Prancūzija, Arengosse
... natūralų saldumą ir autentišką skonį. Natūralus raudonųjų serbentų aromatas: Mes naudojame tik natūralius aromatus, kad išsaugotume raudonųjų serbentų gaivumą ir autentiškumą, taip suteikdami išskirtinę skonio patirtį. Natūralus dažiklis: mes naudojame tik natūralius dažiklius, čia naudojame E120.
Lietuva, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Light Muscovado yra minkštas, drėgnas cukrus su smulkiais šviesiai rudos spalvos kristalais, turtingas natūralių melasos, kuri suteikia jam lipnią tekstūrą, ypatingą skonį ir aromatą. Jis naudojamas konditerijoje, kepant, ypač prieskoniniuose vaisių pyraguose ir meduoliuose, taip pat ruošiant sūrius patiekalus ir saldžiarūgščius padažus. Jis taip pat puikiai tinka karamelizuoti spragintus kukurūzus. Šis produktas gaminamas iš cukranendrių sulčių natūraliu būdu, t.y. be cheminių medžiagų ir priedų.
Prancūzija, Martigues
TIMGAD STORE yra Prancūzijos įmonė, specializuojanti maisto produktų importu. Mes importuojame šviežius vaisius, šviežius daržoves ir alžyrines datas, kurioms turime kilmės ir kokybės sertifikatus. Mūsų datos buvo pagamintos laikantis aukščiausių kokybės standartų ir yra kilusios iš Alžyro, šalies, garsėjančios išskirtine savo datų kokybe. Mes taip pat prekiaujame: - nealkoholiniais gėrimais, - ...
Vokietija, Uetersen
...Izomaltas yra natūralus cukraus pakaitalas, kuris skoniu ir naudojimu primena namų cukrų, tačiau turi tik pusę kalorijų. Izomaltas yra pasaulyje populiariausias cukraus pakaitalas saldumynuose ir prisideda prie ryškių spalvų ir apdailos. Pagrindiniai privalumai: • Švarus, saldus, cukrui panašus skonis • Pranašesnis skonio ir saldumo profilis • Sumažintas lipnumas ir ilgas galiojimo laikas...
...Natūralaus ir ekologiško TOO COCO šveitimo nauda: jūs gausite puikiai išvalytą ir dezinfekuotą odą, nesukeldami jai dirginimo. Šviesių cukraus kristalai ir kokosų žiedų cukrus tirpsta, kai šveičiate savo odą. Jūsų veido spalva bus atgaivinta dėka kokosų eterinio aliejaus ir hibisko. Hibisko miltelių antioksidacinės savybės, kartu su čiobrelių ekstraktu ir citrinos eteriniu aliejumi, pašalins...
Čekija, Praha 1
...Baltasis cukrus yra populiariausias saldiklis, naudojamas kepiniuose ir gėrimuose. Jis jau dešimtmečius yra universali saldiklis, gaunamas iš cukranendrių ir cukrinių runkelių. Po derliaus nuėmimo iš abiejų žaliavų išspaudžiamas sultys ir verdamos, kad būtų pašalintas drėgmė. Mažėjant drėgmei, natūralus sacharozė sultyse pradeda kristalizuotis. Jei norite pirkti Baltąjį cukrų konkurencingomis...
Lenkija, Brzozów
... mitybą ir aktyvų gyvenimo būdą padeda pagerinti mūsų kasdienę savijautą. Kremas Coco SpreAD sudarytas iš tokių ingredientų kaip musas, aliejus ir kokosų drožlės, kas suteikia ryškų kokoso skonį, taip pat maistingas shea aliejus ir pienas. Baltasis cukrus buvo pakeistas maltitolu, kuris pasižymi ne tik mažesne kalorijų verte, bet ir žemesniu glikeminiu indeksu. Tai, kas išskiria kokosų kremą Coco SpreAD iš kitų sumuštinių kremų, yra ne tik jo išskirtinė maistinė sudėtis, bet ir aukšta ingredientų kokybė.
Nyderlandai, Amstelveen
... % natūralūs, 100 % GMO nemokami ir be transriebalų. Net ir mūsų American Style picos tešlai? Taip, žinoma. Miltai, vanduo, druska, mielės, sojų aliejus ir cukrus – daugiau nei šių šešių magiškų ingredientų mums nereikia, kad sukurtume Niujorkui vertą picos patirtį. Dėl duonos struktūros picos gabaliukai ne tik lengvai sulankstomi, bet ir išlaiko šilumą. Todėl picos su American tešlos pagrindu puikiai tinka pristatymui.
Prancūzija, Estillac
...Ekologiška stevijos milteliai yra natūralus saldiklis, gaunamas iš Stevia rebaudiana augalo lapų, auginamų be pesticidų ar cheminių trąšų. Ji skirta pakeisti tradicinį cukrų įvairiuose maisto produktuose ir gėrimuose, siūlant sveikesnę ir be kalorijų alternatyvą. Mūsų ekologiški stevijos milteliai yra ideali sprendimas maisto pramonės atstovams, siekiantiems pasiūlyti sveikesnius produktus, nesumažinant vartotojų mėgstamo saldaus skonio.
Vokietija, Bad Bentheim
...Kas yra ksilitolis (beržo cukrus)? Ksilitolis yra natūralus cukraus alkoholis, randamas daugelyje daržovių, vaisių ir įvairių medžių žievėje. Mūsų beržo cukrus gaminamas išskirtinai iš beržo ir bukų medienos, kilusios iš Skandinavijos. Ksilitolis išgaunamas iš medienos cukraus (ksilozės) labai sudėtingu būdu. Smulkiai supjaustyta mediena sumaišoma su vandeniu. Medienos-vandens mišinys vėliau...
Ukraina, Novomoskovsk
...GRANOLA Vaisiai ir riešutai Ingredientai: Be glitimo viso grūdo avižų dribsniai, natūralus medus, aukštos oleino saulėgrąžų aliejus, oro amarantas, džiovinti migdolų dribsniai, džiovinti lazdyno riešutai, razinos, džiovinti abrikosai, džiovinti bananai, džiovinti mėlynės. Maistinė vertė 100 g produkto: Baltymai - 13.5 g. Riebalai – 23.6 g, iš kurių 5.5 g yra sočiųjų. Angliavandeniai – 62.4 g, iš kurių 25.1 g yra cukrūs. Druska - 0.05 g. Energijos vertė 100 g produkto: 492 kcal (2060 kJ) Neto svoris: 300 g.
...Egzotiški ir gaivūs yuzu ir drakono vaisių aromatai! Receptas taip pat prieinamas jūsų skardinės pritaikymui. INGRIDIENTAI Ingredientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgštis: citrinos rūgštis, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, natūralūs yuzu ir drakono vaisių aromatai, taurinas, kofeinas 0,03%, saldiklis: steviolio glikozidai, dažikliai: koncentratas (saldi bulvė, morkos), niacinas...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Laktozė yra natūralus pieno cukrus. Ji sudaro 3,5%-5,0% karvės pieno ir gali būti išgaunama filtracijos procesu. Tada laktozė kristalizuojama ir smulkinama. Grūdelių dydžiai skirstomi pagal tinklelį. "Foodcom" gali tiekti savo verslo partneriams skirtingų dalelių dydžių, tinkamų įvairioms aplikacijoms. Laktozė yra viena geriausių pieno sudedamųjų dalių maistui ir pašarams dėl savo švelnaus...
Atitinkantys produktai
Laktozė
Laktozė
Kiti produktai
Natrio glutamatas
Natrio glutamatas
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
...Ksilitolis yra poliolių šeimos saldiklis, kuris randamas mažais kiekiais daugelyje vaisių ir daržovių (braškėse, obuoliuose, žiediniuose kopūstuose, kukurūzuose...). Jo metaboliniai privalumai daro ksilitolį cukraus pakaitalu, kuris suteikia cukraus skonį ir išvaizdą, tuo pačiu gerai toleruojamas. Ksilitolis rekomenduojamas žmonėms, ieškantiems natūralaus cukraus pakaitalo. Kalorijų požiūriu, ksilitolis sudaro 240 kcal/100 g, o įprastas cukrus - 398 kcal/100 g.
Prancūzija, Yssingeaux
...Geltona: safloras Geltona/oranžinė: karotenoidai, annatto, paprika, luteinas Ruda: karamelizuotas cukrus, salyklinė miežiai Raudona: burokėliai, antocianinai Žalia: chlorofilai Mėlyna: spirulina Juoda: augalinis anglis...
...Ekologiškai sūdyti natūralūs juodieji alyvuogės (GEMLIK veislė) Kilodžauliai (kJ ir kcal): 151 kJ Kalorijos: 36 kcal Baltymai (g): 0,3 g Angliavandeniai (g): 2,06 g Cukrus (g): 0 g Riebalai (g): 3,24 g Sočiųjų riebalų (g): 0,429 g Nesotieji riebalai (g): 0,277 g Polinesotieji riebalai (g): 0,277 g Cholesterolis (g): 0 Skaidulos (g): 1 Natrio (g): 299 mg Kalcis (g): 3 mg...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... Ingredientai: Iberų kiaulienos mėsa, druska, cukrus, natūralūs prieskoniai, augaliniai baltymai, natūralus aromatas ir natūrali kiaulės žarna. 100% natūralių ingredientų. Be dirbtinių E ženklų. Svoris: 0,650-1,100 kg Distribucijos ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, esant žemesnei nei 5ºC temperatūrai. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Pasirinkimas, malimas, maišymas, įdaras ir brandinimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos mėsa, druska, cukrus, natūralūs prieskoniai. Svoris: 0,650-1,100 kg...
Italija, Moio Della Civitella
...„Extra figų uogienė“ yra ypatinga uogienės rūšis, išsiskirianti didele naudojamos vaisių dalimi. Norint būti vadinama „extra“, Italijos ir Europos teisės aktai reikalauja, kad uogienė turėtų bent 45% vaisių, tačiau dažnai naudojama kiekis gali būti dar didesnis. Kalbant apie extra figų uogienę, figos yra pagrindinis ingredientas, kurį papildo cukrus ir kartais citrinos sultys ar kiti natūralūs ingredientai, siekiant pagerinti skonį ir ilgaamžiškumą. Paruošimo procesas apima figų virimą su cukrumi, kol gaunamas homogeniškas ir tirštas mišinys, kuris vėliau supilamas į sterilizuotus indus.
Prancūzija, Le Sen
...Aukštos kokybės parfumerijoje arba higienos produktuose, šis ekstraktas suteikia fenolinį ir natūralų vanilės ankšties kvapą viršutinėse natose ir atneša niuansų, tokių kaip cukrus ar kakavos milteliai, širdies natose. Kosmetika Kosmetikoje vanilės ekstraktai randami tokiuose produktuose kaip veido ir kūno priežiūros aliejai, kvapnios vonios aliejai, po saulės aliejai, masažo aliejai ir maitinamieji kūno aliejai. Jie taip pat naudojami produktuose, skirtuose mišriai, riebiai ir sausai odai.
...Prabangus cukraus šveitiklis šveičia, maitina ir drėkina odą. Dėl mažų apvalių cukraus kristalų, oda švelniai šveičiasi, o natūralus odos atsinaujinimas yra skatinamas. Cukraus aktyviosios medžiagos taip pat saugo odą nuo toksinų. Šviežios mandarinai ir bergamotė su šafranu bei juodąja rože primena rytinį saulėtekį. Žalios ir gėlių natos, tokios kaip rožės, jazminai, ylang ylang ir medienos...
Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... visas esamas savybes, vitaminus, kvapus ir natūralius ingredientus. Kremas yra visiškai natūralus ir pagamintas iš cukraus, apelsinų ir alyvmedžių kanapių ingredientų, be konservantų ar dirbtinių saldiklių. Jame gali būti mažų vaisių gabalėlių. Pridėtas cukrus sudaro mažiau nei 10%. Šis kremas sujungia apelsino ir jo "C" vitamino savybes su alyvuogių sulčių savybėmis, turinčiomis polifenolių ir pagamintomis iš malimo metu gautų alyvuogių dalių, tirpstančių vandenyje. Vėliau jis patiria pasterizacijos ir koncentracijos procesą, produkto...
