Ispanija, Dicastillo, Navarra
...Ši apelsinų želė gaunama tiesiogiai iš apelsinų ir alyvuogių žievelių (alyvuogių sultys) ir tik per fizinius procesus (selekcija-plovimas, maceracija, smulkinimas, plakimas su cukrumi, virimas-pasterizacija ir pakavimas bei etiketavimas). Šis produktas, kadangi visiškai pagamintas iš natūralių produktų, numato ingredientų pritaikymą, siekiant gauti norimas organoleptines produkto savybes, be to...
Ispanija, Almeria
... esant 6ºC – 8ºC. Vynuogių veislės: Chardonnay ir Garnacha Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys. Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
...Šio tipo vynai gaminami iš Tempranillo veislės vynuogynų, kartu su Garnacha veislės vynuogynais. Veislių pasiskirstymas: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Gamyba: Vynuogės be stiebų, naudojant nerūdijančio plieno talpas, su mėnesio maceracija. KATAVIMO PASTABA: Jaunas raudonas vynas yra vyšninės spalvos su purpuriniais ir blizgiais atspalviais. NOSYJE: Platus, su galingais raudonųjų vaisių ir...
Ispanija, Sevilla
...ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominacija kilmės: IGP Sierra Sevilla Sudėtis: garnacha ir tempranillo Vyninimas: Fermentuota su maceracija induose 1 mėnesį ánforoje Brandinimas: 10 mėnesių brandinimas ant mielių, po gėlių plėvele toje pačioje ánforoje Alkoholio kiekis: 14-14,5o SKONIO PASTABOS: Išvaizda: vyšninė raudona Kvapas: Galingas, viliojantis vaisiai su mineraliniais akcentais Skonis: Patraukli įtampa burnoje ir itin mineralinis...
Ispanija, Murcia
...Veislės: Tempranillo 100%. Vynininkystė: Vynmedžiai visiškai priklauso šeimai, kas leidžia mums kontroliuoti gamybą, atlikti priežiūrą ir pasirinkti skirtingus vynynus, kad pagamintume skirtingus vyno tipus. Tokiu būdu mes reguliariai palaikome savo kokybės tikslus. Paruošimas: Anglies maceracija su temperatūros kontrole. Degustacijos pastabos: Vyšnių raudona spalva su vidutiniškai aukštu sluoksniu, turi švarius raudonųjų vaisių aromatus, su užuominomis į saldymedį. Jo skonis išsiskiria burnoje, yra ilgalaikis, lydimas subalansuotos rūgšties ir švelnių taninų. Veislės: Tempranillo 100%...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei