...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Italija, Barletta
... plieniniuose rezervuaruose, naudojant atrinktus mieles apie 10 dienų 24-26°C temperatūroje ir maceracija ant odelių. Po to vyksta galutinė presavimo procedūra su minkštais presais ir malolaktinė fermentacija plieniniuose rezervuaruose. Vynas brandinamas prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse 18 mėnesių.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, San Donaci
Cantina San Donaci, įkurta 1933 m., yra viena iš seniausių įmonių Salento regione. Įmonės nuosavybė yra Salice Salentino (istorinėje zonoje) labiausiai tinkamose vietose, kurios apima apie 500 hektarų ir pasižymi dideliu dirvožemio ir mikroklimato įvairove. Šiandien Cantina San Donaci naudoja labai novatoriškas technologijas. Maceracija automatinėse vyninimo mašinose su nerūdijančio plieno...
...). Mūsų asortimente rasite vertingą Monocultivar Tortiglione, vienos rūšies Pendolino ir Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane bei mūsų aromatizuotus aliejus, pagamintus naudojant tokias technikas kaip maceracija ir spaudimas, be sintetinių cheminių aromatų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei