Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, pagamintas iš iberų kiaulienos faršo mišinio, pridedant druskos, prieskonių ir priedų, sumaišytas ir įdarytas į žarną. Su daugiau nei 4 mėnesių brandinimu, su subtiliu skoniu ir būdingu aromatu. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, maišymas, įdaras, brandinimas, pjaustymas ir pakavimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, Pimentón D.O la Vera (Káceres), druska, česnakas...
Ispanija, Dicastillo, Navarra
...„Juodųjų trumų druska“ gaminama iš juodųjų trumų, trumų aromato ir įvairių augalų ingredientų, tokių kaip alyvuogės ir juodieji trumai, naudojant fizinius procesus be konservantų pridėjimo. Turėdama tobulą tekstūrą ir labai malonų juodųjų trumų aromatą bei skonį, ji yra itin maloni prieskonių bet kokiam patiekalui, ypač žuviai, salotoms, kiaušiniams ir mėsai.
Ispanija, Guardamar Del Segura
...Prieskoniai, pagaminti iš jūros druskos ir prieskonių mišinio Ingredientai: Jūros druska (90%), prieskonių mišinys (10%): (marjoramas, raudonėlis, rozmarinas ir čiobrelis). Rekomendacijos: Puikiai tinka salotoms, makaronams, padažams, minkštam sūriui ir bet kokiai mėsai ar žuviai, kepamai ant grilio ar keptuvėje. Maistinė informacija 100 g: Energijos vertė: 119 Kj/29 Kcal. Riebalai: 0,9 g, iš jų sočiųjų: 0,3 g. Angliavandeniai: 2,4 g, iš jų cukrūs: 0 g. Baltymai: 0,9 g. Druska: 84,9 g. Cilindrinis druskos indelis, pagamintas iš 100% perdirbamo kartono, 100 g.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... subtipas Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi apdorojimai Iberijos Brisa, visos dešrų dalys praeina šiuos apdorojimus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir maišymas, laikymas šaldytuve, įdaras, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia mėsos. Energijos vertė: 432Kcal / 1919KJ Riebalai: 38.5 g Sočiųjų riebalų: 15.3 g Angliavandeniai: 2.1 g Cukrus: 1.3 g Baltymai: 26 g Druska: 3 g...
...Pasterizuotas avių pienas, juodųjų triufelių patė (Champignon grybai (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ir artimos grupės), saulėgrąžų aliejus, juodasis triufelis (Tuber Aestivum Vitt), druska, pipirai, cukrus, sultinio granulės (jūros druska, mielių ekstraktas, rudasis cukrus, prieskonių ekstraktas, karamelizuotas cukrus, maltodekstrinas, palmių riebalai, ciberžolė), dextrozė, bulvių krakmolas...
... smulkinimas, prieskonių maišymas, masės laikymas vėsioje vietoje per naktį, masės įdėjimas į kiaulės žarną, surišimas ir džiovinimas natūralioje aplinkoje, pasirenkant tinkamas vietas, atsižvelgiant į temperatūros ir drėgmės sąlygas.
Ispanija, Novelda
... Viduržemio jūros pakrantės rankdarbiai, tokie kaip medus, druska, aromatiniai žolelių spiritai, ekologiški alyvuogių aliejai ir kiti. Mūsų komandą daugiausia sudaro agronomas ir natūralių bei žemės ūkio išteklių techninis vadovas. Jei ieškote kokybės, ją rasite čia.
Ispanija, Castellón De La Plana
... pradinės cheminės sudėties. Mūsų ženklas, The MedSalt Co, siūlo pilną asortimentą tiek namų, tiek pramoniniam vartojimui. Jūros druskoje nėra priedų, ji turi švarų ženklinimą. Mūsų Viduržemio jūros druska tiekiama įvairiomis pakuotėmis. Prieskonių pakuotėse, virtuvės prieskoniuose, 1 kg maišuose arba didesniuose maišuose, skirtuose maisto pramonei. Mūsų įmonė jau daugiau nei tris kartas užsiima Viduržemio druskos prekyba. Siūlome savo ekologiškos druskos produktus didmenininkams ir mažmenininkams.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei