plėvelei ir grynai PE plėvelei (monomaterialams), brandinimo plėvelėms, aliuminio maišeliams, susitraukimo plėvelėms ir kt. maks. suvirinimo ilgis 500 mm / Stotis: L 1353 / B 762 / H 1615 mm...
Prancūzija, Yssingeaux
Veegreen yra Prancūzijos prekės ženklas, įsikūręs Auvergne, specializuojantis natūraliuose gerovės produktuose. Mūsų misija: pasiūlyti jums kokybiškus ir aplinkai draugiškus produktus. Sauge Blanche: Atraskite mūsų Sauge Blanche (Salvia Apiana) asortimentą, kilusį iš Kalifornijos. Palo Santo: Atraskite mūsų Palo Santo asortimentą, kilusį iš Peru. Palo Santo yra deginamas valymo medis. Calebass...
Italija, Castellamare
...Sūdyti mėsos gaminiai su autentišku ir rafinuotu skoniu, kurie kiekvieną draugišką akimirką paverčia proga mėgautis itališka kokybe. Griežtai pagardintos mėsos ir dešros, kiek įmanoma natūraliau. Sveiki ir paprasti ingredientai, leidžiantys vėl atrasti senųjų kaimo tradicijų ir mūsų kraštų skonį.
Italija, Martina Franca
"Pioggia Store" yra Italijos įmonė, lyderiaujanti tradicinių Puglijos maisto produktų gamyboje ir platinime, orientuota į eksportą į tarptautines rinkas ir didmeninę prekybą. Dėka kruopštaus žaliavų pasirinkimo, gaunamų tik iš vietinių ūkių ir gyvulininkystės, garantuojame autentiškus ir aukštos kokybės produktus. Mūsų asortimentas apima šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella, kreminė burr...
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Kumpiai ir Dešros Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Pramonės Parkas, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Ispanija www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Ispanija, Granollers
Martin Barnils S.L. yra Ispanijos įmonė, įsikūrusi Granollers (Barselona), kuri specializuojasi natūralių žarnų gamyboje ir platinime mėsos gaminių ruošimui. Įkurta 1920 metais, įmonė turi didelę patirtį sektoriuje ir tapo žinoma tiek nacionalinėje, tiek tarptautinėje rinkoje. Martin Barnils S.L. siūlo platų aukštos kokybės produktų asortimentą, pagamintą iš kruopščiai atrinktų žaliavų ir laikan...
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play