Prancūzija, Val De Cognac
Ti’Bio Les Arrangés – tai įdomi Marie-Irène CÉLÉRINE, dosnios Mauricijos moters, istorija, žinomos dėl savo saulėtos virtuvės, turtingos prieskonių ir egzotinių vaisių. Jos patiekalai, dažnai būdingi džiaugsmingoms šeimos susibūrimo akimirkoms, liudija apie jos aistrą autentiškiems skoniams. Tarp virtuvės lobynų, maceruotas romas užima ypatingą vietą, vertingas paveldas, perduotas jos anūkui, Xavi...
Prancūzija, San Nicolao
Kaip ūkininkai, distiliuotojai, chemikai ir aromaterapijos, kosmetikos bei parfumerijos ekspertai, Essences Naturelles Corses įsipareigoja auginti, distiliuoti, ekstrahuoti ir transformuoti aromatinius bei vaistinius augalus iš Korsikos. Mūsų įmonė įsikūrė Bordéo ūkyje, kurį mūsų šeima dirba nuo 1962 metų. Tarp augalų, mūsų šeimos ir, išplėstai, įmonės, susikūrė pagarbi ir simbiotinė santykių sis...
Prancūzija, Bordeaux
...laikantis senovinių kultūros tradicijų ir modernių vynininkystės metodų. Nuo genėjimo iki derliaus nuėmimo, vynuogynui skiriama didžiausia priežiūra, siekiant gauti optimalios kokybės vynuoges. Vyninimas vyksta tradiciškai, naudojant termoreguliuojamas betonines talpas, ilga maceracija geresniam ekstraktui gauti. Brandinimas talpose. Vynuogių veislės: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%) Gamintojas: Rebeyrol šeima, Saint-Émilion (33330) Formatai ir pakuotės: Magnum (1,5L) - Vienetinis (vienetinė pakuotė) - 2016...
Prancūzija, Paris
...CBD aliejus - 20% Bio Relax iš Yogah Atraskite naują gerovės dimensiją su mūsų 20% Bio Relax CBD aliejumi. Pagamintas Prancūzijoje, šis aukštos koncentracijos aliejus yra jūsų galutinis sprendimas efektyviai valdyti stresą, nerimą ir skatinti gilaus ramybės jausmą. Ekstrakcijos metodas: žemos temperatūros maceracija Mes naudojame žemos temperatūros maceracijos techniką, kad gautume gryną CBD...
Prancūzija, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu ir Niellucciu (40/60) 15 metų 25 hl/hec Récolte : rankinė (10 000 butelių) Vinification : be sulfitų. Derlius iš dalies nuvalytas, nerūdijančio plieno termoreguliuojama talpa. Mise en cuve ir fermentacija. Fermentacija 24–28°C. Kasdienis maišymas ir oro pakėlimas. Maceracija 4–5 savaites, priklausomai nuo veislių šiam derliui. Dekantavimas ir spaudimas. Élevage : 6 mėnesiai...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: 12 hektarų Château Joanin Bécot vyninė yra Castillon, Côtes-de-Bordeaux apeliacijoje. Ji turi labai gražų terroir, sudarytą iš argilo-kalkakmenio. Vynmedžiai vidutiniškai yra 40 metų amžiaus ir derlius skinamas rankomis. Vynuogės: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vyninimas: Termoreguliuojamos nerūdijančio plieno talpos, parcijinė atranka, rankinis presavimas, 35 dienų maceracija...
Prancūzija, La Chapelle Saint Luc
...Autoklavų durys suteiks jums nepriekaištingą sandarumą, taip pat sumažins medžiagą rėmo viduje, žymiai sumažindamos laikomų produktų maceraciją.
Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Feijoa (braziliška guava), vanduo, cukrus, alkoholis Trijų mėnesių maceracija neutraliame alkoholyje, kad Feijoa išlaisvintų visus savo aromatus. Paliekame storą odą su vaisiais, kad gautume koncentruotą skonį. 70 cl...
Prancūzija, Saint Emilion
...Coralie de Boüard de Laforest Vynifikacija: Priešfermentacinė maceracija 8 - 10 °C Alkoholio fermentacija Maceracija 3 - 5 savaites Malolaktinė fermentacija statinėje Vynifikacija integrali pagal parcijonų atranką, rankinis piginimas Brandinimas: 10 - 14 mėnesių, 30 % naujų statinių Mišinys: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
...ORIGINALE Žinomos Meffre šeimos valdoma, Château Lalande yra Saint-Julien de Beychevelle, prestižinėje Route des Grands Vins. Dabar dvaras užima 15,5 hektaro. Raudonas vynas, Saint-Julien Appellation – Château Lalande 2018 VINIFIKACIJA Riboti derliai Rankomis skinamas optimalios brandos metu Šalta priešfermentacinė maceracija 48 valandas Vinifikacija pagal parcijas Ilgas...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Rankinės derliaus nuėmimas, atrinktas tris kartus: pakrovimo metu, priėmimo metu ir rūsyje. Tradicinė vyninimo technologija, Beaujolais maceracija apie 8 dienas reguliuojamoje talpoje prieš spaudimą. SKONIO PASTABOS Intensyvi, blizganti ir skaidri purpurinė spalva su ryškiais violetiniais atspalviais. Nosyje, labai atvira ir ekspresyvi, atsiskleidžia juodųjų uogų, tokių kaip gervuogės ir...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Malataverne
...TERROIR IGP Var "Argens" yra pilkasis vynas, atspindintis kalkingų, gipso ir kristalinės struktūros kilmę Argens upės baseine. Ši upė, prasidedanti Seillons, kerta Var centrą iš rytų į vakarus. Ši slėnis yra Var departamento gamtos paveldo dalis, dėl savo geologinės įvairovės, biologinės įvairovės ir istorijos. VYNINIMAS Mechaninis naktinis derlius. Trumpa odelės maceracija. Spaudimas...
Prancūzija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
Prancūzija, Condom
AURIAN SAS yra distiliuotojas ir vyno bei Armagnac prekybininkas nuo 1880 metų. AURIAN namai yra aromatizuotų vynų, likerių ir stipriųjų gėrimų gamintojas ir prekybininkas, įsikūręs Prancūzijos pietvakariuose. Jos šaknys siekia 1880 metus, kai ponas Dupeyron buvo vienas iš svarbiausių Armagnac ir Gaskonijos vyno prekybininkų. Po kelių dešimtmečių Dupeyron anūkas Philippe Aurian specializavosi aro...
Prancūzija, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, esanti Mazerolles Vienne departamente, nuo 2017 metų gamina ir platina aromatinius, vaistinius augalus, žolelių arbatas ir ekologiškas infuzijas. LA FERME SAINT SYLVAIN veikia 100% ekologišku uždaru ciklu: ji patys dauginasi, sodina, renka, rūšiuoja ir apdoroja. Viskas daroma rankomis ir su dideliu atsidavimu. Mūsų ūkininkavimas ir mūsų žinios apie ekologiškų vaistinių ir ar...
Prancūzija, Collandres
Mes gaminame ir parduodame augalų fermentuotus ekstraktus arba purinus (pvz., dilgėlių puriną). Šios augalų preparatai arba maceratai yra alternatyva cheminiams produktams, naudojamiems augalų apdorojimui ekologinėje ir tradicinėje žemdirbystėje. Jie leidžia sumažinti pesticidų, tokių kaip fungicidai ir insekticidai, naudojimą ir yra skirti sodininkams, grūdų augintojams, daržininkams, vynininkams...
...kartūs, o gauti vynai trūksta vaisiškumo ir švelnumo; šie bruožai gali būti palankiai ištaisyti anglies maceracija. Tai dažnai susiję su vynmedžių amžiumi, gamybos sąlygomis ir terroiru. Iš tiesų, mažai derlingose zonose, geruose terroiruose, su suaugusiais vynmedžiais ir ribota produkcija, gauti vynai gali būti galingi ir dosnūs. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Carignan N turi vertikalią augimo formą. Tai derlinga veislė, leidžianti gauti nuolatinę, dažnai didelę produkciją.
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
Prancūzija, Port Saint Père
...Per unikalią pasiūlą, atraskite mūsų išskirtinius gėrimus: Agasta, The Original, Mafana, The Original ir Mafana, 2x + gėlių. Trys botaniniai romai, skirti dviem visiškai skirtingiems aromatų profilams, tačiau visi sukurti naudojant gėlių maceraciją, gautą iš ekologiškos ir vietinės gamybos. Vienoje pusėje – mafano lapų maceracija dviem MAFANA buteliams, o kitoje – anyžių agastacho maceracija, auginama permakultūroje, siekiant vietinės ir ekologiškos gamybos Loara-Atlantike. Romų tipas: Botaniniai romai Talpa: 70cl...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Vynas Oranžinis Sudėtis : Roussanne Laikymo potencialas : Apie 5 metus Vynifikacija : Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
Prancūzija, Ecos
... prieskonių, medienos prieskonių. Maceracija: Cristal 5 savaitės. Stiprumas: Aukštas 4*. Referencijos ID kvepalų dizaineriui: Moofk Bak R540 #GC216 (M/W). Visas nuorodas rasite mūsų kataloge, galite teirautis susisiekę su mumis per šią svetainę arba tiesiogiai mūsų WhatsApp komerciniame centre.
Prancūzija, Ancenis
...Šis prieskonių mišinys buvo kruopščiai paruoštas ir atitinka rimtas viduramžių receptūras. Į butelį pridedama vyno arba vynuogių sulčių. Filtruota, ši maceracija suteikia nepaprastą aperityvą: tonizuojantį, labai skanų, ilgai išliekančio skonio. Be jokių pridedamų aromatų.
Prancūzija, Roche La Moliere
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
Atitinkantys produktai
Rosé Brut
Rosé Brut
Kiti produktai
Baltas Brut
Baltas Brut
Prancūzija, Saint-Vérand
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Derlius: rankinis. Vyninimas: Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido, visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai. Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius. Degustacija: Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai! Aromatas pasižymi charakteringais pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas. Taninas yra, bet nėra šiurkštus. Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
Prancūzija, Colombes
...Premjerinis džinas rožinis Prancūzijoje Pagamintas Corrèze Distiliuotas variniame alambike, tipo šarentais Ingredientai: Neutralus alkoholis, kadagio uogos, kalendra, angelikos šaknis, Jamaikos pipirai, kardamonas, imbieras, kalendra, kasija Hibisko maceracija Formatas: 50cl. Laipsnis: 41,50 %vol. Džino spalva, gauta, ypač dėl džiovintų hibiskų maceracijos proceso pabaigoje, suteikia papildomą vizualinę patirtį.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...VIOGNIER Granitinė plokštuma, pietų, pietryčių ekspozicija Vynmedžiai 15–20 metų. Derlius: 50 hl/ha Rankinis derlius. Derlius atskirtas nuo stiebų, kad būtų 18 valandų odos maceracija. Vyninimas talpose su temperatūros kontrole. Degustacija: Subtilus ir labai gėlių aromatas, burnoje graži sudėtingumas su abrikosų ir persikų aromatais. Gražus apvalumas.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Vynas troškuliui. Fermentacija su natūraliomis mielėmis, be priedų. 3 savaičių maceracija. Gerkite su draugais! Domenas: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: VIN DE FRANCE Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudonas Vynuogės: 15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Auginimo būdas: Ekologiškas Charakteris: Lengvas/Vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2020 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Roubia
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nLaipsnis: 12.5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinifikuotas kaip rožinis vynas iš raudonųjų vynuogių. Lėtas spaudimas 3 valandas, po to fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose su natūraliomis mielėmis. Anglies maceracija, siekiant išgauti vaisių. Vinifikacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose 6 mėnesius su...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei