...Pot ir PET perdirbamas.
Svoris 100GR.
Ingredientai: didelis pilkas druska iš Ré salos, kalendra, ciberžolė, fenugreek, kmynai, imbieras, cinamonas, garstyčios.
Galimos pėdsakų pėdsakai: salierai, soja, riešutai, glitimas, pienas, garstyčios, sezamo sėklos ir sulfatai.
Nuoroda:SEL00021...
...Mes patys gaminame savo zaatar mūsų patalpose Prancūzijoje.
Tymų, sumako ir skrudintų sezamo sėklų derinys suteikia naujų skonių jūsų patiekalams.
Rekomenduojame naudoti zaatar kaip prieskonį ir jo nekepinti, kad jis išlaikytų visas savo savybes ir skonį.
Naudojimas:
Šis prieskonių mišinys naudojamas kaip druska ant tam tikrų patiekalų.
Norint suteikti rūgštelės, galite pabarstyti ant keptos...
...Uždekite ugnį savo lėkštėse ir pažadinkite savo skonio receptorius su šiuo skaniu druskos ir prieskonių mišiniu, specialiai sukurtu griliams ir kepsninėms.
Išryškinkite savo grilių skonį su Pilkuoju Čili Barbecue Druska. Subalansuotas Cayenne pipirų, Paprikos, Pomidorų, Oregano ir Kumino mišinys pabrėš galingą keptos raudonos mėsos skonį ir suteiks jūsų baltai mėsai bei žuviai meksikietišką akcentą.
Tradiciškai naudojamas:
Pabarstymui: kepsninėms, kepimui, keptam vištienai.
SKU:SGCBBQ250...
...Ieškote dovanų idėjos, kuri sužavėtų skonius?
Prieskonių rinkinys: „nepakeičiami“ siūlo jums iš naujo atrasti prieskonių klasiką su šiuo šešių prieskonių asortimentu.
Pagrindui rasime garsųjį Himalajų rožinį druską kristalų pavidalu, kad užpildytume savo malūną gražiomis spalvomis, taip pat juodąjį pipirą su šiek tiek aštriu vaisiniu aromatu.
Muskatinis riešutas, su savo galingu kvapu, puikiai...
...apsaugotoje nuo šilumos ir šviesos.
Vidutinė maistinė vertė 100 g:
1421 KJ / 463,7 Kcal, riebalai: 25,4 g, iš jų sočiųjų riebalų: 15,7 g, angliavandeniai: 52,6 g, iš jų cukrūs: 27,4 g, baltymai: 5,6 g, druska: 0,7 g
150 g...
... riebalų rūgščių 1.4 g
Angliavandeniai 66.3 g
Iš jų cukrūs 40.8 g
Baltymai 4.7 g
Druska 0.2 g
Minimalus galiojimo laikas 4 mėnesiai po gamybos.
Rankų darbo meduoliai, nesupjaustyti, kad išlaikytų savo minkštumą.
Skanus kaštonų medaus, grikių ir Centrinės Prancūzijos gėlių skonis.
Ingredientai (medus, miltai, kiaušiniai ir sviestas) surinkti Loiret-Cher regione.
Skaidulų šaltinis, mažai riebalų.
Net...
... išsaugoti šias erdves ekologiniu požiūriu, tačiau tai turi būti ekonomiškai tvaru. Tai istorija, su kuria jaučiamės artimi“, aiškina Guérande druskos gamintojų atstovai, atvykę pasidalinti savo patirtimi su Kampoto kambodžiečiais aktyvios bendradarbiavimo dvasioje.
Hipolitas ir Sreymom savo Kampoto laboratorijoje sukūrė šiuos druskos ir prieskonių mišinius, kad padėtų jums atrasti Azijos skonius.
Specialus Barbecue KHLA druskos mišinys paruoštas naudoti.
Neto svoris: 450 gr
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
...Tai harmoningas kelių prieskonių mišinys, kurių pagrindiniai yra: kalendra, česnakas, ciberžolė, mėta, raudonasis pipiras ir druska.
Prieskonių naudojimas mėsai virtuvėje:
Nesvarbu, ar jie kepami keptuvėje, orkaitėje, ant grilio, troškinyje, sultinyje, ar bet kokia kita virimo forma, šis mišinys yra puikus! Patepkite mėsą aliejumi (alyvuogių) ir prieš kepimą pridėkite prieskonių.
Prieskonių nauda...
...Prieskonių indelis Spice Power PET 60, 100, 175 ml su 38 SP400 dangteliu yra puikus plastikinis įpakavimas įvairių prieskonių, tokių kaip druska, pipirai, kario milteliai, čili, petražolės ir kt., pakuotėms.
Referencia:SPICEPOWER60
mL:60
Skersmuo:43
Aukštis:74
Svoris (g):0
Dangtelio tipas:38/400
Referencia:SPICEPOWER100
mL:100
Skersmuo:45
Aukštis:101
Svoris (g):0
Dangtelio tipas:38/400
Referencia:SPICEPOWER175
mL:175
Skersmuo:48
Aukštis:135
Svoris (g):0
Dangtelio tipas:38/400...
...Nepraleidžiamas Ras-El-Hanout: žinoma, yra daugybė šio kvapnaus ir tipiško marokietiškos virtuvės mišinio versijų, kurių pagrindą sudaro kmynai, kalendra, muskato riešutas, cinamonas, gvazdikėliai, pipirai ir imbieras. Mes paprastus pipirus pakeičiame žaliais pipirais ir kubeb pipirais, pridedame visų prieskonių ir kardamono, o vietoj druskos naudojame Himalajų rožinę druską, kad gautume galingą ir labai aromatingą mišinį. Šiek tiek kultūros: Ras El Hanout reiškia "prieskonių galva", kitaip tariant, geriausia, ką gali pasiūlyti prieskonių pardavėjas!
...Šis aromatizuotas Guérande druska yra specialiai sukurta mėsos kepimo mėgėjams. Jis sudarytas iš harmoningos prieskonių mišinio, kruopščiai atrinktų dėl jų skonio gausos. Kiekvienas druskos grūdelis yra prisotintas žolelių esencija, todėl aromatai tolygiai pasklinda kepimo metu.
Griliui skirtų žolelių derinys siūlo išskirtinę skonio paletę. Rozmarinas suteikia medienos ir kamparo natą, čiobrelis...
...Indeliai, kurie gali būti naudojami įvairiems jūsų prieskoniams, tokiems kaip pipirai, druska, prieskoniai, žolelės. Dėl savo dangtelio, jūsų prieskoniai bus apsaugoti nuo drėgmės ir dulkių.
Su šiais indeliais suteiksite savo virtuvei šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą.
Svoris: 1.000 g
Išmatavimai: 29 × 20 × 20 cm
Spalva: Balta, Žalia, Juoda, 3 Spalvos
Medinis pagrindas: Ilgis 29cm x Plotis 10,5cm
Indelis: 9cm x 8,7cm...
... harmonieux de fruits et d’épices de saison, soigneusement élaborée pour évoquer la chaleur et la joie du matin de Noël.":"Šis skanus džemas yra harmoningas sezoninių vaisių ir prieskonių mišinys, kruopščiai sukurtas, kad primintų Kalėdų ryto šilumą ir džiaugsmą.","Sel 0.01 g":"Druska 0.01 g","Energie 864/204 kJ kcal":"Energija 864/204 kJ kcal","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Vidutinė maistinė vertė 100 g","Proteins 1 g":"Baltymai 1 g"}...
...Ar jus domina kepti anacardžiai su Espelette pipirais?
Kepinti anacardžiai su Espelette pipirais suteiks šiek tiek aštrumo jūsų užkandžiams.
Kepinti anacardžiai su Espelette pipirais yra kepami mūsų dirbtuvėse Marse.
Ingredientai
Anacardžiai
Druska
Bulvių krakmolas
Prieskonių mišinys
Įmonė Croc'Ella yra džiovintų vaisių skrudintojas Bouches-du-Rhône departamente Marse. Croc'Ella taip pat siūlo...
...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
...Krienų padažas yra paruoštas naudoti prieskonių padažas, skirtas šildyti. Jis maloniai pagyvina visus jūsų patiekalus, pagamintus iš mėsos, žuvies ar net daržovių, savo aštriu ir pipiriniu skoniu. Turtingas vitamino C, krienas gaminamas iš Prancūzijos šaknies, auginamos Alzase ir rankomis nuluptos.
Ingredientai: Vanduo, krienų šaknys, saulėgrąžų aliejus, pienas, actas, kviečių skaidulos, kukurūzų krakmolas, tirštiklis: guar guma, ksantano guma, druska, natūralūs aromatai, rūgštiklis: citrinos rūgštis, konservantas: natrio disulfitas.
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius.
'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
...Jie suteikia gaivų anyžių ir citrinos skonį marinatams, lengvoms padažams, daržovėms ir vaisių salotoms, o žuvims jie sukuria tobulą derinį.
Kasdien krapai taip pat naudojami kvapinti alyvuogių aliejų, actą, marinuotus agurkus ar net druską, tiesiog įdėjus keletą lapų į butelį ar stiklainį.
Dieta atžvilgiu krapų kvapas ir prieskonių aromatai leidžia žymiai sumažinti druskos naudojimą. 100 % sveikatos nauda!
...Tradicinio patiekalo "Makrouna bel salsa" receptas, labai populiarus Tunise, kuris ruošiamas su unikaliu pomidorų padažu, siūlomas šiuose makaronuose.
Tai skanus receptas, kuris puikiai dera su mūsų makaronais, su prieskonių ir alyvuogių aliejaus mišiniu.
Sudėtis: Vanduo, pomidorų pasta, sojų aliejus, švieži pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, druska, prieskoniai.
Sandėlyje: 1000 produktų...
...Nuo 2012 metų Vendėjos kumpis tapo saugoma geografinė nuoroda (IGP). Jis gaminamas pagal seną receptą, būdingą Vendėjos regionui.
Vendėjos kumpis yra žalias kumpis, rankomis įtrintas sausu druska, apšlakstytas vyno brendžiu. Jo ruda pluta padengta prieskonių ir žolelių mišiniu, kuriame yra cinamono, čiobrelių ir lauro lapų. Kiekvienas gabalas vėliau suvyniojamas į šluostę ir spaudžiamas tarp...
...Ingredientai:
- Garstyčių sėklos*
- Alkoholinis actas*
- Neapdorota jūros druska
- 10 % medaus
- 0,6 % prieskonių
- Cukrus*
- Vanduo
-* Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės
Naudojimo patarimai:
Ši medaus ir prieskonių garstyčia sujungia medaus saldumą ir ryškius prieskonių skonius, puikiai tinkančius jūsų mėsai, kepsniams ir žuviai.
Patepkite kiaulienos kepenį šiomis garstyčiomis, triušis bus skanus, švelnus saldus sūrus.
Šis produktas taip pat yra prieinamas 100 g ir 200 g indeliuose.