...ORIGINE – TERROIR Priklausantis garsiai šeimai Meffre, Château Lalande yra Saint-Julien de Beychevelle, garsiojoje Didžiųjų Vynų Kelyje. Šiandien pilis užima 15,5 hektaro plotą. Raudonas vynas, Saint-Julien appellation, Château Lalande 2018 VINIFIKACIJA Riboti derliai Rankinis derlius optimalios brandos metu Priešfermentacinė maceracija šaltai 48 valandas Parceleinė vinifikacija Ilgas...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Šis Crémant yra keturių Appellation veislių (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay ir Aligoté)* mišinys, konsensuso vynas, turintis apvalumą ir įvairų aromatą. Tai yra lengviausias iš mūsų Crémant, gaivus, švarus, kuris suteikia malonų gaivumą. rankinis derlius vynuogės pristatomos 45 kilogramų „permatomose“ dėžėse, kad būtų išsaugota jų vientisumas pneumatiniai presai pagrindinis sultys gaunamos iš...
Prancūzija, Avignon
...Ekologiška baklažanas, lotyniškai vadinamas Solanum Melongena, priklauso naktinių šeimai. FRDP įgyvendina ekologiškų baklažanų auginimo sistemas. Rankinis derlius leis mūsų gamintojui atlikti kelis nuėmimus, kad galėtume užtikrinti optimalų ekologiškų baklažanų brandumą. Gavus prekes gamykloje, baklažanai yra plaunami, pjaustomi, kepami ir tada užšaldomi IQF. Ekologiškas baklažanas: 100% Bendra energija: 23 Kcal 96 kJ Maistinė skaidula: 2,8 g Baltymai: 1,1 g Druska: Pėdsakai...
Prancūzija, Saint Emilion
...Coralie de Boüard de Laforest Vynifikacija: Priešfermentacinė maceracija 8 - 10 °C Alkoholio fermentacija Maceracija 3 - 5 savaites Malolaktinė fermentacija statinėje Vynifikacija integrali pagal parcijonų atranką, rankinis piginimas Brandinimas: 10 - 14 mėnesių, 30 % naujų statinių Mišinys: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Prancūzija, Calvi
...Veislė: Vermentinu 20 metų 25 hl/hec 6 500 butelių. Derlius: ankstyvas ir rankinis Vynifikacija: tiesioginis spaudimas be sulfitų / šaltas nuosėdų nusodinimas 48 val. / mielių pridėjimas ir fermentacija 14-15°C Brandinimas ant smulkių nuosėdų 6 mėnesius natūralioje temperatūroje. Filtravimas, lengvas sulfitavimas ir buteliavimas. Buteliavimas pavasarį. Degustacija: - Ryški geltona spalva; - Intensyvi aromatinė išraiška, kurią charakterizuoja baltos minkštos mėsos vaisiai ir geltonos gėlės iš krūmynų; - Gyva, apvali ir įtempta burna. Atgalinis kvapas harmonijoje su nosimi.
Prancūzija, Auxerre
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
Prancūzija, Vire Cedex
... darbas ir maksimalus saugumas dėka plokščio pjovimo (TSH 2003 m. apdovanota „Almanijos“ Berufgenossenschaft už saugumą). Kokybė Aukšta pjovimo kokybė: jokio satino, jokio pjovimo pakartojimo, jokio siūlo pakilimo pjovime. Jokio kulno pakartojimo. Jokio tinkavimo: iki 80% darbo jėgos taupymas. Produktyvumas Greitas ir paprastas tarpiklio įdėjimas leidžia pasiekti didelį produktyvumo padidėjimą: iki 30%. Derlius, konkuruojantis su dideliais diskais ir tradiciniais deimantiniais siūlais.
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblavimas : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Senėjimo potencialas : Apie 25 metus Vyninimas : Rankinis derlius, fermentacija termoreguliuojamose betono talpose. Vynai brandinami prancūziškuose ąžuolo statinėse, 50% naujų statinių ir 50% statinių, kuriose buvo vynas, 20-22 mėnesius.
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Racionalus kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Šviesiai lašišinė spalva. NOSIS: Vaisinis, raudonųjų vaisių aromatai, prieskonių aromatai. SKONIS: Gaivus, dosnus, švelnus, citrusinių vaisių natų, raudonųjų vaisių natų, švelnus, lengvas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis poveikis. Vynuogės: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: 12 hektarų Château Joanin Bécot vyninė yra Castillon, Côtes-de-Bordeaux apeliacijoje. Ji turi labai gražų terroir, sudarytą iš argilo-kalkakmenio. Vynmedžiai vidutiniškai yra 40 metų amžiaus ir derlius skinamas rankomis. Vynuogės: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vyninimas: Termoreguliuojamos nerūdijančio plieno talpos, parcijinė atranka, rankinis presavimas, 35 dienų maceracija...
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Prancūzija, Villeurbanne
...Kaempferia galanga šaknų milteliai Partijos numeris: NE / GINP / 0720 Kokybė: 100% gryni ir natūralūs Gamybos data: 2020 balandis Galiojimo data: 2022 balandis Gavimo procesas: Rankinis moringos lapų derlius, džiovinimas ir malimas į miltelius Naudojama augalo dalis: 100 % lapai Granuliacija: 100 mesh Naudojimas: Maisto, kosmetikos Kilmės šalis: Indija Laikymas: Gerai uždarytoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos Pakuotė: Pakuotė 1 / 5 / 10 arba 25 kg...
Prancūzija, Lys Haut Layon
... grindžiama kruopščiu augalų stebėjimu ir dideliu reagavimu. Derlius: Rankinis, 20 kg oru pralaidžiose dėžėse. Vynuogės kruopščiai atrenkamos vyninėje, ankstyvame auksiniame etape, ir be jokių puvimo požymių. Vyninimas ir brandinimas: Pneumatinis presavimas, atliekamas dalimis. Išsaugomi tik geriausi vyno širdys. Atliktos ir pjovimo dalys atmetamos. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose. Patiekimo temperatūra: 8-10 °C...
Prancūzija, Roubia
...Kultūra raisonnée. Rankinis ir mechaninis derlius. Visas derlius, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, atrinktų mielių naudojimas, klasikinė vyninimo technologija. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, mišinio paruošimas, klijavimas, lengvas filtravimas, techninis kamštis iš kamščio. Molio-kalkakmenio dirvožemiai. Akys Violetinė spalva, intensyvi...
Prancūzija, Saint Cannat
... gaminama ant molio-kalkakmenio akmenų, o 2018 metų derlius buvo ankstyvas, su aukšta kokybe dėl išskirtinio rudens, leidusio mums skinti vynuoges optimalioje brandos būsenoje. Tai yra vienas iš didžiausių derlių per pastaruosius 30 metų. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKACIJA Visas derlius yra rankinis, o vynuogės atskiriamos nuo stiebų atvykus į rūsį. Kiekviena veislė vinifikuojama atskirai; vinifikacija vyksta pagal tradicinį metodą nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Chalonnes Sur Loire
... arba mechaninis derlius) • Nėra judančių mechaninių dalių (nei sraigtų, nei juostų...) • Nėra derliaus trynimo • Užtikrinta sauga ir supaprastintas valymas • Sumažinta mechaninė priežiūra ir aptarnavimas Techninės charakteristikos: Talpa: 30hl - 40hl - 50hl - 60hl - 80hl - 100hl - 125hl - 150hl Kintamas našumas nuo 2 iki 100 t/h, priklausomai nuo modelių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play