...Ar jus domina kepti anacardžiai su Espelette pipirais?
Kepinti anacardžiai su Espelette pipirais suteiks šiek tiek aštrumo jūsų užkandžiams.
Kepinti anacardžiai su Espelette pipirais yra kepami mūsų dirbtuvėse Marse.
Ingredientai
Anacardžiai
Druska
Bulvių krakmolas
Prieskonių mišinys
Įmonė Croc'Ella yra džiovintų vaisių skrudintojas Bouches-du-Rhône departamente Marse. Croc'Ella taip pat siūlo...
...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
...Krienų padažas yra paruoštas naudoti prieskonių padažas, skirtas šildyti. Jis maloniai pagyvina visus jūsų patiekalus, pagamintus iš mėsos, žuvies ar net daržovių, savo aštriu ir pipiriniu skoniu. Turtingas vitamino C, krienas gaminamas iš Prancūzijos šaknies, auginamos Alzase ir rankomis nuluptos.
Ingredientai: Vanduo, krienų šaknys, saulėgrąžų aliejus, pienas, actas, kviečių skaidulos, kukurūzų krakmolas, tirštiklis: guar guma, ksantano guma, druska, natūralūs aromatai, rūgštiklis: citrinos rūgštis, konservantas: natrio disulfitas.
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius.
'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
... tinkamais prieskonių aliejais.
- Kario – Jackfruit derinamas su šiek tiek aštria, tiršta padažu. Puikiai tinka Lotao Wizard of Laos ryžiai.
- Terijaki – Tamsus, aštrus terijaki padažas puikiai dera su tamsiu jackfruit minkštimu ir leidžia jackfruit atrodyti kaip tamsi, sodri jautiena.
- NAUJA: Guliašas - Jauni jackfruit gabaliukai aštriame guliašo tipo padaže su pomidorais, svogūnais ir paprika.
Produktas supakuotas į 200 gramų maišelius. Garantija geram tinkamumui ir geriausioms produkto savybėms.
... daržoves, gerai išmaišykite ir supilkite 1 litrą vandens. Paskaninkite druska. Įdėkite mėsą ir troškinkite 30 minučių.
Laikymo patarimai
Šios daržovės kuskuso gamybai parduodamos plėvele aptrauktose pakuotėse, leidžiančiose produktui kvėpuoti. Rekomenduojame palikti šią plėvelę aplink indą, kad išvengtumėte džiūvimo ir svorio praradimo laikymo metu. Laikykite jas šaldytuvo apačioje, idealiai 2–4°C temperatūroje.
Galimos prezentacijos
500 g indeliai arba pagal kliento pageidavimą.
...Jie suteikia gaivų anyžių ir citrinos skonį marinatams, lengvoms padažams, daržovėms ir vaisių salotoms, o žuvims jie sukuria tobulą derinį.
Kasdien krapai taip pat naudojami kvapinti alyvuogių aliejų, actą, marinuotus agurkus ar net druską, tiesiog įdėjus keletą lapų į butelį ar stiklainį.
Dieta atžvilgiu krapų kvapas ir prieskonių aromatai leidžia žymiai sumažinti druskos naudojimą. 100 % sveikatos nauda!
...Mes aptraukiame riešutus visų dydžių medumi, karamele, cinamonu, klevų sirupu, vanile ir imbieriniu sausainiu. Norėdami pridėti šiek tiek aštrumo prie savo mėgstamo skonio, galime pridėti skanių ir natūralių prieskonių ir/arba prieskonių, tokių kaip: Keltų jūros druska, čili (raudona paprika), česnakas, kokosas, fenkelis arba jūsų mėgstami prieskoniai.
Mūsų „Pick & Mix“ koncepcija yra didžiulis...
...Auksinės vištienos prieskoniai Prymat suteikia patiekalams puikų skonį ir aromatą. Į Prymat mišinio sudėtį įeina įvairūs žolelių ir prieskonių priedai, tarp jų: druska, saldžioji paprika, svogūnas, česnakas, kalendros vaisiai, kurkuma ir baltoji garstyčia. Taip kruopščiai parinktas mišinys garantuoja visišką sėkmę virtuvėje.
Be natrio glutamato.
...Tradicinio patiekalo "Makrouna bel salsa" receptas, labai populiarus Tunise, kuris ruošiamas su unikaliu pomidorų padažu, siūlomas šiuose makaronuose.
Tai skanus receptas, kuris puikiai dera su mūsų makaronais, su prieskonių ir alyvuogių aliejaus mišiniu.
Sudėtis: Vanduo, pomidorų pasta, sojų aliejus, švieži pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, druska, prieskoniai.
Sandėlyje: 1000 produktų...
...Nuo 2012 metų Vendėjos kumpis tapo saugoma geografinė nuoroda (IGP). Jis gaminamas pagal seną receptą, būdingą Vendėjos regionui.
Vendėjos kumpis yra žalias kumpis, rankomis įtrintas sausu druska, apšlakstytas vyno brendžiu. Jo ruda pluta padengta prieskonių ir žolelių mišiniu, kuriame yra cinamono, čiobrelių ir lauro lapų. Kiekvienas gabalas vėliau suvyniojamas į šluostę ir spaudžiamas tarp...
... ir vyno rūgštimi) natrio acetatas, be kita ko, naudojamas kaip ingredientas prieskonių mišinyje "Druska ir actas" bulvių traškučiams.
Naudojimas: Natrio acetato trihidratas labai gerai tirpsta vandenyje. Šildant tirpumas vandenyje didėja, jis neribotai tirpsta vandenyje.
Pastaba: Trihidratas ilgai laikant išskiria savo hidratinį vandenį. Tai reiškia, kad stikliniai kristalai tampa balti.
Produkto savybės: Be glitimo, Be laktozės, Vegan
Maisto ženklinimas: E 262
Gamyba: Natrio acetato trihidratas gaunamas iš natrio hidroksido arba acto rūgšties.
...Ingredientai:
- Garstyčių sėklos*
- Alkoholinis actas*
- Neapdorota jūros druska
- 10 % medaus
- 0,6 % prieskonių
- Cukrus*
- Vanduo
-* Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės
Naudojimo patarimai:
Ši medaus ir prieskonių garstyčia sujungia medaus saldumą ir ryškius prieskonių skonius, puikiai tinkančius jūsų mėsai, kepsniams ir žuviai.
Patepkite kiaulienos kepenį šiomis garstyčiomis, triušis bus skanus, švelnus saldus sūrus.
Šis produktas taip pat yra prieinamas 100 g ir 200 g indeliuose.
... smulkinimas, prieskonių maišymas, masės laikymas vėsioje vietoje per naktį, masės įdėjimas į kiaulės žarną, surišimas ir džiovinimas natūralioje aplinkoje, pasirenkant tinkamas vietas, atsižvelgiant į temperatūros ir drėgmės sąlygas.
...Gravad kilęs iš norvegų kalbos ir reiškia „įkasti“, - lašišą su druska ir cukrumi laikyti po slėgiu ir konservuoti.
Šiandien lašišos filė marinuojama iš druskos, cukraus, krapų, prieskonių, šiek tiek šaltinio vandens ir viskio. Tokiu būdu lašiša fermentuojasi ir brandinama į dar vieną delikatesą. Marinavimo procesas trunka apie tris dienas ir leidžia Gravad lašišai išlikti šviežiai kelias dienas. Tradicinis receptas - mūsų šeimos receptas - suteikia lašišai ypač subtilų, prieskonių ir aromato skonį.
... Viduržemio jūros pakrantės rankdarbiai, tokie kaip medus, druska, aromatiniai žolelių spiritai, ekologiški alyvuogių aliejai ir kiti. Mūsų komandą daugiausia sudaro agronomas ir natūralių bei žemės ūkio išteklių techninis vadovas. Jei ieškote kokybės, ją rasite čia.
... malonumą. "Druska ir pipirai - tai kiekvienam, bet galima dar daugiau..."
Be to, siūlome tobulus prabangių dovanų rinkinių.
Tai ideali dovana klientams, svečiams ar kolegoms ir darbuotojams. Šios dovanos ne tik Kalėdoms, bet ir gimtadieniams bei kitoms progoms visada yra graži, universali ir įspūdinga staigmena.
... skonis bei lengvas Cucina Italiana produktų naudojimas palengvina gaminimo procesą kiekvienoje virtuvėje. Asortimentą sudaro unikali kūryba grybų virtuvei. Su mūsų naujais produktais grybų druska ir porcini miltai galite paruošti grybus ir grybų patiekalus tokius skanius kaip itališkos mamos ir virėjai.
... išvengti vaikų darbo ir aplinkos taršos. Kiti svarbūs aspektai (pagal ILO gaires) mums ypač yra teisingas gamintojų ir jų darbuotojų atlyginimas, produktų natūralumas, aplinkai draugiška gamyba ir tvari pasaulio ekonomika. Mes importuojame iš Pakistano, Indijos, Kinijos, Peru, Havajų, Afrikos, Skandinavijos ir Viduržemio jūros regiono.
Produktai: vonios druskos, prieskonių malūnai (rankiniai malūnai), jūros druskos, natūralios druskos, marinavimo druskos, druskos kristalų lempos, druskos kristalų produktai, druskos ir pipirų malūnai, joduota valgomoji druska, akmens druska, plovimo riešutai...
... žinome, kur gyvūnas buvo auginamas, kaip jis buvo prižiūrimas, kaip jis gyveno. Mūsų produktai yra be glitimo ir cukraus, be pridėtinio MSG. Mes siūlome platų ir augantį įvairių prieskonių ir skirtingų Biltong ir Droe Wors mėsos rūšių asortimentą, įskaitant Original, Piri Piri ir Česnaką. Mes tiekiame daugeliui pub'ų ir aukščiausios klasės restoranų ir naudojame originalų šeimos receptą, perduotą per...
ITALIŠKA ĮMONĖ, VEDANTI MAISTO PREKYBOS IR DIDMENinės PREKYBOS RINKĄ, PARDUODANTI PREMIUM KLASĖS BIOLOGINES IR ĮPRASTINES PRIESKONINES ŽOLELES, TAIP PAT SICILIJOS VISĄ DRUSKĄ. TAIP PAT GAMINA KATRIKUS IR PRIESKONIUS GRILIO PATIEKALAMS, BE TO, SALDUMYNUS IR PRIESKONIUS KONDITERIJAI. SVARBIAUSI PREKĖS ŽENKLAI YRA: PRIESKONIŲ PREKYBININKAS, BABACHEF, SPEZIANELLE. ĮMONĖ TEIKIA PRIVATŲ ŽENKLĄ. JI YRA PIRMASIS PASAULYJE ĮMONĖ, KURI PAKUOJA SAVO PRODUKTUS STIKLO VAKUUMO PAKUOTĖSE.
...Maisto pramonė, specializuojanti į prieskonių panirą (auksinė - skrudinta - kukurūzų dribsniai - gratinuota - druska ir pipirai - aštrus - itališkas ir ispaniškas), prieskonių mišinių gamyba, GRAND ROAST taip pat 7 g maišeliuose, mėsos ir žuvies prieskoniai, prieskonių, šokolado, šokoladinių saldainių, kavos, alaus pardavimas, pramonės/ didmeninės/ mažmeninės/ horeca/ barų/ mėsinių gdo sektoriui ir kt. Priklausanti vienai iš prestižiškiausių universitetų Italijoje, mes naudojamės jų profesionalumu, siekdami užtikrinti aukštos kokybės produktus.
... pradinės cheminės sudėties. Mūsų ženklas, The MedSalt Co, siūlo pilną asortimentą tiek namų, tiek pramoniniam vartojimui. Jūros druskoje nėra priedų, ji turi švarų ženklinimą. Mūsų Viduržemio jūros druska tiekiama įvairiomis pakuotėmis. Prieskonių pakuotėse, virtuvės prieskoniuose, 1 kg maišuose arba didesniuose maišuose, skirtuose maisto pramonei. Mūsų įmonė jau daugiau nei tris kartas užsiima Viduržemio druskos prekyba. Siūlome savo ekologiškos druskos produktus didmenininkams ir mažmenininkams.
...druska rūkymo proceso metu kas valandą yra apverčiama. Šio darbo rezultatas yra mūsų Smoky Salt su unikaliu, intensyviu skoniu.
Smoky Salt - ne įprasta rūkytos druskos rūšis: Smoky Salt yra rūkytos druskos rūšis, kurią rinkoje labai sunku įsigyti. Priežastis yra labai ilgas rūkymo procesas ir ingredientai, kurie sudaryti tik iš jūros druskos ir bukų medienos dūmų. Tačiau daugelyje geriausiai parduodamų rūkytų druskų naudojami dirbtiniai aromatai, siekiant imituoti rūkytų produktų skonį. Taip pat įprasta pridėti paprikos, cukraus, pipirų, karčio ir kitų prieskonių.
... labui! Įženkite į paslaptingą druskos ir prieskonių pasaulį. Leiskitės su mumis į kulinarinę malonumų kelionę nuo Viduržemio jūros pakrančių Italijoje, per nuostabią Raudonosios jūros povandeninę pasaulį, toliau per Indijos atogrąžų miškus, iki Havajų svajonių paplūdimių.