Ispanija, La Garriga
...Saldikliai, NES (saldikliai, nenurodyti kitur) apima visų tipų saldiklius, kurie nėra įtraukti į konkrečias cukraus kategorijas. Šie saldikliai gali būti natūralūs arba dirbtiniai, ir apima produktus, tokius kaip medus, sirupai ir kiti ingredientai, naudojami maisto produktams suteikti saldumą. Ši kategorija taip pat apima mažiau įprastus saldiklius arba tuos, kurie neturi standartinės klasifikacijos, pavyzdžiui, kai kuriuos vaisių cukrus arba produktus, gautus iš augalinių šaltinių.
Prancūzija, Warmeriville
...gazizuotas vanduo, natūralūs citrinos ekstraktai, rūgštiklis: citrinos rūgštis, natūralūs citrinos aromatai su kitais natūraliais aromatais, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė, konservantas: E202, modifikuoti krakmolai, stabilizatoriai (E445, E444) Energinė vertė (kcal) 1,5 kcal / 100g Angliavandeniai 0g / 100g Riebalai 0g / 100g Cukrus 0g / 100g Baltymai 0g / 100g Sočiųjų riebalų rūgštys 0g...
Ispanija, Tarragona
... šiaudelį į stiklinę (apie 200 ml) kambario temperatūros pieno ir mėgaukitės skoniais. Įspėjimai: Vaikai iki 3 metų gali naudoti tik su tėvų priežiūra! Nepjaukite šiaudelio. Ingredientai: Cukrus, Fruktozė, Riebalų neturintis kakavos milteliai, Gliukozės sirupas, Vitaminai ir mineralai [cinko gluconatas, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas D (kolekalciferolis)]. Natūralūs aromatai, dažiklis [karotenoidai (β-karotenas)]. Laikymas: Laikyti toliau nuo drėgmės ir šviesos!
Graikija, Athina
...Išlaisvinkite skonio sintezę! ELLADIA balzamiko glazūra yra daugiau nei prieskonis - tai kulinarinė simfonija. Lašinkite, mirkykite ir nustebinkite savo patiekalus turtingu, aštriu skoniu. Kiekvienas lašas pakelia jūsų skonio patirtį. ingridientai: baltasis balzamiko actas (baltasis vyno actas, koncentruotas mustas), granatų actas, natūralus granatų sultys 28%, cukrus, modifikuoti krakmolai, natūralus granatų aromatas, gali turėti sulfitų...
Vokietija, Heidelberg
...Bruknių Saldumas Pagrindiniai ingredientai: bruknė, cukrus, burokėlis, imbieras Natūralus: Ne Terminis apdorojimas: Ne Colin-Ingredientų Ref: 058K2401...
Belgija, Wingene
... kraštovaizdį. Kilmė: Madagaskaras Regionas: Haut Sambirano Veislė: Criollo-Trinitario ir Forastero Užuominos: Raudonieji vaisiai, citrusiniai vaisiai ir jazminai SKU: 5430002193168 GRYNAS ŠOKOLADAS: 100% kakavos pupelės Energija: 550Kcal, 2300kJ Bendras riebalų kiekis: 52g Iš jų sočiųjų riebalų: 31g Angliavandeniai: 5g Iš jų cukrus: 0g Baltymai: 15g Druska: 0g...
Vokietija, Buxtehude
... veganiškas, be glitimo ir laktozės, taip pat natūralus, nerafinuotas ir be papildomų priedų. Maistinė vertė 100 g Energija 380 kcal/1591 kJ Riebalai 0,00 g Angliavandeniai 95,01 g Iš jų cukrus 81,89 g Baltymai 0,00 g...
Ukraina, Pervomaysky
...Semolina (66,0%), cukrus (18,0%), viso pieno milteliai (12,0%), sausas grietinėlė (2,0%), šaldytos džiovintos abrikosų dalelės (1,22%), stalo druska, natūralus aromatas "vanilė" (0,11%). Be sintetinių konservantų ir dažiklių. Produktas turi laktozės, glitimo. Energijos vertė: 100 g produkto turi: 1628,8 kJ (389,3 kcal) Riebalai - 4,9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 3,0 g Angliavandeniai - 75,6 g, iš jų cukrų - 23,7 g Baltymai - 10,7 g Druska - 0,66 g...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play