...Mes sukūrėme labai efektyvią aliejinių ekstraktų (arba aliejinių maceratų) gamybos įrenginį. Siūlome kelis ekstraktų tipus (saulės maceracija, alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus), kurie tiks jūsų dietinėms gamyboms.
Kreipkitės į mus, jei norite individualių aliejinių ekstraktų (aliejinės maceracijos).
... anti-senėjimo koncentratas. Jį galima naudoti savo priežiūros rutinoje, kad sustiprintumėte odą ir sulėtintumėte raukšlių atsiradimą.
Nemirtingumo makeratas ramina esant sumušimams, mėlynėms ar patinimams. Jis taip pat vadinamas „boksininko aliejumi“. Be to, jis skatina komfortą ir sąnarių lankstumą.
Maceracija atlikta Prancūzijoje iš Bio nemirtingumo gėlių.
Nuoroda: HVIMMORTELLE50...
... shea sviestas: jis saugo, minkština ir atkuria pažeistą odą.
Ekologiškas monoi aliejaus maceratas: Tiaré gėlių maceracija ekologiškame nerafinuotame kokosų aliejuje, praturtinta 100% natūraliu „Tiaré“ kvapu. Maitina, minkština, ramina ir saugo odą, gerina jos stangrumą.
Ekologiškas jojobos aliejus: Tinka visų tipų odai, jis yra apsauginis, minkštinantis ir drėkinantis. Regeneruojantis, palaiko odos elastingumą ir stangrumą, kovoja su senėjimo požymiais.
...Vaistinė augalas, žinomas dėl cirkuliacijos skatinimo.
Ekologiškas, šviežias augalų ekstraktas (nešaldytas).
Maceracija nuėmimo vietoje (Kilmė Prancūzija).
50 ml stiklinė butelis.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis.
ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai.
TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C.
Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
...Mes gaminame šią jonažolės aliejų vasaros saulėgrįžos metu, apie birželio 21 d., nes būtent tuo metu augalas atskleidžia geriausias savo savybes.
Saulės maceracija jonažolės žiedų viršūnių ekologiškame sezamo aliejuje.
Atkreipkite dėmesį, kad mūsų jonažolės maceratas turi labai mažą levandų ir palmarozos eterinių aliejų dozę, kad subalansuotų kvapą. Tai labai malonu.
DĖMESIO:
Šio aliejaus...
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes
Veislė: 100% Syrah
Dirvožemis: Vynuogės kilusios iš marno šistų kalvų pietinėje Caudiès pusėje.
Vynuogynų amžius: Pasodinta 1997 m.
Gamyba: Vynuogės iš trijų salelių apdorojamos atskirai ir sujungiamos tik vėliau. Po visų derliaus vynuogių atskyrimo, maceracija ir taninų bei antocianinų išgavimas vyksta švelniai, naudojant rankinį presavimą ir trumpus pakėlimus...
...Mūsų raudonųjų vynų fermentacija vyksta 25°-30°C temperatūroje termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose.
Viduryje fermentacijos atliekame išpylimą, kad gautume geresnę ekstrakciją tarp vynuogių odelių ir vyno mošto, o vėliau ekstrakcija vyksta švelniau.
Po fermentacijos vyksta 8 dienų maceracija.
Išraiškingas aromatas, jo kvapas yra prieskoniuotas, skrudintas, vanilinis, juodųjų vaisių...
...Anizės mėgėjams siūlome žvaigždinio anyžiaus, dar vadinamo "badiane", ir garsiosios Madagaskaro vanilės maceraciją, kuri suteikia šiai cuvée saldumo ir apvalumo.
Būklė: Naujas produktas
Šalis: Prancūzija
Gamybos regionas: Normandija
Pavadinimas: Calvados likeris
Metai: 2020
Alkoholis: 26°
Talpa: 50cl...
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nGrenache 60 %\nSyrah 30 %\nMourvèdre 10 %\nVINIFIKACIJA\nDerlius nuimamas etapais: Syrah skinamas ir vyninamas pirmiausia, po to sekant Grenache ir Mourvèdre. Vyninimas vyksta pagal tradicinius Rodano slėnio principus:\nfermentacija ir maceracija trunka 4–5 savaites, kontroliuojant temperatūrą, o procesas baigiamas karšta maceracija. Skirtingų veislių vynai sumaišomi po 6...
...Lengvas ir vaisinis rožinis vynas.
Pagamintas iš vienos veislės Malbec, šis rožinis vynas turi įdomų aromatą su kūnu. Su angliškų saldainių, granatų sirupo ir miško braškių natomis, tai malonus rožinis vynas, kurį galima mėgautis.
Spalva: Rožinė
AOC: Bordeaux Rosé
Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis
Vyninimas: Šalta priešfermentinė maceracija...
...Visas derlius (anglies maceracija) arba sutraiškymas ar atskyrimas į Vinimatic (juostinis transporteris, siurblys,...) įdedamas per užpildymo duris. Maceracijos etapo metu operatorius inicijuoja homogenizacijos ciklus. Kiekvienas ciklas susideda iš kelių sukimų (pavyzdžiui, nuo 1 iki 5) į priekį arba atgal. Keletas ciklų per dieną yra pakankami vyninimui (paprastai nuo 1 iki 4), atsižvelgiant į...
... (kompleksuose arba atskirai).
Mūsų gamybos etapai Fitoterapija
(pagal BPF standartus ir mano HACCP metodą)
Pumpurų rinkimas & transportavimas
Rūšiavimas & valymas
Sauso svorio nustatymas & Pumpuro maceracija
Pumpurų spaudimas & Filtravimas
Kontrolė & Įrašymas
Kompleksų paruošimas
Kontrolė, Įrašymas & Sandėliavimas
Pakuotė buteliuose
„GEMMOTHERAPY“ sektorius Phytofrance tai šviežių pumpurų naudojimas po ekstrakcijos, skystoje formoje.
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę.
Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
...Maceracija, pagaminta iš Bordo cannelés ir romo, taip pat mūsų naminio cukraus sirupo. Receptas su konditerijos skoniais, skirtas pabrėžti Bordo regiono gastronomiją.
... vaisiškumo, Viognier dėl švelnumo ir Roussane. Mūsų vynams nėra medžio brandinimo, baltiesiems vynams taikomas bendras mielių brandinimas (6 mėnesiai) ir raudoniesiems vynams - daugiau nei 6 savaičių maceracija. Vynuogių apdorojimas gravitacijos būdu, sulfito kiekio mažinimas. Mūsų vynų charakteris: vaisiškumas, malonumas, kontroliuojami ir šilkiniai taninai. Mūsų buteliai (vizualas): spalvingi, jie...
Atraskite visas autentiškas skonio savybes didelės rankų darbo likerio iš Provanso. Grand Rubren yra likerių gamykla, specializuojanti likerio gamyboje, naudojant augalų ar vaisių maceraciją. Receptai, kokteiliai, likeriai ir gėrimai laukia jūsų atradimo.
PARSEC yra įmonė, specializuojanti sprendimų stebėjimui ir automatizavimui, skirtų rūsio įrangai, kūrime ir įgyvendinime. PARSEC suteikia vyno gamybai galimybę tiksliai kontroliuoti ir valdyti visus vyninimo parametrus. PARSEC dalyvauja keliuose etapuose: maceracija ir ekstrakcija, deguonies tiekimas ir inertizacija, termoreguliacija, fermentacijos kinetika, cellarmate ir stebėjimas bei inžinerija.