Ti’Bio Les Arrangés – tai įdomi Marie-Irène CÉLÉRINE, dosnios Mauricijos moters, istorija, žinomos dėl savo saulėtos virtuvės, turtingos prieskonių ir egzotinių vaisių. Jos patiekalai, dažnai būdingi džiaugsmingoms šeimos susibūrimo akimirkoms, liudija apie jos aistrą autentiškiems skoniams. Tarp virtuvės lobynų, maceruotas romas užima ypatingą vietą, vertingas paveldas, perduotas jos anūkui, Xavi...
Kaip ūkininkai, distiliuotojai, chemikai ir aromaterapijos, kosmetikos bei parfumerijos ekspertai, Essences Naturelles Corses įsipareigoja auginti, distiliuoti, ekstrahuoti ir transformuoti aromatinius bei vaistinius augalus iš Korsikos.
Mūsų įmonė įsikūrė Bordéo ūkyje, kurį mūsų šeima dirba nuo 1962 metų. Tarp augalų, mūsų šeimos ir, išplėstai, įmonės, susikūrė pagarbi ir simbiotinė santykių sis...
...laikantis senovinių kultūros tradicijų ir modernių vynininkystės metodų. Nuo genėjimo iki derliaus nuėmimo, vynuogynui skiriama didžiausia priežiūra, siekiant gauti optimalios kokybės vynuoges. Vyninimas vyksta tradiciškai, naudojant termoreguliuojamas betonines talpas, ilga maceracija geresniam ekstraktui gauti. Brandinimas talpose.
Vynuogių veislės: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%)
Gamintojas: Rebeyrol šeima, Saint-Émilion (33330)
Formatai ir pakuotės: Magnum (1,5L) - Vienetinis (vienetinė pakuotė) - 2016...
...CBD aliejus - 20% Bio Relax iš Yogah
Atraskite naują gerovės dimensiją su mūsų 20% Bio Relax CBD aliejumi. Pagamintas Prancūzijoje, šis aukštos koncentracijos aliejus yra jūsų galutinis sprendimas efektyviai valdyti stresą, nerimą ir skatinti gilaus ramybės jausmą.
Ekstrakcijos metodas: žemos temperatūros maceracija
Mes naudojame žemos temperatūros maceracijos techniką, kad gautume gryną CBD...
...Cépages : Sciaccarellu ir Niellucciu (40/60) 15 metų 25 hl/hec
Récolte : rankinė
(10 000 butelių)
Vinification : be sulfitų. Derlius iš dalies nuvalytas, nerūdijančio plieno termoreguliuojama talpa.
Mise en cuve ir fermentacija. Fermentacija 24–28°C. Kasdienis maišymas ir oro pakėlimas. Maceracija 4–5 savaites, priklausomai nuo veislių šiam derliui. Dekantavimas ir spaudimas.
Élevage : 6 mėnesiai...
...Istorija: 12 hektarų Château Joanin Bécot vyninė yra Castillon, Côtes-de-Bordeaux apeliacijoje. Ji turi labai gražų terroir, sudarytą iš argilo-kalkakmenio. Vynmedžiai vidutiniškai yra 40 metų amžiaus ir derlius skinamas rankomis.
Vynuogės: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc
Vyninimas: Termoreguliuojamos nerūdijančio plieno talpos, parcijinė atranka, rankinis presavimas, 35 dienų maceracija...
...Feijoa (braziliška guava), vanduo, cukrus, alkoholis
Trijų mėnesių maceracija neutraliame alkoholyje, kad Feijoa išlaisvintų visus savo aromatus. Paliekame storą odą su vaisiais, kad gautume koncentruotą skonį.
70 cl...
...ORIGINALE
Žinomos Meffre šeimos valdoma, Château Lalande yra Saint-Julien de Beychevelle, prestižinėje Route des Grands Vins. Dabar dvaras užima 15,5 hektaro.
Raudonas vynas, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018
VINIFIKACIJA
Riboti derliai
Rankomis skinamas optimalios brandos metu
Šalta priešfermentacinė maceracija 48 valandas
Vinifikacija pagal parcijas
Ilgas...
...Rankinės derliaus nuėmimas, atrinktas tris kartus: pakrovimo metu, priėmimo metu ir rūsyje. Tradicinė vyninimo technologija, Beaujolais maceracija apie 8 dienas reguliuojamoje talpoje prieš spaudimą.
SKONIO PASTABOS
Intensyvi, blizganti ir skaidri purpurinė spalva su ryškiais violetiniais atspalviais. Nosyje, labai atvira ir ekspresyvi, atsiskleidžia juodųjų uogų, tokių kaip gervuogės ir...
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...TERROIR IGP Var "Argens" yra pilkasis vynas, atspindintis kalkingų, gipso ir kristalinės struktūros kilmę Argens upės baseine. Ši upė, prasidedanti Seillons, kerta Var centrą iš rytų į vakarus. Ši slėnis yra Var departamento gamtos paveldo dalis, dėl savo geologinės įvairovės, biologinės įvairovės ir istorijos. VYNINIMAS Mechaninis naktinis derlius. Trumpa odelės maceracija. Spaudimas...
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
AURIAN SAS yra distiliuotojas ir vyno bei Armagnac prekybininkas nuo 1880 metų. AURIAN namai yra aromatizuotų vynų, likerių ir stipriųjų gėrimų gamintojas ir prekybininkas, įsikūręs Prancūzijos pietvakariuose. Jos šaknys siekia 1880 metus, kai ponas Dupeyron buvo vienas iš svarbiausių Armagnac ir Gaskonijos vyno prekybininkų.
Po kelių dešimtmečių Dupeyron anūkas Philippe Aurian specializavosi aro...
LA FERME SAINT SYLAIN, esanti Mazerolles Vienne departamente, nuo 2017 metų gamina ir platina aromatinius, vaistinius augalus, žolelių arbatas ir ekologiškas infuzijas. LA FERME SAINT SYLVAIN veikia 100% ekologišku uždaru ciklu: ji patys dauginasi, sodina, renka, rūšiuoja ir apdoroja. Viskas daroma rankomis ir su dideliu atsidavimu. Mūsų ūkininkavimas ir mūsų žinios apie ekologiškų vaistinių ir ar...
Mes gaminame ir parduodame augalų fermentuotus ekstraktus arba purinus (pvz., dilgėlių puriną). Šios augalų preparatai arba maceratai yra alternatyva cheminiams produktams, naudojamiems augalų apdorojimui ekologinėje ir tradicinėje žemdirbystėje. Jie leidžia sumažinti pesticidų, tokių kaip fungicidai ir insekticidai, naudojimą ir yra skirti sodininkams, grūdų augintojams, daržininkams, vynininkams...
...kartūs, o gauti vynai trūksta vaisiškumo ir švelnumo; šie bruožai gali būti palankiai ištaisyti anglies maceracija. Tai dažnai susiję su vynmedžių amžiumi, gamybos sąlygomis ir terroiru. Iš tiesų, mažai derlingose zonose, geruose terroiruose, su suaugusiais vynmedžiais ir ribota produkcija, gauti vynai gali būti galingi ir dosnūs.
Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai
Carignan N turi vertikalią augimo formą. Tai derlinga veislė, leidžianti gauti nuolatinę, dažnai didelę produkciją.
...Foul Druska iš Roussillon Banyuls
Ingredientai: Viduržemio jūros druska, maceracija Banyuls
140g stiklainis (sauso svorio)
Sūdykite viską ir mėgaukitės!
...Per unikalią pasiūlą, atraskite mūsų išskirtinius gėrimus: Agasta, The Original, Mafana, The Original ir Mafana, 2x + gėlių. Trys botaniniai romai, skirti dviem visiškai skirtingiems aromatų profilams, tačiau visi sukurti naudojant gėlių maceraciją, gautą iš ekologiškos ir vietinės gamybos. Vienoje pusėje – mafano lapų maceracija dviem MAFANA buteliams, o kitoje – anyžių agastacho maceracija, auginama permakultūroje, siekiant vietinės ir ekologiškos gamybos Loara-Atlantike.
Romų tipas: Botaniniai romai
Talpa: 70cl...
...Vynas Oranžinis
Sudėtis :
Roussanne
Laikymo potencialas :
Apie 5 metus
Vynifikacija :
Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
... prieskonių, medienos prieskonių. Maceracija: Cristal 5 savaitės. Stiprumas: Aukštas 4*. Referencijos ID kvepalų dizaineriui: Moofk Bak R540 #GC216 (M/W). Visas nuorodas rasite mūsų kataloge, galite teirautis susisiekę su mumis per šią svetainę arba tiesiogiai mūsų WhatsApp komerciniame centre.
...Šis prieskonių mišinys buvo kruopščiai paruoštas ir atitinka rimtas viduramžių receptūras.
Į butelį pridedama vyno arba vynuogių sulčių. Filtruota, ši maceracija suteikia nepaprastą aperityvą: tonizuojantį, labai skanų, ilgai išliekančio skonio.
Be jokių pridedamų aromatų.
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Derlius: rankinis.
Vyninimas:
Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido,
visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai.
Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius.
Degustacija:
Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai!
Aromatas pasižymi charakteringais
pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas.
Taninas yra, bet nėra šiurkštus.
Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
...VIOGNIER
Granitinė plokštuma, pietų, pietryčių ekspozicija
Vynmedžiai 15–20 metų.
Derlius:
50 hl/ha
Rankinis derlius.
Derlius atskirtas nuo stiebų, kad būtų 18 valandų odos maceracija.
Vyninimas talpose su temperatūros kontrole.
Degustacija:
Subtilus ir labai gėlių aromatas, burnoje graži sudėtingumas su abrikosų ir persikų aromatais. Gražus apvalumas.
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nLaipsnis: 12.5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinifikuotas kaip rožinis vynas iš raudonųjų vynuogių. Lėtas spaudimas 3 valandas, po to fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose su natūraliomis mielėmis. Anglies maceracija, siekiant išgauti vaisių. Vinifikacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose 6 mėnesius su...